>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

S 194,6K

Stefan445

Użytkownik
chyba chciałeś dać oklahoma -9,5 i -15,5. NIe wiem czy widziałeś ale na betclicu masz większe kursy i bez podatku 🙃
A różnie to zapisują, ale myślę że tak jest w miarę zrozumiale bo wytłuściłem drużynę która wygra (Oklahoma) gdy dodasz Dallas 9,5 i 15,5. Dzięki za radę, ale póki co mam konta na 3 bukach a gram jedynie na dwóch. Jak już będę wygrywał miliony to założę sobie konto także na betclicu. Póki co to zabawa na której jestem mniej-więcej na zero 😉

Ostatnia edycja:
M 86,9K

michaelson

Użytkownik
01:30 New York Knicks - Minnesota Timberwolves

19 grudnia odbył się pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami, dzisiaj rewanż. Knicks wygrali w Minneapolis aż 133:107, pokazując jak mocni są w tym sezonie. Świetny mecz zagrał wtedy Karl-Anthony Towns (32 pkt, 20 zbiórek, 6 asyst). Knicks zagrali na 44% skuteczności zza łuku. Dzisiaj to bez wątpienia najciekawsze starcie z proponowanych. Knicks są na trzecim miejscu w swojej Konferencji z bilansem 27-15, natomiast Timberwolves zajmują ósme miejsce w swojej z bilansem 21-19. Knicks wyglądają fenomenalnie w ataku. Wskaźniki ofensywne pokazują, że to druga najlepsza ofensywa ligi. Jednocześnie defensywnie znajdują się w środku stawki. Knicks zdobywają średnio 117,4 pkt/mecz , a tracą 111 pkt/mecz. Timberwolves brakuje stabilizacji w tym sezonie. Wymiana której pomiędzy sobą dokonały oba zespoły (Towns do Knicks - Randle do Wolves) raczej korzystniej wyszła dla nowojorczyków. Minnesota dysponuje pod względem ratingów defensywnych szóstą najlepszą defensywą w lidze. Jednak Knicks w pierwszym ich starciu obnażyli wszystkie ich braki. Timberwolves zdobywają średnio 109,8 pkt/mecz, a tracą 107,9 pkt/mecz. Goście będą potrzebowali dzisiaj dobrej dyspozycji swojego lidera, czyli Anthony'ego Edwardsa, żeby zagrozić Knicks. Ja spodziewam się dość szybkiego spotkania i ponownie idę w over punktowy. Bazując na obrazie pierwszego spotkania tych drużyn, gdzie łącznie zdobyto 240 punktów, to dzisiejsze linie wydają się dość niskie jak na potencjał ofensywny obu drużyn.

Typ: over 213,5 pkt (OT)
forBET: 1,54

deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Revenge game Juliusa Randle w MSG. Podobny case co KAT w Minnesocie. Pierwszy mecz na parkiecie byłego klubu to dodatkowa motywacja dla tych chłopów. Przerośnięte ego i hero ball. Dokładnie tego spodziewam się po Julku Rondlu. KAT w pierwszym meczu w Target Center zrobił linię 32/20. Dzisiaj jego występ pod znakiem zapytania, ale nie ma on wpływu na mój pomysł na to spotkanie. Zobacyzmy, czy Randle jest takim kozakiem na parkiecie jak w trash-talku. Chłop lubi sobie pogadać i jest przekonany o swojej wielkości, polecam przesłuchanie randomowych rolek na YT o tematyce trash-talku w NBA. Jak jesteś taki kozak, to dzisiaj wyjdź i pokaż. Talk about it be about it.

Julius Randle powyżej 20,5 @1,90 fuksiarz mięciutki jesteś Julek, przestań szczekać do poważnych graczy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom