>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2009

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Zaczynamy zabawe ???? Temat zakładam bo już w piątek początek spotkań przedsezonowych które stanowią wstęp do sezonu 2009/2010 najlepszej ligi świata NBA.Na dole macie rozkład jazdy ???? na pierwszy ogień spotkanie Jazz - Nuggets na temat którego postaram sie napisać coś więcej jutro ???? zapraszam do dyskusji i analiz:spokodfhgfh:

2009-10 NBA PRESEASON SCHEDULE

October 1

Denver @ Utah EnergySolutions Arena, Salt Lake City, UT 7:00PM

October 2

Chicago @ Indiana Conseco Fieldhouse, Indianapolis, IN 7:00PM

October 3

Partizan @ Denver Pepsi Center, Denver, CO 7:00PM

October 4

New Jersey @ New York Times Union Center, Albany, NY 2:00PM
LA Clippers @ Golden State Oracle Arena, Oakland, CA 6:00PM

October 5

Milwaukee @ Minnesota Bresnan Arena, Mankato, MN 7:00PM
Miami @ Detroit The Palace of Auburn Hills, Auburn Hills, MI 7:30PM
Orlando @ Dallas American Airlines Center, Dallas, TX 7:30PM

October 6

Memphis @ Washington Siegel Center, Richmond, VA 7:00PM
Charlotte @ Cleveland Quicken Loans Arena, Cleveland, OH 7:00PM
Partizan @ Phoenix US Airways Center, Phoenix, AZ 7:00PM
Sacramento @ Portland Rose Garden, Portland, OR 7:00PM
Toronto @ Philadelphia John Labatt Centre, London, ON 7:30PM
Utah @ Chicago The O2, London, England 7:30PM
Houston @ San Antonio AT&amp;T Center, San Antonio, TX 7:30PM

October 7

Philadelphia @ Toronto Air Canada Centre, Toronto, ON 7:00PM
Miami @ Orlando Amway Arena, Orlando, FL 7:00PM
New Orleans @ Atlanta Philips Arena, Atlanta, GA 7:00PM
Oklahoma City @ Memphis FedExForum, Memphis, TN 7:00PM
Portland @ Sacramento ARCO Arena, Sacramento, CA 7:00PM
Golden State @ LA Lakers Honda Center, Anaheim, CA 7:00PM
Milwaukee @ Detroit The Palace of Auburn Hills, Auburn Hills, MI 7:30PM
Boston @ Houston Dodge Arena, Hidalgo, TX 7:30PM

October 8

New Orleans @ Charlotte Greensboro Coliseum, Greensboro, NC 7:30PM
Denver @ Indiana Taipei Arena, Taipei, Taiwan 7:30PM
Utah @ Real Madrid Palacio de Deportes, Madrid, Spain 8:45PM

October 9

New Jersey @ Philadelphia Wachovia Center, Philadelphia, PA 7:00PM
Dallas @ Washington Verizon Center, Washington, DC 7:00PM
Houston @ Orlando Amway Arena, Orlando, FL 7:00PM
Toronto @ Minnesota Target Center, Minneapolis, MN 7:00PM
Golden State @ LA Lakers LA Forum, Inglewood, CA 7:00PM
New York @ Boston TD Garden, Boston, MA 7:30PM
Olympiacos @ San Antonio AT&amp;T Center, San Antonio, TX 7:30PM
Portland @ LA Clippers Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM

October 10

Golden State @ Phoenix Indian Wells Tennis Garden, Palm Springs, CA 6:30PM (TNT)
Oklahoma City @ New Orleans New Orleans Arena, New Orleans, LA TBD
Cleveland @ Charlotte No. Charleston Coliseum, North Charleston, NC 7:30PM
Chicago @ Milwaukee Resch Center, Green Bay, WI 7:30PM

October 11

Indiana @ Denver Wukesong Arena, Beijing, China 12:00PM
New Jersey @ Boston TD Garden, Boston, MA 1:00PM
Washington @ Toronto Air Canada Centre, Toronto, ON 3:00PM
San Antonio @ Miami AmericanAirlines Arena, Miami, FL 6:00PM
Atlanta @ Detroit The Palace of Auburn Hills, Auburn Hills, MI 6:00PM
Memphis @ Dallas American Airlines Center, Dallas, TX 6:00PM

October 12

Charlotte @ Atlanta Philips Arena, Atlanta, GA 7:00PM
Olympiacos @ Cleveland Quicken Loans Arena, Cleveland, OH 7:00PM
Orlando @ Memphis FedExForum, Memphis, TN 7:00PM
Phoenix @ Oklahoma City Ford Center, Oklahoma City 7:00PM
Milwaukee @ Houston Toyota Center, Houston, TX 7:30PM
Golden State @ LA Clippers Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM

October 13

Boston @ New Jersey Prudential Center, Newark, NJ 7:00PM
Washington @ Detroit Van Andel Arena, Grand Rapids, MI 7:00PM
Milwaukee @ Chicago United Center, Chicago, IL 7:00PM
Orlando @ New Orleans Charles Koch Arena, Wichita, KS 7:00PM
Philadelphia @ New York Madison Square Garden, New York, NY 7:30PM

October 14

Washington @ Cleveland Quicken Loans Arena, Cleveland, OH 7:00PM
Atlanta @ Memphis FedExForum, Memphis, TN 7:00PM
Chicago @ Minnesota Target Center, Minneapolis, MN 7:00PM
Miami @ Oklahoma City BOK Center, Tulsa, OK 7:00PM
Phoenix @ Portland Portland Memorial Coliseum, Portland, OR 7:00PM
Toronto @ Boston XL Center, Hartford, CT 7:30PM
LA Clippers @ San Antonio AT&amp;T Center, San Antonio, TX 7:30PM

October 15

Houston @ Toronto Air Canada Centre, Toronto, ON 7:00PM
Portland @ Utah EnergySolutions Arena, Salt Lake City, UT 7:00PM
Sacramento @ LA Lakers Thomas &amp; Mack Center, Las Vegas, NV 7:00PM
New Orleans @ Miami Sprint Center, Kansas City, MO 7:30PM
Detroit @ Dallas American Airlines Center, Dallas, TX 7:30PM

October 16

Houston @ Indiana Conseco Fieldhouse, Indianapolis, IN 7:00PM
Minnesota @ Chicago United Center, Chicago, IL 7:00PM
Philadelphia @ Phoenix US Airways Center, Phoenix, AZ 7:00PM
New Jersey @ New York Madison Square Garden, New York, NY 7:30PM
Cleveland @ San Antonio AT&amp;T Center, San Antonio, TX 7:30PM

October 17

Utah @ LA Clippers LA Shootout, Staples Center, Los Angeles, CA 4:30PM
Detroit @ Memphis FedExForum, Memphis, TN 7:00PM
Indiana @ New Orleans New Orleans Arena, New Orleans, LA 7:00PM
Golden State @ Sacramento ARCO Arena, Sacramento, CA 7:00PM
Charlotte @ LA Lakers LA Shootout, Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM
Minnesota @ Milwaukee Bradley Center, Milwaukee, WI 7:30PM
Cleveland @ Dallas American Airlines Center, Dallas, TX 7:30PM

October 18

Maccabi Tel Aviv @ New York Madison Square Garden, New York, NY 1:00PM
Boston @ Toronto Air Canada Centre, Toronto, ON 3:00PM
Utah or LA Clippers @ Charlotte LA Shootout, Staples Center, Los Angeles, CA 4:30PM
Denver @ Portland Rose Garden, Portland, OR 6:00PM
Utah or LA Clippers @ LA Lakers LA Shootout, Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM
Philadelphia @ Phoenix Arena Monterrey, Monterrey, Mexico 6:00PM

October 19

Washington @ Atlanta Philips Arena, Atlanta, GA 7:00PM
Orlando @ Chicago United Center, Chicago, IL 7:00PM
Oklahoma City @ Houston Toyota Center, Houston, TX 7:30PM

October 20

Washington @ Philadelphia Wachovia Center, Philadelphia, PA 7:00PM
Milwaukee @ Charlotte Time Warner Cable Arena, Charlotte, NC 7:00PM
Minnesota @ Denver Pepsi Center, Denver, CO 7:00PM
Sacramento @ Phoenix US Airways Center, Phoenix, AZ 7:00PM
Utah @ Portland Rose Garden, Portland, OR 7:00PM
Golden State @ LA Lakers Citizens Business Bank Arena, Ontario, CA 7:00PM
Boston @ New York Madison Square Garden, New York, NY 7:30PM
Dallas @ Cleveland Petersen Events Center, Pittsburgh, PA 7:30PM
San Antonio @ Oklahoma City Frank Erwin Center, Austin, TX 7:30PM
Maccabi Tel Aviv @ LA Clippers Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM
InsideHoops.com @ your computer every single day of the year.

October 21

New York @ New Jersey Prudential Center, Newark, NJ 7:00PM
Indiana @ Orlando Amway Arena, Orlando, FL 7:00PM
Boston @ Cleveland Value City Arena, Columbus, OH 7:00PM
Memphis @ Miami AmericanAirlines Arena, Miami, FL 7:30PM

October 22

Atlanta @ Miami Veterans Memorial Arena, Jacksonville, FL 7:00PM
Sacramento @ Oklahoma City Ford Center, Oklahoma City 7:00PM
Denver @ LA Lakers Honda Center, Anaheim, CA 7:00PM (TNT)
Portland @ Phoenix General Motors Place, Vancouver, BC 7:00PM
Minnesota @ Detroit The Palace of Auburn Hills, Auburn Hills, MI 7:30PM
New Orleans @ Golden State Oracle Arena, Oakland, CA 7:30PM

October 23

Memphis @ Charlotte Time Warner Cable Arena, Charlotte, NC 10:30AM
October 23 San Antonio @ Indiana Assembly Hall, Bloomington, IN 7:00PM
Washington @ Chicago United Center, Chicago, IL 7:00PM
October 23 Toronto @ Minnesota Sioux Falls Arena, Sioux Falls, SD 7:00PM
Utah @ Sacramento ARCO Arena, Sacramento, CA 7:00PM
Detroit @ Milwaukee Bradley Center, Milwaukee, WI 7:30PM
Dallas @ Houston Toyota Center, Houston, TX 7:30PM
New Orleans @ LA Clippers Staples Center, Los Angeles, CA 7:30PM
October 23 Denver @ LA Lakers San Diego Sports Arena, San Diego, CA 7:30PM (ESPN)
October 23 Philadelphia @ New Jersey Carnesecca Arena, Queens, NY 8:00PM
Atlanta @ Orlando Amway Arena, Orlando, FL 8:00PM (ESPN)

lexus 0

lexus

Użytkownik
no w końcu rusza basket. ciekawe czy NBA ruszy zgodnie z planem, i dogadają się z sędziami.

wiadomo, póki co ze stawkami nie ma co szaleć, ale rozruszać się można. poczekam na kursy, i będzie można coś przy atakować. ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No to coś ode mnie.
Na dzisiejszą noc oczywiście typ na mecz Indiana Pacers - Chicago Bulls.
Obie ekipy są mocniejsze gdy grają u siebie co faworyzuje ekipę z Indianapolis. W dodatku zespół Byków opuścił Ben Gordon, najlepszy strzelec tej ekipy, najważniejszy gracz zeszłego sezonu w tej drużynie. Nie wiem do końca jak będą próbowali łatać tą dziurę, najprawdopodobniej jego miejsce w piątce zajmie Salmons, który nie jest moim zdaniem wnieść tyle do drużyny co Gordon. Innych poważniejszych zmian w zespole Byków nie było. A co do ekipy Pacers to odeszli Jarett Jack i Nesterovic, pozyskano m.in. Dahnaya Jonesa, który coś od siebie zawsze dorzuci do dorobku zespołu, ale na bardzo wiele z jego strony wg mnie liczyć nie można. W tym spotkaniu w roli faworytów podobnie jak buki widzę ekipę z Indianapolis. Stawiam na grę w domu i brak poważniejszych zmian w zespole.
Mój typ:
Indiana 1.80
Indiana -1.5 1.91
oba z bwin

julez 27

julez

Użytkownik
Ja bym dziś uważał z typowaniem na zwycięzce tego spotkania, mało który zawodnik zagra powyżej 20 min, a przy brakach kadrowych jakie dziś wystąpią w Indianie (&quot; Pacers zagrają mocno przetrzebionym składem - bez Dunleavy&#39;ego (kolano), Hansbrougha (goleń), Earla Watsona (sprawy osobiste), Travisa Dienera (uraz palca) i być może bez Troy&#39;a Murphy&#39;ego, który podkręcił lewą kostkę.&quot; - zawszepopierwsze.bloog.pl ) nawet warto pomyśleć czy nie postawić na Chicago. Na dziś dzień pod koszem lepiej powinno wyglądać Chicago, na obwodzie (ze względu na liczbę graczy, którzy coś znaczą na tych pozycjach i będą przydatni dla zespołu) lepiej wygląda Indiana. Chicago wygląda słabo ze zmiennikami na pozycjach 2-3, czego nie można powiedzieć o Indianie. Jak dla mnie 50/50 w tym meczu, co przy kursach daje typ na Chicago, no ale zobaczymy.

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Mam pytanko.Śledził ktoś już te mecze pre-season live? JUż nie chodzi mi o live stream ale może chcociaz live score? espn.com?nba.com? coś innego?Warto by pośledzic te mecze.Jak ktoś ma jakies info to niech napisze.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
???? New Jersey Nets - New York Knicks
New Jersey Nets +4 1.91 ⛔
bwin
Dziś o 20 mecz w Nowym Jorku, między nowojorskimi Knicks, a Netsami. Gdyby mecz odbywał się w MSG to raczej grałbym inaczej, ale grają dziś w innej hali. Mecz moim zdaniem będzie bardzo wyrównany, ciężko wskazać jednoznacznego faworyta tego meczu wg mnie. Netsi przed sezonem pozornie bardzo się osłabili oddając Cartera do Orlando. Ale moim zdaniem dużo do tej ekipy wniosą Alston i Courtney Lee. Uważam, że wraz z Devinem Harrisem stworzą mocny obwód. Mają w dodatku Brooka Lopeza i Li Jianliana pod koszem, a są to gracze którzy cały czas rozwijają swoje umiejętności. Myślę, że Lopez w tym sezonie będzie grał jeszcze lepiej. A co do Knicksów, oddali Richardsona i Wilcoxa, graczy którzy potrafili coś wnieść do zespołu. Wzmocnił ich Milicic, gracz moim zdaniem średni, a co do Hilla i Douglasa to nie mam zdania na ich temat bo wgl ich nie znam. Co do Milicica to nie sądzę, że dziś będzie w stanie zatrzymać Lopeza, który wg mnie dziś sporo zapunktuje. Jeszcze raz powiem, że spodziewam się wyrównanego spotkania, bez szczególnej przewagi żadnej ze stron dlatego stawiam na Netsów z dodatnim handi, bo jak wiadomo lepiej dodawać niż odejmować.

???? Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves
Milwaukee Bucks 2.40 ⛔
bwin
Nie chce mi się pisać jakiejś dłuższej analizy. Moim zdaniem po prostu Bucks się mocno wzmocnili. Ukic jest graczem, który jest w stanie wnieść niemało do drużyny. Ilyashova też wiadomo, że dużo potrafi. Oddali Jeffersona i Villanueve, ale myślę, że inni są w stanie ich zastąpić. W drużynie z Minnesoty bardzo duże zmiany, odeszło wielu zawodników, którzy niemało znaczyli dla tej ekipy, np. Foye, Miller, Telfair czy Smith. Wymienili bardzo dużą część ekipy i nie wiadomo jak odbije się to na ich grze. Moim zdaniem w tym meczu szanse Bucks są większe niż wskazuje na to kurs.

A co do meczu Clippersów, to gdyby nie słaba gra zawodników z LA poza własnym parkietem to stawiałbym na nich, ale tak nie mam zdania. Randolph odszedł co jest sporym osłabieniem, ale przyszli Griffin (numer 1 draftu), Telfair czy Smith. W GSW odszedł Crawford, więc też jest osłabienie, ale w Warriorsach ciężar gry był rozłożony na barkach wielu graczy i ciężko mi powiedzieć jak brak tego jednego zawodnika wpłynie na grę, niby nie powinien, ale nie wiadomo. Osobiście odpuszczam.

EDIT
Jeżeli chodzi o mecz Netsów to faktycznie był wyrównany, ale przez 1 połowę. Potem Netsi wyszli nieco innym składem, Knicks odjechali na ok 10 punktów i trzymali ten dystans. W Nets dobrze grał Brook Lopez czego się spodziewałem, niestety grał tylko w 1 połowie. Bardzo dobrze zagrał Harris, Alston poniżej oczekiwań. Zaskoczyli mnie gracze z Nowego Jorku, przede wszystkim zespołową grą i dużą ilością asysty. Gdyby mecz był bardziej na poważnie to chyba typ miałby większe szanse powodzenia, a tak Netsi odpuścili trochę 2 połowę, nie grali najmocniejszym składem i cóż.
A jeśli chodzi o mecz Bucks to przede wszystkim przegrali zdecydowanie walkę na tablicach, 49-24 i to na pewno miało też wpływ na wynik. Ukic i Ilyashova grali, ale grali krótko i nienajlepiej. A w Minnesocie wymiana zawodników chyba na dobre wyszła.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
???? Miami Heat - Detroit Pistons
Detroit Pistons 1.59
Detroit Pistons -3.5 1.91
bwin
Za wiele nie będę pisał o meczu. Póki co przedsezonowe spotkania pokazują, że lepiej radzą sobie gospodarze, zwłaszcza w starciach z ekipami, które nie grają dobrze na wyjazdach. Miami nie ma oszałamiających wyników w obcych halach. W dodatku Detroit dokonało bardzo poważnych wzmocnień przed sezonem. Oddali co prawda Rasheeda i McDyessa, w dodatku odeszli też Afflalo czy Johnson z takich mniej znaczących graczy. Pozyskali jednak Villanueve, Gordona, Wilcoxa, no i wrócił do nich Big Ben. Te nazwiska, a zwłaszcza Gordon i Villanueva mówią same za siebie. Będą wg mnie oni ogromnymi wzmocnieniami, Charlie zastąpi Rasheeda, Wilcox z Wallacem powinni załatać we dwójkę lukę po McDyessie, a Gordon tylko wzmocni siłę obwodu. Co do transferów Miami to odeszli Moon i Blount czyli gracze rezerwowi, a przybył Quentin Richardson. Mają więc nadal mocną ekipę, ale myślę, że nie dadzą dziś rady wzmocnionym Tłokom w hali The Palace.

Co do meczu Magic, to zostawiam to spotkanie w spokoju. Dallas ma mocną pakę, mogą spokojnie to wygrać, ale może też być wyjazdowe zwycięstwo drużyny z Florydy, które wg mnie nie byłoby niespodzianką. Nie wiem jak poradzą sobie Magicy po przemeblowaniu.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Oddali Jeffersona i Villanueve, ale myślę, że inni są w stanie ich zastąpić.
czy tak latwo to trudno powiedziec. obaj stanowoili zaje je je je mocne punkty swojej druzyny i bedzie im ciezko zalatac taka luke.wiem ,ze dopiero po meczu ale teraz to czytam i taka uwaga na przyszlosc.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
czy tak latwo to trudno powiedziec. obaj stanowoili zaje je je je mocne punkty swojej druzyny i bedzie im ciezko zalatac taka luke.wiem ,ze dopiero po meczu ale teraz to czytam i taka uwaga na przyszlosc.
no się właśnie przekonałem, że jednak się przeliczyłem lekko, Ukic i Ilyashova zagrali nienajlepiej.

D 0

denser

Użytkownik
???? Cleveland Cavaliers - Charlotte Bobcats ⛔
Cavs -9 1.91
Kawalerzystów po ostatnim sezonie opuścili Ben Wallace i Sasha Pavlovic. Żaden z nich nie był oczywiście kluczową postacią Cleveland, ale jednak mieli swoje określone zadania, które zresztą wykonywali nienajgorzej.A więc w ich miejsce należało ściągnąc 2 nowych graczy. Kogo ? Klub zasilili Legenda NBA Shaq oraz Anthony Parker z Toronto. Oprócz nich do podopiecznych dołączyli Jamario Moon i Leon Powe którzy również nie sa jakimis no name. Bobki w porównaniu do poprzedniego sezonu mają jedną podstawową zmiane w postaci centra. W ramach wymiany do Nowego Orleanu powędrował Emeka Okafor, wzamian pozyskano Tysona Chandlera. Czy jest to wzmocnienie czy osłabienie zespołu dowiemy się w trakcie sezonu. Mnie do tej drużyny bardziej pasował jednak Okafor. Podsumowując dziś szykuje się całkiem ciekawa rywalizacja pomiedzy Shaqiem i Chandlerem pod koszem. Spójrzmy na skład Cavs. Pierwsza piątka to najprawdopodobniej : Williams, West, James, Shaq i Varejao. Rotacja to Ilgauskas Parker Moon i Gibson. A więc bardzo szeroki, wyrównany skład czego nie można powiedziec o Charlotte. Tam moim zdaniem rezerwa nie będzie dawała rady, a jak dobrze wiemy sa to mecze przygotowujące do sezonu a więc dośc sporo sobie pograją. Kolejnym atutem Kawalerii jest oczywiscie ich własne boisko, gdzie rzadko kiedy schodzą z parkietu pokonani. Obstawiam zdecydowaną -ponad 15pktową- wygraną Cleveland.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Cleveland - Charlotte
Pierwszy mecz pre sezonu obu zespolow. Wiadomo jak to jest w tej czesci przygotowan. Trenerzy testuja rozne warianty gracze graja po 20 min nic pewnego. Lecz pierwszy mecz w Q arena Cavsi nie powinni przegrac,maja kilka powodow: zdecydowanie lepsza piatka oraz roster .Lawka lawka lawka, jedna z lepszych w lidze Parker przyszedl z Toronto, rzucajacy obronca o niezlym procenciku, ktory powinien rywalizowac z D Westem o miejsce w piatce. Wlasnie, nie wiem jak dokladnie jest z Delonte poniewaz w ostatnim meczu sparingowym nie gral tylko indywidualnie treneowal lecz brak tego gracza na pewno da sie zastapic.Kolejna barwna postac druzyny to Jamario Moon, sprowadzony z Miami ze srednia punktowa ~7.8, do tego dochodzi Szak tak jest ten staruszek Szakil Onil.Ubiegly sezon nawet nawet i te wolne ponad 60 % miodzio chyba najlepszy wynik w karierze. Trenuje mocno,poniewaz wie, ze to chyba jego ostania szansa na miska wiec mysle, ze o gre tego gracza mozemy byc spokojni ???? Bobki troche sie jednak oslabily tym transferem Okafura, druzyna typowo wyjazdowa potrafiaca sprawic niespodzianki ale nie teraz i nie w tym miejscu
Cavs 1 1.25✅
San Antonio Spurts - Huston Rockets
Richard Jefferson wreszcie znalazl sobie odpowiedni klub na odpowiednim poziomie. Ostrygi w tym sezonie moga miec ostatnie blyski i koniec jezeli nic sie nie zmieni , Manu Duncan Parker latka leca .Moze to byc szczegolny sezon dla tej druzyny, jezeli Pop wszystko zgra tak jak trzeba mozna liczyc na wysoka pozycje w przed PO. Roster maja dosc ciekawy, szcegolnie fajny ruch solidnego Antoniego McDyesa z Detroit, ktory zawsze kilka minutek i punktow z lawki moze zaliczyc. Huston oddali Artesta Yao caly sezon w pupe Tmac wroci po pazdzierniku zostaje transferowany z LAL mlodziutki Ariza, mysle ze na pierwszy mecz na wlasnej hali SAS Rakiety to za malo i typuje pewne zwyciestwo ostryg.

SAS win 1.40
⛔

AKO : 1,75[ polecam]
⛔

Co wy sadzicie?

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Z tych dwóch spotkań Sas o świetnym kursie można grać śmiało_Oczywiście nie radze szaleć ze stawkami bo pre rzadzi sie swoimi prawami.Tak jak juz easy napisał rakiety stracily około 65% swojej mocy tracac chińczyka i wcześniej zadziornego artesta.Awans do pierwszej rundy Po w tym sezonie to maks co ten zespół może osiągnąć ale i tego nie jestem pewny.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Szczerze ? To granie takich kursów w Preseasonie mija się dla mnie z celem. Cavs w zeszłym &quot;przedsezonie&quot; jeśli dobrze pamiętam przegrali 5 albo 6 meczów. W takich meczach nie wynik jest najważniejszy. Zwłaszcza dla tych lepszych zespołów. Spurs wiadomo, oni często nawet mecze sezonu regularnego &quot;odpuszczają z góry&quot; tj. oszczędzają swoich starterów i dziś nie zdziwię się jak też tak będzie. A Rockets to młody zespół i bez gwiazdorstwa. Tam każdy o coś w tym preaseasonie zagra. W piątce na mecz ma wyjść Budinger czy Hayes. Ariza chce być liderem zespołu i w rozgrywkach przedsezowych ma pokazać na co go stać.
Ja gram na opak. Czyli zawsze na wyższy kurs. Dziś na live na Utah Jazz był kurs ponad 7. Ostatecznie przegrali 102-101 ale value było olbrzymie. Swoją drogą w sezonie regularnym wątpie by sędziowie uznali ostatniego kosza za zgodnego z regulaminem, bo według mnie został oddany już po 0:00 :p
Także proponuje :
Bobcats @ 4.40 bwin
Kings 4.25 @ gamebookers
Raptors 2.35 @ bwin
Rockets @ 3.10 gb
Oczywiście bez szaleństw, bo większych pieniędzy na mecze sparigowe nie wkładam :p

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Detroit Pistons + Orlando Magic @ 1.96 betsafe

Dziś gram przeciwko temu co napisałem wczoraj ;-) Dlaczego ? Trener Magic zapowiedział, że znów zagra rotacją składająca się z 10 zawodników. To mało jak na preseason i to oznacza, że chce zgrać ze sobą nowych zawodników. Starterzy pograją nawet 20-30 minut. To niemal gwarant sukcesu, bo Heat nie będą eksploatować Wade&#39;a. Detroit też ma sporo nowych zawodników, nowego trenera, szeroki skład, grają u siebie i każdy zawodnik walczy o minuty. Stąd te niższe kursy.
Co do pozostałych meczów to nie mam zbytnio zdania. Korci mnie ponownie zagrać na Rockets, Thunder i Kings a najbardziej na - mistrzów meczów o nic - Warriors ;) ale nie wiem jak te mecze potraktują ich rywale ...

matred21 0

matred21

Użytkownik
Zgadzam sie całkowicie z typem na Detroit.
Od siebie polecam jednek granie dziś na Portland które co prawda gra dziś wyjazd, ale według mnie z drużyną która jest jedną z najsłabszych w lidze. Drużyna bez gwiazd, bez zespołowości bez ducha drużyny powinna nie miec nic do powiedzenia z zawodnikami pokroju Odena czy Roya którzy ze względu miedzy innymi na swój wiek nie są oszczędzani przez trenera.
NIe ma co sie wiecej rozpisywac jako ze to pree season

pozatym ciekawy mecz w Atlancie oczywiscie z wielim wskazaniem na gospodarzy oraz w houston gdzie boston raczej powinien przegrac

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Podzielam zdanie Jacquesa i mysle, ze taki kursik zadowoli kazdego gracza bo prawdopodobienstwo wygranej jest duze.
oraz w houston gdzie boston raczej powinien przegrac
dlaczego tak sadzisz ? KG zagra w kazdej kwarcie kilka minut co moze dac ~20 Sheed z Piercem i Allenem rowniez w tych granicach mysle, ze jezeli zagraja dobrze w obronie powinni ugrac win z Rakietami, ktorzy bez Tmaca.

matred21 0

matred21

Użytkownik
A więc tak:
- po pierwsze Boston nie zagra w swojej twierdzy. Nie twierdze, że na wyjazdach są słabsi jednak to minimalny plus dla gospodarzy.
- po drugie są to spotkanie przedsezonowe, chodzi mi o to że gdyby to był mecz sezonu to wygra bostonu byłaby niemal pewna jednak nie wiem z jakim zaangażowanie do spotkania o nic podejdą gracze którzy mają już bądź co bądź swoje lata i pewne miejsce w składzie, a co za tym idzie nie mają o co walczyc.
Forma celtów to dla mnie zagadka. KG Allen i Pierce to klasa sama w sobie nie wiadomo jednak na jakim etapie przygotowań są. Rondo i Perkins - ok fajne wsparcie młodych jednak są to zawodnicy pierwszej piątki którzy według mnie nie będą eksploatowani zbytnio a tacy gracze jak Scalabrini Perkins jakoś do mnie nie przemawiają. Oczywiście zobaczymy dziś pewnie pare nowych twarzy o których niestety nie jestem w stanie za dużo powiedziec.

Po drugiej stronie Houston dla których będzie do drugie spotkanie preseason. Według mnie troszke jednak niedoceniane. Rozumie że Tmac ani Yao nie bedzie, a pierwszy zwycięski mecz o niczym nie świadczy bo wiadomo jak SAS podchodzi do tego typu meczu ale.....
będący od początku w gazie kierujący grą Brooks który dla mnie porafi zespół poderwac bardziej aniżeli TM (jeśli nie bardziej to napewno częściej) solidny australijczyk Andersen z europejska szkołą basketu oraz nowy nabytek który mam nadzieje godnie zastapi Artesta .

Kurs bardzo dobry jak dla mnie na win gospodarzy. Własna hala i przyjazd drużyny z marką i renomą bo wiadomo co w NBA znaczy Boston jednak nalezy odpowiedziec sobie na pytanie czy w tym wypadku nie będzie to dodytkowa motywujące dla chłopaków z Houston skazywanych przecież już teraz na przegrany sezon....

.....nie namawiam, ale też nie odradzam jednak moim skromnym zdaniem win Houston wielce prawdopodobne.
TYpem dla mnie głównym pozostaje jednak Portland.
StRTUJEMY ZA GODZINE

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Boston - NY Knicks || Boston -6.5 ✅|| 1.91 betsafe
Wracamy na Boston garden arena. Pierwszy mecz Celtow na wlasnym terenie w pre sezonie. Podejmuja Knicksow- ogolnie zespol, z ktorym zawsze dobrze im sie rozgrywalo mecze. Wiadomo to nie jest sezon , teraz kazdy sie przygotowujuje aby za dwa tygodnie mocno wystartowac. W pierwszym spotkaniu Boston ulegl Rakietom po dobrej grze przez 3/4 spotkania natomiast Knicksi odprawili z kwitkiem Netsow. W tym spotkaniu jak i Chandler i Harrington popisali sie niezlym wynikiem zdobywajac razem 45 pkt. Tym razem tak latwo nie bedzie na przeciw nim stanie w dobrej formie lecz po kontuzji KG Sheed Ray Ray i P Pierce. Na papierze wyglada to mocno, bardzo mocno ale wiadomo pre sezon to pre sezon rotacja duza pierwsza piataka nie dluzej niz 25 min ,a ja czuje ze Celtics glodni gry i grajac na wlasnych smieciach naprwde zagraja dobrze w obronie a dwojka graczy ubiegajacych sie o kontrakt [Sweetney i Hudson] zagraja na podobnym poziomie do all starow.

matred21 0

matred21

Użytkownik
New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunders (handicap -5pkt) typ.1 kurs 1.91 ✅ 88:79
Bukmacher betsafe.
Na dziś pozwole sobie wytypowac mecz który ma zapewne przygotowac do niedzielnych spotkań, jak bowiem wiadomo zazwyczaj w niedziele około tej godziny w sezonie zasadniczym przyjdzie mierzyc sie niektórym zespołom.
Znawcy hokeja nazwali by ten typ po prostu typem na przełamanie. Po dwóch porażkach na bardzo trudnym terenie w Atlancie i Charllotte pora wkońcu na zwycięstwo przed własną publicznością. Zwłaszcza, że przyjeżdza drużyna przeciętna, żeby nie powiedziec słaba która pierwsze w tym sezonie spotkania przegrała z podobnym sobie pokrojem teamem Memphis.
W dzisiejszym spotkaniu liczy przedewszystkim - oczywiście oprócz widac ze od pierwszych spotkań będącego w formie playmakera oraz lidera drużyna Paula - na nowy nabytek który zpewnością dobrze będzie chciał pokazac się przed nowa publicznością Okafora oraz na przebudzenia Poseya, Wrighta i Westa.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Też grałem ten typ, było dość ciężko, dopiero w końcówce weszło, jak Paul wziął sprawy w swoje ręce i rzucił parę punktów. Okafor wgl nie zagrał, jakiś kłopot z palcem u nogi, Wright mega słaba skuteczność, 1/11 z gry to jakaś kpina jest. West na tablicach ładnie walczył, ale punktowanie też mu nie wychodziło coś. Myślę, że gdyby nie to, że Oklahoma w końcówce grała rezerwami to typ mógłby nie wejść. Ale to już za nami, nieważne, weszło jest ✅ i tyle.
A na nockę wg mnie godne uwagi jest dodatnie handi na GSW. Ja złapałem jeszcze +5, teraz spadło do +4.5, przynajmniej na bwinie. Dziś grają na neutralnym terenie z Phoenix. Będzie to wg mnie mecz nastawiony na atak z obu stron. Widać już było w zeszłym sezonie mecze między tymi ekipami, obfitowały w punkty, teraz uważam, że będzie podobnie. GSW ostatnio nawet zaskoczyli wszystkich wygrywając z Lakersami, myślę, że są w stanie dziś walczyć na równi z Suns i pokryć handi.
Inny ciekawy typ na dziś wg mnie to granie na Bulls. Wg buków nie są faworytami i to mnie dziwi. Właściwie obie drużyny grają na wyjeździe, bo nie grają w Milwaukee. A potencjał i umiejętności czysto koszykarskie stoją po stronie ekipy z Chicago, więc nie wiem czemu kurs na nich aż 2.15.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom