Czy tylko ja widzę value na Lakers dziś?
Przecież @2.90 nawet u niektórych buków to chyba promo jakich mało.
Wiadomo - Nash i Kobe od dłuższego czasu out, Kaman był gotowy do gry z Nets, zobaczymy jak dziś będzie.
Podoba mi się gra Lakers'ów - jestem ich fanem, często ich oglądam.
Blake wreszcie chyba oprócz trójek to znalazł swoje powołanie - lekcje z Nashem skutkują i asysty wchodzą aż miło ????
Gasol odzyskał trochę formy, Hill jak ma dzień potrafi wbijać się pod
kosz.
Farmar ostatnio dzień konia, a czy dziś tak będzie? Sam nie wiem...
Obwodowi dobrze funkcjonują i rzucają na dobrej skuteczności, więc czego chcieć więcej?
Dochodzi fakt, ze h2h jest zdecydowanie na korzyść Jeziorowców - ostatni mecz wygrany w Staples Center znaczną ilością punktów.
Detroit? Niby skład na papierze powinien wyglądać OK, ale jak dla mnie to nie współgra ze sobą.
Jest Jennings, który przyszedł z Milwuakee, ale nie pokazuje on prawdziwego siebie - nie kręci dobrych stat jak na PG.
Jest Drummond, który jak będzie faulowany to będzie pudłować wolne.
Jest Smith, który bierze się za rzucanie trójek, ale nieczęsto mu to wychodzi, choć wjazdy pod
kosz ma całkiem dobre
Jest Monroe, który ma ten sam problem co Drummond.
Obwodowi? Raczej wątpię, bo ich gra polega raczej na wbijaniu się pod
kosz, rzutach z i w pobliżu zamalowanego.
W ostatnim meczu Hill wykręcił ładne 24pkt, ale jak ma takiego Monroe naprzeciwko siebie, to jak ma nie wykręcać takiej liczby oczek?
Gasol też trudnego przeciwnika dziś nie ma.
Jedyna przewaga to jest po stronie PG, no choć movement i crossover Jennings ma lepszy.
Ławkę może ma Detroit dłuższą, ale na pewno nie lepszą.
Podsumuwując, co sądzicie o typie na Lakers dziś?
Wg mnie są w stanie wygrać, a ten kurs na pewno przyciąga, no kurcze...
Czekam na wasze opinie, ale chyba pobiorę kurs na lakers i hc przyłożę grubiej ????