Gregor poczytaj co pisalem o Szpilce w temacie Jennings - Szpilka. Nie musisz mnie przekonywac, ze Szpilka to bokserskie zero bo wiem to juz od baaaaardzo dawna. Zebys ty wiedzial ile PW z hejtami dostalem ze jechanie po Szpilce, dzieki Bogu wyszlo jednak na moje.
Co do samej walki, uwazam, ze Adamek zleje Szpile. Moze nie tak jak Golote bo forma nie ta sama a i Szpila ma nadal w sobie ten mlodzienczy wigor... ale nie zmienia to faktu, ze poraz kolejny dostanie srogi lomot. Nawet Adamek z walki z Glazkovem robi Szpile jak chce i kiedy chce.
Ogromnie sie ciesze, ze prawdopodobnie do tej walki dojdzie. Mollo wlaczyl swiatlo alarmowe, Jennings je rozpalil do granic mozliwosci a na deser Adamek zalatwi Szpilce bokserka trumne. Ciesze sie rowniez dlatego, ze nie powtorzy sie sytuacja z Wawrzykiem czy innym Kolodziejem. Wasilewski dzieki Bogu nie wmowi ludziom, ze Szpilka to Golota czy Adamek i ludzie zaczynaja widziec, ze obijanie Wegrow do niczego nie prowadzi poza sztucznym budowaniem rekordu i wszyscy bokserzy Wasyla (za wyjatkiem Diablo) dostaja syto po gebie od I lepszego zawodnika z topu.
Dzieki Jenningsowi i nastepnie Adamkowi ani Szpilka ani Wasilewski ludzi juz nie oszukaja i z kasy nie spompuja ???? No chyba, ze tych bananowcow z kasa typu Pirog i reszte tych chorych celebryto-frajerow ????