>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Powoli pewne rzeczy zaczynają się zarysowywać. Btw GSW wtfffff ????
Charlotte Hornets - Chicago Bulls under 194 1,854 7j ⛔ 235
Charlotte Hornets +4 - Chicago Bulls 1,943 3j ✅ 135:105
Wszyscy idą w Bulls. Ok są faworytami, grają nieźle ale Charlotte u siebie musi być doceniane a dobrym wyznacznikiem był dwumecz z Atlantą, który był bardzo close. +4 to dla mnie za dużo troszkę. Chicago gra solidnie ale nie nokautuje. Zeller zagra dzisiaj.
Co do undera to linia w spotkaniach tych ekip raczej była trochę niżej a nie sądzę byśmy tutaj zobaczyli jakieś ostre strzelanie. Obie ekipy bronią solidnie i to może być dosyć fizyczny trudny pojedynek a linia naprawdę wysoko jak na charakterystykę obu ekip.
Detroit Pistons -4,5 - Indiana Pacers 1,97 7j ⛔ 82:94
Detroit Pistons over 102,5 1,909 5j ⛔ 82

Indiana mam wrażenie że nie potrafi odnaleźć się w nowym systemie gry. Wygląda to źle a Detroit naprawdę wygląda solidnie i linia dla mnie jest za niska. Także linia na over całkiem nisko patrząc co obecnie prezentuje Indiana. Detroit potrafią odnaleźć się w szybszej koszykówce i są moim zdaniem zdecydowanym faworytem spotkania.
New Orleans Hornets -4 - Orlando Magic 1,833 3j ⛔ 94:103
Kto łapał -3 ten happy. Ale i tak biorę. Wschód na Zachodzie z ekipą która u siebi ATS jest znakomita. Orlando zrobiło postęp ale czy taż taki ? Nie sądzę. Tak niską linie imo warto brać.
Dallas Mavericks - Toronto Raptors -1,5 1,854 4j ✅ 91:102
Tutaj może dołożę. Jedyne co martwi, że Raptors poza swoim parkietem lubią chłodnąć i zagrać bardzo słabo. Jednak Dallas totalnie mnie nie przekonuje. Z Lakersami momentami wyglądało to źle i Clippers pokazali jak bardzo są słabi. Toronto to dobrze poukładana ekipa i na takiej linii to nic tylko brać.
NBA 2015/2016 11:19 -22,85j
Tragedia panie.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Pierwszy bet leci w stronę Indiany, która dzisiaj ograła Detroit Pistons. W kolejnym spotkaniu będą gościć Celtów, którzy ostatnio przegrali z Toronto i San Antonio (oba mecze w domu). Indiana jeśli myśli o play-off to z takimi rywalami powinna wygrywać. Boston preferuje grę transmisyjną, Pacers w tym sezonie z drużyny grającej defensywnie powoli staje się drużyną stworzoną do gry up-temp (niski skład bez typowego PF).

Indiana - Boston =&gt; Indiana +6,5 =&gt; 1,43
✅✅✅

Kolejnym spotkaniem jest Cavs - Knicks. New York w tym sezonie jak na razie całkiem nieźle 2W-2L i tym razem zapowiada się, że polegną z Cavs. Nie wiem czy to będzie 5 10 czy 20 punktów, natomiast wydaje się, że Kawalerzyści u siebie na parkiecie od samego początku będą wstanie budować przewagę na Nowojorczykami. Ten mecz może przypominać starcie Knicks z Atlantą i San Antonio, gdzie po pierwszej połowie przyjezdni prowadzili kilkoma punktami.

Cavs - Knicks =&gt; Cavs/Cavs =&gt; 1,57
⛔⛔⛔

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Wczorajsze podliczę potem bo chcę iść spać w końcu po całej nocce roboty.

Takie przemyślenie. Póki co raczej skupię się na podawaniu 1/2 spotkań bo totalnie nie mogę się wstrzelić drużyny są jeszcze zupełnie nieprzewidywalne.
Indiana Pacers - Boston Celtics over 200 1,917 11j (linia już 206 warto czasami popatrzeć wcześniej na linię i poszukać takiej promocji) 198 naprawdę ciężko mieć chyba więcej pecha w tych końcówkach...powinni tą linię zrobić z palcem w dupie ale najpierw jakaś koszmarna 1 połowa potem w 2 już tak jak powinno i na minutę do końca nie potrafili trafiać prostych rzutów mając 196 na liczniku.
Indiana Pacers +2 - Boston Celtics 1,98 5j ✅ 100:98
Ta linia po prostu musi pójść w górę bo dla mnie duuuużo za nisko. Indiana jak gra w tym sezonie - wiemy. Po wygranej z Detroit może w końcu ruszą w ofensywie bo tempo jest ale brakuje skuteczności i odpowiedzialności z piłką. Boston również jak zostało napisane woli raczej grać szybciej a że w obronie braki spore to w tego typu spotkaniu powinniśmy widzieć bardzo dużo otwartej koszykówki i sporo punktów. Dla mnie to tutaj do wieczora pewnie linia powędruje do 202, 203 więc polecam brać póki jest.
Co do drugiego typu to faworyzowanie Bostonu away w tym matchupie to nieporozumienie. Opisane ładnie niżej więc nie będę się powtarzał.
Brooklyn Nets - Atlanta Hawks over 195,5 1,952 7j ⛔ 188
Zadziwiająco nisko ta linia. Nets w tym sezonie póki co potwierdzają to co się mówiło. Będzie źle, głównie w defensywie. Już średnio tracą ponad 100ppg (w każdym meczu stracili powyżej 100 punktów). Atlanta jak wiemy w ofensywie potrafi zrobić wiele i mimo, że mecze z Miami czy Charlotte może na papierze wygląda gorzej, ale defensywa tamtych ekip jest bez porównania z tą Brooklynu, poza tym tempo tamtych spotkań było nieco inne. Tutaj spodziewam się sporo biegania, raczej szybkich akcji, wielu trójek i nawet jeżeli ta skuteczność nie będzie najwyższa to tempo powinno zrobić swoje.
Washington Wizards - San Antonio Spurs -4 1,952 6j ⛔ 102:99 sami są sobie winni
Washington Wizards - San Antonio Spurs under 202 1,84 3j ✅ 201

Nie przekonuje mnie Wizards zupełnie. Słabo to wygląda na początku sezonu w moim odczuciu. Oglądałem pobieżnie spotkanie z Knicks i spotkanie z Orlando i patrząc przez pryzmat tego jak grają Spurs na początku sezonu, czyli mam wrażenie jakby jeszcze wolniej i jeszcze bardziej skupieni na obronie(czyżby początek zeszłego sezonu wyszedł im bokiem potem w PO?) a taka ekipa jak Wizards powinna za to zapłacić. Spurs będą zwalniać tempo i biorąc pod uwagę jaką powinni mieć efektywność pod koszem Wizards to powinni skutecznie odciąć szybkie akcje Wizards, poza tym byłem pod wrażeniem jak Spurs wracają na własną połowę w tej fazie sezonu. Spodziewałem się że będą raczej spokojnie wchodzić w sezon z ostrzejszą defensywą natomiast wygląda to póki co naprawdę coraz lepiej i właśnie głównie tym elementem powinni wygrać to spotkanie.
Houston Rockets - Orlando Magic +8,5 1,961 3j ✅ 119:114
Houston Rockets - Orlando Magic over 205,5 1,934 6j ✅ 233

Miałem grać mniej ale te dzisiejsze linie mi bardzo pasują.
Rockets weszli słabo w sezon ale przełamali się w końcu z OKC. Jednak Orlando jest dalej nie doceniane. Oglądałem ostatni mecz z Pelicans i imponował mi spokój. Co się zbliżyli to Orlando bardzo mądrze swingowało piłką i naprawdę dochodzili do łatwych pozycji a przecież Houston obecnie w defensywie praktycznie nie istnieje. W ofensywie wygląda to jeszcze ciekawiej bo oddają ogromną ilość rzutów, do tego te częste izolacje Hardena. Chociaż w tym matchupie powinien sobie bardzo dobrze poradzić. Linię uważam za bardzo atrakcyjną bo Orlando o ile jest ustawione trochę defensywniej to w Houston wg. mnie przyjmą raczej styl Rockets i to powinien być szybki mecz ale nie spodziewam się łatwej wygranej Houston bo Orlando zrobiło kosmiczne postępy i warto te linie na nich brać póki buki i ludzie nie zaczną ich traktować poważniej.
NBA 2015/2016 15:22 -30,827j

Otrzymane punkty reputacji: +4
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Do Oklahomy przybywa drużyna Toronto, które aktualnie jest na fali - 4 W 0 L. Jest to ekipa dobrze ułożona, zgrana o wyrównanym składzie, gdzie każdy ma swoje 5 min. Sądzę, że mogą dziś w nocy powalczyć z OKC o zwycięstwo. Thunder będą chcieć się odbić po ostatniej porażce z Rakietami, więc zapowiada się ciekawe widowisko. W poprzednim sezonie 2 zwycięstwa Raptors 1 Thunder - zapewne w obu przegranych spotkaniach nie było Westbrooka i Duranta, co nie zmienia faktu iż wartp pójść w stronę Dinozaurów...

Dokładam jeszcze Atlante z Brooklynem. Sytuacja wydaje sie jasna - Hawks trzymają poziom 4 zwycięstwa przy 1 porażce, na przeciwko staje Brooklyn grający jak do tej pory bez pomysłu - bilans 0 W 4 L i zanosi się na kolejną przegraną. Nie widzę specjalnych argumentów po stronie przyjezdnych. Jedynie tragiczny dzień rzutowy koszykarzy z Atlanty może dać cień szansy na zwycięstwo Nets...

Oklahoma City - Toronto =&gt; Toronto +12 =&gt; 1,52
Atlanta - Brooklyn =&gt; Atlanta/Atlanta =&gt; 1,68
AKO =&gt; 2,55
⛔⛔⛔

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Indiana Pacers - Boston Celtics 1 2,10 Bet365 100-98 ✅✅
Nie no taki kurs to ja biorę z pocałowaniem ręki, który jest wystawiony chyba tylko z racji b2b Indiany bo o słabej formie po wczorajszej wygranej ze świetnie wyglądającymi na starcie tego sezonu Detroit Pistons bym już się bał powiedzieć (w międzyczasie zanotowali run 22-0!). Dziwi mnie takie faworyzowanie Bostonu, który wygrał jedynie z 76ers u siebie. Roster Indiany z G.Hillem, C.J. Milesem, M. Ellisem, P. Georgem i J. Hillem na papierze prezentuje się na prawdę dość solidnie, chociaż przydałby się center z prawdziwego zdarzenia, niemniej uważam, że na Boston, który nic wielkiego nie pokazał powinien wystarczyć. Jak to mówią do trzech razy sztuka, co nie udało się z Memphis i Utah, powinno udać się dzisiaj. Czas na pierwszą domową wygraną i powrót na właściwe tory.
edit: Na takiego Paula Georga czekałem ! 26 punktów (w tym 5 trójek) i 10 zbiórek. Jordan Hill też swoje dołożył: 16 oczek + 10 zbiórek.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

LeBron James over 25,5 pkt @1,90

Najlepszy strzelec w meczu - LeBron James @3,00
Betano

Cóż, dzisiaj na rozkładzie Cavs stoi drużyna New York Knicks, więc obrona łatwa do sforsowania. LeBron matchup vs Carmelo, więc nie powinno być problemów. Anthony może i prezentuje się nieźle w ofensywie, ale jednak w obronie to nadal średni jeśli nie słaby gracz, często popełniający błędy właśnie w tej formacji. James spokojnie dzisiaj 30 powinien wykręcić, nie zagra J-R Smith, więc gra w ataku może jeszcze bardziej być zależna od dwójki Love-James. Prawdopodobnie jego miejsce zajmie Richard Jefferson. LeBron powinien przeważać nad liderem Knicks i także trochę zatrzymać go w obronie więc spokojnie pobieram obie opcje.

Golden State Warriors -4,5 @1,55
Warriors/Warriors @1,74

Golden State Warriors -15,5 @4,00

To, co robią z rywalami na początku sezonu gracze Warriors jest niesamowite. Grizzlies zniszczeni 119-69, wcześniej 3 pewne zwycięstwa. Świetnie weszli w nowy sezon i widać ogromną chęć obrony tytułu. Curry jest w gazie, reszta drużyny nie odstaje poziomem i gracze z Oakland imponują. Dzisiaj pierwszy z poważnych sprawdzianów, bo w Oracle Arena będą gościć drużynę Clippers, która też zaliczyła dobry start sezonu, wygrali wszystkie 4 spotkania. Na rozkładzie mieli jednak teoretycznie łatwych przeciwników, dzisiaj czeka ich zderzenie z prawdziwym pendolino, jakim niewątpliwie aktualnie są gracze Golden State. Nie ujmując tutaj nic gościom, po prostu w zdecydowanie lepszej dyspozycji są gospodarze i dzisiaj powinni odnieść 5 zwycięstwo, raczej najbardziej wartościowe. Patrząc na ewentualne absencje w obu drużynach pod znakiem zapytania stoi występ Andrew Boguta, jednak Festus Ezeli świetnie wypełnił miejsce w czasie jego nieobecności i jeśli podtrzyma tą dyspozycję, to tego braku prawie nie zauważymy.

John Wall over 7,5 asysty @1,83

Bardzo fajny kurs jak na taką linię i pobieram bez wahania, John w poprzednich 3 spotkaniach ze Spurs wykręcał 8,8,9. Dzisiaj liczę na kolejne dobre spotkanie Walla, nie tylko jeśli chodzi o punkty, ale także w aspekcie asyst. Lider drużyny z Waszyngtonu musi nakręcać grę, ma wokół siebie Beala w niezłej formie, jest Otto Porter, Jared Dudley, no i nasz rodzynek Marcin Gortat, z którym też Wall potrafi rozegrać jakiegoś pick &amp; rolla. Rozgrywający Wizards potrafi wziąć na siebie 2-3 graczy i oddać piłkę, świetnie kreuje grę i dzisiaj ball movement może być jednym z kluczy w walce o zwycięstwo, a przynajmniej nawiązaniem kontaktu z faworyzowanymi Spurs.

Bez analizy:

Oladipo over 16,5 pkt @1,84
McCollum under 16,5 pkt @1,79
DeRozan over 21 pkt @1,90

Otrzymane punkty reputacji: +13
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik

Dzisiaj w nocy dobrze wyglądają przede wszystkim Spursi. Wizardsi nie przekonują mnie na początku sezonu i mimo, że PO mają raczej zapewnione na słabiutkim wschodzie, tak na tle gigantów z zachodu wyglądają zwyczajnie blado. Oczywiście jest świetne duo na obwodzie w postaci pary Wall – Beal i o ile Jasiek będzie mógł sobie trochę pojeździć z dziadkiem Parkerem, który ewidentnie notuje zjazd, tak Bradley łatwego życia przeciwko Danny’emu Greenowi z pewnością mieć nie będzie, a bez jego trójek Wizards zwyczajnie mogą pomarzyć o zwycięstwie.

Pod koszem rysuje się oczywiście ogromna przewaga Spursów, z całym szacunkiem dla Krisa Humphriesa i Gortata, ale Timmy i LMA to jakieś dwie półki wyżej. Oczywiście Humphries, który pracował nad tróją całe lato, będzie starał się wyciągać Aldridge’a robiąc miejsce na wjazdy Wallowi, ale myślę, że to może nie wystarczyć, szczególnie, jeśli zawodnicy Spurs nie wyczują w Krisie żadnego zagrożenia.

Oczywiście kultura gry, ruch piłki, jakość, głębia rosteru niewątpliwie na korzyść San Antonio. Fajnie, że z ławki może wejść Sessions, który przy dobrym dniu potrafi pokarać przeciwnika i Nene, ale wobec Ginobiliego, Diawa, Patty’ego Millsa, którzy w systemie preferowanym przez Popa czują się perfekcyjnie to jest to zwyczajnie… niewiele.

Przewiduję raczej pewne zwycięstwo Spurs. Na inaugurację wtopili z Thunder, ale nikt nie ma wątpliwości, że OKC to contender, a więc porażka w Chesapeake Energy Arena raczej wstydu nie przynosi. Następnie zniszczeni Netsi i wymęczone, żeby nie powiedzieć – osiągnięte najmniejszym nakładem sił zwycięstwa z Celtami i Knicks.

Martwi jedynie fakt, że Spursi mają krótszą przerwę od Wizardsów, do tego kolejny wyjazd. Mimo to uważam, iż Pop przygotował zawodników do sezonu na tyle, aby takie mecze wygrywać. Kurs z pewnością jest do przyjęcia i, moim zdaniem, nadaje się do mocnego singla bądź fajnego dubla.

Washington Wizards – San Antonio Spurs 2 @ 1,5 ( Bet365) 102:99 ⛔

Kolejny typ, jaki proponuję na dzisiejszą nockę to dodatnie handi na Knicks. Nie wiem, może jestem naiwny… ale wierzę w tę wersję Knicksów. Może głównie ze względu na sympatię do Melo. W każdym razie – presja w Nowym Jorku jest zbyt duża, aby drugi rok z rzędu poddawać się bezczelnemu tankowaniu. Dopóki play-offs nie znikną realnie za horyzontem, dopóty Knicksi będą grać. A wobec żenująco słabego wschodu PO są, mimo wszystko, całkiem realne.

Przede wszystkim – Knicksi całkiem dobrze weszli w sezon, oczywiście biorąc pod uwagę potencjał rosteru tej drużyny. Bilans 2-2 oczywiście nie jest czymś rzucającym na kolana, ale wszystkie spotkania rozegrali z uczestnikami play-offs z poprzedniego roku. Pokonywali Bucks i Wizards na wyjazdach, co ważne, z kolei w MSG przegrywali z Spurs, którzy są oczywiście jednym z głównych faworytów do tytułu, oraz Hawks – najlepszej drużynie ze wschodu (w regularne) w poprzednim sezonie, te porażki raczej wstydu nie przynoszą.

Cavs, podobnie jak rok temu, nieprzekonująco wchodzą w sezon. Okej, może to trochę nadużycie wobec bilansu 3-1, ale oprócz rozbicia Grizzlies zwycięstwa z Heat i 76ers nie budzą we mnie podziwu. Oba zwycięstwa (oba, nie liczę z Memphis) wygrane zostały przewagą w okolicach 10-punktów i myślę, że dziś może być podobnie, a więc potencjalne handi na Knicks jest jak najbardziej do pokrycia.

Martwią trochę punkty tracone przez Knicks. Ale czego tutaj się dziwić, jeśli jedynym zawodnikiem prezentującym bardzo dobry poziom w defensywie jest Robin Lopez? Na obwodzie defensywa w zasadzie nie istnieje (dobrze, że nie ma Irvinga, granie handi na Knicks byłoby wówczas wykluczone), Porzingis w zasadzie popełnia wszystkie możliwe błędy, a Melo, choć w defense angażuje się zdecydowanie lepiej niż w latach poprzednich (pracował nad tym w lato), to nigdy graczem ukierunkowanym na defensywę nie był, zresztą, przez lata defensywa u Carmelo stała na poziomie poniżej żenującego.
Mimo wszystko siła ognia u Knicks jakaś jest. Każdy zawodnik z S5 potrafi straszyć tróją, a co za tym idzie – realnie rozciągają grę. Carmelo wchodzi powoli na swój poziom i w zasadzie w pojedynkę zabił Wizards wrzucając 37 punktów. Co prawda przeciwko SAS na słabej skuteczności (4/17), ale czego tu się dziwić wobec grze przeciwko wybitnemu obrońcy, jakim jest Kawhi. LeBron także potrafi wyłączyć praktycznie każdego zawodnika, ale Anthony niejednokrotnie go „szkolił”.

Pojedynki pomiędzy Cavs a Knicks zazwyczaj były wyrównane. W poprzednim roku w podobnym stadium sezonu Knicks zwyciężyli w Cleveland 95:90. Obie drużyny spotkały się potem w MSG, gdzie zwyciężyli Cavs… ale zaledwie trzema punktami. Dopiero, gdy Knicks zajęli się tankiem a Melo już otrzymał status „out of season” Cavs rozbili Knicks w lutym. Myślę, że dzisiejszy mecz, mimo przewagi w talencie, ogólnym zgraniu, jakości prezentowanej po obu stronach parkietu po stronie Cavs może być całkiem wyrównany. Handi przez Knicks jest jak najbardziej do pokrycia i choć nie warto inwestować w to all-inów, to część budżetu warto poświęcić na ten typ.

Cleveland Cavaliers – New York Knicks; Knicks +9,5 @ 1,9 (Bet365) 96:86 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +30
weed233 854

weed233

Użytkownik
Mo Williams over 14.5 @1.87 betano ✅ 22pkt

Dzisiaj Cavaliers podejmuja Knicks, którzy jak wiadomo super defensorami na obwodzie nie grzeszą. Mo po doskonałym występie przeciwko 76ers (21pkt)
Dziś jego rywalem będzie Calderon, który wybitnymi statystykami przeciwko rozgrywającym rywali nie moze sie pochwalic -
Parker 16pts
Wall 25pts
Teague 23pts
Carter-Williams 20pts

Tak więc w każdym spotkaniu Knicks w tym sezonie rozgrywający rywali pokrywali spokojnie swoje linie i myśle że dziś będzie podobnie, dlatego typ pobieram.
Bez analizy :
Lebron James over 25.5 @1.90 marathonbet
Kevin Love double-double @1.70 Betano
Isaiah Thomas over 20.5 @1.87 betano
Belinelli over 11.5 @1.87 betano
Sacramento Kings +10.5 @1.76 b365
Cavs/Cavs + Rockets @ 1.89 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 183

kamil_bdg

Użytkownik
SAS +4.5 @1.29
Bucks @1.22
Atlanta @1.25
AKO @1.96
✅✅✅
Bukmacher:
Betano
SAS +4.5 @1.29 ✅✅✅
Passa przerwana, ale na dobre tory powracamy w stolicy USA. Wizards mimo dwóch wygranych na otwarcie notują słaby początek sezonu. Wyniki jeszcze ich tyle o ile ich bronią, ale gra już nie. Równie dobrze mogło być 0-3. Szczęśliwa wygrana z Orlando, potem (sądząc po opiniach) po nieco lepszym meczu ze słabo dysponowanymi i rozbitymi wtedy kadrowo Bucks. We własnej hali już porażka z Knicks. Wizards słabo bronią, na Melo w ogóle nie mieli odpowiedzi, co nie wróży dobrze przed starciem ze Spurs. Czarodzieje słabo wyglądają pod koszem i tutaj powinna uwidocznić się zdecydowana przewaga. W ataku również brakuje argumentów. Na obwodzie jest zdecydowanie lepiej. Wall, Beal i tak na zmianę. Czasem dołoży coś Neal czy Sessions. Gortat i spółka to młody zespół i często się gubi. Od optymalnej dyspozycji daleko. Wierzę, że w końcu pokażą na coś ich stać, ale SAS od początku pokazują poukładaną koszykówkę i do tej pory grali na tyle, by tych słabszych rywali bez większych problemów ogrywać.
Bucks @1.22 ✅✅✅
Słaby początek sezonu, lecz wszystko zmierza ku dobremu. W pierwszym meczu nie oglądaliśmy Greka z powodu zawieszenia. Teraz już gra i to z niezłym skutkiem kręcąc fajne cyferki. Ma wsparcie w osobach Monroe, czy Bayless&#39;a. Dołóżmy Middleton&#39;a i wracającego do gry Jabariego Parkera i wygląda to już zdecydowanie lepiej. Wygrana na Brooklynie powinna dodać pewności siebie. Teraz przeszkoda o podobnie marnym potencjale - 76ers. Chłopaki z Wisconsin mają o wiele więcej opcji i zmotywowani na własnym terenie powinni odprawić Szóstki. Jedyny argument po ich stronie to dobrze obsadzony środek w starciu ze słabo broniącym Monroe.
Atlanta @1.25 ✅✅✅
Do Philips Arena przyjeżdża Brooklyn. Słaby zespół z Lopezem, który jako jedyny coś tam znaczy. Przepłacony Johnson, słaby obwód i nieciekawa ławka. Nets to druga najsłabsza ekipa obok 76ers i Atlanta powinna dać tego potwierdzenie dziś w nocy. Różnica klas jest ogromna. Startowcy dostali wczoraj po 30+ minut, ale na tym etapie sezonu nie powinno to mieć większego znaczenia.
edit: Korver out, ale nie powinno to stanowić problemu. Z Charlotte jakoś to funkcjonowało, tu też powinno. ;)
Wybrałem (mam nadzieję) trzy najpewniejsze. Za drobne poza wszelkimi statystykami gram SAS+Bucks+Atlanta+Utah+GSW+Knicks 18.5+Orlando 16.5+Toronto 17.5 @7.53
_______
NBA w sezonie 2015/16
Knicks 14.5+Spurs 13.5+Wizards+Boston @2.84 +++
Miami 15.5+OKC+Utah+GSW 7.5 @2.70 +++
GSW (vs. Houston) @1.75 +++
GSW (vs. NOP) @1.57 +++
Atlanta 7.5+SAS 4.5+Toronto+Bulls @2.85 +++
GSW+Cavs+LAC+SAS @1.96 +++

Bulls+Memphis 4.5 @2.04 ---
Bucks+Atlanta+SAS 4.5 @1.96 +++

Otrzymane punkty reputacji: +26
K 68

kuiba12

Użytkownik
Witam, przeglądając dzisiejszą ofertę mega zaskoczył mnie kurs na Sacramento, buki oferują za ich zwycięstwo 5,25 co jest kosmicznym kursem według mnie, wiem że COUSINS jest kontuzjowany, ale Sacramento w tym roku stworzyło fajną paczkę, jest Rondo, jest Gay, Ben McLemore, oraz Marco Bellinelli który może pomóc wiele z ławki. Napewno będzie widać brak w obronie pomalowanego przez Cousinsa, ale Tayson Chandler nie jest jakimś super ofensywnym centrem więc wiele spustoszenia nie powinien zrobić. Darren Collison jest całkiem niezłym defensorem co może bardzo pomóc w zatrzymaniu dwójki Bledsoe/Knight. Dodam jeszcze że obie ekipy spotkały się w preseason gdzie Słoneczka wygrały 102-98 ale wiadomo że preseason rządzi się swoimi prawami. Warto zaznaczyć też że słoneczka na otwarcie sezonu przegrała z słabiutkimi Dallas we własnej hali, oraz wygrali 2 razy z jeszcze gorszymi PTB.

Phoenix - Sacramento
Sacramento Win @ 5,25 bet365 ⛔
Sacramento +5,5 @ 2,60 bet365 ⛔
Sacramento + 9,5 @ 1,90 bet365
⛔ tragedia ...

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
GSW-LA Clippers
LA Clippers + 7.5 @ 2 marathonbet✅
Griffin over 25 and Los Angeles Clippers to win @ 6.5 William Hill
⛔
Clippersi przegrali na własne życzenie,ale główny bet jak w masło ????

GSW w świetnej formie,wygrali wszystkie mecze,w genialnej formie jest Curry.To teraz dlaczego kieruje swoje typy w stronę gości? ano dlatego że Clippers również są niepokonani,co prawda mieli słabszych przeciwników niż GSW,lecz jestem zbudowany ich postawą oraz składem.Potencjał kadrowy pomiędzy tymi drużynami jest podobny,obydwie drużyny są stawiane w gronie pretendentów do tytułu,wiadomo też że jest to prestiżowy mecz dla obydwu organizacji,więc szykuje się ciekawy i wg mnie wyrównany mecz,dlatego pobieram handi +7.5 na przyjezdnych,bo w mojej opinii są w stanie nawet wygrać to spotkanie.Gwiazdor GSW (Curry) gra na świetnej skuteczności,jeśli uda się go trochę zastopować lub będzie miał słabszy mecz (co kiedyś musi się zdarzyć)to Clippers bd mieli spore szanse,Griffin i Paul w formie,jest jeszcze Jordan i Pierce.Pobieram również za drobne Griffin over 25 and Clippers win @ 6.5 ponieważ jak już pisałem widzę szansę na wygraną gości,a bez dobrej gry Gryffina będzie to ciężkie.Poza tym pamiętajmy że sezon dopiero się rozkręca,każda seria się kiedyś kończy,dzisiaj też ktoś dozna pierwszej porażki,ale ja tu widzę close game który równie dobrze mogą wygrać Clippersi którzy po prostu po ciuchu robią swoje.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Moja propozycja na dzisiejszą noc:
AKO: OKC 1,23 + GSW 1,27 Łączny kurs: 1,56
Kurs bez szału, ale wchodzi ???? ???? Już uzasadniam: zastanawiacie się dlaczego drużyna, która ma bilans 4-0 przyjeżdża do drużyny z bilansem 3-1 i ma kurs ok. 4,0 (Toronto)? Podczas gdy kurs na OKC z racji własnego parkietu i mocy drużyny powinien być w okolicach 1,50-1,70, a jest 1,23.
Czy sytuacja nie ma się podobnie z LAC Clippers (4-0), którzy przyjeżdżają do Golden State i mają kurs ok. 3,70?
Moja odpowiedź brzmi - pewnie dlatego, że zarówno Clippersi jak i Toronto nie wygrają swoich meczów.
Trochę to zabrzmi protekcjonalnie jakbym chciał pouczać Was, niemniej - pamiętajcie, buki mają najlepsze insidery na świecie i nie są głupi. Kursy na LAC i Toronto &quot;wołają&quot; by na to zagrać (przynajmniej z dodatnim spreadem). Wiecie dlaczego wołają? Dlatego, żeby ludzie poprzegrywali pieniądze.
Moja analiza nie opiera się na aspektach sportowych (poza docenieniem potencjału i możliwości tych drużyn), ale jestem całkiem przekonany, że dziś zarówno OKC jak i GLS będą cieszyć się z wygranej ???? ????
Ja to gram i mocno wierzę, że potoczy się według scenariusza, który Wam nakreśliłem ????
Pozdrawiam.

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik

Blake Griffin ov 38.5 P&amp;R&amp;A
becik
23&amp;10&amp;6
39 :cool:
Obie ekipy bardzo fajnie zaczely ten sezon, obie sa bez porazek po 4 seriach gier. Kompletnie nie rozumiem tak wysokiego kursu na ekipe Rivers&#39;a. Kurs powinien byc przyblizony, a jest ogromna roznica, rozumiem Gospodarze z Oakland, kosmita Stepek, niesamowita atmosfera, ale historia pokazuje ze spotkanie sa bardzo wyrownane i o zwyciestwo bedzie ciekzo obu ekipom. Z mysla o zarobku zostawilem wynik spotkania, niech sie dzieje i wygra lepszy. Blake przykul na mnie szczegolna uwage patrzac na jego forme i historie spotkan z GSW. Bardzo dobrze zaczal sezon, bije bardzo fajne cyferki (P&amp;R&amp;A)
@Kings 50
@Mavs 39
@Kings 52
@Suns 34
Nie pokryl lini tylko z Suns, ale malo minut zagral. Typ bardzo prawdopodobny i moze sie udac, ale musi mu w tym pomoc CP3, bardzo licze na ich zgranie bo bez pomocy Chrisa moze byc ciezko.
Oby to byl podobny mecz do tego, dzialo sie w nim na prawde wiele :cool: : https://www.youtube.com/watch?v=g-JNxQszDZI

Otrzymane punkty reputacji: +7
deepred 993,7K

deepred

Moderator
Członek Załogi

Nikola Vucevic over 17,5 @1,85 betsson
Dzisiaj ponownie gram over centra Magic, którzy wczoraj ograli Pelicans na ich terenie. Dzisiaj b2b i mecz w Houston. Gram ponownie over Nikoli, ponieważ obrona Rakiet nie jest ich najsilniejszą stroną i to głównie dlatego gospodarze dzisiejszego meczu nie mogą osiągnąć więcej niż druga runda PO. Pierwszą dziurą w obronie jest Harden, z którego przejściem Oladipo nie powinien mieć problemu. Dwójkowe akcje są mocną stroną Magic. Nikola jest ruchliwy i skuteczny na półdystansie. Tutaj Howard traci swoje atuty genialnego obrońcy. Wiadomo, że pod tablicą jest trudny do ogrania, ale czym dalej od kosza, tym bardziej #D12 się gubi. Dzisiaj może być troszkę słabo jeżeli chodzi o silnych zawodników Rakiet. Ze składu na dzisiaj wypada m.in. Terrence Jones. Vucevic ma najlepszą skuteczność z restricted area, ale najczęściej rzuca z półdystansu, ale także próbuje rzucać do kosza z pola strzech sekund. Kolejna okazja dla tego Pana, by udowodnić swoją przydatność drużynie Magic.

Paul Millsap over 16,5 @1,80 betsson
Jastrzębie grają dzisiaj z Nets, którzy grają bardzo słabo. Ich liderem jest Brook Lopez, ale poza nim nikt nie pokazuje się z dobrej dyspozycji. Dzisiaj Atlanta jest niemalże pewniakiem do wygrania na własnych śmieciach, a przyczynić się do tego może Paul Millsap. Minut będzie sporo, ale czy nie zabraknie skuteczności? Dzisiaj będzie z pewnością lepiej, niż wczoraj. Wczoraj bronił go Bosh, czy Whiteside, a więc zawodnicy, którzy bronią lepiej we dwóch, niż Nets w pięciu. Granie na Younga, czy Johnsona będzie dużo łatwiejsze. Atuty Millsapa są dobrze znane. Jako gracz z pozycji nr 4 ma bardzo dobrze ułożoną rękę i dobrą skuteczność dystansową. Z półdystansu rzuca dość rzadko, częściej decyduje się na wjazd w pomalowane i restricted area. Obrona Nets popchnęła mnie do overu Millsapa, który wczoraj na żenującej skuteczności był w stanie rzucić 12 punktów. Dzisiaj z pewnością będzie lepiej. Nie ukrywam, że dość mocno liczę na jego dobry występ w tym spotkaniu.

Brandon Knight over 16,5 @1,75 betsson
Kolejny gracz i kolejny over punktowy. Słońca grają dzisiaj z Kings, którzy grają szybko i próbują dobrym atakiem zniwelować swoje braki w defensywie. Słońcom również pasuje szybkie granie, dobrze się w tym czują i często przekraczają 100 punktową zdobycz. Jednym z ważniejszych punktujących w tej ekipie jest Brandon, który bardzo fajnie wszedł w ten sezon. Liczę podobnie jak w przypadku Millsapa na przełamanie SG Suns, który zanotował katastrofalny występ przeciwko Clippers. 4/20 z gry, 1/8 z dystansu. Więcej chyba nie trzeba mówić. Dzisiaj szykuje się dość szybki mecz, co powinno Knightowi ułatwić pokrycie overu. Jest to obrońca, który z dystansu rzuca dość często, ale lubi wchodzić pod kosz i kończyć akcje lay-upami.
+
Raptors @1,23 + Jazz @1,43 + Warriors @1,27 = 2,23 betsson

Otrzymane punkty reputacji: +2
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Isaiah Thomas Over 18,5 pkt @1,85 Unibet
John Wall Over 19,5 pkt @1,85 Unibet
Thomas to kot, krótko mówiąc...
Jak dla mnie najlepszy zawodnik Bostonu, ze średnią 22,3pkt.
Zdobył 27 pkt przeciwko Philly, 25 przeciwko Toronto, i 15 przeciwko San Antonio.
On ma pełną swobodę w grze, a dzisiejsza gra Indiany nie powinna się opierać na wysokiej grze w obronie a raczej powinni grać bd. żywiołowo, do czego zmierzam ??
Myślę że, to nie bd. underowe spotkanie...
Jak by nie patrzeć ma łatwe zadanie, Hill czy Stuckey nie powinni być zagrożeniem, patrząc na to jak ten koleś się rusza...
Ostatnio zagrał średnie spotkanie, dziś myślę że, postawi trudne warunki obronie rywala.
A linia zostanie pokryta.
W przypadku Walla sprawa jest oczywista, tylko on może doprowadzić Washington do zwycięstwa w dzisiejszym spotkaniu...
Żeby tak też się stało musi zagrać krótko mówiąc genialne spotkanie, i na takie też liczę...
W tym sezonie Wizards mają 2 zwycięstwa i 1 porażkę z Nowym Jorkiem o 7 punktów (grali złe - lub możemy po prostu Anthony był nie do zatrzymania ???? ).
Po przegranej przeciwko Oklahoma City Thunder, Spurs zdobyli kolejne 3 zwycięstwa i będzie starało się kontynuować ten proces, w tym spotkaniu są minimalnymi faworytami.
W pierwszych 3 meczach John Wall, który jest dla Waszyngtonu maszynką do punktów jest średnio 36.33 minut na parkiecie, w którym zdobywa 22 pkt.
On jest wszechstronnym graczem, i z reguły łapie dobre staty tak że, w zbiórkach, asystach, blokach oraz przechwytach. On jest istotną częścią tego zespołu, więc jeśli chcą być blisko w punktacji lub wygrać, musi pokazać się dziś z dobrej strony, a zwłaszcza, gdy wiemy, iż Kawhi Leonard ze Spurs ( który jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym skrzydłowym ) bd. chciał się również zaprezentować z dobrej strony.
Bradley Beal (jest on średnio 25,6 PPG) powinien też tutaj odegrać kluczową rolę, Leonard i on będą sobą zajęci co da możliwość mojemu zawodnikowi na dbr. zaprezentowanie się...
W 3 ostatnich spotkaniach pokrył linie 2 razy, raz został zatrzymany na 19pkt...

Otrzymane punkty reputacji: +2
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Ponownie muszę iść w stronę Oklahomy tym razem w meczu z Bulls. Rozwścieczone OKC, które roztrwoniło w 4 kwarcie kilku punktową przewagę w meczu z Toronto w efekcie poniosło 2 porażkę pod rząd. Zapowiada się pojedynek Rose&#39;a z Westbrookiem i wydaje się, że ten drugi jest w zdecydowanie lepszej formie i to on poprowadzi OKC do zwycięstwa. Takie mam przeczucie co do tego spotkania, argumentów czysto sportowych ciężko się doszukać, bo drużyny prezentują zbliżony poziom. Oklahoma wydaje się na tą chwile lepiej zorganizowaną ekipą w lepszej formie jest główny rozgrywający co będzie miało ogromny wpływ na wynik końcowy.

Chicago - Oklahoma =&gt; Oklahoma -2 =&gt; 2,20 ⛔⛔⛔ 104:98 ponownie polegli w końcówce...

Bez analizy dorzucam:

Dallas X Oklahoma +5,5 X Miami =&gt; 3,58

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Jazz @ Nuggets
Jazz win 1.81 Pinnacle ✅

Zdecydowanie warto iść dziś w stronę Jazz. Zdyscyplinowany zespół, dobrze broniący to jest właśnie przepis na wygraną z taką ekipą jak Nuggets, której nie można dać się rozstrzelać i iść na wymianę ciosów. Na to pozwolili ostatnio Lakers, którzy jeśli chodzi o defense to obok Jazz nawet nie stali - Nuggets rzucili im 120 punktów. Denver to młoda niezdyscyplinowana drużyna, jeśli Mudiay zalicza do tej pory średnio ponad 6 strat to co ugra jak przyciśnie go zespołowa obrona Jazz? Nic tu więcej pisać nie trzeba, jeśli mecz potoczy się na warunkach Jazzmanów to jestem spokojny o wynik. Żałuję że nie miałem czasu złapać tego rano, bo jak widzę można było wziąć kurs nawet ponad 2.

Otrzymane punkty reputacji: +5
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies 2 1,60 Bet365 115-96 szok... ⛔⛔

Łał, taki kurs na Memphis z Portland to jest niezły prezent, inaczej tego nie można nazwać. Grizzlies wygrywali lwią część spotkań z Trail Blazers, jak jeszcze grali tam tacy zawodnicy jak Nico Batum, LaMarcus Aldridge, Wesley Matthews i Robin Lopez. Można powiedzieć, że byli ich prawdziwym koszmarem. Wykańczali ich tym swoim powolnym, misiowatym stylem, na który wcześniej wspomniani przeze mnie zawodnicy nie potrafili znaleźć żadnej odpowiedzi. Na ostatnie 17 spotkań, dzisiejsi gospodarze wygrali zaledwie 3, z gwiazdami w składzie, więc jak mają to zrobić z tak przetrzebionym składem? Jest to dla mnie praktycznie nierealne. Co prawda wątpliwy jest dziś występ Katalończyka Marca Gasola, jednak jego brak nie powinien sprawić iż wynik nie będzie dla mnie pomyślny. Na tym etapie sezonu to jeszcze większego znaczenia mieć nie powinno, jednak przy tak wąskiej kadrze Blazers kolejnym aspektem przemawiającym za Memphis jest większa świeżość. Kiedy wczoraj, czekając na to spotkanie relaksowali się w swoich hotelach, Portlandczycy grali swój wyjazdowy mecz z Jazzmenami.

weed233 854

weed233

Użytkownik

Ricky Rubio over 8.5 asyst @1.75 betano
Spodziewalem się linii 9.5 a tu prosze ????
Rubio w tym sezonie notuje statystyki na poziomie 17.3 PPG, 10.3 APG i 5.3 RPG
tak więc są to liczby jak na tego gracza doskonałe.
Dzisiejszym rywalem Wolves jest zespol Heat, którego rozgrywającym jest Dragic
Rubio w pojedynkach z Dragiciem conajmniej 9 asyst osiągał w 8/10 POJEDYNKACH
Nie udało mu się to tylko 2 razy, gdzie osiągał po 8 asyst
Tak więc moim zdaniem dzisiejsza linia jak najbardziej do gry i spodziewam się dziś Double-Double Hiszpana. Polecam
Także do spróbówania jego Double-Double @3.30 bo ten kurs to jakieś nieporozumienie

Rusell Westbrook over 40.5 pts+reb+ast @1.87 Betano
Linia zaniżona o conajmniej 3.
Westbrook w tym sezonie kręci doskonałe cyferki - Linie pokrywał w każdym meczu oprócz Denver, gdzie również by spokojnie to zrobił jednak blow zrobił swoje (dziś tego się nie spodziewam)
Tak więc w tym sezonie wyglądało to tak :
Spurs - 45
Magic - 67
Nuggets - 33
Houston - 44
Raptors - 43
Dziś dla Thunder wazny mecz, przeciwko Bulls więc spodziewam się zaciętego spotkania i dobrego występu rozgrywającego drużyny z Oklahomy, który dziś powinien dominować nad Darkiem Różą, który najwyraźniej jeszcze odczuwa jakieś skutki kontuzji, bo w sezon zbyt dobrze nie wszedł.

Bez analizy :
OKC Thunder @1.95 b365
Karl Anthony Towns Double-Double YES @2.25 Betano
Kenneth Faried Double-Double YES @3.0 Betano​

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Hasan Whiteside over 11 rebs @ 1.75 9
Rudy Gobert over 11.5 rebs @ 1.85 16
Oba Ónibet.
Whitesidenity robie regularnie wielkie liczby na rebs. Rywal świetny bo Towns, ale podkoszowi przeciwko Wolves w tym sezonie regularnie robią 9-11 rebs, więc taki spec jak Hasan spokojnie powinien tutaj zrobić z 15.
Gobert kolejny spec od zbiórek. W ubiegłym sezonie, jak już wszedł na ten poziom co teraz, czyli pod koniec w obu meczach z Denver taką linie robił. Podobno Jokić dzisiaj ma grać, ale do żaden przeciwnik dla Francuza. Z resztą Jokić/Hickson/Faried? Sorry, ale żaden z nich nie ma podejscia do Goberta. No i Favors jest questionable, więc jeśli by nie zagrał, to automatycznie Gobert dostaje szanse na kilka dodatkowych zbiorek. Z resztą tutaj podobnie jak wyżej - 15 powinno być.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom