dobra zabawimy się dziś bo jest czym.
Primo ultimo... Minnesota to solidna ofensywa i wcale wystawiona linia na to spotkanie mnie nie dziwi. To jak gra Indiana budzi respekt,ale wiecznie tak znakomicie bronić nie będą,skoro Phila rzuciła im 98 pkt to wierze i Love ze spółką to zrobią. Bilans Wilków jest mizerny i wydaje mi się ,że jeśli zaczną swoje to dowiozą to do końca. Powoli rozkręca się Rubio ,a nie widzę dla niego u gospodarzy odpowiedzi. tak więc
[email protected] oraz
over 191 1.61.
Słaby Boston z Bobkami,którzy są nieprzewidywalni. Mecze dwóch kalecznych drużyn często kończą się wysokimi wynikami,ale skuteczność obu zespołów zupełnie do mnie nie przemawia.Nobet.
Bucks ze wspaniałą serią porażek vs zespół który lepiej gra niż jego bilans wygląda. Wielu szuka tu złamania serii L gości. Dla mnie mimo wszystko wygląda to zupełnie inaczej. Milweuke gra szarpanie,bez składu,gubiąc seriami pkt. Wchodzę grubow gospodarzy ,którzy na własnym parkiecie grają nieźle.
Detroit [email protected]
Drużyna ,która miała być dostarczycielem pkt nagle z dodatnim bilansem[wtf!?]..Heat grają swoje,a jak że grają swoje pierwszym typem jaki mi się nasuwa jest
HT/FT PHX/MIAMI PO 5.50, nie wierzę że Żary zdominują mecz od początku. Oni uwielbiają maścić by i tak wygrać. Widzę tu sporo pkt,ale czy będzie tak jak zakładam?... Over byłby betem wtórującym do poprzedniego,zatem zagram inaczej bo i blowout możliwy..
Miami over 106 1.80.
Kolejny mecz to Houston-Memphis.. i jedno pytanie Brodacz zagra czy nie zagra..zagra czy nie?...możemy tak pytać do 2 w nocy. Póki się to nie wyjaśni. Nie gram nic.
Denver-Dallas jak zawsze mega linia na to spotkanie,tylko buki często tutaj się mylą.
Przestrzelona linia została 4 razy na ostatnie 6 spotkan.coś tu chyba jest na rzeczy..
UNDER 217 1.61.
Pelikany przed zasadniczym lały każdego i nagle 6-6.Dla mnie osobiście słabo. Dziś rywal z samego czuba,który ma serie 10W. O SA nie ma co pisać bo każdy świetnie zna tę drużynę. Pelikany zaczęły wygrywać,seria 3W -TAK WIEM Z MIZERIĄ-ale..oglądając ich źle to nie wygląda. Widzę value w tym kursie. Pelikany bronić nie potrafią,Spurs już tak ale wierzę dziś w niespodziewankę!
Może trochę na czutę,ale zagram tak.
NOP+5 @2.75 i OVER 200 1.95
Ostatnie 2 spotkania zupełnie mi nie podchodzą.