107-89 leciutkoWhiteside to akurat zagra, wypada natomiast Winslow i Waiters. Poczytaj trochę chociażby Rotoworld jak dajesz informacje, bo mydlisz obraz. Dla mnie no bet, a ewentualnie z uwagi na absencje under.
Czy taka sytuacja w tabeli bezpieczna i klarowna? Od.miejsca 4do9 jest roznica dwoch spotkań max. Takie przegrane glupio mecze potem na koniec.moga kosztowac granie w 1rundzie z Cavs czy Celtics zamiast z Pistons, Bucks czy Pacers.Uważałbym na Wizzards. Są po meczu świątecznym w Bostonie , który kosztował wiele sił i max ambicji i zaangazowania. Wszyscy pamietamy co działo się w poprzednich playoffach jak była walka na noże i technikale szły jeden za drugim. Nawet "eksperci" canalplus mówili, że grają tak nieprzyjemny dla przeciwnika basket że po meczu z nimi jestes dwa razy bardziej zmęczony. Po takich meczach lubi przyjść zadyszka. Spada koncentracja, spadają obroty. Jadą do Atlanty odbębnić mecz i tyle. Sytuacja w tabeli jest w miare bezpieczna. Nie widze tutaj jakiegos must win. Hawks beznadziejni, to prawda ale jednak u siebie wygrali to 5/11. Czuje mine tu dziś jak z Toronto wczoraj.
44 członków w godzinę, to aż tylu nas tu jest ? szokTyson Chandler jak pięknie zje*ał kupon na 0.6sek do konca, over 199.5 ostatnie zdarzenie na kuponie, NBA I Love this game? ..... ????
Apropo alternatywy do typów, założyłem wspomnianą grupę na Fb. Także serdecznie zapraszam kto tam chce, im więcej tam nas tym lepiej, wydaje mi się że może być nieco lepszy przesył informacji tam (np czat live nocny!), choć z forum nie rezygnuje oczywiście ???? Grupa się nazywa Forum Typerów NBA, jej status ustawiłem jako zamknięta więc tylko człownkowie mogą widzieć dodawane posty, link poniżej
https://www.facebook.com/groups/880537978793916/
Wiem wiem, zgadza się tam kwestia 2-3 spotkań, ale spojrzałem co Wizzards ma do grania w styczniu.Czy taka sytuacja w tabeli bezpieczna i klarowna? Od.miejsca 4do9 jest roznica dwoch spotkań max. Takie przegrane glupio mecze potem na koniec.moga kosztowac granie w 1rundzie z Cavs czy Celtics zamiast z Pistons, Bucks czy Pacers.
według mnie no bet w tym meczu, wszystko się może wydarzyć tam, ewentualnie jakiś overek bym pobrał tamOKC -3.5 to dziś mój musthave. Mecz może być szarpany, podobnie jak świąteczny pojedynek GSW z Cavs. Po wczorajszej wtopie z Mavs, Raptory jednak podejdą bardziej ambicjonalnie i się zepną. W końcu rywal z innej pułki. Ale czas OKC bije, u siebie na "mjentko" powinni Dinusie zjeść.
Dziwię Ci sie troche, ze zagrales win+over patrząc na to ile traci pkt SAS i jak minimalistycznie grają ???? Ja akurat zagrałem dubel SAS win@under + Suns win@ over i niestety drugie zdarzenie dało ciała ???? chociaż cały wieczór bardziej za mną chodził win i under patrzac na tempo gry Grizzlies :/Nie no ludziska wczoraj dałem na San Antonio i że będzie w meczu ponad 206,5 pkt i wynik był 107:99 haha genialni są na ustalanie tych overów i underów zabrakło 1 pkt. Dzisiaj nie radzę grać na Wizards bo to drużyna falująca strasznie po 2 zwycięstwach może przyjść porażka, tym bardziej, że grają ze słabszym, a oni lubią wtedy przegrywać. Zaraz coś przeanalizuje i wrzucę, może coś ciekawego spotkam.