>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Witam w dziale. ;)
Ricky Rubio powyżej 8,5 asysty ✅✅
1,85
Uni.bet​

Widzę kolega na poprzedniej stronie podał typ na double-double tego gracza w dzisiejszym meczu przeciwko Portland. Ja wolę iść jednak w same asysty skoro linia jest wystawiona na niższym pułapie, kurs jest praktycznie identyczny, a jak wielu z nas wie, Hiszpan potrafi mieć mecze, gdzie ukazuje się jego indolencja rzutowa, zdarza się to dośc często. ???? Rozgrywający Wilków ma świetny przegląd pola i otoczony garstką naprawdę młodych, zdolnych, nawet bardzo zdolnych graczy nie powinien mieć problemu z nabijaniem asyst. Wiggins, Towns, Martin (ten akurat młokosem nie jest), Bjelica... to fajna paczka ze sporym potencjałem na dobrą grę w tym sezonie, a przede wszystkim ze świetlaną przyszłością. Z takim przeciwnikiem, jakim jest Portland, czyli nie oszukujmy się, ale na ten moment koszykarską mizerią (sorry, Lillard) powinni narzucić swoje warunki gry, szybkie tempo i efektowna koszykówkę. Co za tym idzie Rubio powinien tych asyst dziś spokojnie przytulić over 10, więc ta linia nie wydaje się zbyt wygórowana. Problemem mogą byc jego minuty na parkiecie, ale nigdy nie może być tylko kolorowo. W pierwszych dwóch spotkaniach sezonu Rubio zagrał 30 i 32 minuty, jednak nie przeszkodziło mu to zanotować 8 i 14 asyst. Trzeba dodać, że w spotkaniu z Denver, gdzie zaliczył ich &quot;tylko&quot; 8 Wolves mimo pewnego zwycięstwa zagrali na marnym % bo wyszło jakoś poniżej 40%. Moim zdaniem dziś normalna, przyzwoita forma miejscowych, ich styl gry, zawodnicy otaczajacy Rubio plus niezbyt wymagający rywal zwiastują dośc overowy wynik, a jednocześnie overek asyst ciągle mogącego pokazać więcej na parkietach NBA, niż dotychczas, Rubio. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +48
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Bucks vs. Nets
Najlepszy strzelec: Giannis - 5.0/betano ⛔ po 3 kwartach najlepszy a w ostatniej tylko 2 punkty. Będzie z niego All-Star ale niech doświadczenia nabierze

Pójdę trochę dalej niż MasaSkilli, który naprawdę daje dobre bety i także świetnie opisał swój bet na dzisiejszy over Antka. Jestem wielkim zwolennikiem Greka ale nawet mnie zaskoczył jak wszedł w ten sezon, dwa świetne spotkania i dzisiaj też zaliczy świetne. A dlaczego? Bo w drużynie Nets nie ma zawodnika, który byłby wstanie go wybronić. Antek jest za wysoki na to aby kryła go 2/3 a za szybki aby kryła go 4. Do tego świetnie ścina pod kosz i przede wszystkim co poprawił w tym sezonie to rzut. Jest 2/4 w tym sezonie jeżeli chodzi o rzuty 3 punktowe! Over siada ale ja próbuję, że będzie najlepszym strzelcem. W spotkaniu z Wizards był najlepszy, z Toronto też był najlepszy to dlaczego by nie z najsłabszym z tych trzech rywali? Jedyną taką opcją jest Brook Lopez, który wiadomo, że jest najlepszym graczem Nets a dziś przeciwko sobie będzie miał Monroe, który powiedzmy sobie w obronie nie jest dobry. Jednak nadal daje Giannisowi przynajmniej 50% co przy takim kursie to mega Value!

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Houston Rockets +5,5 1,71 Bet365
110-105 ✅✅

Zagram dziś na ambicję teksańskich Rakiet bo 3 porażki z rzędu jak na ten zespół to jest jednak wystarczająca ilość i może przełamanie nastąpi z tym teoretycznie silniejszym rywalem, a jak nie to będzie chociaż jakieś close game, które pozwoli na pokrycie tej linii. Co do Hardena, jestem pewien że poprzednie mecze dały mu sporo do myślenia i dzisiaj zrobi wszystko co w jego mocy, żeby wrócić na swój normalny poziom, pytanie tylko czy to będzie możliwe. Jeżeli kilka pierwszych rzutów spudłuje mam nadzieję, że zacznie wyciągać z tego wnioski i nie będzie na siłę ich forsował tylko zajmie się kreacją swoich partnerów z zespołu bo przecież to też umie robić świetnie. Oklahoma nie jest jakimś mistrzem wyjazdów, co przekonaliśmy się kilka dni temu jak niemiłosiernie męczyli się z przeciętnymi Magic (wygrali bardzo szczęśliwie po 2 dogrywkach). W poprzednim sezonie Houston wygrało wszystkie 3 mecze ze swoimi dzisiejszymi rywalami.

Otrzymane punkty reputacji: +6
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Póki co biedny ten sezon strasznie ale zrażać się nie można.
Na dzisiaj kilka typów fajnie wyglądało gdybym miał wyjściowe linie ale tak to jest jak się śpi. Tak więc zostają wg. mnie dwa bardzo smaczne overy.
New York Knicks - San Antonio Spurs over 202 1,952 5j 178
O oby ekipach pisałem więc szkoda się powtarzać. Spurs zaskakują mnie bo są ciężcy do przewidzenia ale b2b powinno tutaj zdecydowanie przemawiać za overem. Wczoraj przeogromna ceglarnia w Bostonie. Aż momentami nie dało się tego oglądać. Knicks też w defensywie szału nie robią, za to po atakowanej prezentują bardzo wyrównany poziom i tego spodziewam się dzisiaj. Jak oglądam te spotkania to defensywa Spurs nie robi póki co wielkiego wrażenia i o ile zagrają to co grali w poprzednich spotkaniach to over raczej spokojnie bo linia niska.
Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers over 205 1,952 5j 207

Polecam bardzo. Minnesota gra podobnie i raczej nie spodziewam się wielkiego progresu pod bronioną tablicą. W ofenwywie młodość i ciekawe zestawienie, któe warto obserwować. Portland w meczach z Phoenix grało szybko i wyglądało to czasami bardzo przyjemnie ale raziła kosmiczna nieskuteczność i granie falami. Mam nadzieję, że to zacznie mijać i ta ekipa zacznie się docierać bo wg. mnie nie będą tak słabi jak to wielu wyrokuje. Spodziewam się raczej szybkiego spotkania a linia jest jak dla mnie zaskakująco nisko.
NBA 2015/2016 9:15 -12,095j

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Brook Lopez Over 18,5 pkt @1,85 Unibet⛔

Dzisiaj będziemy świadkami meczu pomiędzy 2 zespołami ze wschodu, Brooklyn Nets i Milwaukee Bucks. Obie drużyny szukają pierwszego zwycięstwa i trudno przewidzieć zwycięzcę, ale to czego jestem pewien to zdobyte pkt. przez Lopeza...
Wysoki center, Brook Lopez jest centralnym punktem ataku Nets i jest światełkiem w tunelu dla zespołu. W pierwszych 3 meczach miał trudne zadanie gdyż mierzyli się z- Memphis, Chicago i San Antonio. Zdobył 26 oczek z bykami, 17 i 13 odpowiednio na Spurs i Grizzlies. W tym sezonie jego średnia to 18,3 punktów, a w zeszłym sezonie miał 20,7 punktów.
On ma niesamowitą siłę, nie musi nawet skakać a pod koszem robi dobrą grę podczas zamieszania, jest ważnym czynnikiem w grze drużyny, więc możemy spodziewać się go na 30-35 minut i to wystarczy nawet na ponad 20 punktów.
Ostatnio Milwaukee grało przeciwko Toronto i Jonas Valuncianas zdobył 19 oczek, a on średnio zdobywa o 5 pkt mniej niż Lopez. Greg Monroe, który będzie starał się pilnować Brooka jest dość cienki i powinien mieć spore problemy i moim zdaniem nie jest wystarczająco dobrym graczem aby go powstrzymać, na dodatek wciąż brakuję Johna Hensona (jest jednym z lepszych graczy, którzy nieźle poczynają w defensywie w zespole) byłoby to dość zaskakujące gdyby jeden z najlepszych graczy w drużynie nie pokrył takiej linii przeciwko Bucks.

Do tego zagram:

Lebron Under 24,5 pkt @1,85 Unibet ✅

Będziemy świadkami meczu pomiędzy zespołem odbudowy pełnej młodych zawodników, czyli Philadelphia 76ers, oraz faworytów do tytułu czyli Cleveland Cavaliers. Miami gra całkiem dobrze a Lebron nie był do powstrzymania przeciwko swojemu byłemu klubowi. Z drugiej strony Philly zagrało tylko 2 mecze i przegrało oba mecze i nie sądzę aby była szansa na to aby młodzież mogła coś zdziałać przeciwko długiej ławie Cavs.
Przed rozpoczęciem sezonu Lebron James powiedział, że zagra w tym sezonie, tak aby dobrze rozporządzić siły, na cały sezon, więc wydaje się to idealną grą dla niego, aby zagrać co najwyżej 20-25 minut...
Wiadomo że, jest w stanie zdobyć w każdym meczu 30+, przyczynę tego można się domyśleć, ale widzę go dzisiaj jako zawodnika z dużą liczbą asyst i jakieś 15-20 punktów, może zrobić wszystko i następnie dać szansę innym zawodnikom na pogrążenie rywali.
Philly nie ma nikogo, kto może zatrzymać LeBrona, właściwie w NBA , jak dla mnie są to tylko 2 gracze, którzy mają szansę, aby zatrzymać go w grze. Więc w zasadzie spodziewam się że, dziś rozda trochę asyst. W tym sezonie do tej pory zdobył 29 oczek (to było oczekiwane bo grał przeciwko Wade), 25 i 12 w Chicago oraz Memphis.

I mam jeszcze przeczucie:

Griffin Over 25,5 pkt @1,85 Unibet⛔

Zagłębiając się w historie można dostrzec że, przeciwko słońcom zawsze dużo rzucał....
Jest w formie i myślę że, powinien ją dalej kontynuować, szczególnie w meczu domowym.
Do tego jeśli przeglądniemy się kto by miał się nim zając to jakoś nikt mnie nie przekonuję, Tyson Chandler coś tam gra... Jak dla mnie Griffin bd. miał sporo miejsca do popisu....

weed233 854

weed233

Użytkownik
Jahlil Okafor over 15.5 points @1.87 betano ✅

Philadelphia podejmuje dziś Cavs, z którymi zbyt wielkich szans na zwycięstwo nie mają, jednak rzucił mi się w oczy typ na Okafora
jego średnia w tym sezonie to 18pts - 26pts z Bostonem i 10pts z Utah
Po doskonałym występie w Bostonie zaliczył nienajlepszy przeciwko zespołowi z Salt Lake City, jednak trzeba pamietac ze Utah to jedna z najlepsza defensyw pod koszem, tak więc 4-12 Okafora w tym spotkaniu dziwić nie może
dzisiejsza linia jest absolutnie do gry, bo jeśli Phila ma dziś zdobywać punkty to głównie dzięki punktom z pomalowanego. Mozgov to dużo lepszy match-up niż Gobert i spodziewam się dziś dobrego spotkania Okafora w ofensywie, gdzie 16pts to minimum.
Cleveland Cavaliers over 53.5 HT @1.90 marathonbet
spodziewałem się linii 56,57.5 a tu proszę, niezła okazja ????
Cavs, czyli jedna z najlepszych ofensyw w lidze kontra najgorsza defensywa ligi, jak to może się skonczyć ?
Phila straciła 112pts przeciwko Bostonowi, i 99pts przeciwko Utah - czyli ekipie która ofensywą nie grzeszy.. Cleveland z kolei 95pts z Bulls, 107 z Grizzles i 102 z Heat
Ten mecz to idealny mecz dla Kawalerii ze stanu Ohio aby zgrać się w ofensywie, i wydaje mi się że siła która Cavs posiadają sprawi w ataku sprawi że rzucą dziś sporo punktów.
Rusell Westbrook Triple-Double @5.0 Betano ⛔ znow blisko
Kurs jak najbardziej do spróbowania. W ostatnim spotkaniu w zaledwie 25min 15pts 9reb i 8ast, przeciwko Orlando 48pts, 11reb i 8ast, tak więc Rusell krąży wokół osiągnięcia które osiągał jedenastokrotnie w zeszłym sezonie. Dziś prestiżowy mecz z Houston tak więc można się spodziewać wielu minut dla Westbrooka i można śmiało sprobować typ który podałem.
Bez analizy :
Matthew Dellavedova over 7.5 pts @1.87 betano ✅
Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers over 204.5 @1.83 bet365 ✅
Kevin Durant over 27.5 pts @1.87 betano ✅
Tony Parker over 10.5 points @1.87 betano ✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Harden to score 26 or more and Rockets win game @ 4.33 William Hill
✅

Dobra ja rozumiem że rakiety słabo weszły w sezon,a na przeciwko stanie rozpędzony zespół OKC,ale bądźmy szczerzy Rakiety wszystkie wtopy zawdzięczają brodaczowi,który cegli na potęgę i ogólnie zawodzi.To nie jest poziom do którego przyzwyczaił Harden,i wie że musi wrócić do swojej gry,dziś okazja do przełamania,gra przeciwko swojemu byłemu klubowi,a to zawsze dodatkowa motywacja.Poza tym OKC to nie jest zespół który słynie z dobrej gry defensywnej,dodatkowo OKC dzisiaj b2b,mimo że to początek sezonu to wiadomo że jednak granie dzień po dniu nie jest komfortowe.Rakiety to nie są kelnerzy czy zespół który ma walczyć o Play-Off,to zespół który ma o wiele większe aspiracje,dodatkowo grają u siebie. Kurs na win Rakiet jest kuszący,ale bez dobrej gry Hardena ciężko będzie im wygrać,dlatego pobieram over 26 hardena i win Rakiet po przyzwoitym kursie 4.33 w WH.Czas na przełamanie Hardena i Rakiet!

Otrzymane punkty reputacji: +53
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Czas najwyższy na zwycięstwo Pelikanów, którzy jak do tej pory mają bilans 0:3, podobnie jak ich kolejni rywale z Florydy - Orlando. Cóż drużyna z Nowego Orleanu została dwukrotnie ograna przez mistrzów oraz ulegli Blazers którzy 43 punkty rzucili w 1 kwarcie i goście nie byli wstanie odrobić tej straty. Magicy natomiast wszystkie spotkania przegrywali minimalnie 1-5 punktami. Aktualnie nie mają żadnych kontuzji co będzie plusem w spotkaniu z Pelicans. Natomiast możliwe, że do gry wróci Asik i Evans jednak nie jest to na 100% pewne jak podaje rotoworld.com. Davis i spółka jak do tej pory przegrali spotkania 16,18,14 punktami i wydaje się, że dziś motywacji nie powinno zabraknąć w końcu grają u siebie, ograli ich 2-krotnie Wojownicy z którymi mocno powalczyli zatem należałoby ograć średniaka ze Wschodu...

New Orleans - Orlando =&gt; New Orleans -2 =&gt; 1,71 ⛔⛔⛔ 94:103

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dzięki wygranej Bucks mamy plusik choć szkoda, że Antek w 4q zagrał słabo w ataku, bo mogłoby być fenomenalnie. Nie mniej jednak największa niespodzianka to porażka 50 punktami drużyny Memphis Grizzlies. Dzisiaj mam dubelek grany dość nisko. Jak wrócę wieczorem i znajdę jakąś fajną linię na zawodnika to edytuje.

NOP vs. Orlando Magic
Typ: Orlando Magic (+8.5) - 1.40/unibet

Obie drużyny są 0-3 po pierwszym 3 spotkaniach jednak w obu drużynach zupełnie inne nastroje. NOP zostało zniszczone dwukrotnie przez GSW oraz przez Portland. Zaś drużyna z Orlando przegrała 3 spotkania na styku. Game-winner Beala, 3 z połowy Westbrooka oraz porażka z Bulls na styku. Warto także wspomnieć, że NOP mają problemy kadrowe. Nigdy nie sądziłem, że to powiem ale Pels stracili Perkinsa, który wyglądał świetnie na początku sezonu. Davis powoli już dochodzi do siebie bo w pierwszym spotkaniu z GSW grał na strasznej skuteczności. Co ma Orlando? Paru młodych zawodników, którzy chcą grać oraz lidera w postaci Oladipo. Zaangażowanie, które zostawiają na boisku nie pozwoli NOP odjechać na zbyt dużą ilość punktów i jeżeli nawet wygrają to będzie to kolejny mecz na styku w wykonaniu Orlando.
Miami Heat vs. Atlanta Hawks
Typ: Miami Heat (+3.5) - 1.40/unibet

Atlanta po stracie Carolla to nie ten sam zespół. Niby pokonali Knicks i dwukrotnie Hornets (po zaciętych bojach) to jednak najbardziej zapamiętam spotkanie z Pistons gdzie drużyna &quot;Tłoków&quot; obdarzyła ich wszystkie słabości. Wszystko wygląda to jakoś nijako i gdyby Hornets mieli jaja to wygraliby chociaż jedno spotkanie z tych dwóch. Nie o tym jednak a bardziej o drużynie Miami, która w swojej hali jest 2-0. Również Hornets oraz Rockets zostali pokonani dość pewnie. Hassan rozwija się we fenomenalny sposób a Bosh oraz Wade wyglądają jakby nadal byli młodzi. Drużyna Heat wygląda bardzo dobrze i dzisiejsze spotkanie z Hawks powinna wygrać. Daje bezpieczniej handi dodatnie w stronę Miami gdyby zdarzyła się kolejna wyrównana końcówka w wykonaniu Hawks. Nie mniej jednak nie spodziewam się aby to handi miało nie wejść.
AKO: 1.96/unibet

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 1 1.95 U.nibet 109-120 ⛔⛔

Obie ekipy nie są najwyższych lotów i ich szanse na wejście do tegorocznych playoffów są niemal niemożliwe. Jednak jeżeli patrzę na składy obu zespołów to w drużynie dzisiejszych gospodarzy widzę zdecydowany progres w porównaniu z rokiem ubiegłym. Pierwsza piątka została przemeblowana i został w niej jedynie Jordan Clarkson. Przybyli tacy zawodnicy jak drugi numer tegorocznego draftu D&#39;Angelo Russell, Roy Hibbert i najlepszy zawodnik wchodzący z ławki ubiegłego sezonu Lou Williams. W pełni zdrowy jest także Kobe Bryant i Julius Randle, który poprzedni sezon zapamięta jedynie ze względu na kontuzję, która w dniu jego debiutu wykluczyła go z gry na całe rozgrywki. Gdy spoglądam na ekipę Denver, nie widzę tam podobnej jakości. Na pewno w meczu z Jeziorowcami nie zagra jeden z ważniejszych zawodników gości Wilson Chandler. Z punktu statystycznego ciekawą informacją jest fakt, iż oba poprzednie spotkania w LA wygrała ekipa Bryłek a nigdy wcześniej nie zdarzyło się aby zrobili to pod rząd więcej razy niz dwa, co dodatkowo utwierdza mnie w tym, że dziś kibice zespołu z miasta aniołów będą cieszyć się z pierwszego zwycięstwa swoich ulubieńców.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Chicago Bulls win @1,60
Chicago Bulls -5,5 @2,15

Ale ładny kurs nam tutaj zapodały buki. Nie ma co mówić, faworytem tego spotkania są Byki i innej opcji jak ich zwycięstwo się nie spodziewam. Duet Gasol-Mirotić na razie robi świetną robotę, widać, że się dogadują. Sam Gasol powiedział, że współpracuje im się na parkiecie bardzo dobrze. Absencji w drużynie gości także dzisiaj nie widać, za to w drużynie gospodarzy zabraknie Zellera, więc taki kurs na drużynę z Chicago uważam za niezły prezent. Jefferson, Walker i Batum nie dadzą rady w trzech przeciwko mocnej kadrze Bulls. Biorąc pod uwagę jeszcze dyspozycję na starcie sezonu, wniosek nasuwa się sam. Nie oczekuję tutaj niespodzianki i Byki dzisiaj pewnie zwyciężą w Charlotte.

Derrick Rose under 16,5 pkt @1,80
Betano
Derrick wciąż odczuwa skutki kontuzji, poza tym Chicago nie musi polegać tylko na nim. Dobra dyspozycja Gasola, Miroticia daje o wiele więcej opcji w ataku. Do tej dwójki trzeba dorzucić Butlera i Derrick wcale nie musi być zmuszany do rzutów, ponieważ ma wokół siebie graczy w dobrej dyspozycji oraz z niezłym potencjałem ofensywnym, wystarczy tylko dobrze im tą piłkę dograć. W porównaniu z poprzednim sezonem oddaje także mniej rzutów. Nie sądzę, żeby skutki kontuzji minęły ot tak i myślę, że Rose nie wykręci dzisiaj tych 17 punktów.

Detroit Pistons -3,5 @1,71

Detroit Pistons over 103,5 @1,86

Pistons świetnie rozpoczęli sezon, 3 zwycięstwa napawają optymizmem co do nowego sezonu. Z drugiej strony drużyna Pacers, która jeszcze w tym sezonie nie odniosła wygranej. Niesamowity Andre Drummond jak na razie jest liderem swojej drużyny i dzisiaj zapowiada się kolejne bardzo dobre spotkanie w jego wykonaniu. Gracze Pacers nie będą mieli odpowiedzi na centra Pistons, bo Mahinmi to dobry gracz, jednak wciąż nie ten level. Goście bardzo słabo zaprezentowali się w spotkaniu z Utah i tak jak w poprzednich grach imponowali ofensywą, tak gracze Jazz udowodnili, że w defensywie nie mają sobie równych, zatrzymując Indianę na 76 punktach. Detroit także jak na razie w obronie radzi sobie bardzo dobrze. Drummond nie ma sobie równych i kolejne double-double to raczej formalność. Kluczem do zwycięstwa graczy Pistons będzie niewątpliwie spowolnienie szybkiej gry gości, co zrobili właśnie gracze Jazz. O dyspozycję Morrisa, Jacksona, KCP czy Ilyasovy raczej nie ma się co martwić. Drużyna z Detroit wygląda na starcie sezonu naprawdę imponująco i dzisiaj idę w ich kierunku.

Orlando Magic +7,5 @1,51

Gracze Orlando jak na razie bardzo pozytywnie wyglądają, pomimo 3 porażek, byli w stanie powalczyć z Oklahomą we własnej hali, z którą polegli po 2 dogrywkach, czy też minimalne przegrane z Wizards i Bulls. Dzisiaj wcale nie skazywałbym ich na pożarcie, potrafią się postawić, mają bardzo ciekawą kadrę i przy lepszym dniu Oladipo czy też Gordona/Watsona mogą tutaj sprawić niespodziankę. Pelikany zaczęły sezon od 3 porażek, o te z Warriors nie ma co mieć pretensje, bo Curry szaleje niemiłosiernie. Za to porażka z PTB nie powinna im się przydarzyć i sezon zaczynają także od 3 porażek. Kontuzje Evansa, Asika czy Pondextera jak na razie dają znak, że sam Davis tego wózka nie pociągnie. Fajnie wygląda Ish Smith i stara się pomagać jak może, ale jak na razie to nie starcza. Według mnie dzisiaj Magic po raz kolejny postawią się faworytom i zobaczymy ciekawe spotkanie. Niepewny jeszcze jest występ Perkinsa, więc Davis będzie musiał się dwoić i troić i jeśli nie dostanie wsparcia od swoich kolegów, to o zwycięstwo może być ciężko i idę tutaj w stronę spokojnej opcji hc na gości, w której moim zdaniem spokojnie się zmieszczą.

Zach Randolph over 15 pkt @1,84

Nie gra Cousins, więc Z-Bo będzie miał zdecydowanie łatwiejsze zadanie, i gracze Grizzlies muszą wykorzystać brak lidera drużyny z Sacramento. Ostatnio Zach 15 punktów z Nets, 11 z Pacers, 4 z Golden State, ale to co się działo w tym meczu woła o pomstę do nieba. Dzisiaj ciężar zdobywania punktów może spoczywać na nim, bo jednak brak DeMarcusa w drużynie Kings to spore osłabienie i Zach powinien dzisiaj spokojnie zrobić 17-19 pkt.​

Otrzymane punkty reputacji: +49
K 183

kamil_bdg

Użytkownik
Bulls @1.57
Memphis +4.5 @1.30

AKO @2.04 ⛔⛔⛔
Bukmacher:
Betano

Bulls @1.57 ⛔⛔⛔

Długo myślałem i byłem raczej skłonny ku odsypianiu. Ale do konkretów, bo nie o spaniu tu mowa. ;) Bulls dobry początek sezonu, pisałem już o nich ostatnio przy okazji spotkania z Orlando. Charlotte nic specjalnego nie prezentuje, czasem wpadnie kilka trójek, ma kto rzucać, ale w końcowym rozrachunku to zespołem o wiele gorszy i mający w swojej kadrze zdecydowanie mniej &quot;pewniaków&quot; do punktowania. Myślałem nad mała podpórką (oczywiście polecam!), ale tym razem atakuję czyste zwycięstwo. Starej wersji Byków może i bym nie ufał, ale tutaj się powtórzę - ta mi się podoba!

Memphis +4.5 @1.3 ✅✅✅

Sądząc po wyniku, Grizzlies wyszli chyba tylko na jedną połowę. ???? Drugie upokarzające zwycięstwo tak doświadczonej ekipy i czas to sobie drugi raz odbić. Miśki jadą do Sacramento, gdzie miejscowi czekają bez swojego &quot;króla&quot;. Duet podkoszowych z pewnością stworzą Cauley-Stein i Koufos. Gasol z Randolphem to duet ze zdecydowanie wyższej półki, który powinien rządzić w pomalowanym. Kings mają dziury w obronie i goście powinni to wykorzystać. Sacramento gra fajny basket i powalczy o PO (w moim odczuciu z Suns, Mavs i NOP), ale na tę bitwę idę bez swojej kluczowej broni. Memphis dużych minut w nocy z GSW nie grali, B2B nie powinno stanowić problemu.

_______
NBA w sezonie 2015/16
Knicks 14.5+Spurs 13.5+Wizards+Boston @2.84 +++
Miami 15.5+OKC+Utah+GSW 7.5 @2.70 +++
GSW (vs. Houston) @1.75 +++
GSW (vs. NOP) @1.57 +++
Atlanta 7.5+SAS 4.5+Toronto+Bulls @2.85 +++
GSW+Cavs+LAC+SAS @1.96 +++

Bulls+Memphis 4.5 @2.04 ---

weed233 854

weed233

Użytkownik
Emmanuel Mudiay over 14.5 points @1.87 betano

Czekałem na to starcie i trzeba przyznać że spodziewalem sie wyzszej linii
Dzis Nuggets podejmuja Lakersów, więc rywalem dla Mudiaya będzie D&#39;Angelo Rusell
Rusell dobrych statystyk w obronie sobie przypisac nie moze - Rondo 21pts 8ast
D-Will 11pts 8ast
Rubio 28pts 14ast
Tak więc przeciwko młodziakowi wybranemu z numerem 2 w tegorocznym drafcie rozgrywajacy przeciwnikow kreca niezle cyferki i spodziewam sie dzis tego samego po Mudiayu, który ma też do udowodnienia że numer 7 z którym został wybrany w drafcie to za mało jak na jego możliwości i udowodni to przeciwko drugiemu wyborowi w tegorocznym drafcie.
dodatkowo bez analizy;
Mudiay over 6.5 asists @1.87 Betano
Drummond double-double @1.26 Betano ✅ - 23pts, 29reb - masakra
Wade over 20.5 @1.87 betano ✅
Davis over 26.5 @1.87 betano
Hibbert over 10.5 reb @1.98 betano

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Nie ma Cousina to nie ma kings. Przeciwnicy na pewno głodni zwycięstwa po wczorajszej żałosnej porażce z GSW. Nie ma co sie specjalnie rozpisywać gdyż druzyna z Sacramento bardzo wiele traci bez swojego lidera, który zdobywa średnio 22 punkty i zbiera 11 piłek.
Należy zaznaczyć, że od kilku sezonów Grizzlies biją Kings jak się da - 15:3 dla Memphis w ciągu ostatnich 4 lat...

Sacramento Kings - Memphis Grizzlies =&gt; Memphis Grizzlies -2 =&gt; 1,59 ✅✅✅ 89:103
Dodatkowo:
ChicagoXNewOrleansXMemphis =&gt; 1,55X1,47X1,55 =&gt; 3,57 ⛔⛔⛔

deepred 993,7K

deepred

Moderator
Członek Załogi

Nikola Vucevic over 16,5 @1,70 Unibet

Magic przyjeżdżają do Nowego Orleanu i grają z Pelikanami. Pod koszem może być ciekawy matchup Davisa z Vuceviciem. Obydwaj zawsze są w czubie najlepiej punktujących zawodników w swoich drużynach. Vucevic bardzo dobra skuteczność z półdystansu, mnóstwo akcji dwójkowych z Oladipo i ogólnie dobra dyspozycja predysponuje go do punktowania w tym meczu. Spotkanie zapowiada się według mnie overowo i wydaje mi się, że center Magic nie będzie miał problemów z pokryciem takiej linii.

Pistons @1,52 + Hornets - Bulls under 202,5 @1,39 + Lakers - Nuggets over 195,5 @1,29 = 2,73

Krótko. Tłoki sezon rozpoczęły bardzo fajnie. Póki co trzy zwycięstwa na trzy mecze, bardzo długi homestand, który dzisiaj będzie kontynuowany w spotkaniu przeciwko Pacers. Goście z kolei zaczęli ten sezon katastrofalnie. Nie gra George, to nie gra nikt. Dzisiaj Pistons będą mieli dużą przewagę zwłaszcza na tablicach, gdzie króluje Drummond. Van Gundy zrobił bardzo ciekawą ekipę, podobać się może sprowadzenie Ilyasovy. Ekipa, która dzisiaj nie ma prawa przegrać z Pacers.

Under w Charlotte bardzo realny. Klub Jordana gra na bardzo niskiej skuteczności. Mecze bardzo underowe i toczone w niezbyt wysokim tempie. Bykom nie będzie to przeszkadzało, mają kilku &quot;wiekowych&quot; graczy na czele z Gasolem. Według mnie zbyt wysoki kurs jak na tę linię, dlatego pobieram bez wahania.

Taki niski over w LA musi być pokryty. Obydwie drużyny lubią grać run&amp;gun, słabo bronią i szybko grają próbując zabiegać rywali. Niezbyt skomplikowana koszykówka oparta na szybkich akcjach i często granych indywidualnie. Jeden z pewniejszych betów tego wieczoru.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Czas na debiut w tym sezonie. ???? Pre-season sobie darowałem i widzę, że dobrze, iż to uczyniłem. Kilka meczów już zostało rozegranych, pierwsze wnioski wyciągnięte, więc gramy!
Charlotte Hornets - Chicago Bulls -&gt; Bulls -3.5 | @1.85 | Betano ⛔
Na samym początku popieram typ MasySkilli i także idę w stronę Byków. Mirotić % Gasol, ta dwójka powinna wystarczyć. Co mogę napisać więcej? Mógłbym zacytować MasęSkilli, ale nie będę kopiować treści. Wybrałem Byki po bardziej bezpiecznym handi, ale równie zadowalającym kursie. Głównie z uwagi na to, że jak już wygrywają to przeważnie pięcioma punktami. Jedna jedyna porażka po dogrywce z Tłokami, które dobrze weszły w sezon. Wstydu nie ma, Bulls są faworytem i myślę, że wygrają ten mecz dosyć pewnie pomimo tego, że na moim kuponie zaczną go z -3.5 pkt na koncie. D-Rose też powinien czuć się coraz pewniej. Póki co, to strasznie cegli, ale na szczęście w miarę nieźle dzieli piłkę i zawsze te kilka asyst na mecz wpada.
Andre Drummond powyżej 15.5 zbiórek | @1.87 | Betano ✅ 29 zbiórek ez ✅
Środkowy Tłoków zaczął sezon z wysokiego &quot;C&quot;. Skoro kursy na double-double w jego wykonaniu nie przekraczają 1.30, to nie widzę sensu ruszania takiego zakładu. Miałem do wyboru punkty lub zbiórki. Postawiłem na to w czym Drummond jest jednym z najlepszych w lidze, a więc gra na tablicach. Tłoki podejmują Indianę Pacers. Nie sądzę, by Mahinmi czy też ktokolwiek inni z drużyny gości mógłby przeszkodzić mojemu rówieśnikowi w rządzeniu i dzieleniu w zbiórkach. Szesnaście zbiórek jest w zasięgu Drummonda. Na trzy mecze w tym sezonie przekraczał linię 15.5 zbiórek dwukrotnie (20 i 19), raz notując 10 zbiórek w meczu z &quot;Nutkami&quot;.

Deron Williams powyżej 7.5 asyst | @1.87 | Betano ⛔
Ostatni typ, który ruszam nadchodzącej nocy. Mavs podejmą kanadyjskie Toronto Raptors. Wybieram over asyst D-Willa. Na dwa spotkania, które rozegrał Deron w tym sezonie średnia asyst wynosi 7.5. Łatwo jest z tego wywnioskować, że raz przekroczył linię 7.5 asyst, a raz zanotował ich 7. To tylko suche statystyki, ale ja jestem zdania, że ten mecz będzie dosyć otwarty i może paść tu sporo punktów. Osiem asyst w zasięgu Williamsa. Szczególnie, że by zrobić 7 w meczu z Suns potrzebował zaledwie 20 minut na parkiecie. Przeciwko Lakers przebywał na nim 11 minut dłużej i zdołał uzbierać odpowiednią ilość oczek. Poprzedni sezon w wykonaniu tego zawodnika, jeśli chodzi o rozgrywanie był słabszy (6.6 APG), ale w średnia podczas kariery wciąż wygląda bardzo dobrze (8.5 APG), więc liczę, że w tym sezonie nie pozwoli jej spaść.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
Lakers -2.5 @ 1.93 marathonbet
⛔

Nie chce mi się dublować tego co napisał xamon,popieram typ i uzasadnienie.Od siebie dodam że Nuggets w tym sezonie to będzie nijaka drużyna,bo z takim rosterem to co im zostało?chyba tankowanie i czekanie na jakiś dobry draft oraz rozwój Mudiaya. Lakersi zaś coś tam bełkoczą o próbie walki o PO,jak widzę ile salary pobiera Koby to nie mogę wytrzymać,ale to inna bajka.W każdym bądź razie,skoro już mają tego Kobego,to trzeba walczyć o te PO,choć moim zdaniem to będzie bardzo bardzo ciężkie,jednak jeżeli faktycznie na to liczą,to ekipy takie jak Nuggets trzeba po prostu lać i tyle,zwłaszcza na własnym parkiecie.Czas na pierwszy win w sezonie dla Lakersów.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Toronto Raptors win @1,85 Sportingbet✅
Toronto Raptors Over 102,5 pkt @1,85 Sportingbet⛔ Kur... 1 pkt zabrakło :razz:
Dallas rozpoczęło sezon zaskakująco dobrze, biorąc pod uwagę że, w tym momencie ich skład jest w przebudowie a w lecie nie mieli jakiś spektakularnych zmian.
Początkowy harmonogram meczów, sprawił iż drużyna mierzyła się ze słabiakami,
pojedynki z Suns czy Lakers mógł spowodować nieco fałszywy obraz siły zespołu.
Jedynym silniejszym rywalem było Cllipers i Dallas nie mogło nic zrobić...
Toronto jest na górze w tabeli wygrali swoje spotkania bez większego problemu.
Trio: Valanciunas, DeRozan oraz Lowry są dla mnie kotami i odgrywają ogromną rolę w drużynie, zdobywają pokaźną ilość punktów, mogą atakować z różnych pozycji są przy tym bardzo trudni do krycia.
Można zauważyć że, Toronto lubi dużo rzucać więc typ na over pkt. też jest w porządku.
Zaza i Dirk są też w porządku, Dirk w szczególności w końcu to wielka gwiazda tej drużyny ale prawda jest taka że, oni nie mogą długo przebywać na parkiecie...
Mathew i Parsons niby powinni być mocni, ale moim zdaniem będą mieć problemy z szybkimi graczami Toronto, to na +

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Anthony Davis over 10.5 zbiórki @ 1.60 9
Kenneth Faried over 8.5 zbiórki @ 1.85 15
Bardzo przyjemny dubelek rodem z Ónibetu.
Jeśli chodzi o Antoniego, to sprawa jest prosta - w tym match-up&#39;ie chłop zbiera jak głupi. W 5 dotychczasowych pojedynkach z Vuceviciem i jego Magic Antek notuje średnio 14.2 zbiórki w meczu, a w każdym z tych pięciu meczów pokrywał dzisiejszą linie (11, 17, 15, 17, 11).
U Nuggets dzisiaj dwóch podkoszowych jest game time dec. Myślę, że albo Jokić albo Jeffrey zagra w tym meczu, ale i tak to Farried jest głównym zbierającym ekipy. Pokrył tą linie w pierwszych dwóch meczach (9 rebs z Houston / 15 rebs z Minnesotą). Nie udało się ostatnio, ale zagrał tylko 14 minut z Okla. Tutaj mocne ale co do typu - przed meczem z Thunder miał jakieś problemy z plecami, ale roto donosi, że gdyby nie blow to i tak by pewnie zagrał normalne minuty więc raczej nic poważnego.
Lakers na razie słabo zbierają - podkoszowi rywali łapią dobre liczby, odpowiednio:
- Towns 12 / Garnett 7
- Cousins 11 / Cauley Stein 9
- Pachulia 12 / Nowitzki 9

sl@vecod 13

sl@vecod

Użytkownik
Witam wszystkich maniaków NBA!
Koszykówką na najwyższym poziomie interesuję się od bardzo dawna mniej więcej od wspaniałych czasów Michaela Jordana. Nigdy nie zapomnę tamtych nieprzespanych nocy i codziennych kilku godzin spędzanych pod koszem naśladując największych ligowych wyjadaczy z tamtych lat ( Michael Jordan,Scottie Pippen, Shawn Kemp, Gary Payton, Alonso Morning i wielu, wielu innych) Ehh jak ten czas szybko leci... ????
Obecnie z racji wieku spędzam godziny ale na oglądaniu meczyków a na parkiecie jestem gościem. Już nie staram się jak najwięcej nauczyć w perspektywie gry a wyciągnąć od buków jak najwięcej :)
Swoje typy opieram przede wszystkim na wiedzy i doświadczeniu oraz najświeższych wiadomościach ale także w dużym stopniu na przeczuciu, które w wielu wypadkach ciężko racjonalnie wytłumaczyć.
Z reguły będę starał się podawać jeden typ dziennie (jeżeli będą rozgrywane mecze).

Atlanta Hawks vs. Miami Heat under 197,5 @1,87 Bwin✅✅
Dzisiejszej nocy swoją uwagę kieruje na spotkanie: Atlanta Hawks vs. Miami Heat a dokładniej na sumę punktów. Gra ofensywna Atlanty mnie w tym sezonie nie do końca przekonuje pomimo 3 zwycięstw z rzędu to jednak z defensywą nie jest u nich najgorzej. Owszem potrafią narzucać grubo ponad 100 punktów z dziurawą jak sito obroną Knicks ale już z dużo lepszą obroną Charltte nie wyglądało to już tak kolorowo. Dodam tylko, że występ Jeffa Teaguea jest zagrożony. Co do Miami to drużyna , która zaskakuje na + w tym sezonie. Wade zdrowy i wypoczęty. Ciekawie wyglądała jego współpraca z Whitesidem i z resztą ekipy szczególnie w dwóch ostatnich kwartach w ostatnim spotkaniu z Houston. Spodziewam się tutaj wyrównanego spotkania z satysfakcjonującą mnie sumą punktów. Na zakończenie dodam, że w ostatnich czterech spotkaniach tych drużyn totals points mieścił się w dzisiejszym przedziale zaproponowanym przez Bwin.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom