>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2016/17 z Shaqu

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
#Statystyki:
NBA:
▶ Brooklyn Nets- Philadelphia 76ers @ 1.95
▶ Washington Wizards - Portland Trail Blazers @ 1.58
▶ Denver Nuggets -3pkt @ 1.58
▶ Indiana Pacers @ 1.50
▶ Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers @ 3.75
▶ Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets @ 2.40
▶ Philadelphia 76ers - Houston Rockets (-3pkt) + Boston Celtics @ 1.97
▶ Chicago Bulls - Philatelphia 76ers @ 3.55
Podanych typów: 8
Wygranych: 6
Przegranych: 2

----------​

Wyzwanie:
▶ Po jedenastu dniach zysk rzędu ~57 zł, więc całkiem spoko ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 11:
Eurocup Top 16:​

-
Fuenlabrada -3pkt @ 1.54
Stawka: 10 zł ✅ 5.40 zł ✅

Wynik: 85:69​

Pojedynek 2 najgorszych ekip w grp. E.
Ja postanowiłem pójść w stronę gospodarzy ze względu na bardzo defensywną postawę Murci. Obie ekipy spotkały się już w tej edycji gdzie gosp. była Murcia.
Murcia wygrała mecz 87:75 po świetnej 1 kwarcie.
W ekipie Fuenlabrady mamy dwóch niezłych grajków. Pierwszy to Ivan Paunic
(12.6pkt/2.6rb i 1.4 ast) oraz Francisco Cruz (8.8pkt/1.4rb i 2.4 ast) jeśli zagrają na swoim poziomie Fuenlabrada powinna wziąć ten mecz.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 12 i NBA #28
-
Washington - 4 pkt @ 1.50​

Stawka: 10 zł ✅ 5.00 zł ✅
Wynik: 117:101​
Pisze z tel, wiec zwięźle i na temat.
To jak gra drużyna ze stolicy na własnym parkiecie widzi każdy. Wysokie wygrane nawet z topowymi drużynami robią wrażenie. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z drużyną z Nowego Jorku. Drużyna Melo toczyła ostatnio zawarty bój z Atlanta, gdzie ulegli po 4 dogrywkach 142:139.
Nie widzę zbyt dużo argumentów po stronie NYK dlatego pogram lekko w stronę drużyny Marcina Gortata. Z fartem!​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 13:
▶
Korea KBL​

-
Anyang -3.5pkt @ 1.50
Wynik: 79:69​

(Tel) Pojedynek 1 drużyny koreańskiej ligi kosza z 8 drużyna. H2H: 4:1 dla Anyang. Oglądałem parę meczy drużyny z Seulu w tym roku. Potrafią zagrać dobre spotkanie gdzie pokazują całkiem przyzwoity poziom, ale są też momenty w których ceglą i nic kompletnie nie chce wpaść.
Drużyna Anyang zajmują 1 miejsce z tym, że pierwsze cztery miejsca mają niewielka odległość od siebie dlatego sadze, ze w tym meczu lider postara się o pewne zwycięstwo.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 14:

King Wilki Morskie Szczecin - Anwil Włocławek
Anwil @ 1.66
Stawka: 10 zł ✅ 6.60 zł ✅
Wynik: 86:80​

Pojedynek 3 z 7 drużyną w lidze. Przepaść pkt. między tymi zespołami jest niewielka tym bardziej Anwil może powalczyć w tym meczu. Ostatnio stawiałem w stronę drużyny ze Szczecina. Mimo wygranego typu przebieg meczu był inny niż się spodziewałem. Po świetnej 1q, drużyna Wilków grała tragicznie w obronie podczas 2q doprowadzając do przewagi drużyny Lublina.
Anwil to mocna drużyna w tym roku i jeśli wykorzysta błędy obrony rywali powinna spokojnie ten mecz ogarnąć.

Kupon 15:
Energa Czarni Słupsk - AZS Koszalin
AZS Koszalin@ 2.50
Stawka: 10 zł ⛔ 10.00 zł ⛔
Wynik: 72:70​

Link do analizy tego meczu użytkownika czoker polecam ????​

https://forum.bukmacherskie.com/f11/plk-2016-2017-a-138445-10.html#post6293828

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 15 i #29NBA:
-​
Cleveland - 3pkt. @ 1.50​

Wynik: 125:97
Styczeń dla drużyny z Ohio nie był najlepszy...
Osiem porażek przy siedmiu wygranych meczach.
Jutro bardzo duża szansa na zwycięstwo z chaotyczna Minnesota. Kolejnym plusem jest grą na własnym parkiecie, gdzie Cleveland dobrze radzi sobie od początku sezonu mimo minionego stycznia. Ja pogram tu mniejszy HC i sądzę, że LeBron i spółka pokażą to czym poruszali nas w tym sezonie.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 16:
Euroliga
-
Unics kazan @ 1.83
Wynik: 90:75​

Zimna Rosja była zawsze trudnym terenem dla drużyn Europejskich.
Zajmujący trzynastą pozycję Kazan będzie podejmował 3 drużynę Euroligi.
Od wczoraj kursy w stronę drużyny z Rosji spadają ze względu na osłabienia Olympiakosu. Do Rosji na mecz nie udało się dwóch zawodników Olympiakosu którzy stanowili trzon zespołu. Jeżeli Kazan nie odpuści meczu powinni spokojnie go ogarnąć. Ja stawiam w tym wypadku na gospodarzy.​

Z fartem!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 17:
Euroliga
Olimpia Milano - Darussafaka Dogus
Edit: Olimpia - 2pkt @ 1.91
Stawka: 10 zł ZWROT
Wynik: 89:87​

Drugi mecz jaki na dzisiaj wybrałem to spotkanie pomiędzy Olimpią Milano a Dafą.
Milano to zdecydowanie ekipa własnego parkietu. Mimo przed ostatniego miejsca w Eurolidze wcale nie są na straconej pozycji. Zwycięstwo z Dafą może ich lekko przybliżyć w górną część tabeli. Milano tankowało na wyjeździe z Avellino wystawiając słabszy skład. ja widzę w tym meczu wygraną Olimpii.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 19:
Euroliga:
Crvena - Anadolu
Crvena -2pkt @ 1.57
Wynik: 86:72​

Crvena to ekipa własnego pakietu. Jeśli zagrają na swoim poziomie to nie powinien wykonać im się ten mecz.
Z fartem!​

Dramat... ale nie ma co się załamywać ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 20 + #30:
NBA:
-
Portland -2.5 pkt @ 1.54
Wynik: 108:104
Euroliga nie dała w tym tygodniu zarobić...
Portland po ostatnich srogich porażkach powoli staje na nogi. Dallas najsłabsza drużyna Zachodu + mecz na swoim parkiecie, więc Portland może pokusić się tu o zwycięstwo.​

Ahh to Portland... ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 23:
Liga ACB:
-
Baskonia @ 1.62
Stawka: 10 zł ✅ 6.20 zł ✅
Wynik: 91:82​

Baskonia po 2 porażkach z Realem i Barceloną będzie miała szanse na przełamanie z zajmującą ostatnie miejsce premiowane do PO drużyną Morra Banc.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 24 #31NBA:
-​
Boston Celtics - 2pkt @ 1.54
Stawka: 10 zł ✅ 5.40 zł ✅

Wynik: 107:102

▶ L.A Clippers w dzisiejszym meczu bez swojej gwiazdy CP3.
▶ Boston w pełnym składzie zanotowali już 5 zwycięstw pod rząd na swoim parkiecie i dziś zanosi się na kolejne.
▶ Thomas wyśmienita forma (Pan 4 kwarta ???? )
▶ Blake Griffin nadal szuka formy po kontuzji choć zanotował ostatnio 31 pkt w meczu z GSW.
▶ Boston zajmuję 2 miejsce, ale dogania go idący jak burza czarodzieje.

-Polecam również Oklahoma City Thunder @ 1.54 ✅ ✅ 105:99
Kupon 25:
Super Bowl NFL:​

-​
New England Patriots @ 1.68
Stawka: 10 zł ✅ 6.80 zł ✅
Wynik: 34:28 (OT)​

Typuje tu wygraną bardziej doświadczonej drużyny Patriots . Spotykają się najlepsze ofensywy ligi Tom Brady na MVP Matt&#39;a Ryan&#39;a. Co tu dużo mówić liczę na dobre widowisko i wygraną Patriotów.​

Z fartem!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 26:
PLK:
Asseco Gdynia - Energa Czarni Słupsk
Energa @ 2.00
Godzina: 19:00
Stawka: 10 zł ✅ 10.00 zł ✅
Wynik: 79:65​

Asseco w ostatnich dwóch meczach wygrywało zaledwie 1pkt. z Dąbrową (mecz-komedia) i z Krosnem. Asseco w tym sezonie nie gra najlepiej o czym świadczy miejsce w tabeli daleko za pierwszą 8.
Energa mimo kłopotów klubowych i też minimalnie wygranych meczach nadal ma realne szanse na PO.
Do 8 miejsca zajmowanego przez Rosę brakuję im 2pkt z tym, że dziś zagrają mecz w ramach 19 kolejki (Rosa ma go już za sobą). Zwycięstwo w tym przybliży ich do awansu na wyższą pozycję. Asseco ma kim postraszyć. Szubarga średnia 3.3 celnych rzutów za 3pkt do tego Żołnierewicz, ale Słupsk też posiada dobrych graczy np. Jerel Blassingame.
Typ nieco ryzykowny z powodu Asseco w roli gospodarza, ale nie niemożliwy! Liczę tu na świetną grę po obu stronach.
Z fartem!
Późniejszym wieczorem podsumowanie tygodnia. NBA za tydzień, ponieważ w tym tygodniu zagrałem zaledwie 4/5 typów z NBA...

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
#Tydzień II
Zysk: ok. 34 zł
▶ W tym tygodniu zawiodła tylko Euroliga, reszta na ✅
▶ Ważne, że jest bilans dodatni, który postaram się jak najdłużej utrzymać.
▶ W tym tygodniu w porównaniu do poprzedniego puszczone zostało więcej kuponów.

▶ 1 trafiony, zwrot (fartowny) i 2 porażki... bilans Euroligi.
Ten tydzień rozpoczynamy świetnie i oby tak dalej!​

Otrzymane punkty reputacji: +10
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
#LIVE
Kupon 27:

Aris - Strasbourg​

Strasbourg @ 3.75
Wynik: 71:52
Spóźniłem się i mecz rozpoczyna się za minutę. Można złapać linie na live.
Typ ryzykowny,ale do przejścia. Aris w tym roku rozgrywek nie przekonywało mnie. Drużyna z Francji gra dobrze powinni to ogarnąć.​

Z fartem!
▶ Oj ofensywa kulała w Strasburgu 1 na 3 akcje zakończone celnym rzutem a czasem nawet nie ???? No nic nie weszło polowanie na wysokie kursy, ale nie załamujemy się i gramy dalej!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 28:
Eurocup:​

-​
Cedevita - 1.5 @ 1.77
Stawka: 10 zł ✅ 7.70 zł ✅
Wynik: 74:71​

EuroCup Top 16. Unicaja pewne wyjście z grupy.
Ja jednak stawiam na podtrzymanie serii zwycięstw Cedevity na własnym parkiecie. Do tej pory również nie udało im się wygrać z drużyną z Hiszpanii i jest w końcu na to dogodna okazja. Drużyny takie jak właśnie Cedevita, Crvena czy kluby z Rosji potrafią zagrać najlepsze mecze na własnym obiekcie i na to liczę w tym meczu.​

Do góry Bottom