Over 8,5 zbiorki @ 1,83 Skybet ( double double : ) dzieki kolegi za reputke , tez juz wam wysylam)
Larry Nance Jr (cavaliers)
Druzyna Clevland jest oslabiona , nie gra juz odluzszego czasu Love ,Thompson center , niema Hill-a czy Kover-a okazalo sie wlasnie teraz ze nie zagra ich numer jeden , strzelec Clarkson 16p/m, odpoczynek dzisiaj w tym przypadku w pierwszej piatce zagra Larry Nance prawdopodobnie na centrze i wlasnie po tych lukach w skladzie Nance ma sporą zwyżkę czasu majac ponad 30m w meczu w dwóch ostatnich z trzech spotkań. Zebral co najmniej 10 pilek w każdym z tych meczy, co nie jest zaskakujące, biorąc pod uwagę średnią 10.0 zbiórek w 36 minut w tym sezonie. A w meczu z 76ers byl ograniczony do 25m z czteroma zbiorkami ale to byl trudny rywal , teraz wystartuje w pierwszej piatce i sadze ze ta linie moze przebic. Co do linie to w Paddypower juz zwiekszyli
do 9,5 i kurs byl z 2,0 teraz widze ze nawet kurs spadl na over. Aha i ogolnie linia jest wart zagrania ale nie szalec ze stawka bo ktowie czy nie bedzie rotowal skladem bo graja jutro znowwu ale mimo wszystko on moze nawet 25m zebrac 8 pilek - zobaczymy.
Over 11,5 pkt @ 1,83 Skybet
Rodney Hood -Total Points
Do powyzszego taki sam powud jak powyzej , Hood wyrasta na drugiego strzelca druzyny , na mecz srednio ma 13 pkt jezeli gra te 36m to potrafi przebic 16 pkt na mecz , ostatnio trzy mecze 13, 19, 23 a nie zagral nawet 30 minut w PROJECTED SCORE po tym jak clarkson wypadl jest przewidywany na 27m gry i 14 pkt , ja mam linie 11,5 pkt w sky bet a w paddypower zwiekszyli do 13,5 w takim przypadku jezeli ktos ma niska linie moze sprubowac jak gdzies zlapie bo skybecie stoi ale limit 225 funtow
Jedno male pytanie , jutro jade na swieta do Polski , moglby ktos zapodac mi na kotno prv gdzie otworzyc konto w polsc pod wzgledem NBA gdzie najwieksza oferta ; zawodnicy etc. dzieki.