Witam. Mimo ostatnich co najmniej średnich predykcji (1/3), postanowiłem podzielić się z Wami czymś jeszcze, tym razem mam nadzieję na lepszy rezultat. Być może małymi kroczkami do celu.
1. Los Angeles Clippers - Golden State Warriors, typ:
GSW + 122.5pkt (1.97 forBET)
Ostatnie spotkanie między LAC-GSW skończyło się nie lada niespodzianką, kiedy to zespół z LA wykazał się niezłą determinacją i rozbił w pył ogromną przewagę Warriorsów (sam skorzystałem na tym obstawiając
live), tym samym wygrał owe spotkanie 135:131. W tym miesiącu ekipy mierzyły się już trzy razy, dwukrotnie w PO gdzie ich seria wynosi 1:1, ilością trafień przeważa ekipa GSW, która to kolejno zdobywała: 131, 121, 131 punktów. Średnio więc pokrywają oni over 127.5 pkt. Poprzednie spotkanie może wpłynąć na nich pozytywnie, teraz z pewnością zagrają lepiej w końcówce, mam nadzieję, że wypracują przewagę i tym razem będą ją szanować, by udowodnić wszystkim że tamten błąd był chwilową nieuwagą, a PO będą należeć do nich. Ofensywa tej drużyny nie śpi, ich styl gry sprzyja overom.
2.
Brooklyn Nets (+3.5) - Philadelphia 76ers
(1.84 forBET)
Pierwszy mecz, rozgrywany o 2:00. Spotkanie między Brooklyn Nets, a Philadelphia 76ers - w serii 1:1. Tego typu się boję, natomiast według informacji jakie znaleźć mogłem na fs'ie, główny zawodnik ofensywy Philadelphi - Embiid J., prawdopodobnie nie wystąpi w meczu. W poprzednim spotkaniu, gdzie ekipa 76ers wyszła zwycięsko (145:123) ów zawodnik zdobył najwięcej punktów, tj. 23. Jeżeli informacje się potwierdzą, to zalecam szukać szczęścia u gospodarzy, których podeprzeć można delikatnym HC. Ja wybrałem +3.5pkt i mam nadzieję, że to wystarczy. Liczę na dobry występ BN.
3. San Antonio Spurs - Denver Nuggets, typ:
SAP & OVER 208.5pkt (2.50 forBET)
Jak na razie w serii jest remis, 1:1. Drużyny nie punktowały się zbytnio, raczej w ofensywie można było odczuć lekką nieudolność, optymizmem napawa fakt, że ostatnie spotkanie w porównaniu do poprzedniego skończyło się wyższym wynikiem, natomiast drużyną lepiej punktującą było Denver. Dziś gramy u Spurs, myślę że remis i fakt własnej publiczności wpłynie na nich dobrze, a tendencja zwyżkowa będzie się utrzymywać i over punktowy zostanie pokryty, a SPURS wygra zaledwie kilku punktową różnicą. Tak bym to widział, chociaż warto też przemyśleć ewentualny HC na drużynę Denver, gdyż tak jak mówię - pogromu nie spodziewam się z żadnej ze stron, będzie to zapewne bliskie spotkanie które skończy się wynikiem na styku.
Powodzenia życzę. ????