>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2009

Status
Zamknięty.
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
???? Zapraszam do pisania analiz,podawania typów i udziału w dyskusji w LISTOPADZIE ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
j.will 150

j.will

Użytkownik
Musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony po obejrzeniu dzisiejszego meczu Orlando - toronto który gośćie wygrali dość pewnie. Zaskakuje mnie potencjał drzemiący w tym zespole o którym świadczy zdobycz 27pkt w dzisiejszym meczu Riddicka.toronto zagrało nieźle ale do orlando im jeszcze wiele brakuje.Mimo braku Vinca , Lewisa , Petrusa Orlando cały mecz kontrolowało i wygrali pewnie.
Szczerze w moim głównym kuponie dnia odpuśćiłem ten mecz gdyż sądziłem ze tu możę być niespodzianka jednak Magic pokazali klase.Stan Van gundy dysponuje naprawdę solidną kadrą i perspektywa obejrzenia Magic po raz kolejny w finale jest realna.Jak na dzisiejszy dzień stanowią znakomity monolit i mają jakośc

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

Osłabienia (tylko te ważniejsze, jak coś brakuje to pisać PW do mnie lub Jacques będziemy uaktualniać listę)
  • Boston Celtics : Baby Davis, Rajon Rondo, Brian Scalabrine
  • Bucks : Carlos Delfino, Joe Alexander
  • Charlotte Bobcats : Raja Bell, Ronald Murray
  • Cleveland Cavaliers: Leon Powe
  • Dallas Mavericks : Drew Gooden, Josh Howard, Tim Thomas
  • Denver Nuggets : J.R. Smith
  • Detroit Pistons: Rip Hamilton
  • Clippers : Blake Griffin
  • Grizzlies : Allen Iverson
  • Heat : Jamaal Magloire, Chris Quinn
  • Utah Jazz: CJ Miles, Kyle Korver, Mehmet Okur, Matt Harpring
  • Lakers : Pau Gasol
  • Magic : Rashard Lewis, Vince Carter, Adonal Foyle
  • New Jersey Nets : Devin Harris, Kenyon Dooling, Tony Battie
  • New York Knicks : Nate Robinson, Eddy Curry
  • Rockets : Tracy McGrady, Yao Ming
  • Twolves : Jonny Flynn ,Wayne Ellington
  • Philadelphia 76ers : ?
  • Phoenix Suns : Robin Lopez
  • Portland Trail Blazers : LaMarcus Aldridge, Nicolas Batum
  • Sacramento Kings : Francisco Garcia, Tyreke Evans
  • San Antonio Spurs : ?
  • Toronto Raptors: ?
  • Washington Wizards : Caron Butler, Javaris Crittenton, Antawn Jamison

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

http://www.youtube.com/watch?v=jkR4Tc7PNvg&amp;amp;feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=ZOyJ-7SMbLQ&amp;amp;feature=channel

kamil307 0

kamil307

Użytkownik
Co myślicie o dzisiejszym meczu Utah-Houston myślę ze kurs na 2 jest znacznie zawyżony bo aż 4,02 w fortunie i warty zaryzykowanie. W Utah nie zagra Okur, Miles,Korver, Harpring
a w Houston Ming i McGrady. Rakiety pokazały ze potrafią grac bez 2 kluczowych zawodników i dziś mogą sprawić niespodziankę

P 161

poozon

Użytkownik
Osobiście stawiam w bet365 Utah - Houston ( H 0:7 ) na 1 . Wiadomo , że Utah gra w swojej hali bardzo dobrze w zeszłym sezonie tylko 8 porażek . Natomiast co do absencji Okura to nie jest to takie pewne na oficjalnej stronie jest napisane ,że mają nadzieje ,że wróci na ten mecz po piątkowym skręceniu kostki . Moim zdaniem skoro wspominają na oficjalnej stronie o możliwości występu to prawdopodobnie zagra on w tym meczu , zresztą nawet jakby nie wystąpił to i tak Utah ma spore szanse na zwycięstwo większą ilością niż 7 punktów , na pewno większe osłabienia po stronie houston .

jelinek 126

jelinek

Użytkownik
vs.

Typ : MEMPHIS
Kurs: 1,96
Buk: Betgun
Analiza:
Na dziś noc wybieram właśnie ten typ. Uważam, że ekipa z Memphis dysponuje solidnym składem. Dzisiaj dobrze zaprezentowali się w meczu z Denver gdzie prowadzili nawet w tym meczu do końca pierwszej kwarty. Sacramento jak na razie odstaje od reszty stawki w znacznym stopniu.
Myślę, że Gasol, Randolph i Mayo (40 pkt. w meczu z Denver) zapewnią dziś niedźwiadkom zwycięstwo. Ponadto ostatnio czytałem, że jest spora szansa na to, iż w dzisiejszym meczu wystąpi AI więc to dodatkowy atrybut przemawiający za tym typem. Stawiam na Memphis!:spokodfhgfh:
Edit: Literówka zdarza się ????

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
a no zdarza się ????
Jedyne co może przeszkodzić Miśkom to lekkie zmęczenie po wczorajszej potyczce. Z drugiej strony trochę rotacji było, więc powinni dać radę

hasan 0

hasan

Użytkownik
AI to bardziej minus a nizeli plus ;) Fakt faktem ze memphis zagralo solidnie, zwlaszcza Gasol, Mayo. Dzis mecz powinien byc podobny jesli chodzi o &quot;efektownosc&quot; bo obrona wczoraj byla na drugim planie ;) To ce****e zespol z Sacto ze nawet gdyby chcieli to i tak nie potrafia poki co bronic, wiec graja up-tempo. Rowniez typowalbym Memphis

.kb 31

.kb

Użytkownik
Zgadzam sie z wami co do meczu Memphis. Mialem pisac jakas glebsza analize, ale skoro juz poruszyliscie ten temat to tylko dorzuce kilka slow od siebie.
Kings to dno, w porownaniu do poprzedniego sezonu- oprocz wybrania w drafcie Tyreke&#39;a Evansa ktory za jakis czas powinien cos znaczyc w tej lidze- nie wiele sie zmienilo. Nadal fatalnie bronia, nadal ofensywe opieraja na indywidualnych umiejetnosciach swoich najlepszych zawodnikow i porostu nie tworza zespolu. Nic nie wskazuje na to by w trakcie sezonu mogloby sie cos zmienic.
Memphis rowniez nie naleza do najlepszych zespolow, ale jednak sa ten poziom wyzej od druzyny z Sacramento. W tym sezonie widzialem ich tylko w jednym meczu, w tym wygranym przeciwko Raps, ale wyraznie bylo widac progres w porownaniu do poprzedniego sezonu. Mozna bylo to przewidziec, przeciez Mayo i Gasol sa bogatsi o doswiadczenia z tamtego sezonu ???? Do tego uzupelnili luke ktora mieli na pozycji silnego skrzydlowego i wlasnie wg mnie to Zach Randolph bedzie dzisiaj kluczowa postacia w ataku Memphis. Wlasnie pod koszem Kings maja najwieksza dziure i Grizzlies powinni ten fakt wykorzystac.
Dodatkowo wg niektorych zrodel niepewny jest wystep wspomnianego wyzej Tyreke&#39;a Evansa. Podobno jakas kontuzja kolana, ale nie jest to pewna informacja, trzeba jeszcze zaczekac na oficjalne info.
AI to bardziej minus a nizeli plus ;)
Denerwuja mnie takie posty :p

Z innych meczow.... Warto sie zastanowic na dodatnim handi na Wolves ????
EDIT
Nie polecałbym handi na Minny gdyż Al Jefferson będzie grał limitowane minuty.
Nadal? To o tym nie wiedzialem ???? W takim razie nie ma co sie zastanawiac ????

slander 10

slander

Użytkownik
New York Knicks - New Orleans Hornets Typ: 1 połowa NOH-1,5pkt ⛔⛔⛔ (58:52)
NYK mają tendencję do słabego rozpoczynania meczów. W dotychczasowych 3 spotkaniach przegrali wszystkie 1 połowy różnicą 9-19 pkt. Przy czym należy zauważyć tendencję wzrostową. NOH to także najbardziej wymagający rywal Knicks w tym sezonie.
Goście są faworytami, ale Nowojorczycy mają tendencję do powrotów(ostatnie 2 mecze - dogrywki), dlatego uważam, że bezpieczniej postawić handi na pierwszą połowę. Stawka średnia.
PS. Napisałem dłuższą analizę, ale przeglądarka ją zjadła:kwasny4565: Zresztą i tak wymieniłem najważniejsze argumenty.

Co do innych meczy, to co mam w temacie + myślałem nad Kings, ale bez wspomnianego Tyrekee&#39;a Evansa nie mają chyba czego szukać.
Nie polecałbym handi na Minny gdyż Al Jefferson będzie grał limitowane minuty.

j.will 150

j.will

Użytkownik
ja postawiłem panowie dzis na Clippers z handicapem minusowym gdyż zaczęli kiepsko sezon same porazki bodajze 3 jeśli się nie myle i sadze ze teraz zwyciężą w staples centre przeciwko wilkom z minesoty którzy powinni być lekko zmęczeni po wczorajszym meczu z Suns.
apropos meczu z NYK to długo się nad nim zastanawiałem i doszedłem do wniosku że jednak więcej argumentów mam po stronie NYK
- wczorajszy dobry wynik z Bostonem w mojej opinii NOH zawdzieczają dyspozycji Peji stojakovica a tak stary zawodnik jak on wątpie aby dwa dni pod rząd zagrał wybitnie
- NYK z dobrej strony pokazali się przeciwko Philadelfii gdzie pokazali team spilit i odrobili olbrzymią momentami 20paro punktową przewage by doprowadzić do dogrywki
- NOH w tym sezonie naprawdę mogą przegrać z każdym i w zasięgu NYK jest pokonanie tej ekipy.

N 0

niedzial

Użytkownik
3.11 4:00 Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 2 @2.01 Betsson ⛔

Na dzisiaj wybrałem spotkanie które odbędzie się w ARCO Arena w której miejscowi Kings będą podejmować Grizzlies z Memphis.Sacramento to drużyna która w poprzednim sezonie borykała się z problemami finansowymi i w związku z tym zarząd postanowił przebudowac zespół w oparciu o młodych zawodników co nie wyszło im to na dobre ponieważ pozbyli się dwóch podstawowych zawodników Salmonsa i Millera oddając ich do Chicago a przyszli Noccioni,Simmons oraz Gooden z który i tak rozwiązali kontrakt ponieważ był za drogi.Dodatkowo w tegorocznym drafcie nie udało im się dostać nr.1 i dopiero z numerem 4 pozyskali Evansa który obecnie jest obok Martina najlepszym graczem co nie świadczy za dobrze o drużynie a i tak jego występ w dzisiejszym meczu stoi pod znakiem zapytania.Kings przed sezonem pozyskali również Rodrigueza z Portland jednak z powodu kontuzji dzisiaj nie zagra.Jak na razie gospodarze rozegrali 3 spotkania wyjazdawe gdzie gładko przegrywali z Oklahomą,Hornets i Spurs takze wszystko wskazuje na to że ten sezon będzie podobny do poprzedniego gdzie wygrali zaledwie 17 spotkań.Jeśli chodzi o zespół gości to również młoda drużyna w której swietnie radzą sobie O.J Mayo (22.3PG 5.7RPG) oraz Gasol (20PPG 11RPG) dla których jest to 2 sezon.Bardzo dobrze spisują się również Rudy Gay (17PPG 6RPG) oraz pozyskany przed sezonem Zach Randolph (18.7PPG 7.3RPG).Najsłabszym ogniwem zespołu wydaje sie Conley (8PPG 6.3APG).Dobrą wiadomością dla miśków jest przewidywany debiut jednego z najlepszych graczy ostatniej dekady czyli Allena Iversona który występuje na tej samej pozycji co Conley więc o ile nie zastąpi go w pierwszej piątce to bedzie bardzo cennym zmiennikiem.Goście jak na razie notują bilans 1-2 gdzie u sibie przegrali z Detroit oraz dość łatow wygrali w Toronto oraz we wczorajszym wyjazdowym meczu bardzo dobrze się zaprezentoali przegrywając w Denver 133:123.Także patrząc na składy personalne obu drużyn to zdecydowanie mocniejsi wydają się goście a jedyne atuty po stronie Kings to atut własnej hali oraz historia w której gospodarze na otwarcie sezonu we własnej hali wygrali aż 18 razy na 24 spotkania,oba zespoły również spotkały sie rok temu na rozpoczecie sezonu gdzie lepsi byli Kings wygrywając 105:95 jednak ostatni raz zespoły grały 27 marca czyli juz po przebudowie Kings i wtedy lepsi okazali sie Grizzlies wygrywając 113:95 i myslę że i tym razem górą będą miśki którzy maja mocniejszy skład niż w poprzednim sezonie czego nie można powiedzieć o gospodarzach.

lexus 0

lexus

Użytkownik
przecież jest dopiero początek sezonu, a wy już dajecie zmęczenie ekipy jako jeden z argumentów. no bez przesady, oni są przyzwyczajeni do grania dzień po dniu, może w połowie sezonu może dawać się to we znaki a nie dopiero po tygodniu rozgrywek.
ja ze swojej strony widzę dziś win NYK. 2.30 ✅
własna hala, ogromna determinacja w poprzednich meczach, kiedy to doprowadzali do dogrywki.
NOH nie gra nic nadzwyczajnego, NYK u siebie są w stanie zaliczyć w końcu pierwszy win.

P 0

pierre

Użytkownik

Spotkanie : Sacramento Kings - Memphis Grizzlies
Typ : Memphis Grizzlies @ 2.00
Buk : Bet365​

Jutro o godzinie 4.00 NBA pomiędzy drużynami Sacramento Kings i Memphis Grizzlies , wcześniej kursy na ten typ były w okolicach 2.02 &gt; 2.10.Sacramento jest typową latarnią ligi zresztą razem z OKC.Jak narazie grają słabo i teoretycznie jak też praktycznie mają wyłacznie jednego lidera w zespole jest nim Martin a reszta ? odstaje od lidera SAC.Pięc ostatnich meczów i tylko jedna wygra z OKC a blians tego sezonu to 0-3 w każdym z tych meczów ewidetnie byli słabszą drużyną.Przejdzmy do MeM , Dobra forma zawodników ; Gasol śr.20 pkt , Zach Randolph śr.18 , Gay śr. 17 , Mayo śr.22 (w ostatnim meczu 40 pkt) więc jest kim grać.Bilans w tym sezonie to 1-2 ale w przeciwieństwie do przeciwnika umią sie przecistawić rywalowi.Wyrównany mecz z Dener i ładna wygrana z Toronto.Myślę że nawet na ujemne handi można zagrać for MeM.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

Osłabienia (tylko te ważniejsze, jak coś brakuje to pisać PW do mnie lub Jacques będziemy uaktualniać listę)
  • Boston Celtics : Baby Davis, Brian Scalabrine
  • Bucks : Michael Redd Joe Alexander
  • Charlotte Bobcats : Raja Bell, Ronald Murray
  • Cleveland Cavaliers: Leon Powe
  • Dallas Mavericks : Drew Gooden, Josh Howard, Tim Thomas
  • Denver Nuggets : J.R. Smith
  • Detroit Pistons: Rip Hamilton
  • Clippers : Blake Griffin
  • Memphis Grizzlies : Darrell Arthur
  • Miami Heat: Daequan Cook, Chris Quinn
  • Lakers : Pau Gasol
  • Magic : Rashard Lewis, Vince Carter, Adonal Foyle
  • New Jersey Nets : Yi Jianlian, Tony Battie, Devin Harris, Kenyon Dooling, Tony Battie
  • New York Knicks : Nate Robinson, Eddy Curry
  • Rockets : Tracy McGrady, Yao Ming
  • Twolves : Jonny Flynn ,Wayne Ellington
  • Philadelphia 76ers : ?
  • Phoenix Suns : Robin Lopez
  • Portland Trail Blazers : LaMarcus Aldridge, Nicolas Batum
  • Sacramento Kings : Francisco Garcia, Tyreke Evans
  • San Antonio Spurs : ?
  • Toronto Raptors: ?
  • Utah Jazz: CJ Miles, Kyle Korver, Matt Harpring
  • Washington Wizards : Caron Butler, Javaris Crittenton, Antawn Jamison

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

http://www.youtube.com/watch?v=odcB1AFtuBs&amp;amp;feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=1_okKwD8Lvc&amp;amp;feature=channel

K 9

kamis_145

Użytkownik
Koszykówka, godzina 1:30
Spotkanie: Miami Heat - Phoenix Suns
Typ: Under 216.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: W tym spotkaniu stawiam ogólną sumę punktów poniżej 216.5. Moje argumenty przemawiające za tym typem to to, że drużyna Phoenix Suns dwa z trzech meczów rozegranych dotychczas w rundzie zasadniczej kończyła właśnie overem 216.5. Proszę zobaczyć:

02/11-09 NBA Phoenix Suns vs. Minnesota Timberwolves 120:112
31/10-09 NBA Phoenix Suns vs. Golden State Warriors 123:101
29/10-09 NBA L.A. Clippers vs. Phoenix Suns 107:109

Tak rzucać długo nie mogą i musi być jakiś under. Natomiast ekipa Miami Heat wszystkie mecze w NBA zakończyła underami. Słabo rzucają w tym sezonie:

02/11-09 NBA Miami Heat vs. Chicago Bulls 95:87
31/10-09 NBA Indiana Pacers vs. Miami Heat 83:96
29/10-09 NBA Miami Heat vs. New York Knicks 115:93

Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy również tak będzie. Mecz jest rozgrywany w Miami, więc myślę, że to oni będą dyktować grę w dzisiejszym meczu. A sami widzimy jak ich gra wygląda. Rzucają mało, ale mecze wygrywają.

shen 408

shen

Użytkownik
Ja gram dziś Denver -5,5 po kursie 1.95.Jak na moje to Pacers powinni wysoko to przegrać,ich obrona w tym roku to jakiś żart,w ofensywie tylko Granger i dalej nic.Nuggets z Melo w życiowej formie powinni się nimi zająć i przy dobrych wiatrach około 130 punktów im rzucić.✅

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Na dzisiaj 3 meczyki:
Detroit vs Orlando ⛔ aaa więc jednak
Typ:2
Kurs:1.35
Orlando jak wiadomo sezon rozpoczęło bardzo dobrze. Podstawowy skład gra bardzo ładnie a do tego ławka daje odetchnąć pierwszej piątce i często powiększa przewagę nad rywalem co jest wielkim atutem tej drużyny. Detroit ciągle bez filaru drużyny czyli Hamiltona. Liczę na równe spotkanie i zwycięstwo Magiców.

Chicago vs Milwaukee ✅⛔ dobrze że w ogóle wygrali bo było naprawdę gorąco ...
Typ:1 lub Handi -9
Kurs:1.22/191
Milwaukee bez Redda traci połowę swego potencjału i jak dla mnie Chicago powinno sobie poradzić u siebie z przeciętnymi Bucks. Handi tez bardzo prawdopodobne.
Dallas vs Utah ✅ zgodnie z planem
Typ:1
Kurs:1.4
Dallas zawiodło w 1 meczu, ale jak widać z meczu na mecz chłopaki się rozkręcają. Utah na wyjazdach nie gra już tak dobrze jak u siebie, chociaż ostatnio nawet u siebie przegrali z Houston. Ogólnie Mavs w roli gospodarzy powinni sobie poradzić.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Boston - Philadelphia [1 polowa] || Boston -3.5 || 1.90 Bet365✅
Po pierwszym sprawdzianie z Orlando ekipe 76ers czeka kolejny ciezki mecz. Zagraja z prawie zdrowym Bostonem. Wiadomo przecwinik innej klasy niz NYK czy Bucks, z ktorymi Philadeplhia wygrala dwa ostatnie spotkania. Boston we wlasnej hali jeszcze sobie radzil z rywalami dzisiejszego dnia, lecz na wyjazdach nie bylo juz tak kolorowo w ostatnich dwoch spotkaniach zdobywali po 100 tracac kolejno 99,98 czyli mecze na styku. Dzisiaj mamy doczynienia z na pewno lepszym Bostonem niz z przed roku. Sheed od poczatku sezonu zaczyna grywac jak za najlepszych lat, Rondo o rok starszy i co najwazniejsze KG zdrowy. Pomimo tego, ze gracze 76ers mocno zaczynaja spotkania, mysle ze bdb obrona gosci zrobi swoje i wygraja pierwsza polowe w grnaicach 8-10 pkt a dalsze kwarty beda formalnoscia.
Dallas - Utah [1polowa] || Dallas- 3|| 1.86 Bet365⛔
Deron Williams ma ostatnio podbone problemy do CP3. Nie wiem co sie dzieje z druzyna Jazzmanow, ale nie wyglada to najlepiej. Przegrywaja wysoko we wlasnej twierdzy z przecietnym Huston ! To co bedzie gdy zagraja z ekipa Mavs? Nie wroze nic dobrego Utah w tym spotkaniu, poniewaz po ostatnich spotkaniach widac, ze Dallas z meczu na meczu gra coraz lepiej a wspolpraca na linii Kidd - Marion wyglada wysmienicie. Takie handi na pierwsza polowe to moim zdaniem skarb i trzeba szybko lapac.
Cleveland - Washingt [1 polowa] || Washington +7 || 1.90 Bet365✅
Agent 0 wreszcie zdrowy i gotowy do gry do tego rewelacyjny jak dotad Blatche i sukces gotowy, ale hola hola graja z Clevland. Na pewno nie czuje tutaj pogromu, Czarodzieje graja naprawde fajny przyjemny basket a widok zdrowego Arenasa tylko dodaje mi otuchy do grania dodatniego handi, ktore moim zdaniem jest bardzo wyoskie. Cavs troszke w dolku choc ostatnio zaczynaja wygrywac, ale czy az tak przekonywujaco? Meczyli sie w pierwszej polowie z Bobkami niemilosiernie, a wiadomo na chwile obecna Wiz a Charlotte to klasa roznicy. Wiadomo typ troszke ryzykowny bo gdy Mo z LBJ zepna tylki moga zrobic runa 10-0 ale ja licze na przyzwoita pierwsza polowe.
Detroit- Orlando [1 polowa] || Orlando || 1.50 Bet365✅
Cos zlego dzieje sie z Pistons. Graja slabo, Ben troche trzyma ich w obronie, oglnie rzecz biorac nic szczegolnego, taka troche zlepka grajkow. Orlando natomiast zaskakuje od poczatku sezonu, brak Lewisa i Cartera nie przeszkadza im w odnoszeniu sukcesow. Dobra lawka i swietna forma Andersona i JJ Redicka powinny dac zwyciestwo Magic w meczu i polowie.
ako ponad 10, wiec delikatnie mozna sprobowac.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Miami-Suns
typ: kto wiecej pkt Wade (-10) czy Richardson: WADE
kurs: 1,85 (betsson)

Miami u siebie przeciwko Słoncom. Jest okazja do rzucania , do tego Wade zawsze im rzucał ponad 30pkt. W tym sezonie taki handicap zawsze wypełniał. Richardson jako skrzydłowy jest aktywny w obronie , w ataku słynał z trójek, jednak w tym sezonie rzadko rzuca zza lini 7,25 do tego przy słabej skuteczności. Kolejnym argumentem jest czas gdzie Wade go otrzymuje wiecej na parkiecie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom