>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - marzec

Status
Zamknięty.
gunman 0

gunman

Użytkownik
Co myślicie o meczu Los Angeles Clippers z Memphis ? Zastanawiam się nad postawieniem na Memphis. Czy wczorajsza wygrana z Lakersami to przypadek? Czy Clippersi w końcu się przełamią?

Przy tym co Kobe wyprawiał za numery..................Jak dla mnie lepsza opcją jest grac ze memphis zdobędzie ponad 100,5 PKT

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dziś najbardziej podoba mi się over w meczu Nets - Suns. Ekipa z New Jersey po przyjściu Devina Harrisa zdecydowanie poprawiła grę w ataku. Sam zawodnik notuje rekord kariery za rekordem a jako Nets poprawił znacząco zdobycze punktowe oraz rzucił już więcej trójek niż w Dallas ;-) Nets w ostatnich 5 meczach rzucają aż 109.2 punktów na mecz ! A od przyjścia Devina Harrisa nie licząc meczu w Houston rzucają u siebie ponad 115 ppg i to jest najwięcej w całej lidze. U siebie rzucili 104 przeciwko Cavs, 117 przeciwko Utah, 125 przeciwko Atlancie, 114 z Denver i 124 z Indianą !
Ale coś za coś . Pogorszyła się również obrona, bo odkąd w pierwszej piątce zawitał Devin Harris zespół traci średnio 106 ppg z czego aż 110 ppg w ostatnich 5 meczach. Suns z kolei troszkę obniżyli swoje średnie po przyjściu Szaka ale mimo wszystko wciąż rzucają ` 110 punktów. Dziś spodziewam się bardzo wysokiego wyniku. Może nie aż tak wysokiego jak 7 grudnia 2006 ( 161-157 !!! ) ale wynik w okolicach 110-115 jest bardzo realny.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
po ostatnim pechowym kuponie, dzisiaj próbuję coś takiego:
626793 Minnesota Timberwolves - Utah Jazz (Typ) 2 1,40 [Otwarte] 30-03-08 21:35
626802 Toronto Raptors - New Orleans Hornets (Typ) 2 1,70 [Otwarte] 31-03-08 00:05
626916 Boston Celtics - Miami Heat (-21.5/+21.5) (Spread) 1 1,85 [Otwarte] 31-03-08 00:05
1) co tu dużo pisać-czołowy zespół zachodu walczący o po nie powinien mieć problemów z wilkami, nawet na ich terenie. 9/10
2) toronto po powrocie bosha grają nieźle, ale chyba nie na tyle, żeby ograć hornets z kapitalnym CP3. Jeżeli noh zagrają na swoim poziomie, to spokojnie, bez nerwów powinni wygrać. 8/10
3) najlepszy zespół z najgorszym. Celci jeszcze grają u siebie, liczę, że po 3 kwartach trio A-P-G zrobi +30, a w ostatniej &quot;rezerwy&quot; tego nie stracą. (rezerwy w &quot;&quot;, bo czy można takich graczy jak PJ Brown, Sam Cassel czy James Posey nazywać rezerwami..) 7/10

gunman 0

gunman

Użytkownik
Na dzisiaj pare dosyc prawdopodobnych typow bo dobrych kursach (Bwin)

Miami Heat u Boston Celtics ⛔

Ile punktów zdobędzie Boston? : Więcej niż 102

New Orleans Hornets u Toronto Raptors ✅

Ile punktów zdobędzie New Orleans? : Więcej niż 100

Analiza:

1 typ: Według mnie Boston bez problemu ugra tutaj duzo ponad 100 PKT, mimo iz sa druzyna bardziej nastawiona na defensywe to miami w ktorym obrona stoi na bardzo niskim poziomie, nie będzie dla celtow zadnym wyzwaniem. Jednak uwazam ze Handi w wysokosci az 20 PKT jest przesadzony.

2 Typ: Tutaj decyzja wymaga nieco większych przemyslen. Zaczne od tego ze w Hornets sa bardzo dobrze zgrana ze soba druzyna. Chris Paul to obecnie jeden z lepszych (o ile nie najlepszych rozgrywajacych w lidze), do tego swietna gra chandlera oraz konczacego niemalze niemozliwe akcje Westa powinny zaowocowac zdobyciem ponad 100PKT. Toronto gra dobrze w obronie jedenk szerszenie to druzyna overowa ktora rzadko kiedy nie rzuca 100PKT.

Juz kolejny raz moje typowoania na boston nie wchodzą. :kwasny4565:

L 0

losyart

Użytkownik
Golden State-Dallas +3.5
Typ 1
kurs 1.75
Buk:Betgun

Wojownicy zmierzą się u siebie z Dallas i jest to niezwykle ważny dla nich mecz z oczywistych powodów ponieważ rywalizują z nimi bezpośrednio o miejsce gwarantujące udział w playoff.Mecz ten jest niezwykle ważny dla obu ekip jednak to gospodarze mają więcej atuttów przede wszystkim do dyspozycji najlepszych zawodników no i własny parkiet czego niestety drużyna Dallas nie ma ponieważ nadal pauzuje ich najlpeszy punktujący i zbierający Dirk Nowitzki w związku z tym rolę przywódcy przejął Josh Howard wespół z Kiddem jednak ta współpraca nie układa im się najlepiej i z dobrze dysponowanymi Wojownikami również się nie ułoży

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Są to dwie drużyny bardzo mocne w ofensywie więc może tu paść naprawdę wysoki wynik. Dodatkowo w Denver nie ma żadnych kontuzji a w Phoenix pod znakiem zapytania stoi występ Granta Hilla wiec składy będą mocne. Sam myślałem nad under/over w tym meczu lecz ta linia jest postawiona tak ze jednak ciężko było mi sie zdecydować. Jednak gdybym miał podać typ to byłby to over 236 ponieważ sądzę że obie drużyny są w stanie rzucić po 120 kilka oczek dzisiaj w nocy.
Co do dzisiejszych typów chcę zagrać na Atlantę oraz Dallas. Są to dwie drużyny którym zwycięstwa są bardzo potrzebne a przeciwników z najwyższej półki nie mają. Atlanta bez kontuzji a w Dallas zabraknie Dirka co może być pewnym problemem lecz i bez niego powinni sobie poradzić ze słabym w tym sezonie LAC.
Atlanta również wymagającego przeciwnika nie ma. Memphis przed własna publicznością i mogą powalczyć lecz są słabsi od zmotywowanych na pewno graczy z Atlanty. Ciekawi mnie tylko kurs w okolicach 1.60. Jest może coś o czym nie wiem ? Szczerze spodziewałbym się mniejszego.
EDIT :
Memphis - Atlanta 2 ✅
LAC - Dallas 2 ✅
Phoenix - Denver over ✅

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
raczej nie ma niczego o czym nie wiesz, jednak atlanta to po prostu w całej stawce średnia drużyna (może po przyjściu bibby&#39;ego niezła) i gra na wyjeździe.. Ja zamierzam na nich postawić z hc nawet, bo myślę, że spokojnie się uporają z memphis.

gunman 0

gunman

Użytkownik
chłopaki co myślicie o underze 236 na mecz Phoenix Suns - Denver Nuggets
mysle ze bardziej prawdopodobny jest w tym meczu under niz over. Skoro w meczu Golden State-Denver nie padlo 236 PKt (wtedy poprzeczka byla na 239,5 z tego co pamietam). Wspominam o tym meczu poniewaz Sus maja lepsza obrone od Warriors (zwlaszcza po przyjsciu Shaq&#39;a). Denver takze ma kim bronic pod wlasnym koszem (chocby Camby lub Nene). Podsumowujac jak juz ktos chce grac ten mecz to wedlug mnei bardziej prawdopodobny jest UNDER (a nie over)

gunman 0

gunman

Użytkownik
Atlanta Hawks u Memphis Grizzlies : Over 210,5 ✅

W tym roku druzyny jeszcze nie mialy okazji zmierzyc sie ze soba. Jednak obserwujac ostatnie spotkania obu skladow widac ze druzyny skupiaja sie na ofensywie

Statystyki:

MEMPHIS GRIZZLIES
:

30/03/2008 NBA L.A. Clippers vs. Memphis L - 110:97
29/03/2008 NBA L.A. Lakers vs. Memphis W - 111:114
27/03/2008 NBA Sacramento vs. Memphis L - 98:98
107:106 (OT)
25/03/2008 NBA Memphis vs. Denver L - 106:120
23/03/2008 NBA Memphis vs. Sacramento W - 117:111
22/03/2008 NBA New York vs. Memphis W - 106:120

Jak widac wyniki niedzwiedzi oscyluja na poziomie 100PKT. Dodam ze grajac z druzynami swojego poziomu (Uwazam ze atlanta jest na podobnym poziomie gry) zdobycze punktowe sa ponad 100PKT

ATLANTA HAWKS:

30/03/2008 NBA Atlanta vs. New York W - 114:109
29/03/2008 NBA Atlanta vs. Chicago W - 106:103
27/03/2008 NBA Atlanta vs. Milwaukee W - 115:96
26/03/2008 NBA Chicago vs. Atlanta L - 103:94
23/03/2008 NBA Atlanta vs. Orlando W - 98:90
20/03/2008 NBA New Jersey vs. Atlanta L - 125:117

Jak widac Jastrzebie jezeli rywal pozwala zdobywac duzo punktow korzystaja z tego takze zdobywajac spore wyniki (Memphis jest druzyna overowa takze jastrzebie powinny spokojnie wbic ponad 100PKT)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Witam ;) Jak dla mnie ciekawy BET to typ na ilość punktów w spotkaniu Indiana - Miami... Oczywiście preferuję granie undera nie tylko dlatego, że Miami rzuca fatalnie, ale dlatego, że przy jeszcze teoretycznych szansach Indiany na awans do PO mam nadzieję, że nie będą się zbytnio forsować mając na uwadze czekające ich już w przyszłości mecze... A rozkładówki łatwej nie mają więc myślę, że wygra tutaj rozwaga a nie chęć pogrążania kolejnych przeciwników... Chociaż O&#39;Neal jest Questionable to nadal nie wyjdzie na parkiet ;) Takie są przynajmniej informacje... Troszkę szkoda bo defensywa na tym traci... Zajrzyjmy do Miami na chwilę... Cóż można o nich napisać.... Defensywa tragedia atak jeszcze jako tako jednak strasznie pudłują... Poza tym 0 pomysłu na grę z przodu :] Myślę, że te czynniki skumulują się przeciwko ekipie Miami i dzisiaj będą mało punktować...
Tak więc Under 194,5 ✅✅✅po 1,91✅✅✅ biorę z pocałowaniem w rękę :]
Aaaa i uważałbym dzisiaj na Atlantę bo powoli zmęczenie chyba daje się im we znaki a jak Memphis zacznie trafiać to kiepsko widzę jastrzębi...

L 0

losyart

Użytkownik
Phoenix-Denver+4.5
Typ 2
kurs 2.1
Buk:Betgun

Ekipa Nuggets wybiera się do Phoenix by walczyć z tamtejszymi słońcami a mają o co walczyć ponieważ między miejscem 7 a 9 jest niezwykle ciasno i każde zwycięstwo może być na wagę playoff.Drużyna Denver już od 5 meczy jest niepokonana przede wszytskim świetnie radzi sobie we własnej hali ale ostatnimi czasy także zaczęli odnosić zwycięstwa poza domem co prawda konkurenci do potentatów nie należeli NJN Toronto Raptors i Memphis ale to i tak jakiś postęp.Ich rywale Phoenix są niepokonani od dwóch spotkań a u siebie mają bilans 26-10 Denver 15-21.
losyart is online now Raportuj zły post Odpowiedź z Cytowaniem

gunman 0

gunman

Użytkownik
Philadelphia 76ers u New Jersey Nets Under 201

Uwazam ze w tym meczu padnie under. Mogloby sie wydawac, patrzac na statystyke ze bardziej prawdopodobny jest over. Jednak jezeli wezmiemy pod uwage to ze Netsi grali swoje ostatnie 6 meczy z druzynami typowo overowymi, oraz to ze ostatni mecz z philą skonczyl się wynikiem:

23/03/2008 NBA Philadelphia vs. New Jersey 91:87

sądzę że netsi nie dadza rady wbic w tym spotkaniu nawet 100 PKT. Warto zauwazyc ze po przyjsciu harrisa z Dallas netsi nastawieni sa bardziej na ofensywę, jednak uwazam ze nie jest ona na tyle mocna aby obrona 76sixers nie mogla ich zatrzymac w wiekszym stopniu. Dodam jeszcze ze phila powinna wygrac ten poniewaz ma jeszcze o co walczyc. Zajmuja 3 miejsce w dywizji a roznica punktowa do pierwszego miejsca (gwarantujacego play-off) jest niewielka. Jednak aby to osiagnac musza wygrac wiekszosc meczy do konca sezonu zasadniczego (a mecz z netsami jest do wygrania)

Philadelphia 76ers u New Jersey Nets 1

Phoenix Suns u Denver Nuggets 1

Po tym co wczoraj pokazaly slonca uwazam ze drugi ich pojedynek z Denver jest takze do wygrania. Niewątpliwie nie będą tak zmotywowanie jak Denver (jedno miejsce dzieli Nuggets od miejsca w play-off), to uwazam ze to co pokazali wczoraj pokaza i dzisiaj. Tym bardziej patrzac na kurs w Bwin (3.50 na Suns) szkoda nie zaryzykowac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom