Polega to na tym,że możesz sobie wykupić subskrypcje na 25 grudnia za te 12 dolarów z czego meczyk Boston-Brooklyn o 18 będzie za darmo do wglądu.Tylko tyle.Witam. Czy ktoś ogarnia tego darmowego League Passa na okres "świąteczny"? Na głównej stronie NBA wisi od wczoraj Free League Pass Holiday Trial. Niby się zarejestrowałem ale nijak nie wiem w jaki sposób to uruchomić. Wiecie coś na ten temat?
http://rubasket.com/matchi/NBA_ONLINE.htmlJa mam natomiast inne pytanie. Mianowicie czy można gdziekolwiek oglądnąć powtórkę całego meczu z NBA?
ale jak z tej promocji skorzystać , bo też na maila dostałem , ale musze tam dane karty podać , po co im to jak niby jest za free ?Na NBA.com kolejny tydzień darmowego LP.
To jest jakieś zabezpieczenie, po prostu musisz anulować subskrypcję 27 stycznia. Nie bój się, nie zabiorą Ci kasyale jak z tej promocji skorzystać , bo też na maila dostałem , ale musze tam dane karty podać , po co im to jak niby jest za free ?
zrobione , właśnie ogl. meczyki , ale jakośc jakaś rewelacji nei ma nabasket.ru juz ładniejszy daje na best avible i 3000kb i praktycznie roznicy nie ma , net 60MB z upcTo jest jakieś zabezpieczenie, po prostu musisz anulować subskrypcję 27 stycznia. Nie bój się, nie zabiorą Ci kasy