>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

NBA - kwiecień

Status
Zamknięty.
slander 10

slander

Użytkownik
Houston Rockets u Los Angeles Clippers
Los Angeles Clippers +9,5⛔
Patrząc na nazwy i bilans obu klubów, można w ciemno stawiać na Houston. Jednak wg. mnie w tym meczu będzie niespodzianka.
Houston obecnie zajmują 6 miejsce w konferencji i wciąż mają szansę na top4 zachodu. Niestety z obozu Rockets napływają niepokojące informacje. W ostatnich 2 meczach nie zagrał Rafer Alston, który jest głównym rozgrywającym i trzecią opcją w ataku Houston. Zaowocowało to zdobyciem jedynie 79 pkt z Seattle, czyli ok 10 mniej niż w ostatnich meczach. Występ Skip To My Lou w meczu z Clippers stoi pod znakiem zapytania. Najgorsze jest jednak to, że lider Houston - T-Mac w meczu z Sacramento nabawił się kontuzji ramienia. Nie jest ona na tyle poważna aby wykluczyć Mcgrady&#39;iego z gry, ale z pewnością utrudnia mu grę.
Clips w tym sezonie musieli zrezygnować z walki o playoffs, gdyż ich skład został mocno osłabiony przez kontuzje. Przez cały sezon muszą sobie radzić bez Shauna Livingstona(pierwszy rozgrywający), a lider zespołu - Elton Brand wrócił do gry 2 mecze temu. To właśnie powrót Eltona pozwala mi stawiać na LA Clips. Nie jest on co prawda jeszcze w optymalnej formie, ale średnio 17 pkt w tych 2 meczach przy skuteczności ok. 50% pozwala być optymistą. Oba mecze zespół z LA rozegrał na wyjeździe i Brand nie miał jeszcze okazji zaprezentować się swoim fanom w Los Angeles.
Oczywiście sytuacja Clippers nie jest tak do końca różowa. Nie zagrają Cuttino Mobley, Tim Thomas i Chris Kaman. Jednak myślę, że Houston bez Yao nie mają zbytnio kogo postawić przeciwko Brandowi. Mutombo nie ta dekada, a Scola nie radzi sobie w pojedynkach z atletycznymi wysokimi. Ostatnie 2 mecze w wykonaniu Scoli to jakieś nieporozumienie: 0pkt(!)z Portland i 7 pkt z Seattle.
Gdyby w Clips miał grać ktoś z trójki Mobley, Thomas, Kaman nie wahałbym się postawić na zwycięstwo LA. Jednak w tym wypadku wolę być ostrożny, a handicap na tyle spory, że Clips nie powinni mieć problemów z pokryciem.

gunman 0

gunman

Użytkownik
Dziś w profesjonalu zagralem sobie cos takiego za małą stawkę.
Jazz u Hornets
T.Chandler over 11.5 ⛔
Zagralem tak poniewaz ogladajac ostatnie spotkanie trudno nie zauwazyc tego zawodnika. Duzo robi pod tablicami, ale przede wszystkim uwazam ze jest doskonale zgrany z C.Paulem ktory czesto zagrywa mu pilke na alley-up. Mysle ze w meczu z Utah 12 PKT jak dla niego najbardziej do zdobycia

JA Musze koniecznie ten mecz zobaczyc.............. 77-66

ms89 0

ms89

Użytkownik
Golden state Warriors - Sacrament kings +13
Kurs 1.91
Ostatnio sacremanto poprawilo sie wygrali z denver na wyjezdzie z huston u siebie. Ostatnia potyczka z Golden State warriors skoczyło sie wynikiem 105:102 dla Wojowników Ostatnie mecze tych druzyn zawsze wygrywali wojownicy i tylko 2 razy od 2002 roku padł taki duzy handicap w 2006 i w 2003 . Uwazam ze GSW chodz potrafi dobrze grac ale tez potrafi ladnie zwalic mecz ja uwazam ze Golden State warriors nie wygra 13 pkt z sacramento i jak dla mnie ten typ z handi na Sacramento do prezent od buków:]

L 0

losyart

Użytkownik
NOH-Utah Jazz+6.5
Typ 1
kurs 2.05
Buk:Betgun

Gracze Nowego Orleanu zajmujący pierwsze miejsce w konferencji zachodniej podejmują będące 4 w tej konferencji Utah Jazz. Zapowiada się bardzo ciekawy mecz głównie ze względu na pojedynek rozgrywających Chrisa Paula(NOH) i Derona WIlliamsa(Utah) a także Westa(NOH) i Boozera(UTAH). Można powiedzieć mecz na szczycie jednak każdy kto interesuje się NBA wie że Utah najgroźniejsze jest we własnej hali za to wyjazdy idą im przeciętnie czego dowodem ostatnia wyjazdowa porażka z Minnesotą jedną ze słabszych drużyn ligi.Nowy Orlean ma aspiracje na utrzymanie pierwszej pozycji w konferencji co nie będzie łatwe bo przed nimi jeszcze 4 wyjazdy w tym 2 trudne dlatego ten mecz jest niezwykle ważny żeby go wygrać sądzę że gospodarze będą utrzymywać 3-6 punktową przewagę przez większość meczu ale w końcówce odjądą Jazzmanom na większą ilość punktów.

J 6

jukenduit

Użytkownik
Czy prezent od buków to bym nie powiedział, raczej dobrze zastawiona pułapka. GS musi wygrac i im wieksza bedzie miało przewage dajmy na to po 3 kwarcie tym lepiej dla nich bo nie beda grali koncówki pod presja wyniku. Obie druzyny raczej overowe wiec wynik powinien byc wysoki a wtedy łatwiej o wieksza wygrana. Jak dla mnie linia wystawiona optymalnie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Popieram przedmowce, Jazz wyjazdy bardzo slabe, nie wiem z czego sie to bierze ale oni maja fatalny bilans wyjazdow, ostatnio z Minesota wlasnie przegrali 7 i bedzie im ciezko pokonac NOH. Postawa NOH dla mnie male zaskoczenie, fajnie zbydowana druzyna, podobno moze nie zagrac w Utah Brewer a to byloby spore oslabienie.

NOH 1.49
NOH(-4.5) 1.91

gunman 0

gunman

Użytkownik
Detroit Pistons u Philadelphia 76ers
Ile punktów zdobędzie Detroit?
Mniej niż 90 ⛔
Na sam początek pragne zaznaczyc ze obydwie druzyny play-off&#39;y mają jak w banku. Uważam jednak że ten typ ma spore sznse na wejście. Trener Detroit powiedzial że da pograć rezerwą pistons aby oszczędzać czolowych zawodnikow Klubu. Dodam takze że Phila do slabo broniących drużyn z pewnością nie należy i 90 PKT będzie bardzo trudne do wykonania dla Pistons.

Charlotte Bobcats u New York Knicks ✅
Więcej niż 208
Na sam poczatek dodam ze mimo iz druzyny szansy na play-off nie maja to jednak nie odpuscily koncowki sezonu i graja bardzo dobrze. Rzeklbym ze sa rewelacja koncowki sezonu zasadniczego. Spotkanie moze byc bardzo zawziete. Dodam ,ze obydwie druzyny mistrzami obrony nie sa,poniewaz styl gry obu druzyn jest nastawiony na ofensywę. Próg 208 PKT wydaje mi sie jak najbardziej do przekroczenia

L 0

losyart

Użytkownik
Toronto Raptors-Milwaukee Bucks +14.5
Typ 2
kurs 1.85
Buk:Betgun

Walczący o jak najlepsze rozstawienie w playoffach Raptorsi podejmują Bucks i są zdecydowanym faworytem według buków a ja uważam że trochę przesadzonym.Znaczy zapewne wygrają ten mecz ale nie więcej niż 15 punktami .Po pierwsze Raptors mnie już nie raz zawodzili jak stawiałem na nich nawet w mniejszym handicapie po drugie ostatnio znów zaczęli cieniować dowodem czego 3 ostatnie porażki w tym jedna u siebie.Bucks co prawda też notują już 3 porażki ale zawsze po dość wyrównanej walce i przegrywają nieznacznie a więc mój typ to 2

J 6

jukenduit

Użytkownik
Houston-Seattle under193,5
OStatni mecz tych druzyn 5 dni temu ---&gt; suma pkt 145. JAk zagraja tak jak na wyjezdzie to chyba beda potrzebowali 5 badz 6 kwarty ???? zeby osiagnac over. Chociaz dzis wynik napewno bedzie sporo wyzszy ale 195pkt raczej nie powinni zdobyc ???? Wogole dzis jakies dziwne linie powystawiali---&gt; Orlando-Chicago 207,5?? Nie analizowałem tego ale na pierwszy rzut oka to under jak w morde strzelił:-? No i over NY-CHAR 208,5 tez powinien ładnie wejsc.

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Houston - Seattle
Houston under 104.5 pkt (bwin) @ 1.91 ✅✅✅ 103 - 80 ????
Co tu duzo mowic, ekipa Houston bardziej defensywna niz ofensywna. Udzial w PO zapewniony, szanse na wyzsze pozycje sa raczej marne biorac pod uwage kto z kim ma jeszcze mecze do rozegrania. Czytalem wypowiedzi Adelmana ktory jasno wyrazil sie ze zamierza w ostatnich spotkaniach nieco zabezpieczyc swoich najlepszych graczy przed kontuzjami wiec nie ma chyba co liczyc na ich dlugie wystepy. Chodzi tu glownie o T&#39;Maca, Alstona i Battiera ktorzy miewaja problemy ze zdrowiem. Sa co prawda mlodzi i ambitni gracze jak Brooks, Landry czy nieco bardziej doswiadczony na parkietach (Europejskich) Argentynczyk Luis Scola ale uwazam ze 104 pkt to sporo i tak aby dzisaij Houston tyle rzucilo. Innym argumentem jest dla mnie postawa Sonics ktorzy z druzynami preferujacymi Defensywe nie radza sobie i rzadko kiedy rzucaja w okolicach 90 - 100 pkt. Dominuja natomiast marne wystepy z mizernymi zdobyczami pkt. Watpie by przewidywana przeze mnie slaba postawa Sonics dzisiaj byla jakos wyjatkowo motywujaca ekipe Houston do tego by nadmiernie forsowac tempo spotkania a co za tym idzie zdobyc w granicach 100 pkt i wiecej.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Pierwszy post, mam nadzieje ze nie ostatni. Mój typ na dzisiaj to:
UTAH/DALLAS under 199 (@1.99 pinnacle)✅:spokodfhgfh:(łączna ilość punktów 191 ..ufff Dirk Novitzki uratował mój typ przed dogrywką rzutem za 3 na 0,9sek przed końcem)

Wielkimi krokami zbliżają sie już playoffy a co za tym idzie drużyny przygotowują swoją taktyke już teraz, w końcu zostało tylko kilka meczy do rozegrania w sezonie zasadniczym. Wiadomo powszechnie że drużyny które zdobywają duże ilości punktów ale tracą też ich dużo mają bardzo cięzko w playoffs gdzie obrona to jest podstawa do wygrania tytułu mistrzowskiego.
Mimo ze ostanie wyniki meczy pomiedzy tymi drużynami znacznie przekraczały ustalone przez booków totale ( Over/Under 4-1 w ostatnich 5ciu meczach...6-4 w 10ciu) uważam ze linia w tym meczu jest ustawiona za wysoko..to nie powinien byc typowy &quot;shoot-out&quot;, moim zdaniem właśnie wyniki bezpośrednich meczy Utah i Dallas mają tutaj najwiekszy wpływ na wysokośc linii totalu.
To natomiast są staty sprzyjające mojemu typowi:
Under is 8-1-1 in UTA last 10 vs. NBA Southwest.
Under is 7-1 in DAL last 8 games as a favorite.
Under is 48-21 in DAL last 69 vs. NBA Northwest.
(statystyki ze strony wagerline.com)
Zarówno Utah jak i Dallas nie są drużynami typu run&#39; n &#39;gun (jak np Nuggets czy Golden State) grają szybko tylko będąc pod presją właśnie takich drużyn lecz ich typowym stylem jest nacisk na obronę
Właśnie obronę można zauważyć w ostatnich meczach Utah ( ze Spurs u siebie i na wyjeździe w Nowym Orleanie..w obydwu meczach pozwolili zdobyć rywalom odpowiednio 64 i 66 punktów!!! - co przy tak klasowych rywalach budzić może respekt
Moim zdaniem Utah realizuje już teraz taktykę trenera Jerry&#39;ego Sloan&#39;a na grę w playoffach...kosztem gry offensywnej skupienie się na obronie co przy dobrym wykonaniu tego zadania skutkuje diametralnym obniżeniem skuteczności przeciwnika..

Drugim typem na dzisiaj jest....
1 kwarta meczu Denver/Golden St OVER 61 (@1.952 pinnacle):????(59 punktow w pierwszej kwarcie...no cóż!)
....tutaj rzecz dla mnie jest oczywista..od jakiegoś czasu śledzę ten trend tzn. w meczach tego typu drużyn, których metodą na wygranie meczu jest &quot;odstrzelić&quot; przeciwnika (nie myślących kompletnie u taktyce obronnej), gdzie total całego meczu jest ustawiony bardzo wysoko 1 kwarty bardzo, bardzo często przekraczają linie totalu ustalone na nie przez booków (nawet jeśli mecz ostatecznie kończy sie zdecydowanie poniżej linii totalu na całe spotkanie).
Życzę wszystkim powodzenia w ich dzisiejszych grach.

R 25

rozumny

Użytkownik
Spotkanie:Golden State Warriors - Denver Nuggets
Typ:2
Kurs:2.8
Bukmacher:bwin

Analiza: Spotkanie NBA.Druzyna Golden State Warriors podejmuje na wlasnym parkiecie ekipa Denver Nuggets.Sa to dwie druzyny ktore walcza o 8 miejsce w swojej konferencji.W ostatnich 6 spotkaniach pomiedzy tymi druzynami 5 razy wygrala druzyna Denver Nuggets.Swiadczy to juz o tym ze Nuggets maja patent na obecnie grajaca akiepa z Golden State.Nuggets maja w swoim skladzie naprawde wielu swietnych zawodnikow z Anthonymi i Iversonem na czele i brak takiej druzyny w playoffach bylby sporo strata dla widzow.Co prawda Wojownicy tez pokazali wiele dobrego ale uwazam ze ekipa z denver ma mocniejsza ekipe, wiekszy potencjal i naprawde moga cos osiagnac w plaoffach.Stawiam na gosci tego spotkania.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Dziś zagram kilka meczy lecz chcę napisać tylko o jednym , moim zdaniem najsilnieszym typie. Od dzisiaj będe podawał także skale pewności wyrażoną w &quot;unitach&quot;(od 1 do 5).

SEATTLE/SAN ANTONIO SPURS under 186.5 :spokodfhgfh: ✅(169punktów)
gra za 4 UNITY

(@1.91 Partybets...teraz linia spadła już znacznie choć nadal uważam że jest to warte zagrania lecz oczywiście za troszke niższą stawke)

Prześledziłem dokładnie statystyki dotyczące totali meczy Spurs u siebie i wynika z nich że w większości przypadków zdecydowanie bierze górę under...we wszystkich meczach w tym sezonie O/U 29-48, jako faworyt 25-35, w domu 15-23, po trzech z rzędu underach 14-20, w piątek 14-30, gdy grają ze słabo broniącymi drużynami 16-26, po porażce 10oma punktami lub większej...właśnie ostatnia porażka u siebie z Phoenix Suns 17oma punktami skłania mnie bardzo aby myśleć że w tym meczu spurs nastawią sie bardzo na obronę , do tego Seattle rzuca z bardzo słabą skutecznością w całym sezonie i 39% w ostanich 5 meczach. Skutecznością nie grzeszą także Spurs ostatnio, a biorąc pod uwagę to że nie zagra dziś Manu Ginobili (najlepszy strzelec zespołu) z powodu kontuzji orza to że trener Popovich prawdopodobnie skróci czas gry Duncana możemy się spodziewać raczej niskiego wyniki..przewiduję wynik gdzieś w granicach 160-175, licząc dziś na skuteczną obronę San Antonio.

Życzę wszystkim powodzenia w ich grach!!!

gunman 0

gunman

Użytkownik
Ja także mam na dzis dosc ciekawy typ
New Orleans Hornets u Los Angeles Lakers ⛔
Do staples Center przyjezdzaja dzis szerszenie. NO najlepiej radzą sobie na wyjazdach a mecz ten moze byc dla nich szczegolnie wazny. Muszą teraz wygrywac aby utrzymac mistrzostwo konferencji. Z tego co kojarze to takze jezeli wygraja konferencje to wlasnie trafia na L.A czyli gra takze na pozimie prestizowym. Dodatkiem będzie takze &quot;mały&quot; pojedynek o MVP miedzy Chris&#39;em Paulem a Kobe&#39;ym Bryant&#39;em. Kurs na Hornets wynosi w Bwin 2.50 także uważam że po niezawysokiej stawce mozna zaryzykowac

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Detroit Pistons - Washington Wizards (under/over 186.5) 2 1,85
Pistons pewni awansu, w ostatnich meczach ich podstawowi gracze grają po 20 minut, tłoki nie przykładają się tak już do obrony, a przyjeżdżają nieźli czarodzieje, którzy raczej problemów ze zdobywaniem pktów nie mają, więc myślę, że linia 186,6 zostanie przekroczona ze sporą nawiązką.
Houston Rockets(+2,5) - Phoenix Suns(-2,5) 2 1,85
suns ostatnio w dobrej formie, wysoko pokonali Spurs na wyjeździe, houston ostatnio wygrywało, ale z cienkimi zespołami. Dla mnie w tych drużynach jest po prostu różnica klas. Shaq z każdym meczem coraz lepiej wpasowuje się do zespołu i nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo suns ok .10 pktami.

J 6

jukenduit

Użytkownik
Tłoki nie przykładaja sie do obrony? Że nie graja tak skutecznie to sie zgodze ale obroną graja bardzo dobrze. Pewniejsza chyba wygrana WAS, ostatnie mecze Detroit to w wiekszosci undery. Wash nie jest druzyna typowo overowa ani tez underowa ale jezeli gospodarze zagraja tak jak graja ostatnio to under powinien sppokojnie wejsc.
Co do Houston to trudno mi wytypowac wynik, ale skłaniałbym sie ku Houston. Chca wyprzedzic SA a PHO Lakersów, przy czym wieksze szanse maja gospodarze, do tego dochodzi atut własnego parkietu co moze byc rozstrzygajace. PHO wygrali ostatnio z SA ale 3 dni wczesniej przegrali z Dallas i to po kompromitujacej 4 kwarcie. To że HOU wygrywa ze słabymi zespołami nie oznacza ze z lepszymi maja przegrywac, no i te ostatnie wygrane nie sa wygranymi kilkoma pkt. Jezeli HOU zagra dzis w obronie tak jak osatnio to PHO za duzo nie rzuci i spokojnie moga liczyc na wygrana. A co do róznicy klas miedzy tymi zespołami to pozostawie to bez kmentarza. Jezeli juz na siłe typowac cos z tego meczu to under.
A co do dzisiejszych meczy to wg mnie pewniejsze meczo to nawet BOS-MIL(+14) IND z handi,

slander 10

slander

Użytkownik
Phoenix Suns u Houston Rockets 1⛔
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie między Phoenix i Houston. Oba teamy dzieli pół meczu różnicy. Suns walczą z Lakers o zwycięstwo w Pacfic Division, a Houston wciąż chcą wyprzedzić Spurs, aby zdobyć home court advantage przed playoff. Houston ma lepszy bilans ostatnich dziesięciu spotkań(7W 3L), ale w tym są 4 mecze ze słabymi drużynami. Natomiast Phoenix wygrało ostatnio prestiżowy mecz ze Spurs i z pewnością zechcę wywieść z Texasu jeszcze jedno zwycięstwo. W tym sezonie oba teamy spotkały się już trzykrotnie. Suns prowadzą 2:1 i już raz wygrali w Houston. Jedno zwycięstwo Rockets to zasługa jeszcze Yao Minga, który w listopadowym meczu z Suns zdobył 31 pkt. Bez Yao Houston również są groźni, ponieważ ostatnio znacznie poprawili obronę. Nie sądzę jednak aby byli w stanie powstrzymać pod koszem duet O&#39;Neal Stoudemire. T-Mac też nie będzie miał łatwego życie, gdyż zajmą się nim Grant Hill i Gordan Giricek(świetnie powstrzymywał T-Maca w ostatnich playoffach).
Obecnie Suns są w lepszej formie i chcą poprawić swój bilans przeciwko czołowym drużynom(vide spotkanie ze Spurs). W playoffach nikt nie daje zbyt wielu szans Rockets, którzy grają bez Minga, a to spotkanie będzie właśnie rozgrywane na poziomie playoffs.
Edit: Może i analiza była dobra(Amare i Shaq 53pkt), ale niestety zawiedli niscy Suns. Nash 6pkt i Bell 3pkt:kwasny4565:. Obie drużyny zmierzą się prawdopodobnie w pierwszej rundzie playoff i Rockets będzie miało HCA i psychologiczną przewagę. Może Tracy wreszcie awansuje do drugiej rundy?

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Jukenduit (nawiasem fajna ksywka):-D..zgadzam sie z tobą co do tego że najlepszym typem w meczu Pho/Hou byłby under ale mam inne zdanie co do poziomu gry obu zespołów. Owszem Suns dali wielką plamę z Dallas i to jeszcze u siebie myśląc że jest już po meczu przestali kompletnie grać (przeżyłem to dość boleśnie bo miałem na nich trochę pieniędzy postawionych heh)...meczu z San Antonio nie widziałem ale wiem że Shaq zagrał dobrze ..myślę że phoenix wygrają dziś tablice. Shaq raczej nie bedzię miał kłopotu z Mutombo, na dodatek Tmac jest nie wpełni sił pewnie zagra ale jak długo i jak tego już nikt nie wie(pamiętajmy co powiedział trener Adelman &quot;zależy mi najbardziej by on i Battier byli zdrowi na playoffy), choć w sumie to też nie zdziwię się jak rzuci ponad 30..druga sprawa to że Shaun Battier jest kontuzjowany a to dobry obrońca. Moim zdaniem większą siłę rażenia mają Słońca..spójrz na ich mecz niedawny w Phoenix, owszem można powiedzieć że grali u siebie...to fakt ale oglądając ten mecz widziałem że w ani jednym momencie Rockets nie mieli cienia szansy na wygraną , Suns prowadzili od początku do końca- Houston kilka razy odrobili straty do kilku punktów po to tylko by za chwilę przegrywać znowu dwócyfrową liczbą. Wydaję mi się że mimo chęci rewanżu ze strony Houston to Phoenix są bardziej zmotywowani do wygrania konferencji z Nowym Orleanem.
A to troche statystyk:
* PHO are 14-3 ATS in the last 17 meetings.
* Favorite is 7-2 ATS in the last 9 meetings.(wagerline.com)

PS. ciekawie i użytecznie byłoby wymieniać myśli co do meczy tutaj na forum, moim zdaniem..pozdrawiam!

SLANDER śWIETNA ANALIZA!!:spokodfhgfh:

J 6

jukenduit

Użytkownik
No fakt wyczytałem teraz ze McGrady i BAttier jakies urazy, ale mysle ze Tracy zagra, tylko ciekawe ile i jak. Teraz to sie zastanawiam czy nie zagrac 2 :-D Do tego dzisiaj LAL-NOH, zwyciestwo Hornets byłoby im na reke. Chyba jednak zagram.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Nie mam za bardzo zdania co do meczu NO/LAKERS..mogę powiedzieć tylko jedno: oglądałem wczoraj mecz Lakersów z Clipsami i dało się zauważyć że co po niektórzy (czytaj Kobe) byli myślami gdzie indziej...to takie spostrzeżenie. Ja osobiście wolałbym wziąść 5 punktów dla NO niż grać ML....tylko że linia początkowa była 3 punkty tylko i pytanie jest dlaczego jest już 5...Lakersi dziś mają dużeszanse wygrać jeśli dobrze czytam zamiary booków. ????

Cholera jednak to Houston wygrało i to pewnie...Suns daleko nie zajdą w playoffs ..coś mi się zdaje....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom