>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nba Fantasy

Status
Zamknięty.
J 0

jabool

Użytkownik
sorry, ze tak jeden post pod drugim...ale czy trade moglby zostac przepuszczony/odrzucony? bo troche juz czekamy...;]

PS. dobra niewazne juz...juz widze jaki jest termin...

K 0

kabebe

Użytkownik
widze ze zostaly ustawione pozycje... wiem ze byla ankieta i to pewnie decyzja wiekszosci ale takie rzeczy to sie ustala przed draftem... nie zmienia sie zasad w trakcie gry. juz nie bede pisal ze nie do konca zostalismy o nich poinformowani przed draftem..

J 0

jabool

Użytkownik
ktoś się tradeami zajmuje? jakas akceptacja komisarza czy cos? bo troche juz czekamy...

Edit by Jacques

Nie wiem , być może muszę zatwierdzić ale nie zrobię tego bo mi stronka nba.com nie działa od 5 dni :| Niestety dla mnie już 4 dzień nie mam składu wystawionego , a moi gracze szaleją i mógłbym Wam odskoczyć ...

K 0

krawat74

Użytkownik
widze ze zostaly ustawione pozycje... wiem ze byla ankieta i to pewnie decyzja wiekszosci ale takie rzeczy to sie ustala przed draftem... nie zmienia sie zasad w trakcie gry. juz nie bede pisal ze nie do konca zostalismy o nich poinformowani przed draftem..
No dobra, a o co chodzi z tymi pozycjami ?
Tzn czy strace jakies pkt jak zostawie UTL/Bench ?
Ustawianie pozycji konieczne nie jest, bo widziałem.
Co więcej, ostatniej nocy dostałem kosmiczną ilość punktów ????
Więc po co to pozycje ?

Jaques - nie ustawie ci składu, nie mam takiej władzy, ale przypominają mi się pierwsze 3 dni. Też miałem Gortarta w składzie ???? więc szanse się wyrównują
pozdrawiam

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kurde mam nadziej ze dzis Jaques tez ustawiales kazdemu sklad :p
bo zapoomnialem dzis o tym i Nowitzkiego nie wystawilem a to duza strata pkt by byla ;/

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Najlepiej by było tak jak jest czyli 10 UTL i 4 w benchu. Potem będą narzekania że mogło się wystawić 10 a wystawiło się 6 i sie straciło punkty a lepiej żeby było sprawiedliwie i wygodnie. A jesli już mają być pozycje to nie tak jak proponuje Jacques że 8 pozycji chyba ale np. 4 G, 4 F i 2 UTL albo 3 G, 3 F, 1 C i 3 UTL lub coś w tym stylu.

Edit by Jacques

To nie jest moja propozycja od tego zacznijmy . Tak miało być od początku , potem tak zdecydowała większość w ankiecie i tak będzie . Do dyskutowania na temat gry mamy temat na nba.com i tam piszcie a nie tutaj na forum. Temat zamykam .
Pozdrawiam .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom