>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2016/17 z Shaqu

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
21#
-​
Chicago Bulls -5pkt @ 1.74
Wynik: 99:94
⛔ ⛔

(Oj dawno mnie tu nie było... powoli wracam do regularnego typowania.)

Na pierwszy ogień wziąłem pod lupę mecz Byków z Wilkami.
Chicago Bulls po 23 meczach (13W/10L) zajmuję 4 miejsce na Wschodzie.
Tak jak na początku sezonu można było spekulować czy ten skład będzie walczył o najwyższe cele, tak teraz obraz pokazuję, że byki dają radę, choć ostatnio głośno jest o konflikcie Rondo - Zarząd. Rondo możliwe, że nie zagra w tym meczu z powodu kontuzji, a na jego miejsce wejdzie według mnie dobrze radzący sobie Grant.
Jimmy Butler wyśmienita forma do tego Wade też pokazuje na co go jeszcze stać. Nie powiem, bo ostatnio Chicago mi zaimponowało przełamaniem serii San Antonio Spurs na wyjazdach.
Po drugiej stronie Wilki z Minnesoty, które ostatnimi czsy zawodzą na całej linii. Duet Wiggins - Towns nie pokazują swoich najlepszych umiejętności, raz mogą zagrać świetny mecz wykręcając niezłe cyferki a następne 5 /6 meczy ceglić, ceglić i jeszcze raz ceglić... Rubio nie gra tak jak w zeszłym sezonie, jest mozolny/powolny. Minnesota po 24 meczach zajmuję przed ostatnie miejsce Konferencji Zachodniej. Na wyjazdach też nie prezentują się dobrze wygrywając jedynie 2 mecze z 12.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +4
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
22#
Na dziś i jutro dwie propozycje ode mnie z kosza:
1.
-​
Besiktas -2pkt @ 1.54
✅ ✅

W tym meczu bez większego rozpisywania. Oglądałem ostatnie 2 mecze w CL Stelmetu, widać w nich było masę błędów szczególnie w meczu z Partizanem. Besiktas natomiast lider grupy z 8 zwycięstwami. W Turcji górą okazała się drużyna gości wygrywając aż 19 pkt!.​

Do tego fajnie wygląda Monaco @ 1.47 ✅ ✅ do dubla ????
NBA:
-​
Memphis @ 1.66
⛔ ⛔

Nie powiem, bo kurs na Miśki mnie trochę zaskoczył... Rozumiem wyjazd do L.A, możliwe nie wystąpienie Gasol&#39;a trzonu tej drużyny, ale grają z Lakers, którzy są w rozsypce. Po świetnym początku sezonu zaonotowali na 10 spotkań 3 zwycięstwa i 7 porażek w tym: 111:109 z OKC, 109:94 z Hawks i 111:102 z osłabionym z braku Paul&#39;a i Griffina L.A Clippers. miśki natomiast świetny mecz z Sacramento (112:98), świetny mecz Conley&#39;a (22-3-8). Ostatni mecz Niedźwiedzie rozgrywały w sobotę, więc czas na odpoczynek mieli, Lakers w dzień mniej. Dla mnie Memphis zdecydowany faworyt tego spotkania.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Podsumowanie:
Los Angeles Lakers @ 2.40
Wynik:125:99

Oklahoma City Thunder -6 @ 1.50
Wynik: 119:117

Los Angeles Lakers -4 pkt @ 1.55
Wynik:125:118

Indiana Pacers @ 1.95
Wynik: 96:85

Denver Nuggets @ 2.10
Wynik: 120:114

Boston Celtics -2pkt @ 1.53
Wynik:112:104

Chicago Bulls -5pkt @ 1.74
Wynik: 99:94

Besiktas -2pkt @ 1.54
+ Monaco

Memphis @ 1.66

Podanych typów: 9
Trafione: 4
Nie trafione: 5

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-
Typ: Philadelphia 76ers
Kurs: 1.95
Wynik: 105:95
✅ ✅

Analiza:

Dziś o godzinie 18:00 czasu polskiego w hali Barclays Center (New York) drużyna Brooklyn&#39;u zmierzy się z drużyną z Filadelfii.
Jak widać na w.w tabeli zespoły te zajmują 2 ostatnie pozycje w Konferencji Wschodniej. Phila od 5 spotkań nie wygrała w Brooklynie i czas najwyższy na przełamanie.
Drugą ważną sprawą są kontuzje. Rotoworld pokazuje, że w drużynie gospodarzy zabraknie Jeremy Lin&#39;a z Phily odpada Sergio Rodriguez. Najważniejszą informacją jest gotowość do gry Joel&#39;a Embida, który wykręca coraz fajniejsze cyferki jak również pokazuje na każdym kroku swoją chęć gry.
Oby dwie drużyny nie grają b2b, więc są w miarę możliwości wypoczęte.
Ja widzę tutaj zwycięstwo drużyny z Filadelfii i stawiam na nich w tym spotkaniu.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
24#
-
Typ: Washington Wizards @ 1.58
Wynik: 120:101
✅ ✅
Pierwszy mecz, który rzucił mi się dzisiaj w oczy. Zajmujące 5 pozycje na Wschodzie Wizards będzie podejmować ósmą drużynę Zachodu z Portland.
Głównym czynnikiem zagrania przeze mnie dzisiaj na Czarodziei jest ich gra na własnym parkiecie, gdzie od 11 spotkań są niepokonani.
Wall, Beal i Gortat robią co w swojej mocy żeby w tym roku drużyna ze stolicy dotarła do PF. Z meczu z podst. 5 odpada Porter.
Drużyna z Portland ostatnio nie zachwyca. Ostatnia porażka u siebie z defensywną drużyną z Orlando dała mi do myślenia, dlatego idę w tym meczu w drużynę Marcina Gortata.​

Inne typy ( bez analizy ):
-Denver Nuggets -3pkt @ 1.58
Wynik: 125:112 ✅✅
-Indiana Pacers @ 1.50
Wynik: 98:95 ✅✅
oraz ryzykowniejszy:
Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers @ Philadelphia 3.75
Wynik: 113:104 ✅✅

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
#Zapowiedź!
Postanowiłem ruszyć z małym projektem (oczywiście nie omijając tu typów z NBA) ????
Będzie to poboczna &quot;seria&quot; w temacie. Krótko o co chodzi:
Mając bankroll: 30 zł metodą cierpliwości i przeanalizowanych typów (nie na sucho) wygrać jak największe pieniądze. Bez żadnej napinki podchodząc na luzie.
Single/duble nie więcej niż 2 dziennie.
I to w sumie tyle zapraszam do śledzenia a już dziś pierwszy typ!
----
Kupon 01:
-
Typ: Perth Wildcats -2pkt @ 1.51
Stawka: 10zł ✅ 5.01 zł✅

Wynik: 84:78 (OT)
Na pierwszy kupon wybrałem mecz pomiędzy Perth a Cairns.
Można powiedzieć, że to mecz rewanżowy za porażkę sprzed tygodnia, gdzie Perth przegrało 2 pkt na wyjeździe. Wildcats 5 pozycja w NBL (10;11)
przed ostatnie Cairns, które awansowało o jedną pozycje właśnie po wygranej z Perth.
H2H meczy gdy gosp. było Perth:
4 na 5 wygranych przez Perth w tym jedno po dogrywce.
Jeśli wszystko będzie grało i McKay z Knight&#39;em pokażą ich starą dobrą grę to może być ciekawy mecz.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 02:

Brescia vs Pesaro + Venezia vs. Cantu ✅ ✅

Kurs łączny: 1.70
Stawka: 10 zł ✅ 7.00zł ✅

Wynik I: 99:68
Wynik II: 93:72

Na dziś wybrałem taki lekki dubelek ze znanych mi co nie co zespołów.
Brescia - Pesaro:
W tym wypadku mamy pojedynek pomiędzy 7 (Brescia) a 14 drużyną w tabeli.
Brescia na razie utrzymuję się w grp. PlayOff, ale cały czas nie jest do końca pewna... Aż 5 drużyn ma bowiem taki sam dorobek pkt. (14).
Pojedynek z słabo radzącą Pistoia będzie meczem na uwolnienie dlatego stawiam na nich w tum meczu.
Venezia - Cantu:
Zajmująca drugą pozycję Venezia podejmuje 13 Cantu. W tym wypadku mamy troszkę inną sytuację. Venezia traci 4pkt do pierwszego Milanu, który dziś mierzy się z Capo d&#39;Orlando (nie ukrywam, że może być tu niespodzianka).
Venezia ma coś do pokazania po ostatniej porażce z Sassari i liczę, że będzie to w tym meczu.
Wieczorem typ z NBA.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-​
Denver Nuggets @ 2.40
Wynik: 111:108
⛔ ⛔

Ostatnia kwarta o dziwo zadecydowała... ????

Długo zastanawiałem się nad tym typem i uważam, że jest całkiem prawdopodobny...
W pierwszej kolejności wziąłem pod uwagę znanę w poprzednich meczach dyspozycje Minnesoty. Ich magicznie grane 4 kwarty robiły furrore ????
Jasne mieli ostatnio na swoim parkiecie 3 wygrane z rzędu z Dallas, Houston i Oklahomą i to całkiem niezłą przewagą. Denver zajmuję 8 pozycję na zachodzie, ostatnią premiowaną do gry w PO, a tuż za nimi z niewielką stratą czai się Portland, które ostatnio nie radzi sobie najlepiej, ale nigdy nie wiadomo kiedy znowu odpalą w starym stylu. H2H z ostatnich Denver Nuggets @ 2.40
Wynik:5 meczy na wyjeździe z Wilkami to 1:4 dla Nuggets.
Z meczu w Wilkach odpada Pekovic oraz pod znakiem zapytania stoi wystąpienie Rubio z powodów spraw osobistych/prywatnych, a po stronie Denver Arhura, gallinariego i Harrisa z tym, że dwóch pierwszych prawdopodobnie zagra (tak podaje Roto). Podsumowując typ nieco ryzykowny, ale z dużą szansą powodzenia. Z fartem!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 04:
-​
Stal Ostrów - 2.0pkt @ 1.83 Całoroczny
Stawka: 10zł ✅ 8.30 zł ✅
Wynik: 80:63​

Pierwsza drużyna tegorocznego PLK przyjeżdża do oddalonego o 191 km Ostrowa aby zmierzyć się z przebudowaną drużyną Stali Ostrów.
Polski Cukier (14-2) po dwóch porażkach ze Stelmetem i Anwilem powróciła ostatnio na zwycięski tor, ale według mnie nie na długo.
Stal Ostrów (8-8) czekają teraz 4 mecze w ciągu 12 dni. Trzy na własnym parkiecie z Polski Cukier Toruń, Rosą Radom, Treflem oraz wyjazdowy z Siarką.
Od ostatniego meczu z PCT zmienił się trener Ostrowa, posadę objął Emil Rajković a do drużyny dołączyli Shawn King, Marc Carter oraz Robert Tomaszek.
Mecz z Piernikami rozpoczyna turne. Carter i King gotowi do gry... Powodzenia!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 04:
Roger Federer - Stan Wawrinka
Roger Federer @ 1.53
Wynik 3:2​

Stawka: 10 zł ✅ 5.30 zł ✅

Półfinał Australian Open, 35 letni Federer zmierzy się z 31 letnim Wawrinką.
Ja idę w stronę doświadczonego Federera. Roger męczył się jedynie z Nishikorim w 5 setowym spotkaniu resztę gładko wygrywał Szwajcar.
Wiadomo, że Wawrinka rozkręca się im dalej wejdzie w turniej, ale gdy patrze jego dotychczasowych rywali to Federer wydaję się najmocniejszy i to będzie dla niego największe wyzwanie na turnieju. Czy go przejdzie? Zobaczymy...​

Z fartem!​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 05:
Euroliga Godzina:19:00​

Crvena Zvezda - Panathinaikos
Crvena Zvezda -2pkt @ 1.71
Stawka: 10 zł ✅ 7.10 zł ✅
Wynik: 72:66
Przyglądając się w tym roku rozgrywką w Eurolidze można zauważyć, że Crvena to typowa drużyna własnego parkietu. Na 9 meczy 6 zwycięstw i 3 porażki.
Swego czasu potrafili pokonać u siebie ponad 10 pkt drużynę CSKA co robi wrażenie.
Co do Panathinaikosu, oglądając ich poprzedni mecz ze słabo radzącą sobie w tym roku Barceloną stwierdzam, że ta drużyna jest spokojnie do pokonania szczególnie, że oby dwie drużyny sąsiadują obok siebie w tabeli odp. 5 i 6 pozycja.
Seria 5 zwycięstw Crveny sądzę, że dzisiaj zostanie podtrzymana i umocnią się na 5 miejscu Euroligi.​

Z fartem!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 06:
-
Sydney Kings @ 1.91
Stawka: 10 zł ✅ 9.10 zł ✅
Wynik: 80:77

W tym meczu idę w stronę zajmującego przed ostatnie miejsce zespołu z Sydney z zajmującym ostatnie miejsce beniaminkiem z Brisbane.
Sydney Kings już od kilku sezonów okupuję ostatnie miejsca NBL.
W tym roku jednak tabela jest tak ciasno ułożona, że w ostatnich 4 meczach jeśli Kings je wygra ma szansa na długo oczekiwane PlayOff&#39;y.
Pierwszy mecz właśnie z Brisbone na wyjeździe, więc wypadało by dobrze rozpocząć i dać nadzieję. Jasne w serii H2H Bullets wygrywa 2:1, ale tym razem stawka jest nieco inna. Analizując kolejne spotkania Sydney ma szanse ograć w nast. meczu NZ Breakers (4 miejsce) nast. ciężki mecz u siebie z Melbourne ( 5 miejsce ostatnie premiowane do PO) ( 6 miejsce ) i ostatni z Perth na ich parkiecie, gdzie nie wygrali nigdy spotkania, więc 3 pierwsze mecze są najważniejsze.
Jedyny minus tego typu to, że Sydney gra na wyjeździe, ale widząc ich stawkę pokażą, że jeszcze mogą bić się o PO.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 07:
Polska PLK
AZS Koszalin - Miasto Szkła Krosno
Miasto Szkła Krosno + 2kt @ 2.00
Stawka: 10 zł ✅ 10.00 zł ✅

Tak jak myślałem...zacięty mecz i wygrana Krosna ????
Wynik: 62:60​

Drugi typ na dzisiaj nieco ryzykowniejszy, ale nie niemożliwy.
AZS Koszalin zajmujące obecnie 13 pozycje będzie podejmować beniaminka z Krosna.
Krosno po 16 meczach (10-6) jak na beniaminka sprawuje się świetnie, piąte miejsce w tabeli i 2 wyjazdowe spotkania zakończone zwycięstwem, ale muszą bardzo uważać gdyż tabela obecnie jest bardzo ciasna z różnicami kilku pkt.
W meczu u siebie wygrali 72:65, wyjazd to całkiem inna bajka.
W tym meczu muszą się spiąć. Runda rewanżowa się rozpoczęła i trzeba ją dobrze zacząć.​

Z fartem!
MKS Dąbrowa po 1.50 ⛔ ⛔ też polecam ????
Co tu się odwalilo w ostatniej minucie ostatniej kwarty o_O

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-
Houston Rockets - 3.5pkt @ 1.55 ✅ ✅
Wynik: 122:117

Dawno nie było nic z NBA ????
Wypatrzyłem na jutro dwa mecze. Houston na wyjeździe będzie próbować zatrzymać rozpędzoną Philadelphie. Gospodarze jutro prawdopodobnie bez Embiid&#39;a, głównego gracza, który się przyczynił do całkiem niezłej serii Phili.
Do rzeczy... jutro 76ers będą podejmować bardzo mocną ekipę Rakiet, która czeka na przełamanie w serii 2 porażek. Harden musi pokazać, że to jednak tylko chwilowy kryzys i wszystko wróci do normy. Prawdopodobnie nie zagra w Houston solidny Gordon, ale wszytko wyjaśni się dopiero przed meczem.
W jutrzejszym meczu stawiał bym właśnie przedział od 6 do 10 2 pkt. na korzyść Rockets.
+ @ 1.25 ✅ ✅ u siebie ze słabym, defensywnym Orlando i mamy już kurs 1.97 czyli całkiem do gry.
Z fartem!
Pykło ????

C 748

crystiano07

Użytkownik
Nie widzę sensu w graniu Rockets po takim kursie. Philly ostatnio w formie, wróci Embiid. W dodatku Joel w poprzednich meczach w głównych kanałach nie błyszczał, nie dostał powołania do ASG, więc będzie zmotywowany. Gordon to nie jest solidny gracz, a najważniejszy po Hardenie zawodnik Houston, nawet jak zagra to raczej nie będzie w najwyższej dyspozycji.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 08:
Stal Ostrów Wielkopolski - Rosa Radom
Stal Ostrów @ 1.52
Stawka: 10 zł ✅ 5.20 ✅
Wynik: 82:61
Kurs spadł z 1.82, ale sądzę, że nadal jest do gry zważywszy, że Ostrów ma o co powalczyć. Mecz 9 ( Stal ) z 10 ( Rosa ) drużyną w tabeli z tą różnicą, że Stal już rozgrywała swój 17 mecz trzy dni wcześniej z Polskim Cukrem (wygrali 80:63).
Stal u siebie to nie gościnny zespół. Wygrali na nim 6 z 8 meczy i dzisiaj może być następny. O Stali nie ma co się rozpisywać wszystko jest podane parę postów wyżej. Rosa Radom skończyła swoją przygodę w Europejskich Pucharach i mogą zabrać się za ligę. Póki to nastąpi minie pewnie jeszcze sporo czasu.
W lidze nie szło im za dobrze nie wygrywając meczu od 8 stycznia. Ja liczę, że Stal się postawi w tym meczu i podtrzyma passę zwycięstw na swoim parkiecie.​

Z fartem!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kupon 10:
-​
Atlanta Hawks -3pkt @ 1.51
Stawka: 10 zł ZWROT
Wynik: 142:139 (OT)​

Mecz za 15 min, więc trzeba się streszczać ????
Atlanta gra dziś drugi mecz pod rząd na własnym parkiecie. W ostatnim meczu zostali zmiażdżeni przez Wizards, które nie dało im żadnych szans. Teraz mają na przeciwko słabszego przeciwnika z którym mogą powalczyć o przełamanie.​

Co to był za mecz...

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-​
Philadelphia 76ers @ 3.55 ⛔ ⛔

Wynik: 121:108
Wybrałem na jutro typ ryzykowny ale nie niemożliwy.
Jak widać na powyższym obrazku przepaść między tymi zespołami jest nie duża.
Zacznijmy od Chicago Bulls:
Ostatnie 5 meczy u Byków nie zachwycają. Trzy mecze przegrane i tylko 2 wygrane. Chicago na początku sezonu wydawało się obiecującą drużyną (Seria 8:8). Od jakiegoś czasu wszystko zaczęło się sypać i cały czar i zachwyt, że to w tym roku Bulls dojdą do PlayOff mogą nie wypalić.
Pierwsze problemy zaczęły się z Rondo, który zaczął wprowadzać swoją politykę do zespołu. Poskutkowało to posadzeniem go na ławce a na pozycje w pierwszej piątce wskoczył Grant. Teraz Chicago zdecydowało się sprzedać Rondo, a czy go ktoś kupi? Tego nie możemy być po tym pewni.
Druga sprawa to ostatni mecz z Miami Heat, gdzie trener Byków postanowił posadzić na ławce Wade&#39;a i Butlera co poskutkowało porażką Bullsów. Teraz czas zmierzyć się z drużyną z Filadelfii.
Co do Phily to wszystko widać zwycięstw coraz więcej a mniej porażek, Embiid
robi świetną robotę, ale nie tylko on pokazuję klasę w tym zespole od jakiegoś czasu. W meczu z Clippers nawet bez Embiid&#39;a drużyna potrafiła sobie poradzić. Wiadomo Clippers wtedy byli mocne osłabieni bez CP3 a Griffin dopiero wrócił po kontuzji. Dla mnie ten Bet Bet wygląda zachęcająco może nawet z dodatnim Handi. W Bulls burza i słaba atmosfera. Phila jak wygra ten mecz przybliży się do PO. Tabela jest akurat wyjątkowo ciasna i tak naprawdę wiele może się jeszcze zmienić.​

Z fartem!
Brak Embiida jednak zaważył... ????

Do góry Bottom