wilq
Użytkownik
a widziałeś to http://www.dolem.com/poy/ ? gdzie jest KB??? nie ma.. no dobra to był mały przykład statystyk ale ja wiem swoje tak samo jak każdy fanboy kobego :razz:pamiętaj, że tu niemal wszyscy kochają Lalki, bo tam gra Kobe
a widziałeś to http://www.dolem.com/poy/ ? gdzie jest KB??? nie ma.. no dobra to był mały przykład statystyk ale ja wiem swoje tak samo jak każdy fanboy kobego :razz:pamiętaj, że tu niemal wszyscy kochają Lalki, bo tam gra Kobe
To nie do końca tak. Trenerzy mają już w zasadzie ustawiony skład na sezon zasadniczy, oszczędzają zawodników żeby nie doznali jakiegoś poważniejszego urazu który wykluczyłby ich z sezonu zasadniczego. Ale np. Orlando gra podstawowym składem od początku swoich spotkań i ja na nich już sporo ugrałem ;p
Wierutna bzdura, skąd takie informacje ??? ???? Typy trafione ale podpieranie ich czymś takim albo potwierdza to że nie masz bladego pojęcia o sytuacji w klubach, albo po prostu jesteś Krejzi ????Orlando -7.5- Charlotte Bobcats 1,91
Utah Jazz- Phoenix Suns 1 1,46
Moim zdaniem 2 najpewniejsze dziś spotkania. Orlando bardzo dobra forma w meczach preseasonu, Bobki z nowym trenerem nie do końca jeszcze zbudowana drużyna. Utah też wydaje się być w dobrej formie, i według mnie Phoenix jest dziś bez szans, Grant Hill to nie to samo co Amare Stoudemire
mu bardziej nie chodzilo chyba(???) o pozycje ale o druga opcje ktora tez jest nieprawda bo druga opcja bedzie HedoWierutna bzdura, skąd takie informacje ??? ???? Typy trafione ale podpieranie ich czymś takim albo potwierdza to że nie masz bladego pojęcia o sytuacji w klubach, albo po prostu jesteś Krejzi ????
rowniez liczylem na Collisona oddanie go z NO to najwiekszy debilizm tego okienka powinni pozwolic odejsc Paulowi w tym skladzie personalnym nie ma szans na PO Paul chcial Arize jest to dobry gracz ale wg mnie jest to wyjscie na bardzo krotka mete, juz mowie dlaczego. Wiadomo ze CP3 odejdzie za 2 lata jesli ktos w ta watpi to naprawde podziwiam tak samo rzekome odejscie Melo do NJ teraz ja pytam po co? wiadomo ze bedzie druga trójka z Amarem i wedlug mnie jest to swietne wyjscie, Paula powinni gdzies wytrejdowac zatrzymali go i tak naprawde niszcza druzyne bo w tym momencie jest totalnie bez przyszlosci zostana jak Cavs czy Toronto teraz, Collison (mimo wczorajszego slabego spotkanie 7 strat 2-3 piekne asysty) jest graczem ktory w ciagu trzech sezonow moze stac sie kims na poziomie Rajona Rondo. Rozgrzeszam wladze jedynie z punktu marketingowego wiadomo CP3 przyciaga kibicow, jak ogladalem ich wczoraj z Indiana czy z 2/3 skladem Heat to nie moge uwierzyc jak fatalnie prezentuje sie ta druzyna. Bellinelli niezle sie pokazuje ale przeciwnikow mial slabych czesto rzucal z totalnie niekrytych pozycji na obwodzie.Legionista piszesz o pozycjach jakby Suns byli typowym zespołem. A wiadomo, że to zespół bez przypisywania zawodników do konkretnych pozycji. Wiadomo tylko że Nash/Dragić gra na PG a Lopez w środku. Hill z Turkoglu grają po skrzydłach a J-Rich szuka miejsca na obwodzie ale ostatnio co raz częściej gra tyłem do kosza. Dla mnie ta startowa piątka Suns to największa zagadka od wielu lat. Nawet Warriors mieli bardziej typowy skład. Turkoglu który nominalnie będzie grał na 4 ma zaciągi do gry na pozycji rozgrywającego. Lubi mieć piłkę w łapach. Hill mimo że niższy znacznie lepiej zbiera i broni i kto wie czy nie będzie częściej grał bliżej kosza. W obronie będą musieli grać strefą bo inaczej tego sobie nie wyobrażam. Choć według mnie do piątki wskoczy niedługo Warrick. Choć z Sunsami to nigdy nic nie wiadomo. Póki co ich gra wygląda słabiutko.
Dzisiaj mamy kilka ciekawych spotkań. Widzi mi się wygrana Indiany, która sparingi traktuje dość poważnie. Pierwsza piątka gra sporo. Dodatkowo grają dziś u siebie + Darren Collison który będzie pewnie chciał się pokazać swojemu byłem zespołowi. Podobnie Posey. Hornets bez D.Westa. Kurs do zaakceptowania.
Ostrzegam też przed graniem na Boston. Celtics mają napięty terminarz. Ostatnio sporo grali starterzy, dziś więcej pograją rezerwy. Raptors z kolei potwierdzi piątkę na ten mecz : Calderon, DeRozan, Kleiza, Evans, Bargnani czyli starterzy. Faworytem i tak są goście ale ja stawiam na Raptors, którym pozostaje w tym sezonie wygrywanie w Preseason xD