Harden J. under 20.5 (1.85) Brodacz w Brooklynie nie jest tym graczem którym był w Houston, tam brał grę na siebie i kończył akcje rzutem, w Brooklynie jest asystentem który oddaje piłkę Durantowi do rzutu, lub komuś innemu. Gram under, chociaż broda to broda nie wiadomo co wymyśli Washington - Milwaukee Antetokounmpo G. over 29.5 (1.85) Middelton, Lopez, DiVincenzo wypadają z tego meczu. Gra kozłów w tym meczu będzie zależała tylko od Giannisa, jest to w mojej opinii idealny mecz dla niego, i jeśli mecz będzie bliski a n koie zapowiada się na jakiś blowout to powinien spokojnie pokryć tą linie. |
Czy tylko ja mam wrażenie, że na początku sezonu NBA stała się ligą ceglarzy? Nie chce mi się uwierzyć, że przez 3 miesiące gracze nagle nauczyli się bronić. W tym momencie undery trzeba grać w ciemno. Do tego dochodzą nowe przepisy i brak rzutów osobistych gwizdanych z dupy.
Słabsza skuteczność spowodowana jest zmianą piłek z Spaldinga na Wilsona. W miarę obycia z piłkami skuteczność będzie rosła.Pisałem to już wcześniej, więc nie będę się powtarzał. NBA w tym sezonie stała się Euroligą. Wyniki w stylu 90-70, 100-80, czy 90 -90 na porządku dziennym. Łapiemy undery w ciemno.