>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Bet Corporation

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
ja z kolei gram Lakersów -3,5. Wbrew pozorom naprawdę ważny mecz dla LAL i głupią porażką mogą sobie zafundować 6-7 meczową seryjkę z PTB, zamiast szybkiego sweepa z NOH.. Raczej się postarają, bo warto, a kłopoty znowu Bynuma, więc 1 rundę lepiej przejść słodko, szybko i bez bólu. I druga rzecz to czy mimo wszystko kurs 2,20 na totalnego outsidera, nawet jeśli ostatnio nieźle gra, przeciwko mistrzom jest warty ryzyka?:-D

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.36
Dorzucam tasiemkę z &quot;faworytami&quot;
LA Clippers ✅ + Rockets✅ + Oklahoma (-9,5)⛔ + Mavs✅ + Lakers(+OT)✅
================================================ =
Łączny kurs: 6,49
Stawka na bet: 5,00 PLN
Potencjalna wygrana: 32,45 PLN
Win / Lose: -5,0 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
Przewroty się zdarzają i tytuły nie grają, tylko zawodnicy. Nie śmiem umniejszać jednemu z największych potencjałów NBA ubiegłych lat ale myślę, że jest spora szansa, że jednak tak się to spotkanie zakończy. Może źle to ująłem - raczej nazwałbym to liczeniem na potknięcie się Lakers. Myślę że jak przyjdzie co do czego, to i z NOH i PTB sobie dadzą radę, choć jak mówisz wygodniejszym rywalem byłyby rzecz jasna Szerszenie. Ale jeśli nie dadzą sobie rady z Kings i Blazersi będą ich męczyć przez 6-7 meczy, to nie wiem jak miałoby im pójść z innymi pretendentami do mistrza - tegoroczni znakomici Spurs, Oklahoma, Mavs - spora konkurencja, no i rzecz jasna w Eastern Conf - Bulls/Miami/Boston/Magic. Zobaczymy co się stanie, bądź co bądź nie miałbym nic przeciwko starciu na pył Kings oprócz paru złotych ????
W każdym razie dzięki za obserwację i podejmowanie tematu

Otrzymane punkty reputacji: +5
phobos 26

phobos

Użytkownik
Gdy już miałem oddać pokłon dla Lakersów - niespodzianka, Kings nadrobili 3 przegrane kwarty w jednej kwarcie i jak dla mnie to oni wygrali. Przez chwilę na scoreboardzie widziałem wynik 27-6 lub podobny, niestety czas się zbierać i nie dotrwam do ostatecznego wyniku OT... Szkoda, marny handicap +0,5 by pokrył lukę punktową. Kolejny raz Lakersi pokazali jak się &quot;gra&quot;..

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
wychodziłem z domu na koniec IIIq w świetnym humorze. 18 pkt przewagi, hc pięknie wchodzi. Wracam i czytam już na głównej ESPN, że Lakersi wywalczyli 2seed po OT. patrzę wynik i załamka. Przewalili całą przewagę, ledwo dzięki &#39;clutch&#39; Kobego doprowadzili do remisu i tam znowu odjechali. Co się jednak okazuje - wchodzę na konto betclicka i kaska za wygrany zakład jest. zaliczyli wynik po OT i trochę się dziwię, bo chyba w takich zakładach się liczy wynik regulaminowego czasu, ale może się mylę. Mam nadzieję, że się mylę:p
Zakłady, które ZAWIERAJĄ dogrywkę to Zwycięzca meczu, Handicap, Różnica punktów, Suma punktów, Parzyste / nieparzyste, Wygrana różnicą / przegrana.
no przynajmniej mam pewność, że to nie pomyłka i mi nie zabiorą kasy :-D
e: sorry, że zaśmiecam może trochę Ci temat, ale musiałem się tym podzielić, bo byłem po tej akcji wulkanem emocji :-D

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.37
Miami Heat - Philadelphai 76ers NBA / 16.04.2011r. 21h30 Typ: over 189,5 @ 1,90 Score: 186 ⛔
Widząc jak Indiana była w stanie wymęczyć Chicago w pierwszych dwóch kwartach, warto uświadomić sobie jak nieschematyczne wyniki spotkań przyjdzie nam ujrzeć. W żadnym wypadku nie można być pewnym handicapu na Miami, jednak pewnym (przynajmniej w teorii) jest że obie drużyny ruszą na siebie pełną parą. Wprawdzie nie widzę Sixers jako drużyny na awans, ale oczywiście szansa na wygranie jednego spotkania jest, a jak się często okazuje jest to pierwsze z nich. Bynajmniej jednak na takie ekscesy dziś nie liczę, tylko na pewne zwycięstwo Miami, które ma spore szanse na finał w tym sezonie - a co z tym idzie liczę na dość obfity w punkty mecz i na &quot;pęknięcie&quot; bariery 189,5pkt. Jeśli Sixers nie dobiją do dziewięćdziestiątki - to Miami i tak powinno wbić nieco ponad 100 punktów, o ile nie więcej. Stawka na bet: 8,00 PLN Potencjalna wygrana: 15,20 PLN Win / Lose: -8,00 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.38
LA Lakers - NO Hornets NBA / 21.04.2011r. 04h30 Typ: Hornets +11,5 Score: 87-78 ✅ Wysoki handicap na Szerszeni dziwi pewnie nie tylko mnie. Co prawdo nie liczyłbym na powtórkę ostatniego wyniku - tym razem Lakers muszą pocisnąć przeciwnika i najpewniej wygrają to spotkanie, ale nie wierzę aby mieli pokryć tak spory handicap. Stawka na bet: 10,00 PLN Potencjalna wygrana: 19,00 PLN Win / Lose: +9,00 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.39
Philadelphia 76ers - Miami Heat NBA / 22.04.2011r. 02h00 Typ: Miami @ 1,50 Score: 94-100 ✅ Indiana Pacers - Chicago Bulls NBA / 22.04.2011r. 01h00 Typ: Chicago @ 1,55 Score: 84-88 ✅
Bez większych rozważań kupon na dwóch faworytów. Wprawdzie wierzę że gospodarze będą stawiać opór i rzucać kłody pod nogi swym przeciwnikom, to i tak uważam że obie drużyny po dzisiejszej nocy wyjdą z bilansem spotkań 3-0, nawet jeśli będzie to nieznaczne punktowo zwycięstwo (co najpewniej będzie miało miejsce). ================================================ = Łączny kurs: 2,325 Stawka na bet: 10,00 PLN Potencjalna wygrana: 23,25 PLN Win / Lose: +13,25 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.40
New Orleans Hornets - LA Lakers NBA / 23.04.2011r. 03h30 Typ: Hornets HT +3,5 @ 1,85 Score: 42-51 ⛔

Czy Szerszenie mają szanse wygrać to spotkanie - śmiem powątpiewać. Jeziorowcy nie zaryzykują drugiej przegranej, nawet jeśli to spotkanie wyjazdowe. Obstawiam na zwycięstwo gości z nieznacznym spreadem punktowym. Ale nie sądzę, że już w pierwszej czy drugiej kwarcie odbiegną punktowo przeciwnikom. Liczę że początek spotkania przebiegnie &quot;łeb w łeb&quot; i handicap na poziomie 3,5 powinien wystarczyć na pokrycie ewentualnej różnicy. Co będzie po połowie? Pewnie pozbawienie nadziei ekipy z NO... NY Knicks - Boston Celtics NBA / 23.04.2011r. 01h00 Typ: Knicks HT @ 1,72 Score: 44-52 ⛔ Po cichu liczę na małą powtórkę z poprzednich dwóch spotkań, czyli objęcie prowadzenia do połowy spotkania. Jak się zakończy? Tego szczerze powiedziawszy nie wie nikt. Celtics jak dla mnie dość nieprzewidywalni i osobiście zwycięstwa żadnej z drużyn nie przewiduję - jedynie dodatni handicap na Celtów brzmi rozsądnie, ale ostatecznie zdecyduję się na pewniejszy typ. ================================================ = Łączny kurs: 3,18 Stawka na bet: 8,00 PLN Potencjalna wygrana: 25,46 PLN Win / Lose: -8,00 PLN
No cóż, pełna dominacja faworytów, niepotrzebne ryzyko jak się okazało ????

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.41
Indiana Pacers - Chicago Bulls NBA / 23.04.2011r. 20h30 Typ: Bulls (+OT) @ 1,45 Score: 89-84 ⛔ Myślę że tegoroczni Bulls z wszelkimi predyspozycjami na finał PO zostawią Pacers z niczym. W żadnym wypadku blowout, tylko typowa kontrola scoreboardu i wygrana kilkoma punktami, ewentualnie z zabezpieczeniem o dogrywkę - to jest to, czego można się śmiało spodziewać. Portland Trailblazers - Dallas Mavericks NBA / 23.04.2011r. 23h00 Typ: Dallas over 91,5pts @ 1,85 Score: 82pts ⛔ Mavs nie mogą sobie pozwolić na kolejną porażkę (2-1), jednak co do wyniku spotkania nie można mieć pewności. Obie ekipy ostro się męczą i nie mają zamiaru odpuścić. Tegoroczni Blazers wskoczyli na całkiem wysokie obroty, ale osobiście widziałbym Mavs jako drużynę na awans. Liczę na zaciętą rozgrywkę i pęknięcie bariery 90+ punktów zdobytych przez gości. ================================================ = Łączny kurs: 2,68 Stawka na bet: 8,00 PLN Potencjalna wygrana: 21,46 PLN Win / Lose: -8,00 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.42
Memphis Grizzlies - SA Spurs
NBA / 24.04.2011r. 02h30
Typ: under 190,5 @ 1,85
Score: 179 pts ✅
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
NBA / 24.04.2011r. 04h00
Typ: OCT +5,5 @ 1,80
Score: 94-97 ✅
================================================ =
Łączny kurs: 3,33
Stawka na bet: 7,00 PLN
Potencjalna wygrana: 23,31 PLN
Win / Lose: +16,31 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.43
Atlanta Hawks - Orlando Magic NBA / 25.04.2011r. 01h00 Typ: under 178,5 @ 1,85 Score: 173pts ✅
Kolejna batalia, gdzie żadna z ekip nie ma zamiaru popuścić. Oprócz pierwszego rozgrzewkowego spotkania, dość underowe potyczki. Ciężko wskazać faworyta, więc 1x2 się nie tykam. NO Hornets - LA Lakers NBA / 25.04.2011r. 03h30 Typ: Lakers -5,5 @ 1,85 Score: 93-88 ⛔
No trzeba przyznać Jeziorowcom, że w końcu się ocknęli. Jak ostatnie naście spotkań nie napawało optymizmem, to jednak ostatecznie wskoczyli na właściwy mistrzowi poziom. Ciężko powiedzieć, czy będzie powtórka z ostatniego spotkania, ale kilka punktów przewagi LA powinno spokojnie ugrać. ================================================ = Łączny kurs: 3,42 Stawka na bet: 7,50 PLN Potencjalna wygrana: 25,67 PLN Win / Lose: -7,50 PLN
No ładnie, najpierw Bulls, potem Miami Heat, a teraz Lakers..

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.44
Memphis Grizzlies - SA Spurs NBA / 26.04.2011r. 02h00 Typ: Spurs (1 - 5pts przewagi) @ 4,25 Score: 104-86 ⛔ Po trzech spotkaniach Miśki prowadzą 2-1. Nie takiego wyniku się spodziewałem. W sytuacji gdyby i dzisiejsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem Grizzlies, moim zdaniem faworyt tych rozgrywek jakim powinni być Spurs, musieliby chyba wymodlić sobie cud żeby wygrać następne 3 spotkania pod rząd (z 3-1 na 3-4). Tak po prostu nie może się stać. Mało uargumentowane rozważanie, ale myślę że Spurs z Duncanem, Parkerem i Ginoblim na czele, ani myślą przegrać to spotkanie. Wyrównane walka i wygrana kilkoma punktami, tak przynajmniej w teorii powinno wyglądać to starcie... ================================================ = Łączny kurs: 4,25 Stawka na bet: 7,50 PLN Potencjalna wygrana: 31,88 PLN Win / Lose: -7,50 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.45
Dallas Mavericks - Portland Traiblazers NBA / 26.04.2011r. 02h35 Typ: Mavs @ 1,45 Score: 93-82 ✅ Jak już wcześniej wspominałem - w dalszych rozgrywkach prędzej widziałbym Mavs. Wprawdzie Blazers, trzeba przyznać, w tym sezonie coś się rozszaleli, liczyłbym jednak że mimo wszystko to właśnie Mavericks wygrają dzisiejsze spotkanie. Nie mogą pozwolić sobie na kolejną przegraną. Co do handicapu nie mam pewności, dlatego typuję na zwycięstwo gospodarzy (bez dogrywki). Memphis Grizzlies - SA Spurs NBA / 26.04.2011r. 02h00 Typ: under 188,5 @ 1,85 Score: 190pts ⛔ Nie mogłem się zdecydować na typowanie Nuggets vs OCT, więc dorzucam under w grze Miśków ze Spurs. Powinna być dość zacięta walka, do tego dochodzą underowe ostatnie dwa spotkania i liczę na powtórkę niezależnie od tego, kto zwycięży. ================================================ = Łączny kurs: 2,68 Stawka na bet: 7,50 PLN Potencjalna wygrana: 20,10 PLN Win / Lose: - 7,50 PLN

Bonus:
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder

Jako że nie widzę tu nic pewnego, ani w przypadku under/over, ani w typowaniu zwycięzcy, powstrzymam się od większego typowania. Gdyby hc był na nieco wyższym poziomie oddałbym zapewne kolejny typ na Oklahomę, ale ostatnie przegrane Bulls, Miami i Lakers dają do myślenia - jeśli nawet &quot;najsłabsze&quot; drużyny jak Hornets i Pacers dali rade odgryźć się przed finiszem, to tym bardziej są w stanie zrobić tak samo Nuggetsy.
Dorzucę z ciekawości taki więc typ:
Denver HT / Oklahoma FT kurs 7,0 za 2zł, PW: 14,00⛔

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.46
Orlando Magic - Atlanta Hawks NBA / 27.04.2011r. 02h30 Typ: Hawks +7,5 @ 1,88 Score: 101-76 ⛔ Trzeba przyznać, że Hawks dali popalić Magic. Łączny wynik potyczek to 3-1 dla Atlanty. Jest to ostatni gwizdek dla drużyny gospodarzy dzisiejszego spotkania i śmiem przypuszczać, że nawet jeśli dziś wygrają, co zapewne się stanie, to i tak nie sądzę by mieli z takim bilansem awansować (musieliby wygrać 3 razy pod rząd). Z pewnością żadna z drużyn nie odpuści, a po tym co pokazali Hawks, myślę że w pełni sobie zasłużyli na przejście do kolejnych rozgrywek. Buki wystawili dość wysoki handicap, którego Orlando - śmiem przypuszczać - nie pokryje. Dlatego też czym prędzej oddam typ na gości, gdyż nie sądzę by Magic było w stanie nabić tak wysoki spread punktowy. ================================================ = Łączny kurs: 1,88 Stawka na bet: 10,00 PLN Potencjalna wygrana: 18,80 PLN Win / Lose: -10,00 PLN

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.47
LA Lakers - NO Hornets NBA / 27.04.2011r. 04h30 Typ: Hornets +10,5 @ 1,88 Score: ?? Orlando Magic - Atlanta Hawks NBA / 27.04.2011r. 01h30 Typ: under 178,5 @ 1,80 Score: 177pts ✅ ================================================ = Łączny kurs: 3,38 Stawka na bet: 7,50 PLN Potencjalna wygrana: 25,38 PLN Win / Lose: ??

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.48
Chicago Bulls - Atlanta Hawks NBA / 03.05.2011r. 02h00 Typ: Hawks +8,5 @ 1,85 Score: 95-103 ✅
Poprzednie spotkania PO utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie ma co kierować się &quot;przewagą&quot;, czy &quot;faworyzacją&quot;. Myślę że w pierwszym spotkaniu Bulls nie zdominują Hawks na tyle by pokryć dość wysoki - trzeba przyznać - handicap. LA Lakers - Dallas Mavericks NBA / 03.05.2011r. 04h30 Typ: Mavs +5,5 @ 1,85 Score: 94-96 ✅
Różnie to bywa z jeziorowcami, sądziłem że ograją Hornets 4:0, góra 4:1 a tu dwie przegrane. W tym właśnie to pierwsze spotkanie, gdzie ciężko cokolwiek przewidzieć. Nie liczyłbym na dominację gospodarzy, przynajmniej nie w 1 rozgrywce. ================================================ = Łączny kurs: 3,42 Stawka na bet: 7,50 PLN Potencjalna wygrana: 25,67 PLN Win / Lose: +18,07 PLN

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ten dział nie bez powodu nazywa się &quot;Kupony ze Statystykami&quot; i ma własny regulamin. Proszę o wstawienie statystyk za miesiąc kwiecień, w innym wypadku temat będę zmuszony przenieść do &quot;Kuponów&quot;.
Pozdrawiam
Odisio

phobos 26

phobos

Użytkownik
Statystyki Kwiecień
Bet 12-47

Kupony: 36
Trafione kupony: 13/36
Skuteczność kuponów: 36,11%

Typy: 62
Trafione typy: 34/62
Skuteczność typów: 54,84%

Postawiono: 311,00 PLN
Wygrano: 258,28 PLN
Zysk/strata: -52,72 PLN ⛔
Yield: -16,95%
Nie wliczałem zakładu z dzisiejszej nocki, rzecz jasna. Lekkie opóźnienie za co przepraszam. No i wyszedł minus, głównie końcówka RS i pierwsze spotkania PO okazały się kapryśne i &quot;pewniaki&quot; często nie wchodziły. Po zakończeniu rozgrywek NBA zrobię osobne sprawozdanie zbiórcze, zobaczymy jaki yield wyjdzie.

phobos 26

phobos

Użytkownik
#bet.49
Miami Heat - Boston Celtics NBA / 04.05.2011r. 02h00 Typ: Miami HT @ 1,55 Score: 47-42 HT ✅ Celtics, Celtics.. jedna z niewielu drużyn gdzie wszelkie przewidywania i statystyki biorą w łeb. Albo potrzebują dwóch kwart na rozruch, albo grają znakomicie, albo w ogóle nie grają. Drużyna ze sporym potencjałem, który ujawnia się równie przypadkowo co deszcz na Saharze. Może i przesada, ale trzeba przyznać, że często czuć niedosyt po potyczkach Celtics. Czy dziś się przełamią i urwą zwycięstwo w Miami? Możliwości ku temu mają, a to byłby spory atut przed rozgrywkami u siebie, bo jeśli Heat ugra drugie zwycięstwo (2:0) i choć jedno na wyjeździe (3:1 / 3:0) to już Celtowie się nie wygrzebią. W każdym razie, cokolwiek się stanie, to przypuszczam, że dopiero po połowie, a do tego czasu Miami powinno nadal dominować... Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies NBA / 04.05.2011r. 04h30 Typ: Grizzlies HT +3,5 @ 1,85 Score: 54-44 HT ⛔ Trzeba przyznać, że Miśki się rozszalały w tym sezonie. Do tej pory ciężko jest wyjść z podziwu, że zdeptali Spurs, którzy przed rozpoczęciem PO byli zdecydowanie faworytem. Do tego dochodzi ich kolejne zaskakujące zwycięstwo na wyjeździe w pierwszej rozgrywce z OKC. Raz po raz Grizzlies pokazują, że wcale &quot;łatwym łupem&quot; nie są i jak tak dalej pójdzie puszczą z torbami kolejnego pretendenta, który nadawałby się do finału. Bądź co bądź nie sądzę by i dziś goście mieli wygrać, bo to najpewniej przekreśliłoby OKC. Nieco podpierając się statystyką, myślę że przynajmniej do połowy Miśki powinny dawać sobie radę i iść łeb w łeb z gospodarzami, a kluczowe punkty i rozstrzygnięcie nastąpi dopiero pod sam koniec spotkania. ================================================ = Łączny kurs: 2,87 Stawka na bet: 8,00 PLN Potencjalna wygrana: 22,94 PLN Win / Lose: -8,00 PLN

Do góry Bottom