Na jakim grasz poziomie, All-Star?Bardzo nierówno gra moje Cavs, zwycięstwo z Timberwolves a następnie porażka z Bucks ponad 30 pkt, teraz mecze z 76ers więc trzeba wygrywać bo bilans 1-4 nie wygląda ciekawie.
btw. gdzie mogę sprawdzić tabelę Konferencji? Bo dywizji sprawdzam ale konferencji nie mogę znaleźć.
Tak, allstar - bilans 1-6Na jakim grasz poziomie, All-Star?
ja zacząłem od 4-1, potem dwa mecze na wyjeździe w dupę - przegrywam końcówki i rzuty nie siadają, teraz mnie Detroit złoiło znów w końcówce u siebie...Tak, allstar - bilans 1-6
online na piracie czy oryginal? ????ja tylko online gram, nie zaczynałem żadnego sezonu czy association, do tej pory bilans 10-16 ale dopiero ogarniam wszystko gra z was ktoś online?
wygral 3ki podczas konkursu w mojej karierze 1 zawodnikiem, jednak nie pasuje mi on do mojej koncepcjiGranger w grze jest jednym z najlepiej rzucającym trójki.
OOgarnij sobie fadeawaye aldrigdem to zobaczysz jak sie fajnie nimi gra ????Zacząłem grać Portland i gra mi się świetnie, na razie bilans 1-1, ostatnie zwycięstwo 98-95, oczywiście Lilliard za 3 na 1.6 sekund przed końcem!
Wie ktoś jak sprawdzić tabele konferencji??
oryginał na ps3, u mnie żadnych lagow nie ma, tzn na jakieś 25 meczów 1 mi przerwało przez lagionline na piracie czy oryginal? ????
bo ja czasami pogram na piracie, ale sa lagi, zreszta.
w 2k13 tez byly online mode jest niedopracowany.
Pewnie brak jakichś plików .dll, reinstal załatwiłby sprawę ale wierzę, że to nie jest preferowana odpowiedźChcę sobie dziś zagrać w NBA, włączam a tam tylko pojawia się czarny obraz i nic więcej.. Miał ktoś podobny problem?
Dziwne, wystarczył restart laptopa i śmiga aż miło!Pewnie brak jakichś plików .dll, reinstal załatwiłby sprawę ale wierzę, że to nie jest preferowana odpowiedź
w wersji od skidrow jeszcze żadnej zwiechy.
OK dzięki, a 12 albo 13 też spoko czy jednak 11 wygrywa w tej batalii :?:Najlepsza grywalność zdecydowanie 2k11, polecam
Mam 13, kumpel 14 i to się prawie niczym nie różni - zatem skoro nie podobała Ci się 14 to i z 13 będzie to samo. 12 nie wiem.OK dzięki, a 12 albo 13 też spoko czy jednak 11 wygrywa w tej batalii :?: