To juz bys musial szukac na amerykanskich bukach. Raczej oni takie zaklady maja, ale tez bez pewnosci bo tu sytuacja sie zmienia dynamicznie i kursy by musialy byc aktualizowane co noc. Czy to unibet czy 1xbet czy ktokolwiek z polskich bukow takiego czegos w ofercie nie maja. Przed sezonem widzialem linie over/under 48,5 wins Lakers, wtedy trzeba bylo atakowac (tylko kto wtedy wiedzial o kontuzji Jamesa czy o tym ze nie przyjdzie Davis), bo to juz pewne ze nie zrobia tyle, a do PO zawsze sie moga cudem z Jamesem doczlapac.Czy któryś buk oferuje zakład na awans cyrku Lebrona do PO?
Wiem że będzie ciężko ale jakby był kurs ponad 4 to można by zaryzykować. Troche tych spotkań jeszcze zostało.To juz bys musial szukac na amerykanskich bukach. Raczej oni takie zaklady maja, ale tez bez pewnosci bo tu sytuacja sie zmienia dynamicznie i kursy by musialy byc aktualizowane co noc. Czy to unibet czy 1xbet czy ktokolwiek z polskich bukow takiego czegos w ofercie nie maja. Przed sezonem widzialem linie over/under 48,5 wins Lakers, wtedy trzeba bylo atakowac (tylko kto wtedy wiedzial o kontuzji Jamesa czy o tym ze nie przyjdzie Davis), bo to juz pewne ze nie zrobia tyle, a do PO zawsze sie moga cudem z Jamesem doczlapac.
Ale jesli chcesz grac ze Lakers wejda to radze odpuscic... Beznadziejnie graja + bardzo ciezki terminarz do konca sezonu. Niby Clippers nie bardzo chca wchodzic do PO bo pick draftowy, ale jak wygraja dzis z Suns, ktorzy przegrali 14 kolejnych spotkan, czyli raczej na pewno wygraja to Lakers maja 4 winy straty do nich ( i 2 mecze mniej rozegrane czyli mozna powiedziec 3 w).
Z kolei Sacramento juz chce wejsc do PO, nie maja kontuzji, pozyskali Barnesa z Mavs i w zaleznosci od dzisiejszego meczu sa 2-3 winy przed Lakers i forme maja duzo lepsza. To jest sporo na zachodzie, gdzie rok temu 2 winy decydowaly o byciu 3 lub 9 na koniec sezonu... Ani James nie gra jak MVP a reszta poza Rondo i moze Kuzmą, tez ponizej oczekiwan. Tu bedzie walka miedzy 3 druzynami z Kaliforni o PO i mysle ze wejda LAC czy SAC.
Nastepne 10 meczy Lakers to: Rockets, NOP x2, Grizz, Bucks, Suns, Clipps, Nuggets, Celtics, Bulls to tak na oko zrobia 5-5... Mimo ze maja jeszcze 2 spotkania z Clipps i 1 z Kings to nawet jak wygraja te 3 mecze to bedzie ciezko.
pawelex Totolotek maCzy któryś buk oferuje zakład na awans cyrku Lebrona do PO?
Dziękuję. Mocno się przeliczyłem z tym kursem 4 XDpawelex Totolotek ma
troche loteria, jak nie beda bronic nic to bedzie over, ostatnio padlo malo punktow to dzis moze byc duzo, bo 2/3 razy pokyrwali ta linie.Wiem że będzie ciężko ale jakby był kurs ponad 4 to można by zaryzykować. Troche tych spotkań jeszcze zostało.
Coś na weekend gwiazd proponujesz? Powiedzmy under 290,5 w meczu usa-World?
+19 nawet Jeszcze w 4 kwarcie kiedy Lakers wyszli na 2 pkt prowadzenia CP3 i Harden zakozwłowali się solidarnie. Tak samo z OKC. Do przerwy ponad 20 pkt przewagi i druga połowa 4 kwarty paraliż. Brak ławki zweryfikuje ich szybko w PONBA jest zaskakująca, Rockets +16 w III kwarcie i stają w miejscu, mimo powrotu Capeli. Trochę mnie to zatkalo,!
Nie byłbym tego taki pewny. Kilku zawodników z Zachodu przeszło na Wschód i to moim zdaniem dodało siły tej konferencji. Bucks, Raptors, Boston czy 76ers także z takimi hipotezami spokojnie, choć i tak to tylko zostanie w kwestii hipotetycznej.Szkoda LeBrona, w tym roku zapewne bez playoffów. Ja tam przed sezonem żadnego potencjału w Lakersach nie widziałem, ale jednak spodziewałem się, że przyjście takiego asa spowoduje, że wejdą do playoffs z 6-8 miejsca, a tu klops. W Cleveland miałby zapewne kolejny finał NBA.