Dzisiaj podaje swój typ wcześniej bo kursy mogą polecieć
Gram zdecydowanie w stronę Detroit , chociaż 21.10.grali oni z Wizards i polegli 115-111.W tamtym meczu trio z Washingtonu zdobyło 80 pkt ( Wall 27 , Beal 25 i Porter 28) , dzisiaj jak wszyscy wiemy bez Walla. Detroit bez większych osłabień.Mecz tak naprawdę 50/50 , ale Detroit gra ostatnio bardzo fajny basket,gram często na nich zwłaszcza kiedy są dogiem.We wspomnianym ostatnim meczu bardzo słabo zagrał Drummond tylko 9 pkt,dzisiaj na przeciwko nasz rodzynek Gortat,Który ostatnio obniżył loty(może dlatego,że nie ma z kim grać pick and rolli).
Detroit na wyjazdach bilans 6-4 , nie tak dawno ograli Boston wcześniej Oklahome,Goldenów oraz Minnesote więc czemu nie mieliby pyknąć dziś Gortata.Gdzieś tam wyczytałem , że Beal ma problemy z okiem i może nie zagrać , ale ja w to nie wieżę ,według mnie to ściema.Gdy popatrzyłem w staty okazało się, żę Detroit nie wygrało
w stolicy ostatnich 7 spotkań ! Lubie takie mecze na przełamanie,zwłaszcza kiedy ekipa gra ostatnio dobrze,a rywal poważnie osłabiony.
Detroit win 2,03 @
fortuna
Dla odważnych jakieś handi
A.Drummond over 14,5 pkt 1,82@
fortuna