na 256 nie masz szansSiemka, jestem nowy. Słuchajcie mam neostrade 256kb/s i bardzo chciałbym obejrzeć ALL STARS WEEKEND, ale niewiem czy nie mam za słabego neta. Jak włącze np NBA TV to mi się tnie nieźle...macie na to jakiś sposób? :-?
Witam,Co sądzicie zeby zagrac dzisiaj na Rookies? Moze byc niespodzianka...
No wiadomo ze nie normalnej gry ale troche przesadzili... sam zobacz ile pktow zdobywali i jak łatwoPrzepraszam .... a czego Ty się spodziewałeś ? :roll:To co sie wczoraj dzialo to jest wg mnie zenada... rozumiem ze to jest pokazowka, ale zeby nikomu sie do bloku nie chcialo skoczyc... przeciez to nie byla koszykowka... :zy3ou:
Obrazek
Tak właśnie wyglądają mecze podczas ASW ... mało obrony, duzo efektownych ataków i co za tym idzie wyniki jak po 3 dogrywkach podczas rs. Do bloków nikt nie skacze bo wiadomo że blok to w wiekszosci przypadków niestety faul :| ( a akurat w składach Rookies i Sophomores nie ma blokujacego z prawdziwego zdarzenia :], np. Dwight Howard czy Okafor ) a w ASW nie chodzi o to zeby faulowac tylko zeby sie pokazaćNo wiadomo ze nie normalnej gry ale troche przesadzili... sam zobacz ile pktow zdobywali i jak łatwoPrzepraszam .... a czego Ty się spodziewałeś ? :roll:To co sie wczoraj dzialo to jest wg mnie zenada... rozumiem ze to jest pokazowka, ale zeby nikomu sie do bloku nie chcialo skoczyc... przeciez to nie byla koszykowka... :zy3ou:
Obrazek
wyniki z poprzednich lat wskazują ze wczesniej bylo jednak inaczej...
Ojj nie zgodzę się . Był dobry w tym względzie Millsap Granger no i przede wszystkim Bynum . Ten ostatni wręcz jest uznawany za jednego z lepszych w tej specjalizacji . Inna sprawa że nie grał za dużo ...a akurat w składach Rookies i Sophomores nie ma blokujacego z prawdziwego zdarzenia
Jak ciekawe... Green wygrał bezapelacyjnieNo Dunki ładne były...nie ma co...ciekawe jak tam Dunk Contest...stawiałem na Robinsona ????
Obrazek