Nie oglądam, nie wiem, co tam się dzieje na boisku.Na Żywo Drużyna, która strzeli gola 3
Widzew 2,35
co Ty na to ?
Jesli moge cos tu wtracic to na ostatnie 15 wyjazdow Numancii wiekszosc wynikow konczyla sie 0-0 (8/15 jesli sie nie pomylilem).Ponferradina - Numancia Next Goal Ponferradina 2.08 za 4j/10
Gospodarze ostro przycisnęli przez kilka pierwszych minut, bramka wisiała w powietrzu, zatem postanowiłem włączyć się. Niestety, bardzo szybko gra wyrównała się. Typując, w 90% sugeruję się tym, co pokazują na boisku, statystyki są dla mnie mniej ważne (co już kilkukrotnie sprawdzało się, gdy typowany - teoretycznie słabszy - zespół strzelał pierwszy). Ale dziękuję za zainteresowanie.Jesli moge cos tu wtracic to na ostatnie 15 wyjazdow Numancii wiekszosc wynikow konczyla sie 0-0 (8/15 jesli sie nie pomylilem).
I patrzac na to od tej strony ten kurs niezbyt zachecajacy, niemniej zycze szczescia.
Dlaczego nie? Kurs na LAY tak bardzo spada? Jak wysokie byłyby straty, w przypadku wycofania się, kiedy dana drużyna przestaje przeważać?Ponferradina - Numancia -4j
Za szybkie włączenie. Obserwuję sporo spotkań i widzę, że włączanie się przed 10 min. jest ryzykowne. Owszem, jeśli dany zespół ciśnie ostro od początku - często wpada. Ale równie często gra wyrównuje się, a ja nie mogę już wycofać się.
Kursy na Next Goal rosną. Wcześniej grałem i tę opcję, ale na Back wychodziło zdecydowanie lepiej. I wyjdzie lepiej. Na razie jest taki a nie inny stan konta, gdyż zmieniłem stawkowanie z płaskiego w czasie długiej serii wejść bez porażki i akurat trafiłem na serię pięciu porażek z rzędu, która zjadła cały zysk. Czekam na odbicieDlaczego nie? Kurs na LAY tak bardzo spada? Jak wysokie byłyby straty, w przypadku wycofania się, kiedy dana drużyna przestaje przeważać?