>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Chodzą mi po głowie trzy typy, ale przynajmniej na ten moment wezmę ten, który najbardziej czuję ze względu na analizę danych, którą przeprowadziłem na temat tego zawodnika. Mowa o Victorze Wembanyamie, którego Spurs zmierzą się dzisiaj z Lakers. Obydwa zespoły wypoczęte fizycznie (czy mentalnie to nie wiadomo), ostatni mecz w LA pomiędzy tymi drużynami został odwołany ze względu na pożary w Los Angeles. Biorę jego zbiórki, ja wiem, że jest w tej kwestii bardzo nieregularny, ale... przejrzałem statystyki Victora z ostatnich 20 spotkań i zależność jest taka, że Wembanyama ma więcej zadań na tablicach w pojedynkach, w których musi mierzyć się z poważnymi centrami, którzy grają bardzo blisko obręczy w ataku i chętnie kończą w pomalowanym/trumnie. I tak ostatnio zrobił:

• 18 i 23 zbiórek z Nuggets (matchup z Jokiciem, mecze b2b)
  • 9 zbiórek z Clippers (matchup z Zubacem, 26 minut gry/blowout)
  • 18 zbiórek z Knicks (matchup z KATem)
  • 9 zbiórek z 76ers (matchup z Embiidem, który grał tylko 14 minut, potem luzik w obronie)
  • 14 zbiórek z Kings (matchup z Sabonisem)
  • 14 i 10 zbiórek z Lakers (matchup z Davisem)

Pozostałe mecze są średnio ważne, bo tam Victor koncentruje się częściej na grze w ataku. Patrząc na powyższe nazwiska chyba można się zgodzić, że nie są to jakieś ogóry typu Nurkić, który powinien grać w Chinach. W wyrównanych meczach Wemby'emu tylko raz nie udało się tej linii pokryć. Matchup z Davisem na pewno będzie trudny, zwłaszcza w ataku, bo Davis jest dużo silniejszy i będzie Wemby'ego upychał w post, ale lubi też porzucać z półdychy. Dodatkowo sporo będzie masowania przy box-outach jednego na drugim, przy wyrównanym meczu powinien sporo pozbierać, zwłaszcza, że Lakers nie mają spacingu i większość akcji kończą atakując obręcz. Parę zbiórek po prostu wpadnie mu w ręce, a o inne będzie musiał powalczyć. Linia nie jest wrednie ustawiona i na pewno do pokrycia.

Victor Wembanyama powyżej 10,5 zbiórki @1,82 superbet meh

Ostatnia edycja:
Losus 32,3K

Losus

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję bet buildera na 2 trójki i 9 zbiórek Wembanyamy oraz 103 punkty Lakersów po kursie 1.88. Victor lubi te pojedynki z Lakersami, we wszystkich dotychczasowych meczach pokrywał zbiórki, a w tym sezonie trójki z jego ręki wpadają aż miło. Nie sądzę, aby lakersi mieli w planach jakieś szczegółowe krycie na obwodzie i raczej Wembi będzie miał sporo okazji rzutowych. Punkty LA uważam za pewniaka bo całokształt obrony San Antonio jest bardzo przeciętny i nie wbić im 103 punktów u siebie to byłaby sztuka. NBA LA SPURS.PNG

Ostatnia edycja:
Losus 32,3K

Losus

Użytkownik
A na pierwszy mecz tej nocy również proponuję betbuildera tym razem kurs 2.00. Po wczorajszym meczu Wizards z OKC bo z OKC czyli elitą ligi, nie mam żadnej wiary czy to w chęć czy realną szansę zwycięstwa. 5 punktów to delikatny wymiar kary. Następnie dwa zdarzenia na najniższe możliwe linie najlepszych shooterów obu zespołów. Najpierw Poola, który wczoraj 0/6, ale chłopak rzuca z każdej pozycji i dzisiaj raczej powinien coś trafić. Anthony Edwars ma takie coś w sobie, że przeciw słabszym rywalom rzuca lepiej za trzy i nie wydaje się, że chce specjalnie ryzykować agresywnymi wejściami pod kosz, a to powinno dzisiaj skutkować przynajmniej trzema trójkami. TWolves Wizards.PNG

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2639
deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Haliburton out, więc korcą mnie mega wszelkie overy Nembharda. Pod nieobecność Tyrese'a Andrew powinien być głównym zawodnikiem na koźle. Pamiętam jego fantastyczne występy w play-offach, kiedy odpiął wrotki w serii z Bostonem. Dzisiaj rywal też jeden z najtrudniejszych, Cavaliers. Ma ten chłopak potencjał, na pewno się nie boi. Brakuje mu warunków fizycznych i często jest targetem na pick and rolla w defensywie, ale w ataku potrafi wiele. Na to dzisiaj liczę.

Andrew Nembhard powyżej 19,5 (punkty+asysty) @1,80 superbet
Andrew Nembhard powyżej 13,5 punktu @1,97 superbet
Andrew Nembhard powyżej 6,5 asysty @1,85 superbet
Andrew Nembhard double-double @6,5 superbet

Jednej asysty zabrakło :/

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +697
M 73,8K

michaelson

Użytkownik
04:00 Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets

Pierwsze spotkanie tych drużyn w sezonie. Obie ekipy mają tyle samo zwycięstw (po 13), ale Nets mają jedną porażkę więcej (26). Jeszcze ponad połowa sezonu przed nami i co prawda patrząc na bilans obu ekipom niewiele brakuje do włączenia się do walki o fazę play-in, to jednak umiejętnościami i kadrami odstają od przeciwników. Trail Blazers to 26 drużyna ligi biorąc pod uwagę rating ofensywny. Zdobywają średnio 108,2 pkt/mecz. Trudno wygrywać spotkania jeżeli ma się bardzo słabą defensywę (piąta od końca w lidze). Trail Blazers tracą 116,4 pkt/mecz. Na pewno ta ekipa ma potencjał, którego jeszcze w tym sezonie nie pokazała. Młodzi zawodnicy cały czas poszukują najlepszych wersji siebie. Może odnajdą je w starciu z Brooklyn, którzy przystąpią osłabieni do tego spotkania. Nets są w tym sezonie prześladowani przez kontuzje. Mają serię pięciu porażek z rzędu, a ostatnia z nich to przegrana po dogrywce z Utah Jazz. Ofensywnie drużyna Nets plasuje się dopiero na 28 miejscu w lidze. Zdobywają średnio 107,3 pkt/mecz. W ostatnich dziesięciu spotkaniach ta skuteczność jeszcze spadła. W defensywie nie jest lepiej. Plasują się na szóstym miejscu od końca w lidze. Tracą 113,7 pkt/mecz. Mamy więc mecz dwóch drużyn bardzo słabych w defensywie i miernych w ofensywie. Po cichu liczę na przełamanie się w tym spotkaniu gospodarzy. Mają większą głębię składu i więcej zawodników w niezłej formie. Ponownie idę w over punktowy, co opieram przede wszystkim na bardzo słabych defensywach obu drużyn. Linia wg mnie nie jest wysoka i spokojnie do pokrycia. Nets też mają coś do udowodnienia i liczę na to, że przeciwko słabej defensywie Trail Blazers pokażą się z dobrej strony w ataku.

Typ: over 212,5 pkt (OT)
forBET: 1,56

Otrzymane punkty reputacji: +211
Losus 32,3K

Losus

Użytkownik
Brook Lopez, taki miałem plan na tę noc, ale im dłużej się nad nim zastanawiałem tym mniej pewny byłem. Nie zmienia to faktu, że dwie celne trójki brooka @1.68 dzisiejszej nocy są moim głównym typem. Lopeza przy trójce jest trudno zablokować ze względu na jego gabaryty i dodatkowo często jego rzuty są z dalszej odległości niż linia. W meczu z Sacramento tempo powinno być wysokie i co za tym idzie ilość prób rzutowych. Kings umie wyeliminować gracza z gry co kiedyś przytrafiło się damowi kiedy akurat postawiłem na jego trójki, keon ellis cały czas trzymał go blisko co poskutkowało większą ilością rzutów innych zawodników bucks (mocno liczę na powtórkę).
Drugie zdarzenie to też dwie celne trójki tym razem Mylesa Turnera @1.86. Wczoraj z Cavs pokrył (2/5), a dzisiaj przez brak halliburtona może dostawać więcej możliwości rzutowych za trzy.
Jako dodatkowe zdarzenia warte uwagi to punkty Royce O’Neale'a (linia to 7.5 @1.86) ja gram tylko 5 po @1.28. Drugi rezerwowy Suns, drugi mecz po kontuzji, dobry shooter z wejściem pod kosz dodatkowo z hawks zapowiada się wysoki wynik co jest również czynnikiem na plus.
Clint Capela +9.5 punktów @1.64. Suns mają duże problemy w polu, ostatnio Mark Williams pokazał im to dobitnie. Tutaj mocno liczę na sporą pomoc Trae Young'a jako głównego asystenta.

Ostatnia edycja:
ferguson2 974,1K

ferguson2

Typer
Kevin Durant powyżej 44.5 pkt, zbiórek, [email protected] betclic

Linia wyższa niż zwykle, ale liczę że tym razem mecz jeszcze ofensywniejszy niż kilka dni temu. Nie jest tajemnicą jak gra Atlanta na własnym parkiecie. Spojrzałem sobie na statystyki Duranta grającego w Atlancie i bez watpienia to miejsce gdzie robił nietuzinkowe statystyki. Rekord punktowy - 55 pkt właśnie na parkiecie Hawks w 22 roku. W poprzednich dwóch/trzech latach były też mecze po ponad 30 pkt jak i dobre statystyki zbiórek. Ostatnio jest jednym z lepszych strzelców, nie schodzi poniżej 20 pkt od dłuższego czasu. Oby tylko mecz był na całkiem wyrownanym poziomie to wtedy spokojnie KD powinien zagrać przynajmniej 35 min.

Otrzymane punkty reputacji: +211
Do góry Bottom