>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2013

Status
Zamknięty.
dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Czy tylko ja widzę value na Lakers dziś?
Przecież @2.90 nawet u niektórych buków to chyba promo jakich mało.
Wiadomo - Nash i Kobe od dłuższego czasu out, Kaman był gotowy do gry z Nets, zobaczymy jak dziś będzie.
Podoba mi się gra Lakers&#39;ów - jestem ich fanem, często ich oglądam.
Blake wreszcie chyba oprócz trójek to znalazł swoje powołanie - lekcje z Nashem skutkują i asysty wchodzą aż miło ????
Gasol odzyskał trochę formy, Hill jak ma dzień potrafi wbijać się pod kosz.
Farmar ostatnio dzień konia, a czy dziś tak będzie? Sam nie wiem...
Obwodowi dobrze funkcjonują i rzucają na dobrej skuteczności, więc czego chcieć więcej?
Dochodzi fakt, ze h2h jest zdecydowanie na korzyść Jeziorowców - ostatni mecz wygrany w Staples Center znaczną ilością punktów.
Detroit? Niby skład na papierze powinien wyglądać OK, ale jak dla mnie to nie współgra ze sobą.
Jest Jennings, który przyszedł z Milwuakee, ale nie pokazuje on prawdziwego siebie - nie kręci dobrych stat jak na PG.
Jest Drummond, który jak będzie faulowany to będzie pudłować wolne.
Jest Smith, który bierze się za rzucanie trójek, ale nieczęsto mu to wychodzi, choć wjazdy pod kosz ma całkiem dobre ;)
Jest Monroe, który ma ten sam problem co Drummond.
Obwodowi? Raczej wątpię, bo ich gra polega raczej na wbijaniu się pod kosz, rzutach z i w pobliżu zamalowanego.
W ostatnim meczu Hill wykręcił ładne 24pkt, ale jak ma takiego Monroe naprzeciwko siebie, to jak ma nie wykręcać takiej liczby oczek?
Gasol też trudnego przeciwnika dziś nie ma.
Jedyna przewaga to jest po stronie PG, no choć movement i crossover Jennings ma lepszy.
Ławkę może ma Detroit dłuższą, ale na pewno nie lepszą.
Podsumuwując, co sądzicie o typie na Lakers dziś?
Wg mnie są w stanie wygrać, a ten kurs na pewno przyciąga, no kurcze...
Czekam na wasze opinie, ale chyba pobiorę kurs na lakers i hc przyłożę grubiej ????
Dokładnie, value ;). Ja biorę pewniaczka 1,28 za +12,5 bo to mi wygląda na mega promocje od buka - nie widzę w tym becie żadnego ryzyka. +5,5 HC za 1,90 także wygląda ślicznie, a jak chcesz troszkę zaryzykować to czysta wygrana także do grania, zwłaszcza po takim kursie. Detroit nie leży gra z Lakers i sam nie wiem skąd taki duży rozrzut kursów między tymi drużynami, nic ino brać ????

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Houston Rockets - Brooklyn Nets:

Dwight Howard: over 17,5 @ 1.90 Marathon ⛔
Rockets zmierzą się z Nets. Uważam, że nie będzie tutaj raczej żadnej niespodzianki. Kurs na Houston jest jednak zbyt mały a linie handi za wysokie. Tak więc kolejny raz zdecydowałem się zagrać over punktowy Howarda. W dwóch ostatnich meczach Superman za dużo się nie narzucał i linia na ten over troszkę spadła. Dzisiaj jednak powinien ją przekroczyć. Nie jestem pewny czy wystąpi Lopez. Ale nawet jeśli zagra to myślę, że Dwight ogarnie sprawę. Nets nie bronią najlepiej.
Pod koszem to on powinien dominować i poradzi sobie z obrońcami Nets. Typ bardziej na &quot;na dodatek&quot; dla lepszego oglądania ale myślę, że jest ciekawy bo Howarda stać z takim przeciwnikiem (który prezentuje się przynajmniej na początku tego sezonu fatalnie jak na swoje możliwości - z ostateczną oceną trzeba się jeszcze długo wstrzymać) na sporą ilość punktów.​

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Spurs@Magic over 193,5 @ 1,91 Betsafe✅ gracze obu ekip starali się popsuć typ w 2 połowie, ale nie udało im się na szczęście :razz:

Spurs w tym sezonie trochę zmienili preferencje - z najlepszej ofensywy stali się drugą najlepszą defensywą. Grają umiarkowanie szybko, ale w ofensywie nie funkcjonuje to na razie tak jak w zeszłym sezonie. Wynika to oczywiście w dużej mierze z kilku nowych twarzy w systemie Grega Popovicha. Dzisiaj grają na Florydzie z młodą ekipą Magic, która lubi sobie pobiegać. Oczywiście wszystko w granicach normy, mają nawet 11 defensywę ligi, ale zdecydowanie większy potencjał ofensywny widzę w tym zespole. Problemem Magic jest to, że grają bardzo nierówno. Potrafią niespodziewanie na wyjeździe pokonać doświadcoznych Hawks, a przegrać u siebie ze zbieraniną z Bostonu. Dzisiaj dziadki z San Antonio i liczę, że ruszą na nich zdecydowanie jak z Nets na początku sezonu, kiedy tamci jeszcze grali pełnym składem i nie mieli łatki pośmiewiska ligi. Świetnie od początku spisuje się Vucevic, lideruje skuteczny na dystansie Afflalo, a z ławki dobre zmiany daje rookie Oladipo. Wrócił Davis, który jest pachołem w obronie, a w ataku potrafi niesamowite rzeczy wyczyniać czasami.. Magicy bez Nelsona, ale szczerze? Dla mnie to małe osłabienie.
Spurs mają problemy w ofensywie głównie przez dyspozycję Tima Duncana, którego kostucha powoli zabiera na tamten świat, bo rzuca na naprawdę nieprzyzwoitym %fg dotychczas. ???? Zobaczymy czy dojdzie do siebie przed playoffami..
Pozostali weterani jednak też na razie bez szaleństw. Ostatnio jednak lepiej ten atak wygląda, ponieważ ball movement i strzelcy z ławki zaczynają funkcjonować na poziomie przypominającym poprzedni sezon. Dobrze wprowadzają się Belinelli czy Mills.

Myślę, że dzisiejszej nocy obejrzymy ofensywne widowisko. Magic u siebie będą chcieli pokazać się z dobrej strony i mocno ruszą na Ostrogi, a ekipa z San Antonio wejdzie z nimi w strzelecką wymianę. Dlaczego? Ponieważ priorytetem będzie raczej dla nich b2b sobotnie z Rockets o prymat w Teksasie. W tym przypadku sądzę, że nie będą się spinać jakoś mocno na grę w defensywie. Tym bardziej, że ostatnio ciężki, twardy mecz z Thunder, z mniejszą rotacją i Pop na pewno będzie chciał rozruszać ławeczkę.

e: linia zmalała, akurat jak skończyłem pisać: z 197 do 193,5! Powód? PARKER OUT. Wycofuję się z typu? W żadnym wypadku ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
???? Denver Nuggets - New York Knicks --&gt; 2 - 4,05 TotoMix ⛔ 97-95 // no nie wiele brakło...
???? Denver Nuggets - New York Knicks (HC 0/+10,5) --&gt; 2 - 1,65 Millenium ✅ 97-95
Ze stacjonarnych najwyższy kurs trzyma właśnie toto. Wszystko rozumiem - fatalną postawę w ostatnich spotkaniach Knicksów i dobrą Nuggets, ale 4,05 ? Kurs mocno zawyżony - pewnie właśnie przez ostatnia świetną serię Knicksów - 7L z rzędu ???? Kto by pomyślał przed sezonem, że takie coś będzie się działo z Knicksami...Więc biorąc pod uwagę ostatnią formę tych drużyn nie grałbym Knicksów, ale też na pewno nie grałbym Denver po kursie 1,22...Więc ze względu na kurs 4 można próbować. Wiecznie ta passa porażek trwać nie będzie - inna sprawa, że Denver u siebie to nie najlepszy team na przełamanie dla Knicksów, ale tak jak pisałem po kursie 4 warto próbować.

Otrzymane punkty reputacji: +14
G 20

gruda

Użytkownik
imo absolutnie nie warto stawiac na NY nawet po takim kursie...jak chcesz w tym meczu w miare wysoki kurs to lepiej brac denver -12,5 za 2,5 np.
denver gra mega szeroka rotacja,do tego za szybko dla NY imo rozjada ich jak psow plus maja jeszcze dodatkowa mala mobilizacje w postaci picku od NY w nadchodzacym drafcie,dla denver najlepiej zeby NY nawet zabraklo w PO nic tylko im dojebac ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Oklahoma City Thunder vs Golden State Warriors over 203,5 @ 1,90 -&gt; Sportingbet ✅✅✅ 113 - 112 Thunder

Sporo myślałem o spotkaniu w Energy ChesaPeake Arena. Pierwsze co przyszło mi do głowy to wygrana podopiecznych Jackson&#39;a na wyjeździe, widząc kurs na ich zwycięstwo nawet 4@ w SB stwierdziłem że jest to na pewno spore value. Po głębszej analizie, zdecydowałem się zagrać na over 203,5 obu drużyn w tym meczu. Przede wszystkim dlatego że w ekipie z Oracle Arena nieobecny jest &#39;&#39;Iggy&#39; czyli świetny obrońca, który mógłby powstrzymać dzisiaj Durant&#39;a. W jego miejsce dzisiaj wystąpi Harrison Barnes, który jest w przeciwieństwie do Iguodali dobrym strzelcem jeśli daje mu się szansę wystąpienia i można zawsze na nim polegać( chodzi mi o to, że Jackson wymaga od Andre 80% difense, bo każdy interesujący się NBA wie, że były gracz Phili &amp; Denver możliwości w ataku ma ogromne) Na pewno wystąpienia Barnes&#39;a sprzyja ku overowi. Durant &amp; Westbrook vs Curry &amp; Thompson ciekawie zapowiada się który duet zagra lepsze spotkanie. Na pewno jeśli chodzi o rzuty 3 pkt to Oklahoma raczej przegra to starcie. Frontcourt też wygląda ciekawie, gdzie świetny w ofensywie Lee będzie grał na Ibake, który tez wyśmienitym obrońcą nie jest. David Lee o ile jest bardzo dobrym zawodnikiem w ataku dzięki temu że jest oburęczny, jest słaby w obronie więc Ibaka też dzisiaj powinien trochę pkt nabić. Oba zespoły lubią ofensywny styl gry, więc sądzę, że tempo gry będzie dosyć szybkie. Linia nie jest wygórowana i ja uważam, że spokojnie stać oba zespoły do przekroczenia 203,5 pkt.

Indiana Pacers - Washington Wizards Marcin Gortat under 13,5 pkt @ 1,85 -&gt; Sportingbet ⛔⛔⛔ 17 pkt Marcina i kolejny udany występ zwieńczony double double ;)

Ekipa ze Stolicy przyjeżdża dzisiaj do Indianapolis. Team Vogel&#39;a w tym sezonie spisuje się świetnie. 14/15 zwycięstw i pewne prowadzenie na Wschodzie świadczy o tym, że Indiana do sezonu przygotowała się znakomicie. Marcin po przenosinach z Arizony do Waszyngtonu spisuje się naprawdę bardzo dobrze. Współpraca z &#39;&#39;Jankiem Ścianą&#39;&#39; idzie mu coraz lepiej a efekty tego widać po statystykach jakie osiąga Polak. Przede wszystkim ostatnio dostaje dużo piłek i bardzo dużo wykorzystuje. Jego ostatnie występy mogą napawać ogromnym optymizmem. Tak agresywnego Polaka na desce ofensywnej jak w meczu z Nowym Yorkiem, gdzie zanotował 17 zbiórek, ja nie widziałem od dawna, a jego fadeaway jumper po prostu wyśmienity, aż sam Marcin się zdziwił że trafił. Skoro piszę w takich superlatywach o Polaku, dlaczego gram w takim razie under 13,5 pkt? A o to dlatego, bo dzisiaj Gortat będzie miał bardzo ciężko, ponieważ będzie się mierzył z jednym z najlepszych frontcourtów ligi. Roy Hibbert i David West sądzę że dzisiaj nie dadzą za dużo Polakowi rzucić ani zbierać na swojej desce. Oczywiście jak dla mnie wolę przegrać pieniądze a żeby Marcin zanotował swoje pieniądze, ale sądzę że dzisiaj skutecznie Hibbert go odciągnie od kosza i Marcin za dużo dzisiaj pkt nie zdobędzie. Pozdrawiam. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +14
wojcik152 28

wojcik152

Użytkownik
Znalazłem na Bet365 ładną linię na asysty J. Walla w dzisiejszym meczu z Indianą.
Wall mało rzuca z dystansu i półdystansu, większość jego okazji to penetracje i punkty spod kosza lub odegranie na obwód do strzelców. Dziś pod koszem przeciwko sobie ma Hibberta więc spodziewam się, że po wejściach pod kosz zamiast rzucać będzie oddawał piłkę.
Do tego sama linia zachęca, wystawiona na niskim poziomie jak na możliwości Walla.
Gram więc dziś:
J. Wall over 7.5 asyst @1.83 Bet365 ✅ łatwo weszło

mutomboo 52

mutomboo

Użytkownik
Panowie noc piękna ale to co zrobiło Dallas to ja nie wiem jak to można nazwać ???? Nie dość że taką przewagę rozwalili to nie potrafili trafić przy +4. Dostali 3 i zrobiło się +1. Później Hawks nie trafili, Dallas to samo. Ostatnie sekundy zostają i na dystansie Horford zostaję i się robi -1. Żeby tego było mało to jest timeout i 4s. A kto w Dallas piłkę dostaję? Carter który rzuca kapcia. Jednak Mavs w tym sezonie za wiele nie ugrają. Za dużo wpadek jak Hawks :p A Tak to ładnie ????
Ode mnie dziś na noc:
Spurs -6.5 1.97 @ 8/10
Rakiety bez Lina ale z Hardenem. Wczoraj Spurs lekko z Magic i Parker odpoczywał gwiazdy grały mało minut. Mecz z Houston to medialny mecz jak i bardzo prestiżowy ja stawiam na Spurs dziś i to dość mocno. Mają szerszy i bardziej doświadczony skład. Rakiety na 1 bez Lina z Beverley i Brooks to duży minus. Parker ich tam zniszczy. Howard raczej też nie poszaleje pod koszem bo Spurs w tym sezonie mocno na obronę stawiają. Ja wchodzę w doświadczenie własną halę i lepszy roster. GO SPURS !
Jeden typek ale za to dość mocno. Powodzenia.

F 263

fidelio

Użytkownik
Panowie noc piękna ale to co zrobiło Dallas to ja nie wiem jak to można nazwać ???? Nie dość że taką przewagę rozwalili to nie potrafili trafić przy +4. Dostali 3 i zrobiło się +1. Później Hawks nie trafili, Dallas to samo. Ostatnie sekundy zostają i na dystansie Horford zostaję i się robi -1. Żeby tego było mało to jest timeout i 4s. A kto w Dallas piłkę dostaję? Carter który rzuca kapcia. Jednak Mavs w tym sezonie za wiele nie ugrają. Za dużo wpadek jak Hawks :p A Tak to ładnie ????
Ode mnie dziś na noc:
Spurs -6.5 1.97 @ 8/10
Rakiety bez Lina ale z Hardenem. Wczoraj Spurs lekko z Magic i Parker odpoczywał gwiazdy grały mało minut. Mecz z Houston to medialny mecz jak i bardzo prestiżowy ja stawiam na Spurs dziś i to dość mocno. Mają szerszy i bardziej doświadczony skład. Rakiety na 1 bez Lina z Beverley i Brooks to duży minus. Parker ich tam zniszczy. Howard raczej też nie poszaleje pod koszem bo Spurs w tym sezonie mocno na obronę stawiają. Ja wchodzę w doświadczenie własną halę i lepszy roster. GO SPURS !
Jeden typek ale za to dość mocno. Powodzenia.
Skąd ta pewność, że Parker zagra? Masz jakieś oficjalne info na ten temat? Bo jak na razie to jest na liście kontuzjowanych (na rotoworld).

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
8/10 przy derbach Texasu z Houston którzy są HOT. ???? ???? Pogratulować. W dodatku Parker... nie wiadomo czy to zmyślona kontuzja czy rzeczywiście coś mu dolega. Brak Lina jest nieodczuwalny, czarna robotę w obronie robi Beverley, a Brooks ładnie uzupełnia atak. Howard przez ostatnie mecze można powiedzieć, że odpoczywał. Harden też się leczył i jest wypoczęty. Radze się kilka razy zastanowić na tym typem...

Otrzymane punkty reputacji: +2
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie wiele brakło z Knicksami do ustrzelenia fajnego kursiwa...Przegrali tylko 2 pkt i 8 porażka z rzędu stała się faktem :] Ale linia HC dość spokojnie.
Na dziś próbuję Minnesotę.
???? Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves --&gt; 2 - 1,85 Fortuna ✅ 106-112
Dallas dało wczoraj podręcznikowy przykład jak nie grac końcówek albo jak przegrać wygrany mecz ???? katastrofa...Ellis nie do końca zdrowy i skuteczność + straty = tragedia w jego wykonaniu. Z Hawks palnął 7 strat - dużo za dużo. Obydwie drużyny notują dość słabą serię. Wilki mają serię 3 porażek z rzędu i ogólnie nie najlepiej to wygląda. Co prawda terminarza łatwego nie mieli, bo przegrali z Pacers, Rockets i Denver, ale mimo wszystko słabo...Dallas zresztą nie lepiej. Ale biorąc pod uwagę, że wczoraj grali jak się okazało ciężki mecz - z własnej zresztą głupoty i winy - a Minnesota jest po 2 dniach przerwy to warto na nią zagrać. Tym bardziej, że kursy powyżej 1,80. Jedyne co dziś wg mnie przemawia za Dallas to własny parkiet i chęć rekompensaty za wczoraj, ale czy starczy sił na wypoczętą Minnesotę ? Wg mnie nie.

K 68

kuiba12

Użytkownik
Minnesota - Dallas
Typ: Over 207,5 @ 1.90 Bet365
Dzisiaj proponuje over pomiędzy minnesotą oraz dallas, obie drużyny lubią rzucać dużo trójek, Minnesota będzie chciała przełamać passe 3 przegranych z rzędu, zaś Dallas bedzie chciało zamazać plamę po wczorajszym meczu z Atlantą.
Dallas średni 108,87 punktów na mecz u siebie, zaś Minnesota 102,3 na wyjeździe co daje ok. 211 punktów, a więc linia powinna być spokojnie pokryta. W poprzednim spotkaniu w minesocie padło aż 224 punkty.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Rox@Spurs under 205 @ 2,02 Marathonbet
Może wydawać się nietypowo. Obydwie ekipy kojarzą się raczej z ofensywnymi widowiskami ze sporą ilością pkt. Spurs opisywałem już wczoraj przy okazji meczu na Florydzie. W tym sezonie mają na razie 2 defensywę ligi i raczej nie jest to przypadek. Rockets to z kolei 2 ofensywa ligi, więc starcie zapowiada się znakomicie. Drużyna z Houston nie gra już tak szybko jak w zeszłym sezonie po dołączeniu Howarda, ale dalej jest to bardzo ofensywny basket i większości rywali wrzucają na luzaku 110-120 pkt.
Dzisiaj jednak na przeciw stają doświadczeni Spurs na czele z coachem Popem, który doskonale wie jak sobie radzić z tak grającymi ekipami (epickie batalie z Suns niegdyś).
Pisałem o problemach w ofensywie Ostróg (jak ktoś chce proszę zerknąć wyżej kilka postów) i jak spojrzymy na potencjał ofensywny Rakiet: Harden, Parsons, Howard w s5 czy Garcia, Brooks, będący ostatnio w znakomitej formie strzeleckiej z ławki to możemy dojść do wniosku, że Spurs w wymianie ciosów może w pewnym momencie zabraknąć argumentów, szczególnie gdy niepewny jest występ Tony&#39;ego Parkera, który jednak myślę, że zagra.
Spurs w tym sezonie bronią gorzej tylko od znakomitych Pacers i to jest siła, którą musza wykorzystywać w walce z najlepszymi ekipami. Zwróciłbym uwagę na dwa mecze Spurs z tego sezonu przeciwko czołowym drużynom konferencji zachodniej: Thunder i Warriors. Te wyniki to odpowiednio: porażka 88:94 i zwycięstwo 76:74. Widzimy tutaj wyniki niskie, jeden wręcz masakrycznie niski, które były efektem twardej, playoffowej defensywy ze strony obydwu ekip. Myślę, że dzisiaj możemy zobaczyć podobne widowisko, a szczególnie będą do niego dążyć znakomici w obronie Spurs.
B2b raczej nie ma wielkiego znaczenia, bo obydwa zespoły wczoraj łatwe mecze i kluczowi gracze grali poniżej 30 min.
Mecz na national tv, mecz o prymat w Teksasie, jak to określił &quot;po futbolowemu&quot; sewerynKG &quot;derby&quot; Teksasu i myślę, że poczujemy dzisiaj lekką woń przyszłorocznych playoffów, czyli mega twarda gra w obronie, konsekwencja taktyczna, walka do upadłego. Takie widowisko zdecydowanie preferuje wynik poniżej 200 oczek.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves @ over 208 -&gt; 1,91 -&gt; Betsson

Dzisiaj zdecydowanie gram over w Texasie. Według mnie linia jest za niska. Dallas w tym sezonie gra dosyć szybki jak na siebie basket, Minnesota podobnie lubi grać run &amp; gun. Dzisiaj po stronie gospodarzy niepewny jest występ Jose Calderon&#39;a, Monta Ellis prawdopodobnie zagra. Na ten moment nie ma żadnej informacji jakoby mieli nie grać. Po stronie gości &#39;&#39;nowych&#39;&#39; osłabień nie ma. Wszyscy zdrowi. Dzisiaj uważam, że obie ekipy sobie postrzelają. Kevin Love może mieć problemy z Dirkiem, myślę, że dzisiaj trochę odciąży go Kevin Martin oraz Pekovic, który z Dalembertem czy z Blairem, raczej nie powinien mieć większego problemu. Ponadto Corey Brewer też z Marionem też uważam, że się pokaże. Obie ekipy dużo rzucają za linii 7,24m. Dallas wczoraj pechowo przegrało spotkanie w Atlancie z ekipą &#39;&#39;Jastrzębi&#39;&#39;. Dzisiaj grają B2b co zdecydowanie służy overowi. Linia nie jest zbyt wygórowana i uważam, że obie ekipy stać na wykręcenie dzisiaj overa. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +18
wojcik152 28

wojcik152

Użytkownik
Na początek popieram typ Rambo na over w meczu Dallas-Minnesota.
Z kolei dziś od siebie dorzucę jeden zakład na zawodnika - Terrence Jones over 11.5 pkt.
Po pierwsze, od momentu niewypalenia eksperymentu z ustawieniem Asik-Howard, McHale śmiało stawia na Jones&#39;a, który może nie jest taką maszyną do trójek jak R. Anderson, ale całkiem dobrze odnajduje się w roli powiększającej spacing czwórki. Duży potencjał, nie boi się rzucać i jak na razie ma jednen z najwyższych poziomów skutecznosci w ofensywie w lidze (OffRtg na 100 posiadań).
W ostatnich 7 meczach tylko 2 razy nie pokrył linii 11.5 pkt.
Dziś będzie kryty przez duet Splitter-Duncan , którzy przy obecności na parkiecie Howarda powinni dać więcej miejsca młodemu skrzydłowemu Houston.
Typ na dziś:

Terrence Jones over 11.5 pkt @1.83 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +9
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
co do meczu w Dallas to zobaczcie Rambo i wojcik jak na przykładzie ekipy Leśnych Wilków staty kłamią ???? 10 ofensywa i 7 defensywa ligi to teoretycznie naprawdę bardzo dobrze, zbilansowane połączenie, a jednak patrzymy w bilans i widzimy coś zupełnie innego.
Pewnie, że grali sporo trudnych spotkań, ale w większości je przegrywają i odnieśli też kilka zawstydzających porażek jak z Cavs, Wizards czy Nuggets, ale jeszcze &quot;tamtymi&quot; Nuggets, nie &quot;tymi&quot;. ????
To tak w ramach ciekawostki ;)

wojcik152 28

wojcik152

Użytkownik
co do meczu w Dallas to zobaczcie Rambo i wojcik jak na przykładzie ekipy Leśnych Wilków staty kłamią ???? 10 ofensywa i 7 defensywa ligi to teoretycznie naprawdę bardzo dobrze, zbilansowane połączenie, a jednak patrzymy w bilans i widzimy coś zupełnie innego.
Pewnie, że grali sporo trudnych spotkań, ale w większości je przegrywają i odnieśli też kilka zawstydzających porażek jak z Cavs, Wizards czy Nuggets, ale jeszcze &quot;tamtymi&quot; Nuggets, nie &quot;tymi&quot;. ????
To tak w ramach ciekawostki ;)
Ja do tej pory nie mogę zapomnieć tej porażki Minny z Clippers gdy w ostatniej akcji nie trafili 3 rzutów na dogrywkę - ten ostatni tip-in Love&#39;a ???? Trochę szczęścia im brakuje mam wrażenie + rywale zaczynają ich dobrze czytać w ofensywie. Poza tym ta obrona niby 7 w lidze, ale ma mase słabych punktów jak np. Love.
Ich bilans i pozycja pokazuje tylko jak Wschód jest słaby. Na Zachodzie Minny będzie walczyła o 7-9 miejsce. Na Wschodzie spokojnie mieliby 3 pick za Indiana i Miami.
Ja trzymam kciuki - fajnie byłoby zobaczyć w playoff drużyne, która ma 3 białych w pierwszej piątce ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no nic nie mów w ogóle - jak w ostatnich latach to się jakoś bilansowało pomiędzy jedną, a drugą konferencją, tak w tym sezonie na razie mamy dwie ekipy na wschodzie, a dalej żenada totalna. 4 Toronto bilans 6/9! Do PO wchodzi Boston czy Charlotte! No jaja normalnie. Ciężko jednak nie odnieść wrażenia, że te dwie najmocniejsze ekipy i tak są właśnie na tym tragicznym wschodzie..

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Coś na dziś, ponownie tripelek ????
San Antonio Spurs - Houston Rockets✅✅
Handicap w roli faworyta - w tym dogrywka
Houston Rockets 13.5 - 1.27
Długo zastanawiałem się nad tym meczem oraz nad tym czy wybrać Handi +6.5 czy jednak zagrać bardziej asekuracyjnie. Ostatecznie wybrałem bezpieczniejszą opcję. Dwie drużyny w dobrej formie - po 4 wygrane na 5 meczów, a wygrane mecze wygrane solidną przewagą punktową. Jednak ich dzisiejsze spotkanie jest dla mnie niewiadomą - ostatnie 2 mecze bezpośrednie wygrały Rakietki, w tym 17 punktowa wygrana na wyjeździe robi wrażenie. Ja dziś jednak mam wrażenie, że to Spursi się odegrają (brak Lina, Parker zapewne zagra), jednak nie sądzę, że zrobią to liczbą punktów przekraczająca 10, także gram te handi.
Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves✅✅
Handicap w roli faworyta - w tym dogrywka
Minnesota Timberwolves 7.5 - 1.24
W tym meczu także mam mieszane uczucia co do wyniku - wydaje mi się, że jest to moment na przełamanie dla Wolvsów po ciężkim terminarzu, z którego nie wiele ugrali, ale jednak też coś mi mówi, że Dallas dziś zagra dobry mecz po tym wybryku z Hawksami. H2H 3 do 2 dla Wilków, następnie Dallas grało wczoraj mecz, oni odpoczywali, jednak te argumenty nie przekonują mi do zagrania czysto czy handi +1,5. Z drugiej strony też nie bardzo widzę granie na Dallas - stąd pobieram handi proponowane przez Unibet, gdyż spodziewam się meczu na styku i wtedy wygrana jednych albo drugich mnie w pełni usatysfakcjonuje.
Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets✅✅
Handicap - w tym dogrywka
Brooklyn Nets 9.5 1.82
Pobieram ten handicap po 1.82. Wiadomo co grają Nets - szału nie ma, a Miśki zaczynają poczynać sobie coraz lepiej, wygrane z Clippers i GSW, a także Bostonem o tym świadczą. We wszystkich 3 wygranych meczach przez dzisiejszych gospodarzy handi by weszło, co dodatkowo dało zielone światło ku temu typowi (choć nie ma co LAC czy GSW porównywać do Netsów). Spójrzmy na H2H = 3:2 dla Miśków, w 2 meczach handi pokryte - także in plus. W ekipie Grizzlies zabraknie Marca Gasola, ważnego ogniwa drużyny, co także skłania mnie ku temu typowi. W Nets Kirilenko, Williams, Terry out, niepewny występ Garnetta - druga sprawa, że Kevin na niewiele się zdaje w tym sezonie, więc nie uważam tego aż za tak duże ewentualne osłabienie. Pocieszające jest także to, że Netsi potrafią się zmobilizować i nadgonić do rywali, którzy wypracowali sobie przewagę (np. z LA Lakers). Drugorzędna sprawa to to, że też niemiłosiernie frajerzą w końcówkach, ale to raczej już nie będzie zagrażać mojemu Handi. Żeby nie było, ja nie widzę w tym meczu niespodzianki, strasznie się zdziwię jeśli Netsi to wygrają, jednak liczę na to, że powalczą i nie przegrają Double digitem ????
Kurs na triplu - 2.86✅✅
Co do reszty meczów, nieśmiało przeczuwam przełamania Atlanty i Milwaukee, ale na tyle nieśmiało, że nie zamierzam ich grać czy polecać innym - ino takie odczucie bez zobowiązań ????
Powodzenia ????
-------
e: zielona passa trwa ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
M 31

mierzej22

Użytkownik
Luol Deng (CHI Bulls) - over 19.5 pkt 1.83 ✅✅✅ 20 pkt zdobyt na 1min 37 sek przed końcem 3 kwarty , pyyyyk ????
bet365

Po wczorajszym dośc udanym typowaniu i sporej ilości meczy , dziś szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co zagrać, więc pogmerałem w zakładach specjalnych i znalazłem , mecz Cleveland - Bulls , a konkretnie zawodnik Bulls - Luol Deng , na obecną chwile numer 1 w Chicago i w ataku i w obronie , odkąd Rose wypadł ten za każdym razem rzuca over 20 pkt , więc gdy zobaczyłem linie 19.5 , bez wahania stwierdziłem że to idealny typ na dziś , na dobrą sprawę jest to jedyny zawodnik jako tako ciągnący Chicago w ataku, które każdy wie jak w owym ataku gra , z Detroit rzucił 27 punktów a z utah 24 a z LA Clippers 22 , więc myśle że dzis bez problemu przekroczy podaną wyżej linię i typ wejdzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom