>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - kwiecień

Status
Zamknięty.
zynio20 0

zynio20

Użytkownik
San Antonio Spurs - Seattle Sonics​

How many points will Seattle score ? Over / Under 84 pts
Typ - Under 84 pkt ✅✅✅

Gracze Seattle maja ogromne problemy ze zdobywaniem punktow grajac z druzynami ktore preferuja defensywe. Taka ekipa niewatpliwie jest San Antonio. Ostatnie spotkania Seattle pokazuja ze maja ogromne problemy w ofensywie (za wyjatkiem spotkania z Denver - ale chyba kazdy zna styl gry ekipy Denver). Dzisiaj bedzie im bardzo trudno zrobic jakis oszalamiajacy rezultat. Dlaczego ? Widze kilka powodow. Wg mnie pierwszym i najwazniejszym jest fakt ze Spurs nadal licza sie w walce o mistrzostwo konferencji ale i za ich plecami robi sie goraco i trzeba wygrywac. Ten fakt moim zdaniem zapewnia pelne zaangazowanie w gre. Rowniez ostatnie nie najlepsze wystepy ekipy SA moim zdaniem beda impulsem do lepszej gry i zrekompensowania kibicom ostatnich niepowodzen. Rowniez styl gry druzyny z TX odpowiada takim typom, gdyz nie jest tajemnica ze Spurs opieraja swoja gre na graniu dlugich, cierpliwych akcji co znacznie skraca czas efektywnej gry dla Seattle
. Ostatnim argumentem jaki odnajduje na te chwile i o ktorym wspomnialem na poczatku jest nie najlepsza ofensywa Seattle, ktorzy maja czeste problemy ze skutecznocia. Dzisiaj rywal jest bardzo solidny w elemencie obrony i mysle ze typ powinien sie sprawdzic.

przemolo_west-side 0

przemolo_west-side

Użytkownik
...::big revange game for Bucks::...&gt;&gt;&gt;i co z tego...
NJ Nets - MIL Bucks
MIL Bucks -9.5 ⛔⛔⛔
3.3
bet365

Na poczatku trzeba powiedziec ze w druzynie Nets wystep Cartera i Charlie Villanueva&#39;y stoi pod znakiem zapytania. Ale nawet z nimi dzisiaj Nets mieliby marne szanse na wygrana, poniewaz jest to bardzo wazny mecz dla Bucks nawet jezeli juz dawno stracili szanse na PO. Dlaczego wazny? Poniewaz przegrali z NJN wszystkie 3 mecze w tym sezonie i to kazdy bardzo grubo. Najpierw 2 pkt w pierwszy meczu w Milwaukee, potem 7 w New Jersey i nastepny 14 rowniez w na wyjezdzie. Napewno dzisiaj beda chcieli wziasc rewanz i wygrac to 4 spotkanie. Obydwie druzyny graja b2b ale NJ ostatnio gra 3 spotkania na wyjedzie pod rzad i sa po paralizujacej porazce z Toronto, po ktorej oficjalnie odpadli z walki o PO. Jutro nie ma dla nich zadnej motywacji, nie maja juz o co grac. Natomiast Bucks napewno nie potraktuje tego meczu od tak sobie, poniewaz byc pokonywanym przez jedna druzyne w sezonie 4 razy w sezonie to bardzo kompromitujace, na dodatek graja we wlasnej hali gdzie kibice napewno nie beda chcieli zobaczyc kolejnej porazki swojej druzyny i mysle ze Bucks beda miali to na sumieniu i nie zawioda swoich kibicow. New Jersey nie grajace juz o nic w dodatku bez VC nie maja czego szukac w Milwuakee. C&#39;mon Bucks!!!
+ Philedelfia/Washington
Under 195 ⛔⛔⛔
1.9

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Popieram w pełni typ na Milwaukee ..są typowym zespołem swojego parkietu...aczkolwiek -9.5 to jest bardzo dużo nawet jak na drużne swojego parkietu i rządną rewanżu....heheheh a Charlie Villaneuva w przeciwieństwie do Cartera nie gra w Netsach ..póki co:-D
Natomiast sam gram dzisiaj under w Waszyngtonie..udało mi sie złapać 197.5. Powodzenia!

K 18

klakson

Użytkownik
Panowie mam pytanko. Dlaczego na Boston Celtics jest taki duzy kurs ? 2.85 w bah. Czy Ten Kurs Oznacza Ze Pirce, Garnet, Alen i Rondo grzeja lawe ?

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
z tego co wyczytalem to Leon Powe i Eddie House sa wykluczeni z dzisiejszego spotkania z powodu kontuzji. A co do reszty nie ma zadnego info, ale zapewne jak ostatnio bywalo pograja z 20-25 minut niezaleznie od wyniku.

K 18

klakson

Użytkownik
W takim razie mysle ze kurs na boston jest dosc ryzykowny ale moze wejsc atlanta jakos nie zadziwia. Szkoda ze nie gra house bo dobrze 3 pakuje czasem ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Boston tego meczu nie odpuści . Obydwa zespoły spotkają się już w 1 rundzie Playoff i idzie tu o przewagę psychologiczną przed PO. House i Powe nie zagrają , Big 3 być może będą mieli limitowane minuty gry ale powiedźmy sobie szczerze jak Boston chce wygrać to wygrywa z takimi rywalami nawet bez liderów ...

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Fakt, kurs fajny, niestety mi wycofali juz z Bwin to spotkanie na te chwile go nie ma ???? czyli cos jest na rzeczy bo nie bylo takich akcji wczesniej ???? Wypadniecie Powe i Housa, przy ewentualnym oszczedzaniu liderow stwarza spora szanse dla Hawks. Chyba przyznasz ze Ci dwaj sa dosc istotni w rotacji Riversa. takze dzisiaj liderzy najprawdopodobniej dostana wiecej pograc ???? Ale to tylko czyste domysly.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Wiadomo czy w meczach sa jakies kontuzje?:
Utah Jazz - Denver Nuggets
Washington Wizards - Philadelphia 76ers

K 18

klakson

Użytkownik
Mysle ze jak Boston wypusci na parkiet liderow to nie bedzie to jakies wielkie obciazenie dla nich. Do play off jest jeszcze troche czasu. Chociaz ten wysoki kurs daje do myslenia ???? a za 2 razem kusi zeby go zagrac ????
Jacques

Grasz moze na Celtics ?

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Utah -No injuries reported.
vs.
Denver -
. Nene - Groin
Washington -E. Thomas - Heart
vs.
Philadelphia -H. Hill - Knee
ewentualnie jeszcze takie cóś ..
Getting back on track could be a challenge with Philadelphia forward Andre Iguodala nursing a bruised lower left leg. Iguodala, the Sixers&#39; leading scorer with 19.9 points per game, limped off the court midway through the first quarter Friday. He returned midway through the second quarter, but was clearly less than 100 percent

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Washington Wizards - Philadelphia 76&#39;s 109-93 ✅
Typ 1 - kurs 1.85 Unibet
Dosc istotny pojedynek. Obie ekipy walcza wraz z Toronto o pozycje 4/5/6. W dotychczasowych spotkaniach miedzy druzynami Wizards i 76&#39;s 2-1 na korzysc &quot;szostek&quot;, takze w razie porazki Phila przeskoczy Czarodziei. Zapowiada sie wiec bardzo ciekawe spotkanie. Po wczorajszej klesce w Detroid (czolowi gracze troche odpoczeli gdy wynik byl juz przesadzony) uwazam ze dzisaij zagraja o niebo lepiej i napewno powalcza z 76&#39;s zwlaszcza ze jak juz wspomnialem, jest o co grac. Washington bez nowych kontuzji, czolowi gracze dostepni U siebie Waszyngton grozny i Filadelfia powinna miec dzisiaj spore problemy z pokonaniem druzyny ze stolicy. Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie ????
Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 1 @ 2.4 108-105✅ rarytas ????
Ekipa Dallas oslabiona brakiem Howarda (najprawdopodbniej nie zagra, watpie by Johnson ryzykowal jego zdrowie na PO), Stackhousa oraz Allena. Druzyna Portland gra tym kogo ma, nie ma nowych kontuzji oprocz tych ktorzy nie graja juz jakis czas. Wyjazdy nie sluzom graczom Portland jednak u siebie potrafili ograc Lakers. Druzyna Dallas zagwarantowany udzial w PO i spadek z 7 miejsca raczej im nie grozi (maja w perspektywie mecz z Seattle, wiec wystarczy go wygrac i jest 7 miejsce), wiec dzisiaj w zwiazku z oslabieniami zagram na Portland. Howard to bardzo wazny gracz, ktory zawsze dokladal sporo pkt, Portland nie traci u siebie duzo pkt, niezle bronia a i w Dallas niekoniecznie musi byc pelna mobilizacja. Dirk najprawdopobniej (z wypowiedzi Johnsona tak wynika) bedzie gral mniej minut. Wiem ze typ wiaze sie ze sporym ryzykiem wiec gram to dosc ostroznie. Moze ryzyko sie oplaci. ????

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Co do pytania o mecz Denver/Utah to mam cynk od bardzo bardzo dobrego gracza z covers.com ktory gra dzis Denver + punkty i under....to tak tylko jeśli chciałbyś grać Utah...nie namawiam do niczego aczkolwiek sam jestem zainteresowany underem w tym meczu. Pozdrawiam i powodzenia!!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie ja rozumiem, że wykorzystujecie fakt że ostatnio bardzo mało kasuje stąd postów ale proszę trzymajcie się regulaminu i nie róbcie z tematu shoutboxa .
Co do meczu Bostonu to wielka trójka grała tylko przez 3 kwarty. W 4 w ogóle nie grali. Najciekawsze jest to, że Hawks prowadzili w połowie IV kwarty 8-9 punktami a rezerwowi Bostonu odrobili straty i wygrali. Cassell Show w końcówce i piękny kurs kto postawił to się cieszy. Jednak siła Bostonu tkwi w zespole i tam nawet zmiennicy wygrywają mecze. Finał konferencji mają na 100 % .

przemolo_west-side 0

przemolo_west-side

Użytkownik
Seattle-Dallas
Under 195.5 ✅ ✅ ✅ 99-94 bravo Ponaddzwiekowcy :-D
2.3
bet365

Do skladu gosci wraca Stackhouse i Howard.Choc z tym drugim niewaidomo, moze dostac troche odpoczynku od trenera Avery Johnson, ale do gry juz w pelni jest gotow. To napewno przemawialo by za overem ale nic z tego. W tym sezonie obie druzyny spotykaly sie 3 razy i 2 padal under(160 pkt i 172 pkt). Na wyjzedzie Mavs pokonali Sonics 90-70. Dzisiaj napewno beda chcieli zrobic dobry powrot po prazce z Portland. Sonics w meczu z SAS grali dobrze w obronie tylko w pierwszej kwarcie, gdzie nie pozwolili na zdobycie tylko 13 pkt. Ostatnio na wyjazdach Mavs zdobywali over 100 tylko z druzynami usbosobionymi ofensywnie jak SUNS(zdobyli 105),LAL(108),GSW(104),Denver(105),Utah(110). A pomiedzy tymi meczami z Clippers tylko 93 i Z Heat 98. Dzisiaj Mysle ze zdobeda podobna ilosc pkt i tym samym nie pozwola Seattle przeskoczyc bariery 90, ktorej to Sonics nie zdolali przeskoczyc w 3 ostatnich meczach (83 wlsanie z Mavs,80 z Houston i 74 z SAS)gdzie linie byly ustawione zdeycdowanie nizej niz dzisiaj ta podstawowa, czyli 199,5 (LOL). Dodam ze Durant przeciwko Mavs zdeycydowanie sobie nie radzi rzucajac srednio 12 pkt przy 31 % skutecznosci. Sonics to najlepiej zbierajaca druzyna ligi i mysle ze na koniec sezonu beda chcieli (jak zapowiadal nie dawno Durant) przylozyc sie bardziej do obrony, co poskutkuje tym ze tak jak wczoraj z SAS, sami rzuca malo. Wczoraj SAS grali bez Ginobli a dzisiaj Dallas gra najslniejszym skladem wraz z F Stackhosue i Howardem, dlatego boje sie czy nie przeskocza dzisiaj powyzej 100 ale i tak nie powinni dac Seattle duzo mozliwosci. Musza tylko wyciagnac wnioski z wczorajszej porazki z portland.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Na dzisiejszą nockę z NBA proponuje dwa typy z duuużym kursem. Ale w tej fazie sezonów największa głupotą jest granie kursów po `1.20. Na początek Spurs. Myślałem, że padnę gdy zobaczyłem kursiwo na Spurs. 4.20 na Spurs !! OMG. Czy ktoś oszalał ? Ja rozumiem, że Kb24 to MVP a goście zagrają bez Manu ale to wciąż są Spurs ! Ich siłą jest gra zespołowa i w pojedyńczym meczu Manu może być zastąpiony przez innych graczy. Jest to mecz o pozycje nr 1 na Zachodzie i napewno Spurs marzą o pojedynku z Denver/GSW bo ten zespół im pasuje, więc nie ma mowy o odpuszczeniu tego meczu. W takich meczach dla mnie zawsze Spurs są faworytem ;-) LAL niby ostatnio wymiatają ale mnie nie bardzo przekonują . Daję tutaj 50 % na WIN Spurs takze po 4.20 biorę !!
To samo w meczu Denver - Houston. Też jest to pojedynek na śmierć i życie dla obu zespołów. Rockets wciąż liczą na 1 msc. a Denver wcale nie jest pewne 8 msc. w konferencji. Szanse 50 na 50. Kurs wysoki , pewnie buki obawiają się że nie zagra Battier ale Rockets tak jak w przypadku Spurs czy Bostonu liczy się zespół a nie pojedynczy gracze. Jeśli przeciwko jakiemuś zespołowi Denver nie potrafi kompletnie grać to jest to Houston. 2 wysokie porażki i 1 W po dogrywce gdy goście grali bez TMaca czy Landrego. Teraz również powinien być mecz na styku a po takim kursie ja się skuszę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom