>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - kwiecień

Status
Zamknięty.
4 18

450yamaha

Użytkownik
Notka od Jacques&#39;a :
Tutaj proszę podawać swoje typy na kwiecień. Dla tych, którym nie chce się czytać regulaminu wstawiam tutaj krótki jego wycinek :

Cytat:
3. W treści typu, musi znaleźć sie komentarz! Typy bez komentarza (&quot;suche typy&quot;) lub ze zbędnymi komentarzami typu &quot;bo tak mi sie przyśniło&quot; będą usuwane, a użytkownik karany ostrzeżeniem!
4. Zabrania się krytykowania typów bez uzasadnienia !!
7. Podsumowania swoich typów róbcie poprzez edycje posta, a nie pisząc nowy post. Będzie to czytelniej wyglądało :spokodfhgfh: Dwukrotne złamanie tego punktu grozi ostrzeżeniem. :???:

gunman 0

gunman

Użytkownik
Pozwolę sobie skopiowac swoja dzisiejsza nalize z tematu z marca

Philadelphia 76ers u New Jersey Nets Under 201 ⛔

Uwazam ze w tym meczu padnie under. Mogloby sie wydawac, patrzac na statystyke ze bardziej prawdopodobny jest over. Jednak jezeli wezmiemy pod uwage to ze Netsi grali swoje ostatnie 6 meczy z druzynami typowo overowymi, oraz to ze ostatni mecz z philą skonczyl się wynikiem:

23/03/2008 NBA Philadelphia vs. New Jersey 91:87

sądzę że netsi nie dadza rady wbic w tym spotkaniu nawet 100 PKT. Warto zauwazyc ze po przyjsciu harrisa z Dallas netsi nastawieni sa bardziej na ofensywę, jednak uwazam ze nie jest ona na tyle mocna aby obrona 76sixers nie mogla ich zatrzymac w wiekszym stopniu. Dodam jeszcze ze phila powinna wygrac ten poniewaz ma jeszcze o co walczyc. Zajmuja 3 miejsce w dywizji a roznica punktowa do pierwszego miejsca (gwarantujacego play-off) jest niewielka. Jednak aby to osiagnac musza wygrac wiekszosc meczy do konca sezonu zasadniczego (a mecz z netsami jest do wygrania)

Philadelphia 76ers u New Jersey Nets 1 ✅

Phoenix Suns u Denver Nuggets 1 ⛔
Po tym co wczoraj pokazaly slonca uwazam ze drugi ich pojedynek z Denver jest takze do wygrania. Niewątpliwie nie będą tak zmotywowanie jak Denver (jedno miejsce dzieli Nuggets od miejsca w play-off), to uwazam ze to co pokazali wczoraj pokaza i dzisiaj. Tym bardziej patrzac na kurs w Bwin (3.50 na Suns) szkoda nie zaryzykowac.

Fatalne typowania na wczoraj

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
tak na szybko, bo idę CL oglądać:
chicago-boston under 197,5
celci takie teamy jak bulls ograniczają do 80-max90 pktów. Sami zdobywają w takich meczach ok 100, więc myślę, że luźno wejdzie under.
phoenix-denver 1
to co napisał gunman + tak ode mnie- suns są po prostu dla mnie zdecydowanie lepszym zespołem i choć o zwycięstwo w denver nie będzie łatwo, to jednak z kursu 3,10 grzech nie skorzystać.
odradzam stawiania detroit:
1.to co napisał 450yamaha-flip da odpocząć graczom s5
2.ostatnio w minnesocie poległo utah

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Sorry, że zaśmiecam temat, ale mam pytanie do specjalistów, czy warto dzisiaj postawić na Minnesotę? Piszecie, że Detroit ma braki w składach. Ostatnie spotkanie tych dwóch drużyn, które odbyło sie w styczniu zakończyło się minimalnym zwycięstwem Detroit po dogrywce. Kolejny argument przemawiający za Minnesotą, to że grają coraz lepiej i zauważyłem, że u siebie wygrali trzy mecze z rzędu, a ostatnio pokonali Utah. Wszystko przemawia za Minnesotą, tylko ten kurs na Detroit jest zastanawiająco niski, gdyby kurs był na Minnesotę w granicach 2.0-2.5 to bym sie nie zastanawiał i typował.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Dla mnie dziś dobrymi typami są Boston Celtics z handi oraz Houston z handi.
Po pierwsze Chicago sromotnie za każdym razem przegrywa deskę z Celtami. Nocioni i Noah to nie są jacyś super gracze na swoich pozycjach. Noah to pierwszoroczniak, który gdy grał w NCAA niczym tak naprawdę się nie wyróżniał. Zagrał mecz życia w finale Final Four NCAA w 2006 roku. Poza tym przeciętny i bardzo żywiołowy zawodnik. O Nocionim wiele mówić nie trzeba. Poza tym Celtowie ostatnio pokazują, że są w dobrej dyspozycji a obrona nadal jest bardzo szczelna. W szczególności mecz z Nowym Orleanem udowodnił, iż Celtowie są w świetnej dyspozycji. Chicago jak wspomniałem na desce zwykle nie istnieje przeciwko Bostonowi. Dziś nie zagra Gooden, który jest jak wiadomo solidnym defensorem. Według mnie handi powinno zostać pokryte bo za każdym razem im się to udaje.
Houston po 22 zwycięstwach z rzędu nadal gra nieźle. Walczą oni o jak najlepsze miejsce w PO, gdyż tracą zaledwie 1 wygraną do Phoenix i LAL. Grają z rywalem solidnym, ale będącym w nie najlepszej dyspozycji. Poza tym Kings (prawdopodobnie) bez Udriha. Rakiety przegrywały ostatnio tylko z najlepszymi - SAS, PHX, BOS i NOH. Ostatnio pokonali Kings 108:100 i myślę, że dziś także wygrają różnicą 5-6 oczek.

fito85 0

fito85

Użytkownik
Kursy z betgun, nie będę sypał statystykami, bo te każdy może sobie sprawdzić, nie o to tu chodzi.

Mecz Seattle - Clippers to trochę loteria, ale u siebie nie sa aż tacy tragiczni, poza tym ostatnie mecze wskazują, że Durant chyba nauczył się celnie rzucać (szkoda, że nie zbierać, bo niecałe 4 zbiórki na gościa z 206 cm to wstyd ). Clippers ostatnio strasznie dziadują, ich szanse dodatkowo pogarsza kontuzja Kamana (brzydko sobie podkręcił kostkę). Może i mógłby grać, ale Clippers nie walczą o nic-im gorszy bilans, tym lepiej dla nich w drafcie-nie będą go eksploatować. Ciekawy będzie pojedynek strzelecki Thorton - Durant. Ten pierwszy raz na jakiś czas gra świetny mecz, zaliczył już parę powyżej 30 pkt. Raz rzuci ze 35, potem 1/14 i 2 pkt. W tej chwili licza się już tylko Durant i Horford (ostatnio parę dobrych meczów chyba uratuje mu tego ROTY, bo ogólnie Horford jest pożyteczniejszy, robi to 10zb/10 pkt, broni, blokuje (ostatnio nawet 6 asyst ) i ciągnie drużynę do play-offów-20 pkt. na mecz z 42% skutecznością jak Durant mógłby rzucać i z powodzeniem Thorton). Durant jednak musi jeszcze trochę powalczyć o najlepszego pierwszoroczniaka, będzie się starać, chociaż dla lepszej promocji ligi pewno i tak mu dadzą tą nagrodę, kto zna Horforda? Durex to ma być przyszłość ligi.

Typ: Seattle Sonics 1,53 ⛔

Drugi mecz-postawiłem na Atlantę z prostego faktu. Ostro walczą z Netsami o ostatnie premiowane miejsce w play-offach i potrzebują wygranych (osobiście wolałbym ich, a nie NJ w play-offach, darzę dużą sympatią Jastrzębie). U siebie są naprawdę mocni- Joe Johnson już wszedł na play-offowy poziom gry i zgarnął nagrodę dla najlepszego gracza miesiąca wschodu. Toronto ostatnio gra dobrze, ale Philips Arena jest strasznie trudna do zdobycia. Kadrowo może i nawet mocniejszy zespół od Toronto, Bibby coraz bardziej się zgrywa z zespołem, do tego muszą teraz walczyć o te wygrane desperacko jak ludzie pierwotni o ogień-nie powinno byc problemów.

Typ: Atlanta Hawks: 1,76 (ciągle rosnie, warto!) ✅ (ach te rzuty T.J. Forda i Bibby&#39;ego)

Trzeci typ under postawiłem trochę z przypadku, ale jak tak dobrze pomyśleć, to linia jest ustawiona bardzo wysoko. Jeszcze ze 2,3 lata temu Indiana była znana z żelaznej defensywy, jednak ostatnio podupadła i teraz nie bronią dobrze. Mam cichą nadzieję, że powrót O&#39;Neala popsuje tymczasową chemię w zespole i nie zdobędą wieu koszy. Z O&#39;Nealem w składzie na pewno trochę też zwolnią grę i będą lepiej bronić. Boston raczej tez nie będzie się spinać na jakieś super osiągi punktowe, max ze 110-Pacers nie powinni przekroczyc setki. Celtics u siebie rzadko pozwalają gościom zdobywać dużo punktów. Poza Grangerem i zdrowym O&#39;Nealem nie ma kogoś, kto konsekwentnie da te 20 pkt na mecz.

Typ: Boston - Indiana under 208,5 pkt. 1,85 ✅

Ostatni mecz moich dwóch ulubionych drużyn- Bobków z Cavs to troszkę moje małe życzenie na wyrost. Bobcats nie sa faworytem tego meczu. Jak wczoraj myślałem, kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku miałem duże wątpliwości-szanse są 50/50. Najpierw dałem na Bobcats, teraz jednak chyba przychylam się do Cavs (urażona duma Króla?). Z jednej strony mające jeszcze teoretyczne szanse na grę posezonową Charlotte, ostatnio trochę się spięli i wygrali parę meczów na wyjeździe, w tym dość solidnie zmłócili Lakersów w Staples Center. Z drugiej Cleveland, które trochę obniżyło loty. Do tego Benek Wallace nie gra, Boobie Gibson jeśli ma grac tak jak ostatnio po kontuzji, to lepiej niech jeszcze trochę odpocznie, co chyba zrobi w tym meczu. Różnica między typem na Bobcats a tym handicapem nie była duża i dlatego dałem, w takim meczu na styku i te 2 pkt mogą mieć duże znaczenie. W tym sezonie te dwie ekipy toczyły ze sobą bardzo wyrównane pojedynki. Gerald Wallace z meczu na mecz wraca do swojej formy sprzed kontuzji. Nie widzę przeszkód, żeby nie mogli urwac kolejnego zwycięstwa, licząc kontuzje Cavs kadrowo Bobki prezentują się teraz lepiej niż Cavs.

Typ: Charlotte Bobcats 2,19 ⛔; Charlotte z dowolnym handicapem dla pewności (tu zależy jaki handi, większy niż 4 wchodzi, mi 2,5 nie wszedł⛔)

Jeszcze jeden typ od razu rzucił mi się w oczy jak przeglądałem Betgun, handicap w Jazz - Wolves. Ostatnio u siebie Minnesota niespodziewanie wygrała z Utah, teraz pewno przegra bo hala pełna szalejących mormonów jest najtrudniejsza do zdobycia w lidze, ale dawać aż 17,5 pkt. za 1,70? Buki troche przegieły, jeśli Wilki przegrają to na pewno nie więcej niż o 15. Gdybym miał kasę na necie, to jechałbym grubo z tym typem. Takie handicapy w tym meczu jak na Hornets i Heat, mimo wszystko nie ma żadnego porównania. Mineta mimo tego, że słaby bilans to ma kim grać i widac że im się chce, za to Heat teraz ogrywa takich asów jak: Blake Ahearn, Joel Anthony, Earl Barron, Stephane Lasme, Kasib Powell. Przy nich nawet Chris Quinn jest superstarem, a Ricky Davis urasta na x-factora drużyny :-D . Z takim kaszańskim składem jak teraz mają, to wstydziłbym się w ogóle jechać na ten tour Europe Live

Typ: Minnesota (+17,5 pkt) 1,70 ✅

gunman 0

gunman

Użytkownik
Golden State Warriors u Dallas Mavericks Over 211,5 (sportingbet 1.50)⛔

Dzisiaj do dallas przyjezdzaja wojownicy. Jak juz pisalem wczesniej wyniki dallas ostatnio często przechodzą granice 100PKT. Jezeli wezmiemy dodatkowow pod uwage ze GSW gra bardzo ofensywna koszykowke uwazam ze typ ma spore prawdopodobienstwo wejscia

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves
UTAH JAZZ OVER 113.5 pkt (BWIN 1,91) ✅117 - 100✅
Utah napewno podraznione i palajace rzadza rewanzu za niedzielna porazke w Minnesocie. Dodatkowo domowa forma Jazzmanow - co tu duzo mowic WYSMIENITA. Charakter J.Sloan&#39;a tzn. zelazna dyscyplina powinny zaowocowac duza iloscia zdobytych pkt. Ostatni argument - niesamowity scisk na Zachodzie, gdzie kazde zwyciestwo jest na wage zlota ????

slander 10

slander

Użytkownik
Chicago Bulls u Cleveland Cavaliers under 198pkt 101-98⛔ :przeklina:
Zdecydowanym faworytem tego spotkania są Cavs, a jeżeli dodamy, że 6 meczach u siebie nie przekroczyli oni 100pkt, to wychodzi nam under. Poprzednie spotkanie w Cleveland także zakończyło się underem 198:
@CLE 95, CHI 86
Jak dla mnie prezent od buków i jeden z najpewniejszych typów z NBA na dziś.
Jak ktoś potrzebuję dodać sobie do kuponu kurs ok. 1,30 to polecam Cleveland-Chicago 1
Bulls są praktycznie bez szans na playoffy. Ich bilans na wyjeździe jest fatalny(11W 26 L). Możliwe, że LeBron będzie walczył o jak najlepsze statsy i bilans drużyny żeby mieć szansę na MVP regular season.
EDIT: Cóż można tylko pogratulować bukom świetnie wystawionej linii...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
mało meczy dziś i jakieś takie nijakie, to miałem pustą głowę szczerze mówiąc. Myślałem właśnie nad tym underkiem, ale jakoś wynik dzisiejszy cavs z bobkami mnie odstraszał, ale mam nadzieję, że cavs pobronią u siebie, dlatego postawiłem-dodatkowo przekonany, że Ciebie-Slander ????
teoretycznie można też próbować grać na sacto (-10,5) i rockets(-6,5) z handicapami, ale ja złączyłem cavs z LMB

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
dobra moje typki na dzisiaj:

taki kuponik trochę ryzykowny, ale ma szanse, żeby wejść.

Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers (Typ) 2 2,10 ✅
atlanta ma bezpieczną przewagę nad netsami, ale zbyt dużą stratę do wyprzedającej trójki, żeby ich wyprzedzić, dlatego na 90% do po wejdą z ostatniej premiowanej 8 pozycji. Co innego philly, która zajmuje 7 pozycję, ale ma taki sam bilans jak 5 wizard i 6 toronto. Jedno zwycięstwo może dać im awans aż o 2 pozycje, co w kontekście zbliżających się PO będzie dla nich szalenie ważne, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że lepiej trafić już na tego boskiego LJ niż na Pistons (co gwarantuje 7 miejsce w EC)
Utah Jazz - San Antonio Spurs (Typ) 2 2,30 ⛔:-? żałośni spurs..
twierdza Utah, przegrali tam tylko 4 razy, ale dziś przyjeżdżają mistrzowie, którzy są w gazie, na pewno chcą zakończyć RS na 1 pozycji w WC. Dodatkowo w jazz ostatnio parę kontuzji kluczowych graczy, dlatego myślę, że SAS powinni to wygrać.

te dwa już mam na dwóch kuponach z LMB

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks (under/over 207.5) (Totals) 2 1,85 ✅ Dla mnie pewniak. Lakers są jednym z najwięcej rzucających pktów zespołem. Zawsze u siebie ładują sporo ponad setkę. Nie inaczej będzie z dallas. Wrócił Nowik, wrócił Gasol, więc to tylko jeszcze upraszcza sytuację.
Toronto Raptors - Charlotte Bobcats (under/over 203.5) (Totals) 2 1,85✅
Toronto nastawione na ofensywę, gra u siebie z bobkami, które także lubią poszaleć, co pokazuje ostatni mecz z cavs. Jeżeli dotrzymają kroku (a o to jestem spokojny) raptors to musi wejść ten overek.

To na tyle:spokodfhgfh:
pozdro

gunman 0

gunman

Użytkownik
San Antonio Spurs u Utah Jazz Over 198 ⛔

Utah u siebie bardzo malo porazek jednak nie o tym chce napisac. Jazzmani skupiaja sie przede wszstkim na ataku zapominajac nieco o obronie. San Antonio ma swietna obrone jednak jezeli przeciwnik daje taka mozliwosc to takze sporo punktuja ( a Jazzmani niewatpliwie taka mozliwosc punktowania im dadza).

Ponadto dodam ze typ blaise&#39;a na Phile popieram w 100%. Napewno bardzo będą chieli wygrac to spotkanie poniewaz mogą skoczyc na 5 miejsce w tabeli.

Poprostu brak mi slow .Żeby ubiegloroczni mistrzowie rzucili zalediwe 64 Punkty ????

sir-alex 19,6K

sir-alex

Użytkownik
Spotkanie: Toronto Raptors – Charlotte Bobcats
Typ: handicap + 11,5 dla Charlotte Bobcats ✅ ;)
Kurs: 1,70
Bukmacher: Betgun

Stawiam na Bobków, bo ostatnio imponuje mi ich waleczność. Zbliża się koniec sezonu i niektóre drużyny z dołu tabeli dały sobie spokój z wygrywaniem chcąc uzyskać jak najlepszą pozycję w drafcie, ale nie Ryśki. Charlotte zapowiedziało, że będzie grać twardo do końca sezonu traktując ostatnich rywali fazy zasadniczej bez taryfy ulgowej, to mi imponuje. Toronto gra ostatnio w kratkę. Na 5 min przed playoffs chłopaki złapali lekkiej zadyszki, zgubili właściwy rytm gry. Grozi im nawet siódme miejsce w konferencji wschodniej. Mieli ostatnio ciężką przeprawę z Atlantą, która ostatecznie wygrała w dogrywce. Nawet, jeśli uda im się wygrać dzisiejszy mecz nie sądzę, by udało im się odskoczyć na więcej niż 12 punktów. Oby…

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
New Orleans Hornets - New York Knicks
How many points will NYK score ?? - Under/Over 97.5 UNDER @ 1.85 ⛔
Niesamowite, to co dzisiaj wyczyniaja Knicks. Szkoda ze akurat dzisiaj trafil im sie &quot;dzien konia&quot; ;/;/
Dzisiaj w New Orleans Arena &quot;Szerszenie&quot; podejmuja Nowojorskich Knicks. Mozna by powiedziec pojedynek Dawida z Goliatem. Szerszenie walczace o najwyzsze rozstawienie na Zachodzie zmuszeni sa do wygrania tego spotkania. Jednak ten fakt jest oczywisty. Coach Knicks stawia ostatnio zdecydowanie czesciej na rezerwowych co nie przeklada sie na dobre wyniki. Poza tym druzyna Hornets bardzo dobrze broni, dodatkowo graja u siebie a gdzie granice 100 pkt przekracza malo kto. Typ wydaje mi sie byc dosc pewny.
Seattle Sonics - Houston Rockets
How many points will Seattle score ?? Over/Under Under 94.5 @ 1.85 ✅
Tutaj bez wiekszych problemow, szkoda tego Knicks bo pozbawili mnie niezlej kapusty;/
Kolejny z bardziej bezpiecznych typow dzisiejszej nocy jak dla mnie. Ekipa Rakiet bardzo solidna w defensywie. Moze i nie rzucaja duzo pkt, jednak bardzo malo traca. Ekipa Sonics ma problemy grajac z druzynami ktore preferuja defensywny styl gry. Dzisiaj tez spodziewam sei problemow zwlaszcza ze gracze Seattle bez formy, nic im nie idzie a Rakiety graja o jak najwyzsza pozycje na Zachodzie. W ekipie Rakiet zabraknie najprawdopodobniej R.Alston, jedak jest weteran Jackson ktory powinien zapewnic spokoj w grze gosci.

kantona 0

kantona

Użytkownik
Utah Jazz - San Antonio Spurs
Typ: 2
Kurs: 2.42
Bukmacher :pinnacle
Dzisiejszej nocy o godzinie 2.00 czasu polskiego w stolicy stanu Utah Salt Lake City odbędzie się mecz koszykówki NBA pomiedzy drużynami Utah Jazz i San Antonio Spurs : Gospodarze spotkania są liderem Dywizji Northwest z bilansem ZP 50-26 z czego w domu
34-4. Z tym bilansem zajmują szóstą lokatę w Konferencji Zachodniej .Dzisiejszy przeciwnik
Jazzmanów to wicelider Dywizji Southwest i jednocześnie wicelider Konferencji Zachodniej San Antonio Spurs. Ostrogi z San Antonio legitymują się bilansem ogólnym ZP 52-23 i na wyjeździe 20-17 .Obecnie Spursi są w ciągu 8 kolejnych zwycięstw i dziś przedłużą tę serię
do 9ciu jednocześnie naciskając na lidera Konferencji Zachodniej Nowy Orlean ,który ma bilans 52-22(jedna porażka mniej od SAS) .Utah ostatnie mecze grał ze słabymi przeciwnikami i spotkaniach tych tracił bardzo dużo punktów(słaba obrona) .Bilans ostatnich 6 spotkań tych drużyn w NBA :
Poz. Drużyna M Z R P Punkty Różnica punktów Punkty Tendencja
1 San Antonio 6 6 0 0 616:530 86 6 Z-Z-Z-Z-Z-Z
2 Utah 6 5 0 1 713:605 108 4 Z-Z-P-Z-Z-Z
W bieżącym sezonie rozgrywkowym drużyny te spotkały się już 2krotnie i tak 08.12.2007 w San Antonio wygrali SAS 104:98 a 29.01.2008 r Utah zrewanżował się u siebie 97:91 . Oprócz dzisiejszego meczu w Salt Lake City , który jest 3 starciem tych drużyn dojdzie jeszcze do rewanżu w San Antonio w dniu zakończenia sezonu zasadniczego NBA tj.16.04.2008 r. W dzisiejszym meczu San Antonio swoją perfekcyjna obroną zniweluje atak gospodarzy i wygra to spotkanie . Statystykami się meczów nie wygrywa ale dla ciekawskich mogę podać bilans spotkań Utah- SAS od 2004 roku : 6-14 z czego na boisku Utah : 6-5 .Utah nie wygrał w San Antonio od 2004 roku!!

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
New Jersey Nets - Toronto Raptors (under/over 200.5) (Totals) 2 1,85 ⛔ 189 pktów razem..w życiu bym się nie spodziewał.. to toronto chyba bardzo chce się spotkać z detroit, bo gra słabiutko ostatnio
netsi po wymianie kidda na harissa stali się drużyną bardzo ofensywną. W ostatnich ich meczach zawsze padało więcej pktów niż 200, prócz meczy ze świetnie broniącymi-jak Detroit. Dodatkowo ofensywne toronto i spokojnie powinien wejść ten typ.
Chicago Bulls - Washington Wizards (Typ) 2 2,50✅
dziwi mnie taki kurs na wizards, ale to nie mój problem, ja na tym tylko skorzystam. Wizards podobnie jak pisałem wczoraj o 76 walczy właśnie z phillą i toronto o to, by w I rundzie nie trafić juz na pistons, z którymi nie będą mieć szans. Wrócił świetny Butler, wrócił allstar Agent0, więc nie wyobrażam sobie innego finału jak zwycięstwo czarodziejów ze stolicy.

sir-alex 19,6K

sir-alex

Użytkownik
Chicago Bulls - Washington Wizards (Typ) 2 2,50
dziwi mnie taki kurs na wizards, ale to nie mój problem, ja na tym tylko skorzystam. Wizards podobnie jak pisałem wczoraj o 76 walczy właśnie z phillą i toronto o to, by w I rundzie nie trafić juz na pistons, z którymi nie będą mieć szans. Wrócił świetny Butler, wrócił allstar Agent0, więc nie wyobrażam sobie innego finału jak zwycięstwo czarodziejów ze stolicy.
Kurs taki wysoki bo Jamison nie może unieść w górę ręki. Wczoraj znów dopadła go jakaś kontuzja i bardzo prawdopodobne, że dziś nie wystąpi. Jak dodamy do tego niedoleczonych w 100% Butlera i Areasa oraz nieprzewidywalną grę Bullsów to ze zwycięstwem może być różnie. Też mnie korciło na taki kurs ale na wieść o kontuzji Jamisona który ciągnął cały zespół pod nieobecność Butlera i Areasa typ na Wizards wydaje się ciut ryzykowny. Dla mnie no bet, ale życzę Ci powodzenia bo nie lubię Bullsów. :-D

J 3,9K

jacques

Forum VIP
niewiecie czemu tak wzrosl kurs na sacramento kings na 10,00?
Niepewny występ Brada Millera, Kevina Martina oraz Rona Artesta . ( edit dokładnego źródła nie pamiętam. Jakaś gazeta z Sacremento chyba SacBee. Nie ma 1 strony Panowie. Za łatwo by było ... )
Jamison nie zagra.

gunman 0

gunman

Użytkownik
Orlando Magic u New York Knicks
Ile punktów zdobędzie New York?
Mniej niż 102,5 ✅
Mimo iz Magicy Play-off mają zapewnione, nie zwalniaja tepa i notują kolejne wygrane. Dzisiaj Przyjezdzja do Madison square Garden walczyc z Knicksami. Mimo iż obydwie drużyny są nastawione na ofensywę to magicy bronic takze potrafą. W dodatku Drużyna z NY do najlepszych nie nazleży.

Detroit Pistons u Miami Heat
Ile punktów zdobędzie Miami?
Mniej niż 79,5✅
tutaj nie ma się co rozpisywać. miami to obecnie cienizna. Rzucają bardoz malo punktow. Jeżeli dodamy do tego jeszcze świetną Defensywę Detroit.....

W końcu coś w kwietniu weszło

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom