>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA w sezonie 2021/2022 Faza Zasadnicza - Typy z analizą, dyskusja, komentarze

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Pisałem to już wcześniej, więc nie będę się powtarzał. NBA w tym sezonie stała się Euroligą. Wyniki w stylu 90-70, 100-80, czy 90 -90 na porządku dziennym. Łapiemy undery w ciemno.

GSW - Pelicans u 213,5 2.0 oraz Portland - Indiana u 222,5 1.95 Betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +64
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Chlop robi kroki a sedziowie gwizdza zaraz na nim faul I tym sposobem Raptors umoczyli?.Nie zmienia to faktu, ze +15 w Q3 I +8 wQ4 mieli I frajersko przegrali

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 1 1,61 1xbet 105:114

Czas na rewanż za mecz sprzed kilku dni, gdzie Chicago drugą noc z rzędu odrobiło prawie 20 punktową stratę, doprowadzając do remisu, jednak tym razem w przeciwieństwie do poprzedniego spotkania w Bostonie, bez finalnego happy endu. Domowa Hala potrafi zrobić różnicę, co było widać doskonale na przykładzie wcześniejszego meczu, gdzie Chicago na papierze powinno to spotkanie łatwo wygrać, jednak wsparcie i tumult własnej publiczności dodał swoje. Nie inaczej powinno być dzisiaj w przypadku Bulls, którzy grając na własnym parkiecie wliczając mecze przedsezonowe wygrali bezapelacyjnie 6 z ostatnich 7 spotkań a w tym przegranym byli gorsi zaledwie o 1 oczko od nowojorskich Knicks. Sixers ostatnio sporo problemów zdrowotnych, mimo to wygrali kilka spotkań właśnie dzięki przewadze własnego parkietu, na wyjazdach uważam, że już tak kolorowo nie będzie. Bulls win.

edit:

znowu zrobili to samo co w poprzednim meczu , dokładnie to samo, przegrywali cały czas, w 4 kwarcie wyszli na prowadzenie i mimo to nie dali rady. Kolejna fraje**ka przegrana. Strach pomyśleć jakby Sixers byli w pelnym skladzie co tu by sie dzialo.

Ostatnia edycja:
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
1. Denver Nuggets - Houston Rockets (godz 22)
Łączna liczba przechwytów : Nikola Jokic - Powyzej 1.5 @2.48

coś jeszcze dorzucę...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +51
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
1. Suns vs ROcets
"Trójki" zawodnika : Devin Booker - Powyzej 1.5 @1.65

2.
Miami Heat - Utah Jazz
Łączna liczba zbiórek : Bam Adebayo - Powyzej 9.5 @1.95 No cóż....
Ostatnio Bam nie złapał overa na zbiórki, dziś ma okazje powalczyć z Gobertem. Lekko nie będzie, ale liczę na dobrą obronę a poprzez to sporą liczbę rzutów za 3. A to będą okazje do zbiórek.

3.
Portland - LA Lakers
Zwycięzca meczu : Portland @1.43

Wsio w Betclick

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +51
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
NY Knicks - Clevland
Garland D.under 17.5 (1.80) ✅
W ostatnich meczach pokrył linie, jednak dziś przyjdzie mu się zmierzyć ze świetnie broniącą drużyna Knicks, dla mnie jest mało prawdopodobne żeby przekroczył dziś tą linie, spodziewam się max 15pkt. z jego strony.

Toronto - Brooklyn
Harden J. under 20.5 (1.85) ⛔
Brodacz w Brooklynie nie jest tym graczem którym był w Houston, tam brał grę na siebie i kończył akcje rzutem, w Brooklynie jest asystentem który oddaje piłkę Durantowi do rzutu, lub komuś innemu. Gram under, chociaż broda to broda nie wiadomo co wymyśli :)
Washington - Milwaukee
Antetokounmpo G. over 29.5 (1.85) ⛔
Middelton, Lopez, DiVincenzo wypadają z tego meczu. Gra kozłów w tym meczu będzie zależała tylko od Giannisa, jest to w mojej opinii idealny mecz dla niego, i jeśli mecz będzie bliski a n koie zapowiada się na jakiś blowout to powinien spokojnie pokryć tą linie.

Ostatnia edycja:
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
1. Toronto Raptors - Brooklyn Nets (21.30)
Łączna liczba przechwytów : Gary Trent Jr. - Powyzej 1.5 @1.83

Ostatnia edycja:
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
NY Knicks-9,5 2,25 -13,5 3,25

Cavs ostatnio 3 wygrane I juz starczy.NY u siebie powinno na luzie to wygrac, Cavsi w ogole mnie nie przekonuja.Raptors przegrali ostatnio na wlasne zyczenie z Cleveland, dzis bedzie zly dzien dla Cavs

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Philadelphia 76ers - New York Knicks 2 1,97 1xbet 96:103

Konsekwentnie typuję przeciwko 76ers, która w końcu musi przegrać. Do całej już słynnej listy nieobecnych dołączył dzisiaj Embiid, ich najlepszy gracz, więc można wypowiedzieć słynne pytanie jak nie teraz to kiedy? 27 października obie drużyny spotkały się ze sobą w Madison Square Garden i Nowojorczycy wygrali to spotkanie bardzo łatwo, osiągając w pewnym momencie przewagę 27 punktową, więc dzisiaj przy tak ułatwionym zadaniu uważam, że będzie powtórka z rozrywki i wygrana powędruje do ekipy z większą na ten moment jakością. Dwa dni temu w niemal takich samych okolicznościach ograli przetrzebionych urazami Bucks w wyjazdowym spotkaniu. Tibs odkąd zaczał ich prowadzić sezon temu, naprawdę nieźle ogarnął tam wszystko i nie można już z Knicksów się smiąć tylko trzeba się z nimi na poważnie liczyć. Odbudował Rose'a, zaufał młodej, świeżej krwi, stworzył prawdziwego lidera z Juliusa Randla, ściąnął wartościowego Kembę czy Fourniera, więc jego praca idzie w dobrym kierunku. Obstawiam, że Wells Fargo Center padnie po raz drugi w tym sezonie. Do boju NYK !

edit:

żeby z +19 doprowadzić do takiej nerwówki ... co te Korkmazy z Niangami grają ostatnio to brak słów. Na szczęście Randle udowodnił, że jest liderem z krwi i kości, biorąc na siebie odpowiedzialność jak nie szło druzynie i załatwił sprawę jak należy. Brawo Julius, brawo nowojorscy Knicks !!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +474
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
GSW - Atlanta Hawks
Curry S. over 28.5 (1.85) fortuna ✅
Stefek w ostatnich meczach znajdował się pod tą linią, głównie dlatego że GSW szybko budowało przewagę i ich lider odpoczywał, dziś nie spodziewam się odjazdu którejś z drużyn więc dostanie więcej minut, w mojej opinii linia zaniska o 2pkt.

Edit. Piękny mecz Stefka, linia pokryta już w 3k.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +530
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Ja dorzuce od siebie Over 7,5 @1,90 (sts) zbiorek JaVale'a McGee. Nie zagra dziś podstawowy center Ayton, JaVale będzie dzielił czas na parkiecie z Kaminsky'm. McGee gra średnio 15,8 minut na mecz i zbiera 6,1 piłki, 27 pażdziernika zagrał z Sacramento przez 14 minut i zebrał...11 piłek. Dziś ma wyjść w podstawie i uważam, że dostanie około 25 minut gry. Sacramento i Phoenix są dość overowi drużynami, więc będzie się działo, nie zabraknie okazji do zbiórek w tym dość szybkim meczu...

edit: linia u buków idealna, bo zebrał 7 piłek

Ostatnia edycja:
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
1. Denver Nuggets - Miami Heat

Łączna liczba bloków : Bam Adebayo - Powyzej 0.5 @ 1,7
Od dwóch spotkań bez bloku. W Zeszłym sezonie 1 bl na mecz, teraz ma 0,5 na mecz.
(Ah ten Adebayo, linia na zbiórki była na 8,5 co uważałem za małe value, czemu tego nie dałem?)

2. Booker over 1,5 celne za trzy @ 1,48
Booker wciąż potrafi rzucać z dystansu. Jemu zmiana piłki nie przeszkadza. Średnio 2 celne na mecz przy 35 %. In minus - nie swoja hala. Ale nie ma DA więc ktoś pkt musi zdobywać.

Ostatnia edycja:
S 956

stroz890

Użytkownik
P76 jakby problemów mieli jeszcze mało z kontuzjami to dzisiaj możliwe że nie zagra Seth Curry (który rozgrywa dobry sezon) jest info że zmaga się z kontuzją stopy i jego występ z Bucks jest niepewny.
Z takimi problemami Phila to wydaje się że jakieś handi w stronę rywali wydaje się pewne kursy przyzwoite.
Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks
Punkty drużyny - Bucks powyżej 102.5 (Mecz) & Margines wygranej - Bucks wygrana o 5+ (Mecz)
TYP: Yes 1.93 Forbet
dodając do tego jeszcze Korkmaz overall +20 będzie musiał wziąć grę na swoje barki a linia wcale nie bardzo duża patrząć na absencje wychodzi bardzo przyjemy kursik 3.19 tragiczna skuteczność Korkmaza w tym meczu na poziomie 11% rzutów z gry i tylko 5oczek z jego strony.

Ostatnia edycja:
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 2 2,25 1xbet 117:109

Postanowiłem dzisiaj trochę zaryzykować i zagrać w kierunku Portland, które jeszcze w tym sezonie nie wygrało wyjazdowego spotkania, ale w końcu musi być ten pierwszy raz i myślę że dzisiaj jest całkiem poważna szansa, żeby tego dokonać. Parę dni temu obie ekipy mierzyły się ze sobą, w meczu gdzie Portland było gospodarzem i była pełna dominacja Blazers zwieńczona wygraną 19 oczkami. Clippersi to nie są żadne na ten moment tuzy, żeby się ich bać a każdy z zawodników PTB jest dostępny do gry, czego nie można powiedzieć o zespole ich dzisiejszych rywali, gdzie ciągle nie wiadomo czy w tegorocznych rozgrywkach w ogóle powącha parkietu Kawhi a także z urazem boryka się Marcus Morris. Gra Blazers w ostatnich spotkaniach z Indianą czy Lakers wyglądała bardzo obiecująco co skłania mnie, żeby zaufać Lillardowi i spółce. Powodzonka.

Ostatnia edycja:
arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
1. Bucks at 76ers @ 1.35

2. LA Clippers - Portland
Łączne punkty gracza : Anfernee Simons - Powyzej 11.5 @1.83

3. LA Clippers - Portland
Łączna liczba zbiórek : Ivica Zubac - Powyzej 7.5 @ 1,83 (7 zbiórek zaliczył)

4. LA Clippers - Portland
Łączna liczba zbiórek : Jusuf Nurkic - Powyzej 10.5 @1.96

5. Utah Jazz - Atlanta Hawks
Punkty i zbiórki gracza : Hassan Whiteside - Powyzej 12.5 @.1.78

6. Utah Jazz - Atlanta Hawks
Łączna liczba asyst : Rudy Gobert - Powyzej 0.5 @1,49
(last 10 - 7 razy co najmniej 1 asysta) - ma do kogo odgrywać, 1 asystę powinien zaliczyć

Nie zagrane, ale może warto sprawdzić
Bledsoe asysty over 3,5
oraz Zeller (Bloki + Steals) over 0,5 @1,93
oraz Capella (pts over 10,5) @1,78

Ostatnia edycja:
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Czy tylko ja mam wrażenie, że na początku sezonu NBA stała się ligą ceglarzy? Nie chce mi się uwierzyć, że przez 3 miesiące gracze nagle nauczyli się bronić. W tym momencie undery trzeba grać w ciemno. Do tego dochodzą nowe przepisy i brak rzutów osobistych gwizdanych z dupy.
Pisałem to już wcześniej, więc nie będę się powtarzał. NBA w tym sezonie stała się Euroligą. Wyniki w stylu 90-70, 100-80, czy 90 -90 na porządku dziennym. Łapiemy undery w ciemno.
Słabsza skuteczność spowodowana jest zmianą piłek z Spaldinga na Wilsona. W miarę obycia z piłkami skuteczność będzie rosła.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 2 2,88 1xbet 119:109

Zaryzykuję kolejny raz na Portland, może dziś będzie ta noc w której odczarują wyjazdy. Z Clippersami źle nie wyglądali, wynik był na styku cały czas, ale Batum akurat zagrał mecz sezonu i po przerwie trafił 5 rzutów na 6 oddanych za 3. Lillard powoli zaczyna łapać formę po średnim starcie, ale jak dla mnie zdecydowanie przesadza z tymi próbami rzutów z 3/4 kortu. Znowu odwołam się do ich wcześniejszego spotkania gdzie dwa tygodnie temu Blazers u siebie wygrali łatwo (29 punktami) z Suns w pełnym składzie, dziś zabraknie Aytona, więc dlaczego by tego nie wykorzystać i nie zanotować w końcu pierwszej wyjazdowej wygranej? Kurs godny a szansa spora, więc próbuję.

Ostatnia edycja:
M 599

Maklak44

Użytkownik
xamon. Pewnie tak. Kiedyś przyjdzie przełamanie, ale nie sądzę że dziś. Raz, że Phoenix jest naprawdę mocne, a dwa, ze Portland gra kolejny z rzędu mecz. Jeśli mieliby wygrać, to przy słabej dyspozycji Phoenix. Już raz ich zniszczyli, nie sądzę, by Portland miało się dziś przełamać. Nie ta drużyna, nie ten kolejny z dnia na dzien ciężki mecz...ale kto wie...
Co do typów na 2 ke po identycznym kursie, prędzej bym sie skłonił w stronę Oklahomy. Juz pokazywała ze w starciach z silniejszymi druzynami potrafi wygrywac na wyjazdach ,a tu Nowy Orlean, który notuje wtopę za wtopę. Druzyna jak najbardziej do ogrania przez Oklahomę. Jedynie to ,że Nowy Orlean w koncu sie kiedys przełamie po 6 porazkach. Mozliwe ze dziś, ale za 1.50.... to kiepska sprawa wchodzic na 1ke.
Biorąc pod uwagę nieobecnosci i zmeczenie w druzynach, moznaby popróbowac grać zaniżoną liczbe punktów w niektórych spotkaniach, bo ostatnie niespodzianki, wtopy jak utah i miami, to strach nawet grac dzis czystą indiane na denver...

Otrzymane punkty reputacji: +53
M 599

Maklak44

Użytkownik
1. Phoenix - Portland (228.5)
liczba punktów (z dogrywką)
1.62
-

Nie widzę dziś Portland robiące z dnia na dzien 110 pkt. Phoenix ich zgarnie. Przy przewadze zwolni grę.
Wystartczy że któryś z piątki dziś rzuci gorzej i pozamiatane. Dlatego poniżej.

2. San Antonio - Sacramento (225.5)
1.72
-
Ostatnio kiepsko idzie obu ekipom rzucanie ponad 100tke. Sacramento grało dwa mecze z rzędu w krótkim czasie.
San Antonio bardziej wypoczęte.

LA Lakers - Miami (219.5)
1.70

Miami gra ostatnio fatalnie. Skupią się na defensywie. Adebayou mooocno zawodzi. Butler gra na 100 procent a i tak wyniki w okolicach 100tki. Sporo graczy kontuzjowanych po obu stronach.

Cleveland - Washington (204.5)
1.62
+

Tu akurat na plus. Obie ekipy mają mocne ofensywy i sporo rzucają. Mecz walki. Powyżej.

Łącznie kurs - 7.67

snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
GSW - Minnesota
D.Russell over 19.5 (1.85) fortuna

Czas zemsty, jak wiadomo Russell został wymieniony przez GSW za Wigginsa, a tak naprawdę nie dostał tam prawdziwej szansy, myślę że będzie miał sporo okazji do rzutów w tym szybkim meczu i pokryje spokojnie linie, dla mnie zakręci się coś w okolicy 25-30pkt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom