>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL - luźne rozmowy, ciekawostki, pytania

B 0

baksiu

Użytkownik
Szkoda Raya, ale w tym sezonie nic nie pokazuje (dużo miss tackli) i w poprzednim już słabo mu szło. Jedynie co dobrze robi to motywuje.

ben85 55

ben85

Użytkownik
Może się przydać przed dzisiejszym MNF ???? . Jak Bears wygrywają jest ok, ale jak coś nie pomyśli to Cutler daje popis fochów.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wyjaśni mi ktoś czemu Bills nie szli za 2podwyższenie, jak 1 punkt i tak im nic nie dawał , czy ci trenerzy sa tacy glupi ?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
w sumie nie zastanawiałem się nad tym, ale faktycznie masz rację...nie wiem czemu w tej sytuacji nie probowali konwersji za 2ptk..jakby się nie udało to przy ewentualnym TD Titans na jedno by wyszło, a tak mogli się zabezpieczyć. biorąc pod uwagę to, że ich def nie był w stanie zatrzymać przez cały mecz Titans, decyzja o podwyższeniu była co najmniej naiwna.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
gdyby sie im nie udalo tak czy siak titans musieli zdobyc td, a jakby sie udało to remis mają oraz piłke , i to bodajze dwa razy mogli to zrobic

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Tutaj po prostu trenerzy przeciwko Titans tracą głowę ???? 2 tygodnie temu jak Titans grali ze Steelers, to było podobnie, minuta do końca 23-23, 4&amp;7 i zdecydowali się na FG z 54yarda, gdzie rekord ich Kickera to 52y. Do tego mecz był przy wietrze na otwartym stadionie. Nie trafili, a Titans spokojnie doszli w minutę do łatwego FG i koniec meczu ;) Widocznie Titans tak działaja na przeciwników ????

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Był ktoś może z forum na International Series na Wembley, albo wybiera się w tym? Jakie koszta mniej więcej takiego wyjazdu były, jak z dostępnością biletów, bo w następnym roku planuje wybrać się na SF 49ers vs JAC Jaguars 28/10/2013.

ben85 55

ben85

Użytkownik
Był ktoś może z forum na International Series na Wembley, albo wybiera się w tym? Jakie koszta mniej więcej takiego wyjazdu były, jak z dostępnością biletów, bo w następnym roku planuje wybrać się na SF 49ers vs JAC Jaguars 28/10/2013.
Na forum http://www.nfl24.pl znajdziesz parę wypowiedzi na temat wyjazdu. Ja też sobie mówię co rok, że planuje planuje za rok ale niestety nigdy nie dochodzi do skutku:grin:.

Poza tym;

JJ Watt to Ray Rice &quot;I&#39;ve eaten burritos bigger than you&quot;

http://www.youtube.com/watch?v=ESRYqJXrp4s

????

klawisz902 1

klawisz902

Użytkownik
San Francisco 49ers - St. Louis Rams
Panowie, mam pytanie!
Grał ktoś może over w spotkaniu San Francisco 49ers - St. Louis Rams na Sportingbet? Do tej pory mam nierozliczony bet. Mecz zakończył się remisem, ale over 38 wszedł, więc powinni go rozliczyć. Na nfl.com jest news, że jest to pierwszy remis od czterech lat.
Jak ktoś to grał to proszę o info!
Z góry dziękuję!
EDIT: Rozliczyli na plus.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Ranking po 11 tygodniu rozgrywek NCAA:
1 Kansas State +1
2 Oregon +1
3 Notre Dame +1
4 Alabama -3
5 Georgia BZ
6 Florida BZ
7 LSU BZ
8 Texas A&amp;M +7
9 South Carolina -1
10 Florida State BZ
11 Clemson +2
12 Oklahoma BZ
13 Stanford +1
14 Nebraska +2
15 Texas +2
16 Oregon State -5
17 UCLA +1
18 USC +1
19 Louisville -10
20 Louisiana Tech BZ
21 Michigan N
22 Rutgers +1
23 Texas Tech -1
24 Oklahoma State N
25 Washington N
Jak widać Alabama po porażce z Texas A&amp;M spadła o 3 miejsca i w tym roku raczej pożegnała się z meczem o Mistrzostwo. Na dobrą sprawę teraz liczą się tylko Kansas State, Oregon i Notre Dame. Jednak na tą chwilę eksperci przewidują mecz o BCS National Championship Game pomiędzy Kansas State Wildcats i Oregon Ducks.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
ja nie widzę w tym nic śmiesznego - wystarczy spojrzeć na kalendarz obu drużyn (Oregonu i Florydy) i uśmiech schodzi z twarzy.
Z kim grał w tym roku Oregon poza Stanford? Z nikim - Arkansas State, Fresno State, Tenn Tech, Arizona, Wash St, Wash, arizona State, Colorado, USC, California i Oregon State.
Z kim grała Floryda? - Texas AM, LSU, South Carolina, Georgia i Florida State. 4 z tych meczów wygrała.
Oregon grał jeden mecz z silnym rywalem i dał dupy. Prosta logika. Poza tym obie drużyny mają bilans 11-1, więc co Cię tak śmieszy?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Na początku wyglądało to śmiesznie jak dla mnie , później jak spojrzałem na rywali to jednak Gators zasłużyli na wyższe miejsce.
Przynajmniej sklasyfikowanymi rywalami , którzy byli wyżej.
Oregon co mecz 40+ punktów poza Stanfordem.
Z USC historyczny wyczyn na ich stadionie
5 rywali sklasyfikowanych w BCS - bilans 4-1.
Porażka po dogrywce i FG.
Floryda 5 rywali sklasyfikowanych i to wyżej niż rywale Oregonu i wtopa z Georgią.
Oglądałem ich dwa mecze i jakoś mnie nie przekonali prawdę mówiąc.
SEC to dywizja będąca jeden jak nie dwa poziomy wyżej niż reszta dywizji.
Znam zasady BCS i wiem co decyduje.
Szkoda tej porażki , bo Notre Dame to nie program , który powinien być tak wysoko.
Mecz z Pittsburghiem czy ze Stanford naprawdę więcej szczęścia niż rozumu. Szczególnie ten pierwszy.
Z Purdue też rzutem na taśmę wyciągnęli.
Objechali obydwie ekipy z Michigan , które i tak w tym sezonie nie grały rewelacyjnie.
W Oklahomie zwycięstwo robi wrażenie

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Defensive tackle zespołu Dallas Cowboys, Josh Brent, został aresztowany pod zarzutem spowodowania śmierci pod wpływem alkoholu. Brent prowadził samochód &quot;na podwójnym gazie&quot; i spowodował wypadek, w którym zginął jego pasażer, inny zawodnik Cowboys, Jerry Brown Jr.
Według policji samochód prowadzony przez Brenta uderzył w krawężnik przy dużej prędkości, przekoziołkował i wpadł z powrotem na środek jezdni. Do zdarzenia doszło około godziny 2:00 w nocy czasu lokalnego. Gdy policja dotarła na miejsce, okazało się, że Brent jest w ciężkim stanie, ale mógł mówić i rozumiał pytania funkcjonariuszy. Drugi pasażer, jak się później okazało Jerry Brown Jr., był nieprzytomny. Przewieziony go do szpitala, ale było już za późno na uratowanie jego życia.
Brent został aresztowany i czeka go proces sądowy. Grozi mu od 2 do 20 lat więzienia i kara do 10 tysięcy dolarów. Brent ma zostać postawiony przed sądem w niedzielę.
Dallas Cowboys potwierdzili śmierć Browna Jr.&#39;a w specjalnym orzeczeniu: &quot;Jesteśmy bardzo zasmuceni wieścią o wypadku i śmiercią Jerry&#39;ego Browna Jr.&#39;a W tej chwili nasze serca i modlitwy są z rodziną Jerry&#39;ego i wszystkimi, którzy go znali i kochali&quot;
Brent i Brown znali się od czasów college&#39;u i aktualnie mieszkali razem. Defensive tackle miał być starterem w jutrzejszym meczu, to jego trzeci rok gry dla Cowboys. Brown był zawodnikiem drużyny z Teksasu zaledwie od sześciu tygodni.
Źródło: nfl.com

Do góry Bottom