CHARLOTTE - INDIANA Aaron Holiday przynajmniej 15 punktów @1.88
Aaron chyba jeszcze nie dorósł do wielkich meczów, bo słabo się w nich odnajduje, zarówno z 76ers, Nuggets, wcześniej także z Clippers jego występy były bezbarwne, choć pokazał już w tym sezonie, że grać naprawdę potrafi. Myślę, że wiele u niego siedzi w głowie, a dobre wyniki są kwestią jego pewności siebie. Trochę ryzykownie stawiam dziś na niego, bo niby jego statystyka punktowa to tylko 10.8 PPG. Wydaje mi się jednak, że dziś tej pewności mu nie braknie, bo z Szerszeniami zaliczył w tym sezonie jeden z najlepszych meczów. Na jego ilość minut taka linia nie jest bardzo wygórowana.
ORLANDO - BROOKLYN Markelle Fultz przynajmniej 5 asyst @1.88
Dobry sezon notuje 21-letni Amerykanin, widać że szkoleniowiec Magików mu ufa, a on z tego korzysta i odwdzięcza się dobrą grą. W tym typie kieruję się po prostu formą Fultz'a. Ostatnie 6 meczów to 5-krotnie pokryta powyższa linia, widać że dobrze układa się jego współpraca szczególnie z Vukceviciem i Fournierem.
PHILADELPHIA - OKLAHOMA Shai Gilgeous - Alexander przynajmniej 19 punktów @1.88
Super dyspozycja Thunder w ostatnim czasie, a Shai na parkiecie czuje się, jak ryba w wodzie. 19 oczek rzucał już w dziewięciu meczach z rzędu i absolutnie nie sądzę, aby dziś było inaczej. Co prawda Phila we własnej hali jest bardzo mocna, ale jeśli miałbym kogoś typować do pokonania ich w Wells Fargo Center to właśnie typowałbym Grzmoty. Stawiam na szybki, ofensywny basket, Alexander w ostatnich kolejkach pokrywał moją linię z takimi ekipami jak Mavs, Clippers, czy Raptors. Jeśli dziś goście mają coś ugrać to Shai musi obok statystyki punktowej mieć dwójkę z przodu.
WASHINGTON - BOSTON Gordon Hayward przynajmniej 19 punktów @1.88
Nie wiem, jak to się stało że Wizards wygrali ostatnio z Denver, nie oglądałem tego meczu, nie widziałem nawet highlights. Patrząc jednak na ich grę wiem jedno. Dwa dobre mecze z rzędu nie mogą im się udać, dlatego stawiam, że Hayward dziś nieźle zapunktuje, bo Celtics mogą zdobyć niezłą ilość oczek. Pierwotnie myślałem, aby pograć Tatuma, jednak na niego linia sporo wyższa. Moim zdaniem Gordon spokojnie powinien dobić do dwudziestki.
ATLANTA - DENVER Jamal Murray przynajmniej 20 punktów @1.88
NEW ORLEANS - UTAH Rudy Gobert przynajmniej 2 bloki @1.50
DALLAS - CHICAGO Kris Dunn przynajmniej 4 asysty
SAN ANTONIO - MILWAUKEE LeMarcus Aldridge przynajmniej 9 zbiórek @1.58
SACRAMENTO - GOLDEN STATE Harrison Barnes przynajmniej 15 punktów @1.50
Wszystko z
betfan.
E: To byle moja ostatnia wycieczka w kierunku indywidualnych statystyk. Pod tym kątem NBA w tym sezonie jest kompletnie nieobliczalna. Nawet tego nie rozliczam, bo kupa wstydu.