>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Kwiecień

Status
Zamknięty.
M 0

mirek186

Użytkownik
Dawno tutaj nie witałe ale taki meczyk na minuty przed spotkaniem:
Cleveland vs. WIzards under 197⛔⛔⛔

Na dzisiaj bardzo dobre rozwiązanie w NBA to under w meczu CC z Wizards. Jest pare bardzo mocnych statystyk do drużyny Clevland i tego spotkania. Ekipy gdzie jest można powiedzieć tylko 2 strzelców od których w głównej mierze zależy scoring drużyny vs. dobry defenc team kończy się że underdog kończy na 90pkt lub mniej. Do tego najłatwiej wygrać spotkanie i oszczędzać siły przed PO właśnie defensywą i kontrolować przebieg spotkania. Następnym atutam jest tutaj bardzo czysta gra Clevland meczy gdzie Cavsi dali więcej niż 20FT przeciwnikowi można wyliczyć na palcach dwóch rąk prawie. A czyste mecze zawsze sprzyjają underą i wynikom dwucyfrowym. Weźmy tylko dla przykładu mecz wczorajszy opisany z resztą na forum Bucks vs. Lakers. Buckis oddali 93 rzuty z przyzwoitą skutecznością 44% i nie weszli na 100pkt. Z racji że mieli tylko 9FT a Lakers przy 73 rzutach mieli aż 36FT i weszli na 104. Podobna rzecz której wczoraj nie przyuważyłem Wizards z Mephise oddali po około 80 rzutów też nie mieli nawet 50%FG ale za to po 25 i 34FT i 3 cyfrowy wynik. Dzisiaj szczególnie ze Wizards na b2b i to jeszcze włąśnie z 2 zawodnikami od których zależy scoring po 30 i grającymi wczoraj po 40min. Nie widzę nadzieji za bardzo na 90 pkt dla nich. A Clevland na pewno nie będzie forsowała tempa i licze na wynik w granicach 100-85 dla CC. Statystyk nie będę wyliczał bo nie mam czasu ale były sprawdzone i można je znaleźc np. na wagerline.com

Edit:Podsumuje tylko tak znowu nie ma jak postawić i akurat Clevlande gra jeden z najgorszych meczy w sezonie. Na ostatnie 20 spotkań tylko 2 razy dali ekipą 30FT. DO tego Wizards tak jak mowie po raz pierwszy weszli 100pkt z defence teamem na b2b.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers / Wizards +12,5 / 1,7 ✅ 109-102 ????:wowsdf:
Ciekawy typ zdecydowanie, ma spore szanse powodzenia. Wizardsi pretendują do miana najgorszej drużyny ligii ???? Natomiast Cavsi idą zdecydowanie na najlepszą drużynę sezonu zasadniczego. Mimo to decyduję się to zagrać z kilku powodów:
Po pierwsze - ostatnie 6 domowych spotkań Wizardsów to 2 wygrane i 4 przegrane, ale tylko raz przegrali więcej niż 10 punktami i było to 11 pkt
Po drugie - Cavsi wygrali 5 z ostatnich 6 spotkań wyjazdowych, ale ani razu powyżej 10 pkt
Po trzecie - historia gier obydwu drużyn na hali w Waszyngtonie zdecydowanie opowiada się za tym typem. Bilans gier 12-8 dla Wizardsów, a Cavsi tylko raz wygrali ponad 12 pkt
Po czwarte - Cavsi na wyjeździe nie grają już tak znakomicie jak u siebie, wygrywają spotkania, ale nie miażdżą przeciwników
Po piąte - Wizardsi grają już bez presji, cieszą się grą, dodatkowo skróciła się lista kontuzjowanych, prawdopodobnie zagra Arenas i na pewno zagrają Jamison i Butler ????
Po szóste - Kawalerzyści dzień później grają mecz z Orlando, a wiadomo co to oznacza ???? dzisiaj więcej pogra ławka
Można nawet skusić się zagrać +10,5 po kursie 1,9 , ale ja zagram ostrożniej +12,5
A ja się bałem i zagrałem wyższe handi, a tymczasem Wizardsi to wygrali ! i to wysoko. Szok po prostu, cały mecz praktycznie prowadzili, a Cavsi nawet mając na boisku swoich asów nie mogli ich ugryźć. Coś niesamowitego ???? Lubię Cavsów, ale nie boli mnie ta porażka bo Wizardsi ewidentnie zasłużyli na ten moment chwały, mają osłodę chociaż jakąś :spokodfhgfh:
Postanowiłem jeszcze zagrać overek Magika, ostatnio ma nosa i mam nadzieję, że tym razem także się nie pomyli. Liczę na ładne ofensywne spotkanie w Denver:spokodfhgfh:
Aha jeszcze jedno, ciekawe czy znalazł się dzik co zagrał na Wizardsów, można było ustrzelić kurs koło 6, grubo ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wizards grali w końcu niemal w pełnym składzie i wcale nie ukrywali tego że te mecz lekko odpuszczą, bo dziś grają z Magic i to będzie przetarcie przed PO . Tzn. wiadomo że chcieli wygrać ale podświadomie nie chcieli się przemęczać. Wizards wyszli na parkiet zmotywowani bo pojedynki z Cavs mają podtekst. Ta porażka tak naprawdę nikogo w Cleveland nie boli bo i tak mają 1 miejsce dość pewne. Sam lekko typowałem na Wizards (co można zobaczyć w konkursie NBA) ale i tak się zdziwiłem. Myślałem że będzie zacięty mecz i LeBron w końcówce zrobi swoje ale drugi raz w tym sezonie troszkę zawiódł w końcówce. Koniec sezonu trzeba uważać jaka drużyna odpuszcza jaka chce wygrać
Dziś taki zestaw gier :
01:00 San Antonio @ Indiana
01:00 Miami @ Charlotte
01:30 Atlanta @ Boston

02:00 Dallas @ Memphis
02:00 Portland @ Oklahoma City
02:00 Cleveland @ Orlando

03:00 Minnesota @ Utah
04:00 Sacramento @ Phoenix
04:30 Houston @ LA Lakers

04:30 New Orleans @ Golden State
3 szlagiery i najpewniej te mecze zobaczymy też w PO.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Boston Celtics - Atlanta Hawks / Boston - 4,5 / 1,9 ✅ 104-92
Moja perełka na dzisiaj ???? Jedyna moja wątpliwość dotycząca tego meczu to brak KG, ale Celtowie pokazali już, że i bez niego da radę grać i wygrywać. Wiadomo, że jest trudniej, ale się da ;) Typ zdecydowanie podparty statystyką, to lecimy. Boston jeden z lepszych bilansów w domu 31-6, ostatnie 10 spotkań bilans 7-3, seria 3 spotkań wygranych z rzędu. Atlanta to zdecydowanie drużyna swojego parkietu, na wyjazdach grają dużo gorzej, bilans 14-23. Na ostatnie 6 spotkań wyjazdowych Atlanta wygrała tylko jedno i to z outsiderami z Waszyngtonu, którzy byli wtedy przetrzebieni przez kontuzje. Zdecydowanie podoba mi się bilans bezpośrednich spotkań obu drużyn na parkiecie w Bostonie ???? Przedstawia się on mianowicie 13-3 dla Celtów, dodatkowo wygrali oni u siebie z Atlantą 8 ostatnich spotkań z czego 7 kończyło się pogromami. Nie będę tu wklejał wszystkich tych spotkań i wydłużał tekstu, musicie mi zaufać ;)
Zdecydowanie na plus dla tego typu trzeba podać walkę Celtów z Orlando o drugie miejsce w Eastern Conference. Podrażnieni Celtowie na pewno nie odpuszczą i czują, że mają dzisiaj szansę prześcignąć Magików, którzy grają niezwykle trudne spotkanie z Cavsami. Atlanta ma bezpieczne 4 miejsce, a więc presji nie ma, jak przegrają to nie będzie tragedii, odkują się u siebie. A więc wszystko przemawia za tym typem, stawiam handi -4,5 po kursie 1,9 ze względu na brak KG, gdyby nie ten fakt to bym zdecydowanie podniósł handi wyyyyżeeeeej.
Jak się zapatrujecie na te typy:
Indiana - SAS / SAS -2,5 / ✅
Orlando - Cavs / under 188,5/ ⛔
LA - Houston / under 199,5 / ✅
Bo się zastanawiam czy to grać, fajnie by było gdyby nawiązała się jakaś ciekawa dyskusja. Bardzo miło wyglądają też spotkania Utah, Dallas i Sunsów, ale handi są postawione tak wysoko, że nie warto ryzykować bo nie wiadomo czy te drużyny będą miały chęć rozgromić przeciwnika 15pkt czy się zadowolą niską wygraną
Ciekawie może być także w meczu GSW - NOH, u Warriorsów na pozycjach PF, SF i C jest tylko 3 zdrowych graczy ???? reszta ma kontuzje i tylko 2 z tych kontuzjowanych ma szanse zagrać z czego jeden na 90% nie zagra i jest to ważny gracz Biedrins. Warto chyba przyjrzeć się bliżej temu spotkaniu

EDIT: Jak w masełko, weszło nawet wysokie handi. Szkoda, że bobki umoczyły i Cleveland gra jak ostatnie... Nie powiem kto. Dzisiaj królem jest Orlando

xael 83

xael

Użytkownik
Charlotte - Miami
Charlotte @ 1,55 tobet

Charlotte , drużyna wkładające wielkie zaangażowanie w swoje ostatnie mecze. Teraz pewnie w głowach świta im niezasłużona porażka z Bostonem. Takie coś może naprawde bolec , zwłaszcza, że był to dla nich bardzo ważny mecz. Mimo tego ciągle mają szanse i powinni wierzyc że jeszcze nic straconego. Dzisiaj do Charlotte wita Miami które też przyjechało tu po zwycięstwo. Awans do PO mają praktycznie zapewniony , ale jak widac po ostatnich meczach widza ze walcza o każdą lokate. Wcale im się nie dziwie lepiej zagrac z Atlanta niż z Bostonem , Orlando czy Cavsami. Obie drużyny mają swoje założenia na mecz jednak dzisiaj widownia będzie z Bobcats. Zarówno Charlotte jak i Miami zagrają w optymalnych składach. O kontuzjach dobrych graczy mówic tutaj nie można. W ostatnim meczu Miami , D. Wade był w gorszej dyspozycji niż zazwyczaj. Mam dzisiaj cichą nadzieje , że dzisiaj mecz mu też nie wyjdzie. Charlotte walczy dzisiaj o wszystko , pokazali to m.in w Bostonie ale każdego czasami prześladuje pech. Licze na to , że w obronie Bobki zagrają skutecznie jak i w ataku i wygrają dzisiejszy mecz.

Golden State - New Orleans
New Orleans @ 1,47 tobet

Głownie na typ skłonił mnie jeden argument. W Golden State jest teraz nieciekawie w kadrze. Brak Jacksona czy Maggete w składzie jest niemałym osłabieniem. Jakby tego było mało niepewny jest występ Andris Biedrinsa. Gdyby było potwierdzone że dzis na stówe nie zagra byłbym skłonny nawet zagrac handi minusowe na NOH. Owy center jest bardzo ważnym punktem zespołu. Nikt w GSW nie zbiera tak jak on. Oprócz tej pod znakiem zapytania są Belinelli oraz Wright , którzy jakimiś tam orłami nie są. Dam głowe że Ellis sam tego meczu nie wygra. Jeżeli chodzi o NOH to dzisiaj do składu już prawdopodobnie wróci Peja Stojakovic co napewno cieszy. Niestety ze składu dzisiaj wylatują Chandler i Posey. Ten pierwszy jest ważniejszym punktem zespołu , jednak nawet bez niego CP3 i spólka powinni dac rade. Teraz GSW przegrywają z każdym a NOH ciągnie passe skromnych 3 zwycięstw. W dalszym ciągu NOH ma szanse na mocne 3 miejsce w dywizji i powinni dzisiaj się spotniowo ku temu przybliżyc. Jest to szansa ktora powinna zostac wykorzystana. Każdy by wolał grac z Dallas czy Utah niż Z Lakersami czy SAS. Chodz przyznam ze na zachodzie wszystkie drużyny trzymają niezly poziom. Do boju NOH ! Ze wzlędu na kontuzji dobrym typem byłoby równiez granie tutaj undera , jednak ja przystane na win NOH.

Raczej zagram to dublem......

J 13

jrq-

Użytkownik
Spotkanie: Golden State - NO Hornets(-5) [HANDICAP]
Typ: 2
Kurs 1.91
Analiza: Dziś na przeciw siebie staną drużyny Warriors oraz Hornets. Gospodarze to 24. drużyna NBA z dorobkiem 26-49, natomiast goście to 9. siła w NBA. Dziś oba zespoły prezystopią osłabione. Bardziej osłabieni będą gospodarze, którym przyjdzie grać bez:
Marco Belinelli
Andris Biedrins
Jermareo Davidson
Monta Ellis
Stephen Jackson
Corey Maggette
Brandan Wright
W porównaniu z tymi osłabieniami, NOH mają idealną sytuację, gdyż u nich nie wystąpią:
Tyson Chandler
James Posey
Peja Stojakovic
Ostatnie 6 spotkań gości to 4 zwycięstwa, natomiast gospodarze zanotowali tylko jedno. Co ważne, ulegli zespołom bardzo słabym u siebie, takim jak Memphis i grali dogrywkę z bardzo słabymi Kings. To o czymś świadczy. Wymienione przeze mnie spotkania grali również w okrojonym składzie. Drużyna z Nowego Orleanu również nie zachwyca, jednak odnieśli dwa cenne wyjazdowe zwycięstwa nad Clippers oraz Sacramento oraz pokonali u siebie Spursów. 23 marca pokonali także 99-89 obecnych rywali. Warto dodać, że dwa ostatnie spotkania z GS na wyjeździe wygrali właśnie Hornetsi, kolejno 103-108 oraz 104-116. Dziś liczę, że przynajmniej pokryją 5-punktowy handicap.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Też dumam nad tym typem. I coraz bardziej mi się podoba.GSW ma niesamowite braki pod koszem co musi odbić się na wyniku. Jeśli nie zagra Biedrins to w ogóle dramat bo wtedy jedyni sensowni gracze to Ellis, Crawford i Azbubike, a oni sami spotkania nie wygrają chociaż by stawali na głowie.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Los Angeles Lakers vs. Houston Rockets / LAL -5,5/ kurs: 1,90 ✅ wynik: 93:81
Los Angeles Lakers po sporym tourne po kraju wraca do własnej hali w „Mieście Aniołów”. Tourne zaczęło się od spotkania z Bullsami, w którym LAL wygrali po zaciętym pojedynku 109:117. Następnie piknik w Ford Center, dominujący pojedynek w Pistons oraz z NJN, dwa przegrane pojedynki: z Atlantą, która jest niewątpliwie zespołem własnej hali i wygrać u nich to nie lada wyczyn oraz porażka z Charlotte, gdzie 2 analizy wcześniej pisałem że Bobki mają patent na Jeziorowców, który umieją wprowadzić w życie. Ostatnie spotkanie rozegrane 2 kwietnia z Bucks, LA wygrali 98:104 reasumując bilans 5-2. Był to też ostatni w tym sezonie regularnym wypad na wschodnie wybrzeże. W kwietniu czekają LA już tylko 2 mecze na wyjeździe: w Sacramento i Portland. Lakers spędzili prawie 2 tygodnie poza Los Angeles. Jeziorowcy mają niezłe przetarcie, wrócili lekko pod męczeni, ale cały dzień odpoczynku moim zdaniem jest wystarczający na pełną regenerację. Dzisiaj grają u siebie co napawa ich niesamowitą mobilizacją, humorem i chęcią rozniesienia przeciwnika. Trafiło na Houston, więc spotkanie niesamowicie prestiżowe. LAL potrzebują tego zwycięstwa, ale Houston nie popuści, mimo to sądzę że zejdą z parkietu pokonani ???? LAL (home: 35:5) nie zwykło oddawać u siebie spotkań na rzecz gości (away: 18:19). Houston po b2b z Suns, gdzie zostawili niesamowicie wiele sił: Battier grał 41, Artest 40 a Yao 39, Scola 33 a Brooks 31 i przy tak ofensywnej grze Suns goście zostali wytarci totalnie. Yao został niesamowicie wyeksploatowany biegając spod kosza PHX do obrony i odwrotnie. Mało zagrała ławka więc widać że spotkanie dla Rockers było niezwykle ważne i nie oszczędzali się co moim zdaniem, mimo dnia przerwy, odbije się na grze w hali STAPLES Center, gdzie dominował i dominuje tylko LAL. Houston na wyjazdach walczy, ale z klasowymi zespołami trudno im wygrać. U siebie owszem mogą odprawić każdego, ale na wyjeździe każdy może odprawić Rockers. LAL mimo, że z reguły robi sobie asekuracyjne spotkania u siebie i lekko wygrywa z przeciwnikami, dzisiaj będzie chciało jak najlepiej się wbić po tourne i pokazać rywalom, że oni jeszcze nie skończyli sezonu zasadniczego. Ponadto prestiżowy zespół działa mobilizacyjnie. Z Atlantą np. zagrali 96:83 i dzisiaj powinno być podobnie. Najlepszą obroną jest atak, a że LA nie ma litości na dobrych rywalach, będzie cisnąc do przodu a Houston w ramach konsternacji będzie bronić się faulami co da więcej pktów Lakersom. Podobne spotkanie z Houston zagrała Utah 99:86. Spotkania w domu są szczególne i każdy team daje z siebie wszystko a że LAL jest lepszym zespołem niż Houston, wydaje mi się że pojedynek będzie jednego autora którymi będą gospodarze…Oba teamy zagrają w optymalnych składach. Dzisiaj jest także możliwość że na time wejdzie Andrew Bynum. Jeżeli nie to na kolejne spotkanie z LAC ma być już gotowy do gry…
Phoenix Suns vs. Sacramento Kings / Suns -13,5 / kurs: 1,83 ✅ wynik: 139:111
Przegrana w ARCO Arena 126:118 rozwścieczyła Suns, że taki outsider jak Sac’ przeszkadza im w walce o PO. Dzisiaj Sacramento przyjeżdża do US Airways Center, gdzie są po 4 dniach od spotkania H2H. W głowach Suns niewątpliwie utkwiło to spotkanie i zawsze tak jest gdzie w walce o jakieś prestiżowe cele przeszkadza outsider który powinien być zwyczajnym „piknikiem” to dzisiaj w ramach rekompensaty zobaczymy pocisk na Kings ze strony PHX. Nawet chwilę nie zastanawiałem się nad handicapem jaki został wystawiony. Jak dla mnie takie spotkania są jednostronne, a że Suns mają się za co odgryźć, grają u siebie i to jeszcze w optymalnym składzie to Sacramento co najwyżej powinno lizać buty Słońcom. Oczywiście nie chcę tu obrażać przyjezdnych tylko jak dla mnie dzisiaj ich występ będzie dla nich totalną klęską i próbuję tą porażkę jakoś zarysować ???? Suns ostatnio zagrali z Houston gdzie wygrali 118:114. Pozwolili sobie nawet w spotkaniu na lekką rotację ławką czego nie może powiedzieć o Houston i widać po tym spotkaniu, że Suns jest niesamowicie zmobilizowane. Zwycięstwo z Rockers dodało im sił, a wiadomo że zespół PHX mimo iż gra zawodnikami po niecałe 40 min to dla nich to normalka i po tym jednodniowym odpoczynku nie będzie widać zmęczenia na zawodnikach z Arizony. Co ciekawe i tutaj się idealne składa, zespół gości w ostatnim spotkaniu doprowadził do dogrywki z GSW i liderzy w całym spotkaniu grali około 50 min! z resztą Sac’ rotowali tylko 8 zawodnikami w tym spotkaniu i średnio rzecz biorąc każdy zawodnik grał ok. 35 min. jest to niewątpliwe wyczerpanie totalne, a nawet dzień wcześniej Sac’ prowadzili zażartą walkę z NOH ostatecznie przegrywając 1 pktem 110:111. Kiedyś muszą odpocząć bo dali już siebie 110%. Jeden dzień przerwy tak naprawdę poświecony był podróży i lekkim treningiem i to wszystko, a tymczasem Suns regenerowali siły na pogrom w dzisiejszym spotkaniu a i możliwe, że zagra dzisiaj Barbosa co podbije wynik, ponieważ Leandro świetnie rzuca zza linii. Dla Suns jest to ostatnie spotkanie przed małym tourne, więc pięknie byłoby wyjechać w dobrych humorach do Dallas, gdzie zmierzą się z Indywidualistami… Oba teamy zagrają dzisiaj w optymalnych składach i zapowiada się świetne widowisko, aczkolwiek wg mnie jednostronne, na co liczę ???? Ponadto bazując jeszcze na statach H2H w hali US Airways Center, Suns gromili Sac’ przez ostanie 6 spotkań średnio 20 pktami…

Edit: Suns jednak nie dają za wygraną ???? ... a LAL bez problemów ;)

J 13

jrq-

Użytkownik
Spotkanie: Atlanta Hawks - Orlando Magic(-1.5) [handicap]
Typ: 2
Kurs: 1.85
Bukmacher: BAH
Analiza: Pierwsza i najważniejsza informacja jest taka, że zespoły zagrają w takich samych składach jak wczoraj. A oba wczoraj grały. Orlanod u siebie dosłownie rozniosło czołową ekipę ligi NBA Cleveland 116:87, natomiast Atlanta uległa obecnym mistrzom z Bostonu 104:92. Oba mecze miałem przyjemność oglądać. O niebo lepiej wczoraj prezentowało się Orlando, które ostanio zaliczyło bolesną wpadkę u siebie. Ale jako, że nie zwykli przegrywać dwóch spotkań z rzędu, roznieśli Cavs. Zupełnie inaczej grała Atlanta. Niby do połowy 3 kwarty dotrzymywała kroku Celtom, ale potem grała na bardzo nieskiej skuteczności z gry. Ten problem Atlancie zdarza się ostatnio dość często, wspomnijmy choćby ostatnie mecze z 76ers czy też Spurs. Prześledźmy formę obu zespołów:
Atlanta(2-4):
Boston Celtics vs. Atlanta Hawks 104:92
Philadelphia 76ers vs. Atlanta Hawks 98:85
Atlanta Hawks vs. L.A. Lakers 86:76
Atlanta Hawks vs. Boston Celtics 93:99
Atlanta Hawks vs. San Antonio Spurs 92:102
Atlanta Hawks vs. Minnesota Timberwolves 109:97
Warto dodać, że rywale byli dość silni. Ale równie dobrych rywali mieli ostatni Magic, a bilans mają lepszy (5-1), ulegli dośc niespodziewanie Raptorsom u siebie, ale poza tym:
Orlando Magic vs. Cleveland Cavaliers 116:87
Orlando Magic vs. Toronto Raptors 95:99
Miami Heat vs. Orlando Magic 95:101
Orlando Magic vs. Milwaukee Bucks 110:94
Orlando Magic vs. Boston Celtics 84:82
New York Knicks vs. Orlando Magic 102:106
Ostatnie dwa spotkania na wyjeździe z Atlantą, również wygrali Magicy:
Atlanta Hawks vs. Orlando Magic 102:106
Atlanta Hawks vs. Orlando Magic 105:121
w każdym pokrywając dzisiejszy handicap.
Dlatego też, stawiam handicap na Orlando.
WESZŁO

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dzisiejsza nocka jest taka pocięta, że to długich analizach stwierdziłem NO BET w większości spotkaniach:kwasny4565: ... jedynie co wpadło mi w oko to dwa outsidery. Washington i Memphis.
Waszki ostatnimi czasy cisną jak głupki ???? szczególnie w Verizon Center:
Washington Wizards vs. Cleveland Cavaliers 109:101
Washington Wizards vs. Detroit Pistons 96:98
Washington Wizards vs. Charlotte Bobcats 95:93
Washington Wizards vs. Chicago Bulls 99:101
Washington Wizards vs. Sacramento Kings 106:104
... grają nieźle i możliwe, że wygrana z Miami jest bliska :] w spotkaniu z CC pozwolili sobie nawet na rotację ławką, nie przeszarżowali się, mieli dzień odpoczynku, grają u siebie.. więc dużo atutów po stronie Wizards. Ponadto następne spotkanie rozegrają za 3 dni w Q Arena, więc fajnie byłoby wyjechać ze zwycięstwem w kieszeni, patrząc że z CC dużo nie pograją mając do tego na uwadze ostatnie spotkanie H2H... długi odpoczynek po dzisiejszym spotkaniu pozwoli WW dzisiaj na rozegranie spotkania na pełnych obrotach, mogą się wyeksploatować w 100% i w ogólnym rozrachunku pokonać Miami dla własnej satysfakcji zadowalając przy tym publiczność ???? Miami natomiast miało wczoraj ważne spotkanie z Bobkami, są trochę przemęczeni i mogą mieć nie lada problem dzisiaj z Wizards. Gra przede wszystkim toczyła się w defensywie. Oba teamy miały średnią skuteczność ok. 50% a scoring był niski, widać jaki close game wczoraj przeprowadzili. takie spotkania działają na sporą utratę sił, do tego grali spięci ale w ogólnym rozrachunku Miami pokonało Bobków co było ich głównym priorytetem. Dzisiaj mogą sobie pozwolić na lekki oddech nawet jeżeliby przegrali. PO mają zapewnione, bo wątpię żeby jakaś rewolucja zaszłą w tabeli, więc teraz czas dać pograć ławce i skupić się na kolejnych priorytetach, czyli kolejnym spotkaniu z NOH we własnej hali, które rozegrają za kilka dni. Ponadto na cały tydzień wykluczony jest Haslem, który świetnie rzuca a przede wszystkim zbiera piłki. Mój typ Wizards win ⛔
.... drugi typ to typowy dog w dzisiejszej ofercie. Memphis zagra z Bucks, którzy dla mnie tak naprawdę grają totalną kichę. Grają jednak bez Redd&#39;a i Boguta juz spory okres czasu i widać że jakoś sobie radzą, jakoś. Gdyby nie gra Jefferson&#39;a i perspektywicznego Villanuevy, Kozły toczyłyby zaciętą walkę o miejsce z Sac&#39; ???? . Z Philą&#39; zagrali nieźle, rotowali ławką, gra się kleiła i mimo przegranej zasługują na brawa. dzisiaj zagrają u siebie, są po dniu przerwy i wbrew pozorom powinni roznieść Memphis, ale przy nierównej grze Bucks może byc zupełnie odwrotnie ???? Memphis gra z dnia na dzień. Są niewątpliwie na Fali i odkąd trener szuka różnych rozwiązań na kolejny sezon, to w zespole od razu panuje dobra atmosfera. Grają na typowym lajcie, bez żadnej spinki bo wiedzą że trener zbyt wiele na obecny czas od nich nie wymaga. Jednak z natury człowiek uwielbia rywalizację i chęć tryumfu, a widać to po grze Grizzlies. ostatnie 3 spotkania to 3 zwycięstwa: GSW, Waszki i Dallas. chce im się grać i to widać a przede wszystkim skutki widać gołym okiem. Dzisiaj także liczę na sporą walkę z Bucks i w ogólnym rozrachunku wygraną:jezora: a jeżeli nie to przegraną mieszczącą się w granicach 7 pktów. Mój typ Memphis +7,5 ✅
Są to moje luźne spostrzeżenia dlatego nie wrzucam ich do mojego tematu.
Pozdrawiam :spokodfhgfh:

....kurde szkoda, jednak pierwsza myśl jest najlepsza, a trzeba mieć jeszcze odwagę. Mówię o typie na Memphis, chciałem dać czystą 2... a poleciałem na Wizards, można powiedzieć sugerując się innymi postami ????

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs / SAS + 6,5 / 1,9 ⛔ 101-81
Jak zerknąłem na tą parkę to pierwsze co pomyślałem no bet. Po chwili zajrzałem w statystyki, składy i doszedłem do wniosku, że chyba jednak zaryzykuję. Jak Cavsi grają na własnej hali wie każdy, niesamowity bilans 36-1. Koszykarze z Cleveland są po sromotnej i bolesnej porażce z Orlando i bez wątpienia będą dzisiaj jak zranione zwierzę i będą chcieli zmyć tą plamę. Mimo to ja wierzę w SAS. Mają fajny bilans na wyjazdach 23-14, wrócił Manu Gino więc jest dobrze. To co mnie skłoniło ku zagraniu tego meczyku to dosyć wysokie handi, spodziewałem się niższego o kilka punktów, no i co najważniejsze bilans h2h. Na hali w Cleveland obydwie ekipy grały ze sobą 9 razy i z tego, aż 6 razy triumfowali gracze SAS. W 3 wygranych przez Cavsów meczach wynik końcowy był bardzo &quot;ciasny&quot;, jedynie raz wygrali ponad 6 pkt. Oto ostatnie 4 spotkania:
17/10-08 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 70:91
14/02-08 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 105:112
15/06-07 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 82:83
13/06-07 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 72:75
Obydwie ekipy bez znaczących osłabień i świeżych kontuzji. Reasmując spodziewam się tego, że Cavsi rzucą się z niesamowitym zaangażowaniem, ale jak się bardzo chce to nie zawsze wychodzi. Liczę na wyrównane spotkanie, wydaje mi się, że wygrają mimo wszytsko Cavsi, ale nie więcej niż 6 pkt
Aha, jeszcze tak na koniec to zauważyłem, że SAS jak przegrywa spotkania to bardzo często 2-3 czy 4-5 pkt

Do tego dorzucam jeszcze 1 typek z bet365 - Kto pierwszy zdobędzie 20pkt / Cavsi / 1,6 ✅ , fajny typek bo Cavsi bankowo rzucą się od początku
EDIT: Pierwsza kwarta, 4minuty do końca i Mo Williams ciska trójeczke na 21-17
Niestety Cavsi zagrali dobry mecz, a SAS słabiutki. U ostróg na dobrym poziomie zagrał tylko Tony Parker i nieźle Drew Gooden. Natomiast u Cavsów super trójka James, Williams, West w sumie cisnęli 72pkt. Trafili na wspaniały dzień

Toronto Raptors - New York Knicks
/ Raptors -5,5 / 1,9 ⛔ 103-112
Krótko i na temat. Toronto ostatnie 10 spotkań bilans 7-3, ale 6 wygranych zanotowanych z rzędu. Na ostatnie 6 spotkań domowych 5 wygranych i to z ekipami mocniejszymi niż NYK. Knicksi ostatnie 10 spotkań 1-9, dodatkowo 5 przegranych spotkań wyjazdowych z rzędu. A na deser spotkania h2h w Toronto 12-2 dla Raptorsów i 8 wygranych z rzędu. Raptorsi bez żadnych nowych kontuzji, wystąpią w optymalnym składzie. Natomiast u Knicksów niepewny występ Eddiego Curry oraz Larrego Hughes&#39;a. Warto dodać, że te ekipy grały ze sobą wczoraj w Nowym Jorku i o 7pkt lepsi byli goście więc nie widzę przeciw wskazań żeby powtórzyć ten wynik ????

Houston Rockers - Portland Trail Blazers / under 186,5 / 1,77 ⛔ 102-88

Houston ekipa swojej hali oraz Portland także ekipa swojej hali ???? Spodziewam się zdecydowanie gry defence kontra defence. Podwyższyłem sobie linię troszkę kosztem niższego kursu. Oto suma punktów w meczach h2h na hali w Houston: 192, 178, 169, 163, 168, 186, 185, 161, 174, 184, 147, 169. A więc obiecującą bo ponad 186 pkt rzucili tylko raz, tego roku w lutym. Średnio w tych 12 spotkaniach rzucano 173pkt.

EDIT: Piękna nocka... :/

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs / SAS + 6,5 / 1,9

Jak zerknąłem na tą parkę to pierwsze co pomyślałem no bet. Po chwili zajrzałem w statystyki, składy i doszedłem do wniosku, że chyba jednak zaryzykuję. Jak Cavsi grają na własnej hali wie każdy, niesamowity bilans 36-1. Koszykarze z Cleveland są po sromotnej i bolesnej porażce z Orlando i bez wątpienia będą dzisiaj jak zranione zwierzę i będą chcieli zmyć tą plamę. Mimo to ja wierzę w SAS. Mają fajny bilans na wyjazdach 23-14, wrócił Manu Gino więc jest dobrze. To co mnie skłoniło ku zagraniu tego meczyku to dosyć wysokie handi, spodziewałem się niższego o kilka punktów, no i co najważniejsze bilans h2h. Na hali w Cleveland obydwie ekipy grały ze sobą 9 razy i z tego, aż 6 razy triumfowali gracze SAS. W 3 wygranych przez Cavsów meczach wynik końcowy był bardzo &quot;ciasny&quot;, jedynie raz wygrali ponad 6 pkt. Oto ostatnie 4 spotkania:

17/10-08 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 70:91
14/02-08 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 105:112
15/06-07 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 82:83
13/06-07 Cleveland Cavaliers vs. San Antonio Spurs 72:75

Obydwie ekipy bez znaczących osłabień i świeżych kontuzji. Reasmując spodziewam się tego, że Cavsi rzucą się z niesamowitym zaangażowaniem, ale jak się bardzo chce to nie zawsze wychodzi. Liczę na wyrównane spotkanie, wydaje mi się, że wygrają mimo wszytsko Cavsi, ale nie więcej niż 6 pkt

Aha, jeszcze tak na koniec to zauważyłem, że SAS jak przegrywa spotkania to bardzo często 2-3 czy 4-5 pkt

Do tego dorzucam jeszcze 1 typek z bet365 - Kto pierwszy zdobędzie 20pkt / Cavsi / 1,6 , fajny typek bo Cavsi bankowo rzucą się od początku
QUOTE]

Mam taka goraca prosbe do wszystkich..jezeli uzasadniacie swoj typ, to opierajcie sie na akualnych statystykach..bo podawanie statystyk z 2007 roku, a tym bardziej wynikow meczow przedsezonowych swiadczy tylko o nieznajomosci tematu i nie zawiera w sobie jakiejkolwiek wartosci merytorycznej przydatnej do analizy typu...dziekuje

colorados 334

colorados

Użytkownik
Clevland - San Antonio

Clevland -2 ✅ poniżej 186✅

Co do meczu Clevland San Antonio. Kawalerzyści ostatnio dostali lekkiej zadyszki, więc na pewno będą chcieli wygrać ten mecz po wielkim laniu od Orlando. Mają coś do udowodnienia sobie, oraz nie będą chcieli zawieść kibiców wiadomo jak grają u siebie niezwykli tutaj przegrywać i tak prawdopodobnie będzie tym razem.
Zespół San Antonio jest dla mnie totalną zagadką, zazwyczaj pomijam ich oraz Dallas przy obstawianiu. Mogą zrobić wszystko chociaż najczęściej przegrywają z niżej notowanymi zespołami, jak na razie grają poniżej możliwości ale pewnie w zbliżających play offach na pewno będą groźni. W tym jednak meczu nie spodziewam się z ich strony niespodzianki.
Gram asekuracyjnie zwycięstwo Clevland dwoma punktami, poniżej 186, można jeszcze grać cleveland zwycięzcą pierwszej połowy✅

i najlepszy typ który postawiłem dosłownie przed meczem i nie zdążyłem wstawić James powyżej 27.5 kurs 1,8 do przerwy 26 więc powinno się udać;) malutki plusik bo tutaj nie podany przed meczem ✅

J 13

jrq-

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Raptors - New York Knicks (-5.5/+5.5)
Typ: 1
Kurs: 1.85
Buk: BAH
Analiza: Znów na przeciw siebie staną druzyny z Nowego Yorku oraz z Toronto. Wczoraj również grały ze sobą, tyle zże w Madison Square Garden w NY. Wynik: 95:102 dla Toronto. Wygra, dość wysoka i na wyjeździe pokryty handicap, który jest dziś. Czego chcieć więcej? Toronto jest w świetnej formie, na ostatnich 6 meczy wygrali aż 6, notując m.in wyjazdowe zwycięstwo z liderem wschodu Orlando Magic. Na zupełnie przeciwnym biegunie są koszykarze Knicks, którzy po transferach zupełnie zeszli na dno. Na 6 ostatnich meczy wygrali zaledwie jedno spotkanie, przegrywając m.in u siebie z dzisiejszym rywalem Raptors oraz Los Angeles Clippers. Warto dodać, że od 10 spotkań (2004 rok) Toronto Raptors regularnie pokonuje u siebie graczy z NY. Na 10 tych meczy dzisiejszy handicap zostałby pokryty 8 razy. Bez wątpienia warto dziś zagrać na handicap, który został dość nisko ustawiony dziś (wg mnie).

magiki 42

magiki

Użytkownik
Sacramento Kings vs. Golden State Warriors / Sac’ -1,5 / Kurs: 1,83 ⛔ wynik: 100:105
Tak w ogóle liczę tylko i wyłącznie na dominację Sacramento w tym spotkaniu ???? GSW mają niezłe roszady w zespole, grają przez to dosyć opornie. Grają od początku spotkań bardzo dobrze, ale później już jest gorzej. Nie ma kim rotować, liderzy wyryci i przeciwnik jeździ po GS jak walcem po asfalcie… GSW na chwilę obecną mają dwóch rezerwowych: Guard C.J. Watson, Center Rob Kurz. Napawa to wielkim optymizmem, ponieważ jak Sacramento przy swojej ofensywnej grze będzie grać na najwyższych obrotach to może być ciekawie. Fakt faktem nie zagra dzisiaj Martin skarżąc się na ból kostki, ale jemu odpoczynek należy się w 100%. Chłopak robi niewyobrażalną robotę dla Sac’ ale mimo to w ostatnim spotkaniu z PHX nawet mimo jego absencji Kings pograli całym zespołem i nawrzucali trochę tych pointów ???? Właśnie, że zagrali zespołowo to nie są aż tak zmęczeni i będą mogli się odgryźć GSW za ostatnie spotkanie H2H przegrane dopiero w dogrywce 143:141. Sacramento ma na dzisiejsze spotkanie gotowych i głodnych gry 7 rezerwowych zawodników: Guard Rashad McCants, Forward Donte&#39; Greene, Center Calvin Booth, Guard Bobby Jackson, Forward Ike Diogu, Forward Cedric Simmons, Guard Will Solomon. W meczu z Suns ze świetnej strony pokazał się Francisco Garcia, który zdobył 29 pktów i na chwilę obecną spisuje się świetnie za Martina. Siła przebicia niewyobrażalna i jak dla mnie przy tak ofensywnej grze obu teamów będzie to kluczem do zwycięstwa Sacramento, ponieważ nie da się nawalać na najwyższych obrotach całego spotkania przy tak szybkiej grze. Dodatkowo, możliwe że zobaczymy dzisiaj podobne spotkanie jak ostatnio PHX vs. Sac’ po wcześniejszym przegranym H2H. Chciałbym zobaczyć Kings w pełnym rozstawieniu jak dominują nad GSW i z upływem czasu oddalają się punktowo, ponieważ dzisiaj mogą pocisnąć na całego bo w kolejnym spotkaniu z LAL za bardzo ich nie widzę na parkiecie … Poza tym Warriors za priorytetowe spotkanie uznali starcie z NOH, gdzie Crawford zagrał 45 min., Morrow 43, Randolph 39, Azubuike 38, Turiaf 33. Pierwsza piątka jak widać nieźle zabalowała z NOH a do tego ławka sobie pograła ???? tzn. Watson i Kurz. Z resztą tak i tak grali by dużo, ale Crawford mógłby spasować na rzecz jakiegoś rezerwowego na dłuższy czas. GSW sądzę, że dzisiaj mimo sporego wysiłku, który wniosą, bardziej ustosunkuje się do kolejnego spotkania z Minnesotą za trzy dni. Powinno wrócić paru zawodników i GS mogą zacząć, a w zasadzie kończyć sezon na jakimś poziomie.

....pssss, Sac&#39; grali jak dziadki to mają...

magiki 42

magiki

Użytkownik
....dzisiaj po jednodniowej przerwie wraca National Basketball Association :
Charlotte Bobcats vs. Philadelphia 76ers
Toronto Raptors vs. Atlanta Hawks
Miami Heat vs.New Orleans Hornets
Memphis Grizzlies vs. Portland Trailblazers
Oklahoma City Thunder vs. San Antonio Spurs
Chicago Bulls vs. New York Knicks
Houston Rockets vs. Orlando Magic
Sacramento Kings vs. Los Angeles Lakers
Los Angeles Clippers vs. Minnesota Timberwolves

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Los Angeles Lakers @ Sacramento Kings
under 216.5

Linia ustawiona bardzo wysoko jak na ostatnie puntkowe &quot;popisy&quot; Lakersow. W ostatnich 12 meczach Lakersow tylko raz padl OVER, a linie byly ustawione zdecydowanie nizej niz dzisiaj. Kroliki w ostatnich 5 meczach walnely 4 overy, ale byly to mecze z druzynami zdecydowanie niebroniacymi czyli GS i PXH. Pod znakiem zapytania stoi wystep Kevina Martina z Krol-ikow, ich najlepszego strzelca. Lakers ostatnio struggling in offence, dlatego mysle, ze dzisiaj nie zostanie przekroczona ta linia.

Edit by Jacques

Osobiste &quot;porachunki&quot; usuwam. Chcecie to podyskutujcie sobie na PW.

colorados 334

colorados

Użytkownik
Oklahoma City - San Antonio -2 bet365 1.5 ✅

Zazwyczaj nie typuje San Antonio aczkolwiek udało mi się z Clevland więc idę za ciosem;). Co do meczu San Antonio bez Manu, który niestety ten sezon ma już z głowy. Dzisiaj zapewne będą chcieli wygrać mecz, aby udowodnić sobie że nawet bez niego będą mogli powalczyć w play offach. Ostatnie dwa mecze przegrane nieznacznie

01/04/2009 NBA San Antonio Spurs vs. Oklahoma City Thunder 95-96
17/03/2009 NBA Oklahoma City Thunder vs. San Antonio Spurs 78-76

ale nie sądzę żeby San Antonio przegrało 3ci kolejny mecz. Jeżeli tylko poprawi obronę która w ostatnich meczach była trochę dziurawa 101 z Clevland i aż 121 z Indiana .

Spodziewam się wyrównanego meczu, jednak mam nadzieję że to San Antonio ostatecznie wygra ten mecz minimum 3 punktami ???? Jak na razie gram asekuracyjnie kursami 1.5 ponieważ obracam depozytem w bet365

można tez zaryzykować Tony Parker więcej niż 22,5 /1,75/ w końcu ktoś dzisiaj będzie musiał trafiać w drużynie Ostróg;) parker 21⛔

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Toronto Raptors - Atlanta Hawks
TOR Raptors -5.5
⛔
Analize pisze po raz drugi bo wczesniej mi sie skasowala..
Spotkanie pomiedzy Toronto Raptors i Atlanta Hawks . Gospodarze z bilansem 30W-46L zajmuja 22 pozycje, przyjdzie im sie dzis zmierzyc z Atlanta ktora jest dwunasta i ma bilans 43W-24L. Jakby patrzec na to w jakim zestawieniu dzis przyjdzie grac Toronto i Atlancie to bardzo wyrownane sa - Toronto u siebie 17W-21L, Atlanta na wyjezdzie 14W-24L. Patrzac na forme obu druzyn mozna stwierdziec ze przewaga ma druzyna Toronto - ostatnie siedem meczy to szesc wygranych - w tym z Orlando i jedna porazka (ostatnia) z NYK.
Atlanta natomiast na siedem spotkan az piec przegrala. W zespole gosci zabraknie takich zawodnikow jak: Speedy Claxton, Acie Law i Marvin Williams. W Toronto Marcus Banks i Kris Humphries. W obu przypadkach druzyn absencje zawodnikow nie sa swieze tak wiec mozna powiedziec ze w najmocniejszych skladach wyjda oba zespoly a patrzac na to co ostatnia graja stawiam na Toronto.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Miami Heat vs. New Orleans Hornets / Miami -4,5 / kurs:1,90 ⛔ wynik: 87:93
Na kilka spotkań przed końcem sezonu zasadniczego, PO dla obu zespołów teoretycznie jest pewne. Gorzej oczywiście ma NOH, jeżeli chodzi o walkę o rozstawienie, ponieważ ostatnimi czasy grają bardzo nieskutecznie i spadają coraz niżej. Przegrają dwa spotkania, a Utah i Dallas pocisną i New Orleans znajdzie się na ostatnim, premiowanym miejscu. Wszystkie spotkania NOH do końca sezonu są bardzo ciężkie i może w ich przypadku być bardzo różnie. Po starciu z Miami czeka na nich PHX oraz Dallas we własnej hali a także Dallas, Houston i SAS na wyjazdach. Grafik niesamowicie napięty i w każdym spotkaniu muszą dawać z siebie wszystko. Miami natomiast mimo, że PO ma zapewnione musi walczyć o utrzymanie jak najlepszej pozycji co pozwala na lepsze rozstawienie. Grają dzisiaj z NOH, które powinni odprawić z kwitkiem, zważając na dobrą dyspozycję teamu i Wade’a oraz lekki dołek NOH. Następnie czeka na nich po dwudniowej przerwie Boston na ich podwórku, dalej NYK, Det’ u siebie i Atlanta w Philips Arena. Jakby nie było dzisiejsze spotkanie dla Heat będzie priorytetowe, bo grafik również nie rozpieszcza, a że Boston jest za dwa dni to w tym spotkaniu mogą wycisnąć z siebie wszystko tym bardziej, że NOH łatwo na pewno nie odpuści. Oba teamy są wypoczęte i zapowiada się niezła walka, ale sądzę, że AmericanAirlines Arena dzisiaj będzie należeć do Miami. Sugerowany handik nie jest wygórowany, dlatego stawiam na niego bez większych oporów. W Miami dzisiaj do końca rundy zasadniczej wykluczeni są Haslem, którego cholernie szkoda bo gra bardzo dobrze, ale nie grał już z Wizards i team ma już jakoś wypełnioną tą lukę oraz nie zagra Head, który nie jest tragicznym osłabieniem dla Heat. New Orleans Hornets dwa dni temu grali ważny mecz z Utah, który przegrali 94:108. Cały zespół grał mocno: Butler 42 min., West 42 min., Paul 32 min., Armstrong, Stojakovic i Wright ok. 25 min. Ponadto wykluczeni dzisiaj są: Chandler oraz Posey, którzy są ważnym ogniwem dla NOH. W ogóle nie zachwyca Peja, gra bardzo słabo i w większości przypadków nie można na niego liczyć, a opierając się tylko i wyłącznie na Chrisie to NOH daleko nie zajedzie. Przegrana z Utah właśnie po części wynikała z tego, że Paul dużo siedział, a jak jego nie ma na parkiecie to zespół gra chaotycznie. Dzisiaj Paul musi zagrać na 110%, ale czy to wystarczy na dobrze zbudowany zespół z Florydy?
&quot;This team is going to keep fighting,&quot; G Dwyane Wade said about Miami ????
Memphis Grizzlies vs. Portland Trail Blazers / Memphis + 7,5 / kurs:1,83 ✅ wynik: 93:96
Memphis na koniec sezonu pędzą jak rakiety ???? Ostatnie 4 spotkania to wygrane:
Milwaukee Bucks vs. Memphis Grizzlies 102:107
Memphis Grizzlies vs. Dallas Mavericks 107:102
Memphis Grizzlies vs. Washington Wizards 112:107
Golden State Warriors vs. Memphis Grizzlies 109:114
... a wczesniej przegrana z PTB w hali Rose Garden 86:66. Ostatnio chciałem postawić czystą 2 na Memphis, ale zabrakło odwagi, dlatego dzisiaj postawię, ale asekuracyjnie bo Portland to nie są chłopaki do bicia. Memphis gra u siebie i to jest wielki atut, grają na równym, dobrym a przede wszystkim skutecznym poziomie. Nie mają wielkich kontuzji w zespole, cały czas trzymają się utartego składu i to procentuje w pewnych zagraniach „na pamięć”, które są wykorzystywane. Wszyscy się zachwycają rewelacyjna grą Mike Conley’a który odwala świetną robotę w zespole. Dzięki niemu tak naprawdę zespół gra na dobrym poziomie i walczy z każdym. W każdym spotkaniu Grizzlies pozwalają sobie na obszerną rotację ławką, w każdym spotkaniu kto inny kreowany jest na „lidera” i to się podoba. W końcu to gra zespołowa ???? Portland także nieźle ciśnie na koniec sezonu. Grają dobrze pod każdym względem, gra się klei i skuteczność jest zadowalająca, dlatego odzwierciedla się to w wynikach. Ostatnio przegrali z Houston, ale trudno się nie dziwić skoro Rockers u siebie rządzą. Oba teamy dzisiaj zagrają w optymalnych składach i liczę na ostrą walkę gospodarzy z zespołem z Oregonu. Ponadto miśki muszą udowodnić PTB, że u siebie mogą walczyć z każdym ,nawet zespołem pokroju PTB.
The Grizzlies are on a four-game winning streak, and no one is playing better than point guard Mike Conley.

.... Memphis ładnie pograło z PTB, a mecz Miami vs.. NOH to było kompletne dno i beznadzieja... Takiego badziewnego meczu już dawno nie oglądałem:kwasny4565:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom