Dobra trzeba coś puścić żeby moralnego kaca wyleczyć ;D
TORONTO RAPTORS - UTAH
TYP: TORONTO under 104,5 pkt etoto-128620
KURS: 1.86
Pierwszym spotkaniem na które dzisiaj się zdecydowałem będzie mecz 2 drużyny konferencji wschodniej z 11 drużyną konferencji zachodniej, jednak według mnie patrzenie na pozycje w lidze w tym meczu nie jest trafne, w ostatnich meczach bez Lowry'ego widać ze gra Toronto się sypie, jest bardzo nie płynna, mają problem żeby zdobywać dużą ilość punktów nawet ze słabymi ekipami (95 pkt z Chicago,87 punktów z Orlando). Dlatego zdecyduję się na postawienie underu w tym meczu na gospodarzy, patrząc na ostatnie spotkania tych ekip Toronto nigdy nie umiało narzucać dużo punktów przeciwko ścianie Goberta pod koszem, w ostatnich 7 meczach tylko dwa razy przebili barierę 104 pkt, przeciwko Miami i Cleveland, dlatego myślę że ten typ powinien gładko przejść.
DENVER NUGGETS - NEW YORK KNICKS
TYP: NEW YORK KNICKS under 102 pkt etoto-128620
Kolejnym meczem który przyciągnął moją uwagę jest mecz lidera zachodniej konferencji z przed ostatnią drużyną wschodniej konferencji. Będzie to kolejny mecz w którym postawię under na gospodarzy,nie jest tajemnicą ze NYK są kiepską drużyną i nie są mocni w ataku, w ostatnich 5 meczach tylko dwa razy przebili ten próg grając atlancie i philadelphi. Denver jest jedną z lepiej broniących ekip w lidze i myślę że bez problemu zablokują defensywę gospodarzy. Tym bardziej że Harris wraca po kontuzji więc gra Denver powinna wyglądać jeszcze lepiej niż ostatnio.
SACRAMENTO KINGS - PORTLAND TRAIL BLAZERS
TYP: SACRAMENTO KINGS over 114,5 pkt etoto-128620
Następnym meczem który wezmę pod lupę będzie spotkanie między 7 i 9 drużyną konferencji zachodniej. Obydwie ekipy grają bardzo ofensywny i szybki basket, obydwie ekipy są na fali, Sacramento w ostatnich 4 z 6 meczy przebili tą barierę , nie udało im się to tylko z bardzo dobrze ułożonymi defensywnie Memphis i Minnesotą( gdzie grali bez Shumperta). Portland w ostatnich 5 z 6 meczy stracili więcej niż 114,5 dodatkowo Sacramento są dzisiaj gospodarzami więc na pewno będą chcieli pokazać fajny dla oka ofensywny basket.
LOS ANGELES CLIPPERS - PHILADLPHIA 76ers
TYP: under 240,5 pkt etoto-128620
KURS: 1.52
Ostatnim meczem który dzisiaj zaproponuje będzie spotkanie między czołowymi ekipami obu konferencji. Obydwie drużyny grają bardzo ofensywny basket, zdobywają dużo punktów, ale w dzisiejszym meczu raczej nie wystąpi Embiid z powodu problemów z kolanem. Z tego powodu ofensywa Philadelphi może bardzo ucierpieć. W ostatnich 8 meczach Philadelphii nie została przekroczona ta bariera. W bezpośrednich meczach tych ekip nigdy nie pada za dużo punktów, obie ekipy postarają się zniwelować swój arsenał ofensywny dlatego myślę że na przekroczenie tak wysokiej linijki punktowej jest bardzo mała szansa ;D