P
441
polish.hammer
Użytkownik
Lowry i Paterson out. Zawodnik najwazniejszy w zespole (Lowry) i wazny wysoki zmiennik (Paterson)dobrze rozciagajacy gre( dobrze rzuca 3 point) bedzie ciekawie.
W żadnym razie nie jest przesadzony. W tym meczu nie mają żadnych szans na wygraną, ale nie wykluczam handi na + np. 15,5 które jest w okolicach 1,5 chyba.Panowie czy kurs wynoszący 9 na Pelikanów nie jest przesadzony? Fakt, że po pierwsze nie zagra Davis, a po drugie w NO nie mogą już liczyć na play offy i grają jakby o pietruszkę, ale jednak to NBA. Ostatnia u jednych i drugich forma w kratkę, może warto zaryzykować po takim kursie. Co myślicie?
Nie, nie kurs jest dziwny tylko tryb rozumowaniaCavaliers -4,5 @ 1,55 Bet365
Trochę dziwny kurs na wygraną Cavs bo 1,29, ale myślę, że nawet w małym jest lekkie value. Kawalerzyści walczą o pierwsze miejsce przed PO, Toronto wczoraj przegrało, więc mogą im uciec. Brooklyn nie gra już nic, musza spokojnie dograć ten sezon zasadniczy i udać sie na odpoczynek. W obu ekipach w składach bez nowych absencji.
A co sądzisz o zagraniu w drugą stronę? Mam na myśli Utah +9 z kursem @1.90 , moim zdaniem wczorajsza wygrana może ich również zmotywować.Oklahoma City Thunder -6,5 @ 1,52 Bet365
Utah w tym roku bardzo dobrze, grają naprawdę nieźle. Wczoraj po walce wygrali w niezłym stylu z Houston, ale pozostawili sporo na boisku i dzisiaj powinno być to widać.
update:Nie, nie kurs jest dziwny tylko tryb rozumowania
Będą oszczędzac graczy na PO, o czym wyraźnie mówił trener Cavs "Tyronn Lue said the Cavaliers may sit some players against the Nets on Friday." by roto ; stąd ten kurs. Cavs wcale nie muszą walczyć o I miejsce bo dla nich to i tak nie ma większego znaczenia, tym bardziej ze Raptors specjalnie nie zależy na 1 miejscu co widać po decyzjach trenera i temu jak pojedynczo ale daje odpocząć swoim graczom w ostatnich spotkaniach.
W Cavs myslą już o PO, jak nie zagra 2 graczy z big3 lub kilku strzelców to wcale nie zdziwią mnie wpadki z drużynami pokroju Nets. Dlatego radzę ostrożnie podchodzić do takich meczy
Nie dość, że nie posadził. To pograli solidne minuty LBJ 35, Irving 36 ,Love 33 - a tu psikus ????update:
'Tyronne Lue said that he will not be resting anyone for Thursday's game against the Nets.'
Również z roto. Więc chyba jednak value, ale okaże się jutro ????
Ani Golden nie bylo takie mocne, ani SaS takie slabe w tamtym desygnowanym do gry skladzie, jak dzis. Zle porownanie moim zdaniem i nie trafneNie wiem czy ktoś pamięta ale .flashscore.pl/mecz/n1vJpGdM/#sklady;]