>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2024/2025

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Chicago Blackhawks - Minnesota Wild
Typ: Chicago Blackhawks powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym)
Kurs: 1,86
Fortuna

Minnesota Wild obok Winnipeg Jets są rewelacją początku sezonu. Wild przed sezonem byli uznawani za ligowego średniaka, który będzie mieć problemy z dostaniem się do playoffów, a oni pokazują, że mogą powalczyć o coś więcej. Aktualnie Minnesota jest na drugim miejscu w swojej konferencji. Chicago Blackhawks start sezonu mają niezbyt udany, ale ta drużyna dopiero się buduje, więc trudno teraz oczekiwać od nich wielkich rzeczy. Zastanawiające jest to, że Blackhawks znacznie lepiej radzą sobie na wyjazdach niż u siebie. W domu wygrali pierwszy mecz, a potem były cztery porażki i najwyższy czas, żeby wygrać. O zwycięstwo będzie ciężko, ale Chicago Blackhawks w swoim składzie mają trochę utalentowanych graczy, którzy strzelać potrafią. Liczę na lepszą skuteczność Connora Bedarda, którego stać na więcej niż to aktualnie pokazuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +814
verno 756,3K

verno

Znawca - Hokej
Philadelphia Flyers vs San Jose Sharks
Sharks over 2.5
@2.30

Sharks over 3.5
@4.20

Celebrini over 0.5pkt
@1.80

Patrząc na to co ostatnio się dzieje to sam bym się raczej nie sugerował ale jak są masochiści to zapraszam. Kolejna noc kolejne mecze a ja znowu poszukam bramek rekinów jak dnia wczorajszego. Sharksi zagrali naprawdę dobry mecz i przyjemnie się to oglądało bo widać było tą zawziętość i głód wygranej. Ostatecznie mimo że wygrali to mogli to zrobić z o wiele większym wynikiem i pokryć over 3.5 bo okazji mieli sporo. Dzisiaj zagrają z Flyers, którzy grają w kratkę i spokojnie są w zasięgu rekinów, jedynym minusem jest to że grają b2b ale jak dadzą taki mecz jak wczoraj to gospodarze nie wiele będą mogli zrobić. Kolejne czego poszukam to puntku Celebriniego. który jako rookie świetnie zaczął sezon i w 4 mecze zdobył 3 gole i 1 asystę a wczoraj pokazał jak świetnie potrafi jeździć i jaką ma pewność siebie bo momentami sporo ryzykował, bardzo dobrze zapowiadająca się gwiazda.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
luke8308 51,8K

luke8308

Użytkownik
Rangers - Jets
typ - 2 (spotkanie bez remisu)
kurs - 2.09
bukmacher - fortuna

Dla bukmacherów faworytem jest dziś drużyna z Nowego Yorku. Ja mam jednak odmienne zdanie. Oglądałem 3 ostatnie mecze dzisiejszych gospodarzy i mówiąc krótko nie zachwyciło mnie to co zobaczyłem. Mecz z Islanders - niby wynik 5:2 nie pozostawia złudzeń ale Rangersi długo męczyli się na własnej tafli, a goście długimi chwilami sprawiali dużo lepsze wrażenie. Później porażka 1:6 z chimerycznym Buffalo gdzie Szable znów miały dużo więcej z gry. Ostatni mecz to wygrana 4:0 z Detroit (na wyjeździe). Wynik fajny ale mecz wygrał Rangersom bramkarz, który obronił prawie 40 strzałów gospodarzy. Reasumując - wyniki są ale styl gry pozostawia u dzisiejszych gospodarzy dużo do życzenia.
Po drugiej stronie tafli zobaczymy dziś rozpędzoną drużynę Jets. Goście, będący rewelacją sezonu notują obecnie 6 meczy bez porażki. W ostatnim meczu dosłownie rozjechali Dallas Stars, a druga tercja to hokej na najwyższym poziomie(polecam zobaczyć). Wiem, że może tu zagrać prawo serii ale patrząc na obecną formę obu zespołów naprawdę nie widzę tu innego rozwiązania.
Dla odważnych polecam typ Jets win i +1,5 gola Rangers po kursie 4.40

Florida - New Jersey
typ - Florida strzelą bramkę w PP
kurs - 1.75
bukmacher - fortuna

Fortuna nie wystawiła jeszcze kursu na to zdarzenie(godz.13) ale widzę w tym typie duży potencjał. Z jednej strony świetna gra dzisiejszych gospodarzy w przewagach, z drugiej młody dający się podpalić zespół gości. Liczę w tym meczu na parę kar dla Devils, i myślę że Pantery wykorzystają choć jedną grę w przewadze. Co do statystyki to w ostatnich 5 meczach pomiędzy tymi drużynami Florida strzelała bramkę w PP.

Ostatnia edycja:
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
New York Rangers - Winnipeg Jets

Typy:
New York Rangers (ML) @1,78 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
New York Rangers wygrają w regulaminowym czasie gry (z opcjami Super Kursy i SuperPrzewaga) @2,30 Superbet

Winnipeg zaliczyli start jak marzenie, gdyż wygrali 14 z 15 rozegranych spotkań. Teraz nadchodzą dla nich ciężkie czasy, gdyż mają bardzo trudny terminarz, do tego prawie same wyjazdy. Grający u siebie New York Rangers to jest jeden z najtrudniejszych możliwych rywali. Rangers w tym sezonie spisują się solidnie, choć zdarzają im się wpadki jak niedawna domowa porażka 1:6 z Buffalo Sabres. Po tej wpadce przyszło wyjazdowe zwycięstwo 4:0 z Detroit Red Wings. Teraz NYR znowu wracają do MSG i warto by było wynagrodzić kibicom tą kompromitację z Buffalo.

Do góry Bottom