Trochę ryzykownie dzisiaj. Idę w over zbiórek Kuzmy. Gafford wypada ze składu, Wizards będą zmuszeni grać niższą piątką, pewnie z Avdiją. Aż strach pomyśleć, co może z nimi zrobić w paint Embiid, o ile zagra, bo ma jakieś kłopoty z kolanem. Ostatnio ich porobił, 50 punktów w Waszyngtonie. Kyle miewa różne mecze, raz jest aktywny na tablicach, raz częściej szuka kolegów w rogach. Idę w over zbiórek tylko z powodu absencji Gafforda, Kyle notuje 7,7 zbiórki w ostatnich 10 meczach bez Daniela w składzie.
Kyle Kuzma powyżej 6,5 zbiórki @1,90 Superbet
Rozier na piłce pod nieobecność LaMelo. Nie ufam kompletnie Charlotte, ale Miami sporo traci w obronie przy braku Adebayo. Myślę, że Robinson może mieć dzisiaj trochę problemów z Richardsem, czy wjeżdżającym pod kosz Bridgesem. Washington może postraszyć rzutem. Charlotte raczej musi grać up-tempo (jak zwykle), żeby nawiązać walkę z Heat. Ostatnio z Raptors się udało, mimo szaleńczego runu gości w ostatniej kwarcie. Myślę, że 35 minut spokojnie w zasięgu, 7 asyst nie jest nie do pobicia, tym bardziej, że notuje średnio 9 asyst w ostatnich 5 spotkaniach bez LaMelo.
Terry Rozier powyżej 6,5 asysty @1,80 Superbet
Kyle Kuzma powyżej 6,5 zbiórki @1,90 Superbet
Rozier na piłce pod nieobecność LaMelo. Nie ufam kompletnie Charlotte, ale Miami sporo traci w obronie przy braku Adebayo. Myślę, że Robinson może mieć dzisiaj trochę problemów z Richardsem, czy wjeżdżającym pod kosz Bridgesem. Washington może postraszyć rzutem. Charlotte raczej musi grać up-tempo (jak zwykle), żeby nawiązać walkę z Heat. Ostatnio z Raptors się udało, mimo szaleńczego runu gości w ostatniej kwarcie. Myślę, że 35 minut spokojnie w zasięgu, 7 asyst nie jest nie do pobicia, tym bardziej, że notuje średnio 9 asyst w ostatnich 5 spotkaniach bez LaMelo.
Terry Rozier powyżej 6,5 asysty @1,80 Superbet
Ostatnia edycja: