kursowo wyrównany i prawidłowo bo tak też sie zapowiada, ciężko wskazać faworyta bo go nie ma w tym meczu, wydaje mi się że Indiana ogarnie ale to wróżenie z fusów, może się wydarzyć cokolwiek, bez sensu grać ten mecz wdg mniePanowie, jak widzicie mecz Indiana-76ers?
Kursowo najbardziej wyrównany mecz dzisiejszej nocy, a ja wlasnie lubie takie spotkania.
Na forBET pojawią się między 15:00 - 16:00 - takie info otrzymałem od supportu, ale dlaczego nie ma to nie chcieli powiedzieć :/ Pewnie kombinują jak nie dać nam wygrać ????ponawiam pytanie czemu nie ma kursow na OKC LAL ? albo jak juz sa to tylko na mecz bez dodatkowych.. reszta meczy normalnie
Nie wiem skąd Ty bierzesz te informacje ale, że Oladipo dziś nie zagra to wiedziałem rano.
Po 1. Napisałem dwa zdania, których widocznie nie rozumiesz skoro pytasz. Dla jasności napiszę raz jeszcze - rotoworld.Nie wiem skąd Ty bierzesz te informacje ale, że Oladipo dziś nie zagra to wiedziałem rano.
Gordon jest out na dziś i na jutro z Cavs. Co tylko sprzyja typowi. Miami bierze to spokojnie.Witam, zdaję się że nikt nie zarzucił meczi Miami więc ja cos poskrobię
Miami Heat VS Orlando Magic
Miami -7.5
@1.80
Miami ostatnio nie pokazuje wielkiej klasy, ale w porównaniu do dzisiejszego rywala mają okazję aby przerwać serię trzech porażek.
Orlando na ostatnie 20 spotkań tylko 4 wygrali do tego wciąż nie zagrają u nich dzisiaj
J. Isaac
N. Vucevic
T. Ross
Powróci za to A. Gordon
W zespole Miami powraca U. Haslem oraz H. Whiteside
Brakuje wciąż
D. Waiters
O. White
R. McGruder
Małe statystyki leaderów drużyn
Team Leaders:
Orlando:
Assists: Elfrid Payton (6.2)
Rebounds: Nikola Vucevic (9.3)
Miami:
Assists: Goran Dragic (4.7)
Rebounds: Hassan Whiteside (11.7)
Jak widać w zespole Orlando zabraknie Vucevica, więc jednego z leader'ow pod względem zbiórek natomiast w Miami wraca Whiteside, a więc leader pod względem zbiórek.
Uważam, że linia 7.5 jest jak najbardziej w zasięgu graczy z Miami ????
Powodzenia ????