kore99
Użytkownik
Tyle wiem (choc i tak dzieki ???? ), bardziej mi chodzilo o to co dokladnie sie stalo. Bo myslalem ze wszystko jest normalnie a durant nie gra bo bulls zmiataja sonics wiec ten sobie odpoczywa ;-)rozliczyli ci jedno ze spotkan po kursie 1.0, poniewaz albo durant, albo przeciwnik do HCP doznal kontuzji lub nie gral .... albo inna sytuacja !! ale kupon wygrany - policzyli 1 i 3 spotkanie a mecz Byków masz po kursie 1.0 !!
Dzisiejsze typy.
Bulls -1 at Pacers @ 2,05
Byki sie juz rozkrecaja i z takimi rywalami jak Indiana nawet mimo b2b powinni wygrywac. Zwlaszcza ze Pacers tez maja drugi mecz drugi dzien z rzedu. Chicago to zespol o klase lepszy, problem tylko czy znowu nie zaskocza formą. Ja mam nadzieje ze jak co roku juz nadszedl czas by zaczac jakas serie zwyciestw.
Pistons at Rockets -1,5 @ 1,83
Rakiety wiecznie zawodzic nie mogą. Ich bilans to chyba najwiekszy zawod sezonu i jesli nie wroca szybko na dobra droge moze byc im ciezko sie zalapac w trudnej konfie zachodniej nawet do PO. A przeciez ich ambicje to byc przynajmniej ekipą rozstawioną. Dzisiaj podejmuja Pistons ktorzy bez odpoczynku kontynuuja tournee po zachodzie. Gdyby Detoir mialo moze z dzien-dwa przerwy mozna by sie bylo nad typem zastanawiac. A tak, mam nadzieje ze syndrom czestego grania zadziala nieublaganie.
Boozer - Marion (zbiórki) @ 1,65
Co prawda Jazzmani ostatnio bez formy a i Boozer zaliczyl gorszy dzien na tabliach ale akurat w meczu z Suns to wszyscy dobrze zbieraja. Powinno na luzie wejsc, Marion ostatnio tez w koncu nie najlepiej sobie radzi na deskach, a przy takim zastawieniu jakie ma Utah nie powinno byc duzo lepiej. Moze byc cos ok. 10 ale jakis wiekszy wyczyn (czyt. lepszy od C-Booza) bedzie juz zaskoczeniem.
Z pozostalych spotkan ciekawie wygladaja (ale bedzie bardzo ciezko zeby weszly, wiec nie gram):
Raptors +5,5 - Mavs,nie stawiam na nich bo prawdopodobnie jeszcze bez Forda zagraja do tego dzien po meczu w Atlancie.
Clippers +6,5 - Bobcats, to samo co z Raptors, a Clippersi pokazywali juz jak im nawala skutecznosc gdy sie ich zmusza do gry dwa dni pod rzad.
Blacers +4,5 - Warriors, tutaj z kolei obie druzyny maja za soba ciezkie przeprawy z najwyzsza ligowa polką. Jeszcze rano byl kurs 6,5 i taki bym zagral, ale wszyscy doskonale wiemy ile czasami moze zdzialac 1-2 pkty roznicy. Choc nie wykluczam ze moze byc i +10 dla GSW. Ale z drugiej strony sklonny jestem postawic na gospodarzy, choc tylko ze wzgledu na kurs i oczekiwanie mniej spodziewanego zakonczenia ktore ostatnio hurtowo wystepuja.