Ja jednak jestem zdania , ze rakiety nadal są za krótcy aby przejść wojowników . Tam wzystko zależy od tego czy te "trójki" beda wpadac a to trochę za malo , za to Warriors na przelomie ostatnich lat zdominowali NBA i wiele osób twierdzi , ze oni tez bez " trójek" nie istnieja ale to nie jest prawda i udowonili to niejednokrotnie a nawet i w serii z rakietami . A co do Stephena to gdyby nie ta kontuzja pod koniec RS to podejrzewam , ze gralby zdecydowanie odwazniej w tych play off ale teraz ma na uwadze swoje zdrowie i nie moze az tak szarzowac , czytalem gdzies , ze sporo pracowal nad nogami i tym jak sie porusza zeby nie narazac sie na kolejne kontuzje dlatego jest ograniczony w pewnym stopniu ale to nie jest typ zawodnika, ktory potrzebuje tylko czystych pozycji zeby trafiac, on znakomicie potrafi rzucac sprzed glowy obrońcy i jesli sie tylko wstrzeli to rakiety beda miec problem a on napewno ma na uwadze , ze wobec kontuzji Klaya bedzie musial dzisiaj zrobic porządną robote . Kerr napewno dzis bedzie uczulal swoich graczy zeby nie mieli glupich strat bo wlasnie przez takie błędy przegrali game 4 . Wyżej psotnick świetnie opisal postac Greena bo od niego bedzie wiele zalezec i mam nieomylne wrazenie , ze CP3 bedzie prowokowal charakternego Draymonda zeby ten wylapal jakies głupie technicale ale tutaj tez wydaje mi sie , ze Coach dzisiejszych gosci bedzie uczulal Greena przed wlasnie takimi zagraniami . Uwazam , ze kazdy Over Duranta jest do grania , over 11,5 pkt Greena tez jak najbardziej no i te asysty czy zbiorki niesfornego skrzydlowego Warriors tez mozna probowac bo siedzialo mi to w glowie od rana ale czekałem co bedzie z Klayem . Under 18,5 Thompsona tez mozna próbować i over 10,5 zbiorek Capeli tez wyglada ciekawie . Za mniejsza stawke bede próbował grac over 4,5 asysty Stephena i over 25,5pkt a za mniejsza dlatego bo niewiem jaka do końca bedzie jego rola dzisiaj.