popek1990
Użytkownik
dolacz do meila skan dowodu dopiszą na nastepny dzien ...Ja wysłałem maila w niedzielę i jeszcze kasy nie dostałem???? Promo zakonczone??
a mi niech ktos napisze czy wpisywac bonuscode i co w meilu napisac po depozycie
dolacz do meila skan dowodu dopiszą na nastepny dzien ...Ja wysłałem maila w niedzielę i jeszcze kasy nie dostałem???? Promo zakonczone??
Rejestrowales sie z bonus code: bonusy (czyli 3 bez depozytu + 10 od depozytu)dolacz do meila skan dowodu dopiszą na nastepny dzien ...
a mi niech ktos napisze czy wpisywac bonuscode i co w meilu napisac po depozycie
tez czekam od niedzieli i kaski nie ma :zoltakartka:hmmm ja czekam od niedzieli i dalej 0 na koncie
pewnie promo sie już skączyło...
tez nie sciagalem moze to dla tego?Ja sie zarejestroowalem w piatek , wyslalem meila i nic nie mam dalej.
Ale softu nie sciaglem. To moze dlatego mi nie przyznali ??
ja nie ściągałem, na kase czekałem z 3dni...tez nie sciagalem moze to dla tego?
To fakt 2-5 minut:-Dwyplata blyskawiczna 5minut
ja mam to samo????ja sie rejestrowałem w niedziele wysłąłem jeden mail potem 2 z dowodem i dalej nic
Support mniej wiecej okreslil to tak: Ze wzgledu na duza liczbe chetnych bonus 3Euro gratis - dla pierwszych 100 osob, natomiast 10 Euro od depozytu dostepny w kazdej chwilich..ja da;i nawet żadnego odzewu czy koniec promo czy co