Bardziej przeciwnie nakręcają się właśnie na te mecze z ekipami z wyższej półki a linia jak najbardziej do pokrycia jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Dobry bet RamboSorry za wtracanie nie ogladam NBA namiętnie ale wydaje mi sie Rambo ze ta linia na trojki przesada ze tu nie bedzie tyle miejsca na nie ja wiem ze potrafia to robic ale z ekipami o jakis poziom niżej,tutaj to male szachy
Zobaczymy jak się mecz ułoży. Jakoś wątpię żeby GSW nie zdobyli przynajmniej 110 pkt. Spodziewam się run&gun aniżeli wolnego tempa meczu. W tamtym sezonie w 4 meczach kolejno: 18,30,24,23 rzuty za 3 pkt trafione.Sorry za wtracanie nie ogladam NBA namiętnie ale wydaje mi sie Rambo ze ta linia na trojki przesada ze tu nie bedzie tyle miejsca na nie,ja wiem ze potrafia to robic ale z ekipami o jakis poziom niżej,tutaj to male szachy
Padłem ofiarą swojej chciwości, bo zagrałem GSW powyżej 115,5, żeby zwiększyć AKO... :dfdrgdf:EDIT: Jest jeszcze over 114,5 GSW po takim samym kursie.
Mieli ponad 3 minuty, żeby zdobyć 3 punkty, ale niestety GSW ma teraz jedną z najgorszych ławek w lidze, już w tamtym sezonie kiedy rezerwowi wchodzili na 4 kwartę, to mieli problem, żeby zdobyć 20 pkt. Teraz ławka jest jeszcze słabsza, więc tzw. "garbage time" to festiwal ceglenia i nieudolności. Moim zdaniem jeszcze nieraz w tym sezonie za to zapłacą, szczególnie w playoffach.Padłem ofiarą swojej chciwości, bo zagrałem GSW powyżej 115,5, żeby zwiększyć AKO... :dfdrgdf:
Typ bardzo ryzykowny, mecze Utah-Gsw zazwyczaj były underowe. Dodatkowo w dzisiejszym meczu nie zagra Hayward i linia poleciała o kilka pkt (aktualnie 209) oraz Hill i Hood. Ta trójka to często ok 50 pkt . Biorąc pod uwagę że nie gra od dawna Favors to nie wiem kto miałby tam rzucić setkę. W tej sytuacji Gsw może trochę odpuścić,zlimitować minuty starterom-szczególnie że są b2b.Dyscyplina Koszykówka NBA
Godz: 03:00
Spotkanie Utah Jazz-Golden State
Typ: over 217.5
Kurs 2.75
Buk Unibet
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z Nba, Utah Jazz we własnej hali gościło będzie drużynę Golden State Wariorrs. Goście są faworytem do wygrania w tym spotkaniu , ogólnie rzecz biorąc Golden State ma 1 pozycję w tabeli i z 22 spotkań wygrali 19, zaliczyli tylko 3 wpadki co moim zdaniem jest bardzo dobrym wynikiem , na wyjeździe zanotowali 1o wygranych i zaledwie 1 porażkę z zespołem LA Lakers na początku Listopada co można uznać wypadkiem przy pracy, Goldeni również sporo punktów rzucają w obcych halach przez ostatni miesiąc nie zeszli poniżej 104 punktów , na pewno tutaj można się spodziewać iż rzucą około 110-115 oczek, gospodarze natomiast są dopiero na 7 pozycji w 23 spotkaniach zanotowali 14 wygranych oraz 9 porażek, oczywiście na swoim boisku radzą sobie lepiej niż na wyjazdach,ale ekipa przyjezdnych zdecydowanie im nie leży, od 2013 roku obie ekipy spotykały się ze sobą 6 -krotnie , gospodarze wygrali tylko 1 mecz, resztę zakończyli porażkami, Liczę jednak iż w dniu jutrzejszym zdołają kilka punktów rzucić, bowiem na przed swoją publicznością czasem potrafią to zrobić , stawiam na wynik końcowy oscylujący mnie więcej w granicach 104 : 114, myślę że goście spokojnie taki Handicap powinni pokryć.
A kto będzie je zdobywał, kiedy 4 graczy z pierwszej piątki jest out?Biorąc pod uwage, że wczoraj wszyscy faworyci oprócz Denver wygrali i Vegas ostatnie dni jest w plecy to kusi aby pograć Utah +10.5pkt. Co myślicie?