Denver Nuggets @ Los Angeles Clippers
Typ:
Denver Nuggets ML @ 1.78 - Unibet
Tak, wiem, że w Pinnacle można złapać fajniejszy kurs, ale gram w
Unibet i kropka. Co do meczu, fajnie bo o 21:30, w dodatku na żywo na C+2. Ja tam wybiorę league pass, bo jednak amerykański komentarz to jest to co lubie, a Michałowiczowe "uuua" i "serial" tylko wkur..za. Ostatnio też widząc szefa ochrony Raptors uznał, że to ich nowy GM ???? Dobra, konkrety. Właściwie jeden argument, ale za to mega potężny. Sprawa jest następująca. Clippersi są już na rybach (no dobra, jest 0.01% szans) i ostatnie mecze pokazują, że już się z tym pogodzili. LAC w 5 ostatnich meczach 3 porażki, a ostatnio blowout w Utah. Nuggetsi natomiast uwierzyli, że mogą i dziko ruszyli po playoffy. 4 wygrane z rzędu i 1 mininalna przegrana na trudnym terenie w Toronto w ostatnich 5 meczach. Dzisiejsze spotkanie dla Nuggets w LA to mecz w stylu win-or-go-home. Wygrana pozwoli im wskoczyć do ósemki i przegonić Minnesotę. Tak więc chyba wszystko wiadomo o co grają goście. Czy Clippers się postawią? Być możę, ale tam jest spory problem z kontuzjami, no posypali się - Beverley, Gallo, Teodosić, Evans. Zostaje jeden PG w osobie Wallace'a, przeciętego gracza. Liczę, że Nuggets zepną się konkretnie i zrobią ten najważniejszy póki co krok w stronę playoffs. Boję się takich "oczywistych" typów, no ale gram i to za podwójną stawkę.
Na noc mam 2 a może 3 typy z wyższymi kursami, jak wejdzie powyższy typ to wrzucę, jak nie to pójdę spać wkur..rzony i tyle
xamon dobry chłopina jeśli chodzi o NBA i w pełni popieram jego typ. Sam też pogrywam to.