>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Nba Fantasy

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Żak, czemu usuwasz wszystkie posty :/ przeciez po to jest forum zebysmy gadali na temat tej ligi
mam pare pytan:
gram pierwszy raz w to i nie wiem:
- kiedy zaczynamy
- czy tylko mozna miec 14 graczy? i jak, co dziennie ustrawiamy 10 do gry?
- jak są dokladnie liczone te punkty
- kto z kim jak gra i jak te punkty sie potem sumuje czy co
- Czy wsrod 10 graczy muszą byc np. dwaj centrzy, 4 obroncy itp? czy moze byc 10 obronców i 0 centrów

J 0

jabool

Użytkownik
a ja mam pytanie innego rodzaju...
tylko ja mam problem z &#39;wejsciem&#39; do ligi? od rano próbuje i za każdym razem błąd :/

W 2

wislak

Forum VIP
ja np nie moge z Mozilli Firefox nigdy wejsc.... a na IE wchodze na lajcie... to samo bylo z rejestracją... dziwne to troche :/

W 2

wislak

Forum VIP
jak wchodze w MyTEam to mam: Sorry! Your request could not be processed. Please hit the &quot;Back&quot; button on your browser and try again. If this problem persists, please contact the system administrator at [email protected] Game on!
tez to macie?

J 0

jabool

Użytkownik
To jakies nieporozumienie chyba, ze juz gramy. No sorry, ale np. ja (bo wiem, ze niektorym strona sie otweirala w pewnym momencie) nie miałem w ogole okazji ustawienia składu nic...
100% pewnosci, ze u wszystkich jest w porządku i dopiero wtedy możemy zacząć.

Jacques, może trzeba jeszcze raz dołączyć/stworzyc lige czy coś, bo sorry, ale taka zabawa to nie ma sensu...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nikt nie mógł wejść w My Team . Kontaktowałem się z supportem i odpisali : Thanks for the email. This will be corrected shortly. &quot;
Co do wyników , to Jabool miałeś ustawiony domyślny skład więc Twoi zawodnicy zapunktowali . Składu nie miał ustawionego tylko Krawat i Lubulls .

K 0

krawat74

Użytkownik
Witam,
Potwirdzam, że mi nie dziala. Nie moge wejsc w ustawienia i team,
myslalem ze to problem z moim logowaniem (np haslo) ale widze ze to u wszystkich.
Stad nie ustawilem skladu. Sporbuje sie pobawic jeszcze dzisiaj. Moze juz naprawili ????
pozdrawiam

J 0

jabool

Użytkownik
KG, Walker, Balkman, Curry na ławce? to ja podziękuje bardzo za taki skład (bo podobno taki domyślny mam na dzisiaj). Jacques licze, ze jako komisarz ligi rozwiażesz ten problem jak najszybciej...nie zamierzam tracić punktów tylko dlatego, że na stronie jest jakiś błąd i kilka osób, którym strona się otwiera bawi sie moim kosztem ;]
Edit by Jacques
Jabool dziś zmieniłem Ci też skład . Codziennie patrzę czy wystawiacie skład . Jak nie to ja to robię . Nie straciłeś ani jednego punktu .

K 0

kabebe

Użytkownik
tez mialem wczoraj identyczny problem, ale od razu do nich napisalem i wieczorem juz mogłem normalnie wejsc. kazdy chyba musi napisac i podac login i nazwe ligi (ja tak zrobłem, nie wiem czy to koneiczne xD).

i jeszcze mam pytanie dotyczące samej gry. chodzi o ustalanie składu. ustalamy go raz na caly tydzien, czy przed kazdym meczem mozna dokonywac zmian a pkt będą liczone normalnie?

@Ted: ale to nie chodzi o to ze dzisiaj nie grali, bo wiemy o tym :p tylko o to ze JaBoOl na dzisiaj nie bedzie ich mógl wystawic jak nie wbije na strone :p a wiadomo ile pkt KG potrafi zdobyc...

J 0

jabool

Użytkownik
Równiez do nich pisałem, ale nic, żadnej odpowiedzi. Od piątku nie moge wejsc i powoli zaczynam sie do tego przyzwyczajac ;]. Skład to jedna sprawa, a podgląd swojego konta, transfery etc. druga. gra bez mozliwosci zalogowania sie do ligi robi sie troche bez sensu...

EDIT. dobra panowie napisałem po raz 5 chyba i odpisali, narazie dziala ;)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
A ja mam propozycję transakcji: wymieniłbym się jednym zwodnikiem, tzn niektórzy z was mają po 3, 4 centrów i by mi się jeszcze jeden przydał. Piszcie do mnie na gg albo tu.

S 269

sztywny

Użytkownik
hehe no to przegapiłeś okazję bo Haywood był na free agent i go dziś rano ściągnąłem.a w tej chwili jest to jeden z najlepiej punktujących centrów.Mi śmiga wszystko bez zarzutu.Mam pytanko.. są później PO i na jakiej zasadzie??

K 0

krawat74

Użytkownik
Słuchajcie, potrzebuję pomocy :spokodfhgfh:
Mogę zalogować się do NBA FAntasy, ale nijak nie widzę swojego składu ani ligi. Jedynie dwie opicje - przyłącz się i załóż własną ligę.
Jaques-a proszę o ustawienie na razie &quot;jakiegoś&quot; składu.

Napisałem do nich, na razie bez odpowiedzi. Nie wiem co się dzieje.
Czy używam złego konta pocztowego / konta na NBA, czy może jakiś minus ze strony NBA, czy jeszcze coś innego ?
Co powinienem zrobić aby wejść w naszą ligę ?
Co powinno się pojawić po zalogowaniu do NBA Fantasy ?

Może jeszcze uda mi się odrobić stracone dni/mecze/punkty.... ????
Dzięki, pozdrawiam

J 0

jabool

Użytkownik
musisz włączyć widoczność ligi...tam gdzieś to sie robi...
gdzie dokładnie ci nie powiem bo jestem po kolejnej nieprzespanej nocy z NBA i wlasnie ide spac ;]
ale miałem to samo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom