@ klania Cię czytanie ze zrozumieniem, Ja nie powiedzialem ze gram czutke tylko trzeba Ją też mieć. Ogladam mecze, analizuje, nie wiem skąd taki atak na Moja osobe, chodzi mi o to, że piszecie jakies bzdurne analizy z ktorych nic nie wynika. Przeczytaj swoją.. wymieniłeś zawodnikow i co o nich myslisz (co to za analiza?!) a zeby bylo smieszniej to jeszcze Denver wygralo czyli Twoje widzi mi się. Dobrze napisze CI do tych 4 typow "analizy" pasuje? Tylko jak pisalem wasze to są pseudo wysrywy bo inaczej tego nazwać nie można. Przeczytaj sobie jeszcze raz na spokojnie swoja analize i powiedz mi jak mozna niby po takim czyms wywnioskować ze OKC wygra mecz.
p.s nie bedzie smiesznie bo siedze w tym troche i wiem z czym to się Je. Po prostu smieszy mnie to bo wczoraj kazdy napisal super analizy a zaden nie trafil poprawie w swoich spotkaniach. No i masz racje serie 5 z rzedu mozna trafic na farcie, szkoda ze Tobie sie to jeszcze na tym forum nie zdarzyło
A Jak chcesz to moge Ci nawet dzisiejszej nocy zamknać buzie,
A SKAD WYWNIOSKOWALES ZE GRAM TYLKO KURSY 1.8 TO JUZ CALKIEM PATOLOGIA TWOJEGO UMYSLU. PRZECIEZ NIGDZIE NIE NAPISALEM ZE GRAM TYLKO KURSY 1.8 WEZ MI TO WYJASNIJ HAHA
i nie przestrzegaj ludzi przed graniem tych typow, a raczej typu bo OVER W MECZU NETS - LAKERS, ma jak najbardziej uzasadnienie.
Analiza jest po to durniu, zeby nie pisac jak Ty stawiam ten mecz bo tak i koniec albo bedzie over bo chłopaki duzo rzucają i nie graja w D.... Litości... Jestes Januszem bukmacherki. A to, ze nawet najlepsza analiza nie gwarantuje wygranej to chyba wiadomo, to jest sport i sa czynniki ktorych nikt nie przewidzi. Przy stawianiu trzeba miec jakies argumenty, twoj glupiomadry styl obstawiania tylko maksymalizuje ryzyko przegranej. Linia 217,5 wcale nie jest taka niska, Nets i Lakers to nie sa mocarze w ataku, nie maja tam zadnych gwiazd i moga nie wyjsc nawet z 200 równie dobrze. Tak czy siak ten over jest glupi bo linia 217,5 wcale nie jest za niska, co nie znaczy ze to nie wejdzie, ale nawet jak wejdzie to nie masz sie czym chwalic, po prostu bedziesz mial szczescie, raz i to w sumie niski kurs to kazdy moze trafic. Udowodnij swoja skutecznosc w dlugim czasie. Żaden wyczyn trafic singla po 1,8.
Moja analiza byla dobra, typ tez a że nie weszlo? Przegrali 3 punktami, jednym rzutem, a jeszcz na 1,5 sekundy przed koncem byl remis. Widac jak ogladasz mecze... Nie jestem kurwa jasnowidzem, zeby wiedziec ze Gary Harris trafi game winnera na sekunde przed koncem..
Nie wywnioskowalem, ze grasz tylko 1,8, ale poki co taki typ podales, bardzo bezpiecznie, bedziesz mogl sie pochwalic ze trafiles typ ( a moze jednak nie ???? ). A prawda jest taka, ze twoje typy niczym nie roznia sie od zagrania w ruletke, bo grasz bez zadnych argumentow i jest to zwykla loteria. Czutka i wio. A pewnie o czyms takim jak zaawansowe staty i ich przyklady ktore post wyzej wymienilem to nawet nie slyszlales.
Mi sie nie zdarzylo trafic 5 razy pod rzad? Owszem zdarzalo sie, tylko ze bylo to w dziale
live ???? Trafialem duzo lepsze typy i kursy niz podany przez Ciebie, ty podales jeden typ na forum i to gowniany i jeszcze masz czelnosc oceniac moje kompetencje. Mysle ze moje typy same sie bronia, a Ty na razie nie zrobiles tu doslownie nic, poza zrobieniem gownoburzy. Podales chociaz jeden poporawny typ na tym forum xD? Jak uwazasz ze z takim graniem Januszowym walniesz streaka 5 W to chyba jestes naiwnym idiotą.
Przestrzegam bo Twoj jedyny argument jest taki ze "chopoki duzo rzucajo to bedzie over" bo dostaje raka od takich analiz januszowych i nie chce by ktos sie nacial na twoje wypociny i przegral kase. Nawet jak wejdzie twoj typ, to i tak bym tego nie gral bo jest to glupi zaklad i tez nie ma sie czym podniecac bo raz kurs 1,8 to nawet malpa moze trafic. Pochwal sie jakims sensownym yieldem w graniu dlugoterminowym, wtedy bedziesz mogl kogos pouczac.
Moze zrobmy tak, jak nie wejdzie Ci dzis typ to zniknij z forum, bo nikt nie chce sluchac rad anoniwego ignoranta Janusza, ktory na forum jest 1 dzien, a wydaje mu sie, ze wszystkie rozumy pozjadal. Od razu widac ze gowno wiesz o NBA i jej zawodnikach a probujesz zablysnąć niskimi kursami i graniem na dzika.
Granie na nosa, to i tak nie powinno tak wygladać. Bardziej bym propnowal
live i lapanie wysokich kursow jak masz taka "czutkę". Wystarczy ze chlopakom nie bedzie siedziec w 1 kwarcie i twoj over po hujowym kursie i po hujowej linii jest do smieci.
Kto ma te 218 pkt nabic? Spencer Dinwiddie czy moze Lonzo Ball? Za malo sily ofensywnej zeby tu stawiac na wynik 110-110, 120-100 itp. Jak wejdzie to sie ciesz w mysl przyslowia glupi ma szczescie.