>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Nie wiem, według mnie Edwards miał rzucić 30 punktów, a oddał 5 rzutów przez 19 minut. Obrzydliwe.

Otrzymane punkty reputacji: +287
michas161 38,4K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem. Dwa typy na dziś. Pierwszy mecz New York - Washington. KAT i spółka w bardzo dobrej dyspozycji bez większych kłopotów powinni rozprawić się z mizernymi Wizards natomiast ja w tym spotkaniu biorę pod uwagę duet Poole i Sarr. Na ten moment pokrywali linie zbiórek 9/12. Poole bardzo rzadko zbiera natomiast młody Francuz wykręca średnio 5.7 zbiórki na mecz, dzisiaj dostanie dużo więcej minut na parkiecie co powinno pomóc mu w pokryciu linii zbiórek.
Liczba zbiórek zawodnika - J. Poole poniżej 3.5 (Mecz)❌
Liczba zbiórek zawodnika - Alexandre Sarr Powyżej 3.5 (Mecz)✅
@1.67 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Toronto - Indiana. Toronto obok Wizards na ten moment to najsłabsza ekipa ligi. Narazie nic nie wskazuje aby coś miało ulec zmianie. Indiana dotychczas miewa przebłyski dobrego basketu natomiast zdarzają jej się przypadki słabych spotkań. Na Toronto powinno to wystarczyć ale czy na włączenie się do walki o finał konferencji na ten moment w to wątpię. W tym spotkaniu typuje zdobycz punktową Siakama, który aktualnie jest najbardziej kompletnym graczem Indiany. Rzuca, zbiera, asystuje, linia over 29.5 jest w jego zasięgu już wielokrotnie w tym roku ją pokrywał.
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - P. Siakam Powyżej 29.5 (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - P. Siakam Powyżej 0.5 (Mecz)✅
@1.73 efortuna.pl✅

Dodatkowy typy bez analizy:

Sacramento - Atlanta
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Trae Young Powyżej 1.5 (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Fox Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.67

Miami - Philadelphia
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - T. Rozier Powyżej 0.5 (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Bam Adebayo 15 lub więcej (Mecz)❌
Liczba punktów zawodnika - Jared McCain 15 lub więcej (Mecz)✅
@1.62

Detroit - Chicago
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Cade Cunningham Powyżej 0.5 (Mecz)✅
Liczba punktów, asysty i zbiórek zawodnika - Nikola Vucevic Powyżej 29.5 (Mecz)✅
@1.82❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +254
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dzisiaj trochę inaczej niż zawsze. Spróbuję zaatakować "dogów", pierwszy mecz jaki biorę pod lupę to mecz w Milwaukee, gdzie przyjeżdżają dzisiaj Rockets. Rockets są b2b, ale wczoraj to było typowe cardio z Bykami, szybko przekopali ich w Chicago, starterzy grali po 25 minut i od połowy trzeciej kwarty mieliśmy już garbage time. Do składu Bucks wraca dzisiaj Lillard, co jest złą informacją dla defensywy gospodarzy. Damian będzie w każdej akcji atakowany, jeżeli nie odda w ataku to znowu będzie ujemnym factorem dla tej drużyny. Nie podobają mi się Bucks. Giannis udaje Jokicia, wszystko robi sam na tym boisku i nie za bardzo ma pomoc, a to nie jest jego granie. Męczarnie z dużo słabszymi rywalami, nie wygląda to zbyt dobrze. Rockets poobcinali zawodników z rotacji i grają 10/11 zawodnikami co jest dobre dla tej drużyny, po słabszym początku dużo lepiej wygląda Sengun i jest to zdecydowanie z korzyścią dla Houston.

Rockets +4,5 @1,76 superbet 4/10
Rockets OT @2,30 superbet 2/10 (superprzewaga)

Drugi mecz to Phoenix z Orlando. Phoenix b2b, wczoraj Randle ich wyjaśnił buzzerbeaterem na zwycięstwo w meczu z Wolves. Gospodarze dalej bez Duranta i Beala, a dzisiaj także bez Nurkicia, natomiast Orlando bez Banchero i Cartera. Pojedynek centrów to G-league. Obydwie ekipy są osłabione, bez największych gwiazd. Nie za bardzo wierzę w to, że Orlando bez Paolo będzie tak sobie wygrywało mecz po meczu, słabszy mecz Wagnera kiedyś przyjdzie. Suns u siebie nigdy nie powinni być dogami z żadnym z zespołów z konferencji wschodniej. Nie twierdzę, że to jakaś pomyłka bukmachera, ale dla mnie to okazja do zaatakowania.

Suns +5,5 @1,76 superbet 4/10
Suns OT @2,50 superbet 1/10 (superprzewaga)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +549
michas161 38,4K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 Czas na mecz na szczycie Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, można się nad tym meczem rozwodzić a rozwodzić natomiast ja szybko przejdę do konkretów. Cavs są w tym roku niesamowici a kurs na ich zwycięstwo aż sam się prosi o zagranie w ich kierunku. Licze na wielki mecz Mitchella, który poprowadzi do kolejnej wygranej i bilansu 16-0.
Handicap - Cavs 5.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - D. Mitchell 30 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - D. Mitchell powyzej 2.5 (Mecz)✅
@3.75 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś, którym się zajmę to San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder. Spurs w osłabionym składzie bez Sochana oraz Victora Wembanyamy zmierzą się z aktualną pierwszą siłą zachodu. Braki kadrowe i dobra forma Oklahomy nie wskazuje na żadną niespodziankę w tym starciu, natomiast liczę na młodego Castla, który z meczu na mecz wygląda dużo lepiej. Brak Wemby napewno zmusi do większej aktywności Stefana stąd też mój typ w jego kierunku.
Asysty zawodnika - Stephon Castle powyzej 1.5 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - Stephon Castle powyzej 0.5 (Mecz)✅
@1.68 iforbet.pl✅

Pozostałe typy bez analizy:
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets:
Double double - Nikola Jokic (Mecz) nie grał zwrot 🟠
Handicap - Nuggets 5.5 (Mecz)✅
Player assists rebounds - Nikola Jokic powyzej 20.5 (Mecz)zwrot🟠
@2.09 🟠

Brooklyn Nets - Charlotte Hornets:
Asysty zawodnika - Lamelo Ball 4 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Miles Bridges 15 (Mecz)✅
@1.62✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2099
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Champagnie powyżej 9.5 pkt @1.57 superbet 12 pkt

Dzisiaj Spurs strasznie osłabione, bo nie zagra na pewno Sochan i Wembanyama oraz nie wiadomo co z Vassellem. Mimo wszystko ktoś będzie musiał wziąć grę na siebie i te punkty zdobywać. Linia na skrzydłowego Spurs wygląda na atrakcyjną patrząc na okoliczności oraz ostatnią dyspozycję punktową. Dzisiaj jeżeli zabraknie Wembanyamy to punkty będą musiały się rozłożyć na innych graczy. I tutaj należy wymienić w tym gronie właśnie Champagnie, który w ostatnich 8 spotkaniach kręcił takie liczby jak 13,10,12,13,5,14,13 i 21 pkt. Czyli w 7/8 spotkań pokrył linię a w tych spotkaniach pomijajac ostatnie grał Wembanyama. Jest na logikę dzisiaj powinno być łatwiej, ale jak będzie to się okaże. Ja tak próbuję. Marzy mi się taki scenariusz jak w meczach przedsezonowych, gdzie Champagnie rzucił przeciwko Oklahomie 22 pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2499
scorpio82 718,2K

scorpio82

Użytkownik
21.11
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 4:00
Spotkanie: Phoenix - NY Knicks
Typ: Wygrana Knicks
Kurs: 1.51 ✅ (122:138)
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Chociaż oba zespoły mają bardzo podobny bilans do dzisiejszego spotkania podejdą w zupełnie różnych nastrojach. Phoenix po bardzo dobrym początku sezonu z ostatnich 6 meczy wygrali tylko 1 a do dzisiejszego spotkania podejdą po serii 4 kolejnych porażek. Knicks po średnim początku wydaje się złapali odpowiednią formę i wygrali 3 ostatnie mecze. Phoenix mają dobry bilans we własnej hali ale 2 ostatnie mecze przegrali. Dziś kolejny trudny rywal i duża szansa że seria zostanie przedłużona.

Ostatnia edycja:
michas161 38,4K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 wczoraj świetna noc, w końcu 100% skuteczność, liczę na powtórkę. Pierwszy mecz na dziś to Los Angeles Clippers - Orlando Magic. Orlando w dalszym ciągu bez Banchero ale z serią 6 zwycięstw z rzędu i uważam, że LA ma dużą szanse ku temu aby ją zastopować. Clippers w tym roku mimo braku swojej gwiazdy KL wyglądaj bardzo solidnie. Harden przechodzi swoją drugą młodość i robi co tylko w jego mocy aby wyniki były jak najlepsze stąd też mój typ w jego kierunku.
Handicap - Clippers 9.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - J. Harden 15 (Mecz)✅
Rzuty za 3 pkt zawodnika - J. Harden powyzej 1.5 (Mecz)✅
@1.73 iforbet.pl✅
Drugi mecz na dziś to Houston Rockets - Indiana Pacers. Houston w tym sezonie gra bardzo dobrze notując się bilansem 10-5, tej nocy sprawdzą się z Indiana. Pacers w tym sezonie narazie daleko są od formy sprzed roku, dobre mecze rotują tymi słabszymi ale kiedyś w końcu ta zła forma musi minąć i gra się poprawić. Kursy według mnie dość zawyżone dlatego próbuje zagrać w ich stronę licząc na błysk Siakama, który w tym roku gra najbardziej stabilnie z całej drużyny.

Handicap - Pacers 9.5 (Mecz)❌
Punkty asysty zbiórki zawodnika - P. Siakam powyzej 29.5 (Mecz)❌
@2.37 iforbet.pl❌

Pozostałe typy bez analizy na dziś:
Phoenix Suns - New York Knicks:
Handicap - Knicks 5.5 (Mecz)✅
Punkty zawodnika - Josh Hart 12 (Mecz)✅
@2.00✅

Golden State Warriors - Atlanta Hawks:
Punkty zawodnika - Buddy Hield 12 (Mecz)❌
Wynik - Warriors wygrana (Mecz)✅
@1.73❌

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls:
Handicap - Bulls 9.5 (Mecz)❌
Punkty asysty zbiórki zawodnika - Z. LaVine powyzej 29.5(Mecz)✅
@2.69❌

Ostatnia edycja:
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
NOP poniżej 103.5 pkt @1.62 superbet 100 pkt

No niestety piękna seria Cavs dobiegła konca a szkoda bo terminarz na kilka najbliższych spotkań był obiecujący i spokojnie mogli dobić do 20 zwycięstw z rzędu. Dzisiaj zagrają ze zdziesiątkowaną drużyną z Nowego Orleanu. Na prawdę nie wiem, kto dzisiaj weźmie się za zdobywanie punktów w tym zespole. W NOP dzisiaj nie zagrają Zion, Murray,McColum oraz Ingram, który jako jedyny ostatnio ciągnął ten wózek, nie zagra też Alvarado, który właśnie przeciwko Cavs zagrał imponujące spotkanie. Nie zagra też kilku mniej znanych zawodników. Łączna absencja w dzisiejszym meczu to 8/9 zawodników. W tym cała podstawowa piątka, która by grała gdyby była zdrowa. Cleveland będzie miało teraz 4 dni przerwy, więc nie powinni odpuszczać. Idę w under punktowy drużyny z Nowego Orleanu. Wczoraj zostali rozbici przez Dallas. W ciągu 5 ostatnich spotkań tylko Brooklynowi rzucili 105 oczek. W ciągu 4 ostatnich spotkań tylko raz przekroczyli barierę 100 punktów zdobywając 101 przeciwko Denver. Nie widzę Dzisiaj szans by rzucili aż 104 punkty. Chyba, że Cavs postanowi zagrać dzisiaj wesoły basket i w ogóle nie będą bronić i ktoś z NOP dzisiaj zagra mecz życia. Z zawodników New Orleans, którzy dzisiaj zagrają chyba tylko rozgrywający Boston zdobył 20 punktów w trakcie spotkania. Na prawdę blado wygląda ekipa Pelikanów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +539
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Nie wiem czy te dwa typy sie wzajmnie nie kanibalizują, ale mam trochę inne wnioski. Cavs wczoraj przerwali winning streak z Bostonem, niby próbowali do końca, ale zwycięstwo Celtów było niezagrożone. B2b z Pelicans powinno być lekkie, łatwe i przyjemne. Pelicans grają dzisiaj totalnie składem z g-league, który szerszej publiczności jest totalnie nieznany. Pierwsza piątka wygląda potencjalnie jak Payton?, Boston, Green, Robinson-Earl, Theis? Dramatycznie. Ale wcale nie uważam, żeby taka ekipa musiała się tutaj położyć, dla nich to ważne spotkanie, ważne minuty do podniesienia z boiska. Cavs dzisiaj bez Garlanda + wszystkich nieobecnych wczorajszego meczu. Nie za bardzo wiem jak te ekipy miałyby się tutaj wzajemnie bronić, Pelicans są totalnym underdogiem, nikt ich nigdy nie widział wspólnie grających, Cavaliers na pewno nie będą trzymali nogi na gazie przez cały czas, moment rozprężenia z pewnością przyjdzie. Wczoraj duży wysiłek mentalny, dzisiaj mecz wyglądający jak cardio, spodziewam się mimo wszystko sporo szybkiego grania, zwłaszcza ze strony Pelicans, co będzie się kończyło szybkimi punktami albo szybkimi stratami. Cavaliers myślę, że około 120 tutaj na spokojnie nawrzucają, reszta do zrobienia przez gości.

Powyżej 215,5 punktu @1,80 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +646
Do góry Bottom