>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 2016/17 z Shaqu

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Witam!
Sezon 2016/2017 już jutro. Zakładam nowy temat gdzie będą same typy z NBA poparte analizami i własnymi spostrzeżeniami.
Temat traktuje jako sprawdzenie swojej wiedzy.
Załóżmy, że wkład początkowy to 150 zł i spróbujmy coś z tego ugrać do końca sezonu. Jak nie to nadal będą podawane tu typy, żeby temat się rozwijał.​

26.10.2016
GSW - 5 pkt + Portland -3.5 pkt ⛔
Kurs: 2.29
Stawka: 15 zł
Zwrot: 34.42 zł

Wynik I: 129:100
Wynik II: 113:104

Analizy: https://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-pazdziernik-listopad-2016-a-138818.html#post6161081
-----

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
2#
-
Typ: Houston -3pkt. ⛔
Kurs: 1.50
Wynik: 114:120​

Drugi dzień w NBA. Od razu rzuciło w oczy mi się to spotkanie.
We własnej hali Los Angeles Lakers będzie podejmować drużynę z Houston.
Moim zdaniem faworytem spotkania są Rakiety, ale jako, że to ich pierwsze mecze nie szaleję za bardzo z kursami.
Co się działo w przerwie w drużynie z Houston?
otóż do składu został pozyskany został Eric Gordon jako zmiennik Hardena. Co ciekawe James ma zostać przesunięty na pozycję PG, co z jego talentem do gry w obronie może wyjść ciekawie.... ????
Z drużyny odszedł Dwight Howard do Atlanty Hawks najprawdopodobniej zastąpi go Clint Capela.
Drużyna Jeziorowców pozyskała z 2 nr draftu Brandona Ingrama.
Odejście Kobe Bryant&#39;a może wpłynąć na drużynę. Według mnie ciężar gry na swoje barki D&#39;Angelo Russell, który od przyjścia do Lakers gra coraz lepiej. Według mnie lekkie handi w stronę Rakiet jest fajnym pomysłem zważywszy, że to ich pierwsze mecze w tym nowym sezonie.​

-
Typ: OKC -5 pkt. ✅
Kurs: 1.43
Wynik: 97:103​

Jako drugi mecz wybrałem mecz pomiędzy Philadephia 76ers oraz Oklahoma City Thunder.
Philadephia niestety nadal w rozsypce. Ben Simmons, gracz, który miał odbić ją od dna doznał kontuzji na kilka tygodni. Sprzedaż kilku dobrych zawodników, kontuzje i wiele, wiele więcej.
U Oklahomy też nie jest lepiej, choć powinna poradzić sobie z tymi problemami już w najbliższych meczach.
Głównym problem to odejście najlepszego ich gracza Kevina Duranta do Golden State Warriors. Oddanie Sergie Ibaki za Oladipo było wyrównanym posunięciem. Russell Westbrook w tym sezonie będzie miał wiele do udowodnienia a najważniejszym z będzie pokazanie, że Oklahoma nawet bez Duranta to nadal groźny zespół.
Podsumowując: Philadephia w rozsypce, Oklahoma ma wiele do udowodnienia ja gram lekkie Handi do dubla, ale można pograć również większy ????​

Kurs łączny: 2.19
Stawka: 20 zł
Zwrot: 43.80 zł

????​

Otrzymane punkty reputacji: +2
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kapitał: 115 zł
3#
-​
Typ: San Antonio Spurs -6.5 pkt. ✅
Kurs: 1.66
Stawka: 25
Wynik: 92:102​

EWK: 41.50 zł
San Antonio bardzo dobrze wbiło się w sezon rozgramiając na wyjeździe naszpikowaną gwiazdami drużynę Golden State Warriors 129:100.
Swietne zawody rozegrał Leonard oraz młodzik Simmons (Blok na Currym aka LeBron z finałów ???? ). Aldridge z Gasolem rozgromili Pachulie pod koszem. Popovich pięknie poukładał drużynę.
Z drugiej strony barykady drużyna z Sacramento, która również zaczęła ten sezon od zwycięstwa nad rozbite Phoenix Suns.
Cousin z 24pkt, Gay z 22pkt, całkiem nieźle. W tym meczu jednak faworyt jest tylko jeden. Faworyt jest jeden. Jeżeli Kawhi Leonard będzie nadal grał na takim poziomie + Aldridge i Gasol to spodziewam się tu kolejnej wysokiej wygranej i serii 2:0 na korzyść Weteranów.
#Inne typy:
-Fajnie wygląda Chicago Bulls @ 1.86 105:99 (wczoraj można było załapać po 2.05) ✅
-Los Angeles Clippers @ 1.74 114:06 ✅

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Na szybko z telefonu ;) Jutro to jakoś ogarnę...

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland Cavaliers
Kurs: 1.66
EWK: 33.20 zł
✅ ✅

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kapitał: 143 zł
-
Typ: Chicago Bulls @ 1.62
Zwrot: 32.40 zł
Wynik: 118:101
✅ ✅

Drugi mecz Byków we własnej hali, gdzie będą podejmować drużynę z Indiany.
Zacznijmy może od drużyny gości. Indiana w pierwszym meczu sezonu odniosła zwycięstwo po dogrywce z Dallas Mavericks, gdzie Turner z George&#39;m zagrali świetne spotkanie zdobywając łącznie 55pkt. Potem przyszedł mecz z Brooklynem na wyjeździe i pierwsza porażka rozstrzygnięta w 4 kwarcie ( podobnie było z Dallas, ale udało im się uratować w dogrywce).
A co słychać w Chicago? A no właśnie u nich bardzo dobrze. Rozpoczęcie sezonu od zwycięstwa nad Bostonem, fantastyczny występ Wade&#39;a i Butlera, widać, że trójka Rondo, Butler, Wade świetnie się rozumieją.
Żadnych poważniejszych absencji nie ma + własna hala + świetne trio - te 3 czynniki skłoniły mnie na pogranie w stronę Byków.​

Polecam również:
Boston Celtics @ 1.66
104:98 ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Kapitał: 154 zł
-
Typ: Los Angeles Clippers - 4.5.
Kurs: 1.57
Stawka: 24 zł
EWK: 37.71 zł
Wynik: 88:75
✅ ✅

Dzisiaj Staples Center (Los Angeles) gospodarze Los Angeles Clippers będą podejmować drużynę Utah Jazz.
Clippersi zagrali do tej pory tylko jeden mecz na wyjeździe z bardzo trudnym rywalem z Portland wygrywając je 114:106. Dobrze w tym meczu wypadli Chris Paul (27 pkt) i Blake Griffin (27 pkt). teraz przed własną publicznością będą podejmować słabiej sobie radzącą drużynę Jazz.
Drużyna Utah rozpoczęła sezon od porażki na wyjeździe z Portland (Słabo rozegrana ostatnia kwarta...) oraz zwycięstwem nad L.A Lakers u siebie. Dobrą pracę w tej drużynie wykonuje George Hill i Rodney Hood.
Reasumując: własna hala Clippers, plus dwójka Paul/Griffin, gdzie ten sezon może być dla nich ostatnim w walce o tytuł, takie mecze muszą wygrywać szczególnie przed własną publicznością. Nie pobieram pełnego Handi, -4.5 @ 1.57 wygląda fajnie i tego się będę trzymał.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
7#
-
Typ: Chicago Bulls - 4.5 pkt.
Kurs: 1.71
Stawka: 25 zł
EWK: 42.85 zł
Wynik: 118:88
✅ ✅

Na jutro mała oferta, ale coś udało mi się wybrać. O drużynie z Chicago pisałem już we wcześniejszych typach. Świetne Trio: Butler, Wade i Rondo gotowe do gry, do tego Gibson i Lopez. Kontuzjowanych na tę chwilę brak. Zwycięstwo we własnej hali z Indianą
(Bardzo spodobał mi się występ Wade&#39;a, co on tam wyrabiał!). W tym roku widać, że PO jest w ich zasięgu...
A co słychać w Brooklyn Nets?Seria 1:2. Sensacyjne zwycięstwo u siebie nad Indianą, dzięki popisowej grze w 4 kwarcie, a potem porażka z Bucks 110:108. Jeremy Lin czasem wykręci jakiś dobry wynik, ale czy da radę ekipie z Chicago? Według mnie Byki idą w tym meczu o zwycięstwo. Takie ekipy powinni ogrywać jeśli chcą myśleć o PO.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Dzisiaj krócej, bo pisze z telefonu ;). Jutro to poprawie jak wrócę do domu...
Kapitał: 186 zł
New Orleans Pelicans - Milwauke Bucks
Typ: Pelicans
Kurs: 1.60
Stawka: 25 zł
Wynik: 117:113
⛔ ⛔
Na jutro lepsza oferta i jest w czym wybierać. Ja postanowiłem zainwestować pieniądze w drużynę z Nowego Orleanu. Rozpoczęcie sezonu w wykonaniu Pelicans wyszło słabo, 0:3 mimo świetnie wykręconych wyników przez Anthonego Davisa.
W końcu musi nadejść przełamanie i ja widzę je w tym meczu. Bucks seria 1:2 w tym 110:108 z Brooklyn Nets ( którzy w tym sezonie za dużo nie pokazują), więc okazja na odbicie jest. Dużo więcej o tym meczu było opisane w dziale przez innych użytkowników, więc nie ma sensu się powtarzać. Powodzenia!
Dla odważnych:
Portland @ 2.75 ⛔
Portland +5 @ 1.90 127:104 ⛔
New Orleans Pelicans i 4 kwarta...

Otrzymane punkty reputacji: +4
shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
8#
-
Typ: Chicago Bulls
Kurs: 2.35
EWK: 47 zł
Wynik: 107:100
⛔ ⛔

Jutro w nocy w TD Garden Celtowie podejmować będą Byki. Dlaczego znów idę w stronę drużyny z Chicago? Po pierwsze oficjalnie w meczu nie zagra Al Harford ( Celtics forward Al Horford out for tonight&#39;s game against the Bulls )
Bulls gra dobrze, a nawet bardzo dobrze, takiego początku nie mieli od sezonu 1996/1997. Nie ma co się powtarzać Wade i Butler robią robotę, a Rondo rozdaje. Boston osłabiony, plus dla nich to własna hala. Thomas wykręca świetne wyniki (kolejno 25,25 i 24). Jednak zaufam Bulls po raz ostatni i mam nadzieję, że wejdą w sezon 4:0.
Niby Bulls przegrali, ale OKC dała zarobić ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
9#
-​

Typ: Minnesota Timberwolves
Kurs: 1.60
EWK: 32 zł
Wynik: 102:99
⛔ ⛔

Na jutro wybrałem mecz pomiędzy Minnesota Timberwolves a Denver Nuggets.
Wilki zaczęły sezon od 1 zwycięstwa na własnej hali oraz dwóch porażek na wyjeździe. Gra Minnesoty opiera się głównie na duecie Wiggins - Towns i nie ma co się dziwić, chłopaki świetnie sobie radzą i według mnie powoli będzie się to rozkręcać. Do tego LaVine i Bjelica. Z meczu prawdopodobnie wypada Rubio i Pekovic.
Denver również zaczęło sezon od serii 1:2 w tym, że jedną porażkę mieli po dogrywce. Z meczu wypada Will Borton i Dorrell Arthur. Dla mnie drużyna bryłek to zawodnicy własnej hali, więc głównym atutem jest gra Minnesoty u siebie przed własną publicznością + Duet Towns - Wiggins = może wyjść z tego ciekawe spotkanie.​

Na live może się coś pojawić co do meczu Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder także patrzcie.

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
11#
-​
Los Angeles Clippers @ 1.50
Wynik: 110:108
✅ ✅

Dawno mnie tu nie było ????
Na pierwszy strzał wybrałem mecz pomiędzy Oklahoma City Thunder a Los Angeles Clippers. Drużyna z Oklahomy przegrała pierwsze spotkanie u siebie od początku sezonu z drużyną Toronto Raptors.
Westbrook dobrze ciągnie tę drużynę do przodu, do tego Adams i Oladipo świetnie mu pomagają. Ja jednak idę w stronę drużyny gości. Los Angeles Clippers to obecnie jedna z najlepszych (jak i nie najlepsza...) drużyna na zachodzie. Widać, że wzięli sobie do serca to, iż to może być ich ostatni sezon na wygranie mistrzostwa. Griffin i Paul grają wyśmienicie, DeAndre Jordan czasem ma potknięcia w meczach, ale to nadal klasowy zawodnik. LA Clippers w ostatnim wyjeździe pokonało drużynę z San Antonio nie dając za dużych szans drużynie Leonarda. Do tego dochodzi motywacja po ostatnim przegranym meczu u siebie właśnie z Oklahomą i już widać, że to będzie mecz walki w końcu Oklahoma to jeden z rywali LA do PlayOff...​

12#
-​
Utah Jazz @ 1.54
Wynik: 87:74
✅ ✅

Drugi ciekawy mecz na jutrzejszą noc. Drużyna z Orlando będzie podejmować u siebie drużynę z St. Lake City.
Zacznijmy od gospodarzy.
Garść statystyk: Po 8 meczach tego sezonu, Orlando plasuje się na 11 pozycji Konferencji Wschodniej z dorobkiem 3 zwycięstw i 5 porażek oraz grając u siebie z 2 zwycięstwami i 2 porażkami plasując się na 13 pozycji.
Ostatnio właśnie srogo przegrali u siebie ze zmiennie radzącą sobie Minnesotą. W Orlando jest kilku grajków co potrafią odpalić: Vucevic, Ibaka... na razie jednak niezbyt nim to wychodzi. Po drugiej stronie barykady mamy drużynę w której pokładałem nadzieję w tym sezonie i jak do tej pory się nie zawiodłem.
Statystyki Utah: Na 9 rozegranych meczy 5 zakończyło się zwycięstwem 4 porażkami co daję im 8 pozycję na zachodzie. Na wyjeździe na 6 meczy 3 to zwycięstwa, a trzy to porażki co daję 7 pozycję. Podoba mi się tam gra Haywarda i Hood&#39;a. Szczególnie ten pierwszy potrafi rozgryźć przeciwnika.
Według mnie tym razem też tak będzie. Orlando to nie trudny przeciwnik i widzę tu fajny mecz + wygraną Utah Jazz.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
13#
-​

Toronto Raptors -4.5 @ 1.58
Wynik: 118:107
✅ ✅

Pierwszy mecz na jutro jaki wybrałem to starcie Toronto Raptors z New York Knicks. Zacznijmy jak zawsze od gospodarzy i ich statystyk.
Drużyna z Kanady po 8 meczach ma na swoim koncie 6 zwycięstw i 2 porażki (3 na 2 u siebie) co daje trzecie miejsce na wschodzie.
Duet Lowry i DeRozan pokazują kawał dobrej koszykówki.
DeRozan to do tej pory najlepiej punktujący zawodnik w sezonie, ze średnią 34.1 pkt. W ostatnim meczu Raptors pokonało na wyjeździe pierwszą drużynę po 8 meczach wschodu!
Prawdopodobnie w tym meczu nie wystąpi D.Wright z powodu kontuzji barku lecz to nie jest jakieś duże osłabienie.
Po drugiej stronie mamy przebudowaną, bardzo słabo radzącą sobie drużynę z Nowego Yorku. W tym roku jak tak dalej pójdzie Melo będzie mógł się pożegnać z PO, ale do tego jeszcze daleka droga.
Statystyki NYK: Po 8 meczach (3 zwycięstwa i 5 porażek) plasują się na 10 pozycji wschodu. Dobrze gra Porzingis, Melo robi co może, ale to nadal za mało. W tym meczu faworyt jest jeden + do tego własna hala co jeszcze bardziej może ich nakręcić. Ja stawiam w tym meczu na Toronto.​

14#
-​

Los Angeles Lakers @ 1.95
Wynik: 126:99
✅ ✅

Na drugi ogień wziąłem mecz pomiędzy New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers. Drużyna z Nowego Orleanu słabo zaczęła sezon, 8 porażek i tylko jedno zwycięstwo w ostatnim meczu na Kozłami. Anthony Davis robi co może, ale to nie wystarcza. Bardzo odczuwalny jest brak Holiday&#39;a, który ma podobno wrócić dopiero w meczu z Portland. Do tego momentu Davis musi sam próbować coś ugrać. Po drugiej stronie barykady młoda, lekko przebudowana drużyna z Los Angeles. Russel, Young, Randle robią naprawdę kawał dobrej roboty. Ingram powoli stawia kroki w zawodowej koszykówce, ma zadatki na dobrego zawodnika. W ostatnim meczu wyjazdowym Jeziorowcy pomimo straty do Sacramento ponad 20 pkt potrafili się przełamać i ostatecznie wygrać to spotkanie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo, pokażą swój charakter i wole walki i odniosą kolejne cenne zwycięstwo.​

Powodzenia! :spokodfhgfh:

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Podsumowanie 2 tyg:
Typy podane: 15
Wygrane: 9
Przegrane: 6
Skuteczność: 60%
Typy:
GSW - 5 pkt + Portland -3.5 pkt @ 2.29
Houston -3pkt + OKC -5 pkt @ 2.19
San Antonio Spurs -6.5 pkt @ 1.66
Cleveland Cavaliers @ 1.66
Chicago Bulls @ 1.62
Los Angeles Clippers - 4.5 @ 1.57
Chicago Bulls - 4.5 pkt @ 1.71

New Orleans Pelicans @ 1.60
Chicago Bulls @ 2.35
Minnesota Timberwolves @ 1.60
Chicago Bulls -4.5 @ 1.55
Los Angeles Clippers @ 1.50
Utah Jazz @ 1.54
Toronto Raptors -4.5 @ 1.58
Los Angeles Lakers @ 1.95

Typy poboczne:
Chicago Bulls @ 1.86
Los Angeles Clippers @ 1.74
Boston Celtics @ 1.66

Portland @ 2.75
Portland +5 @ 1.90

-Całkiem, całkiem ???? Teraz tylko utrzymać formę. Po 19:00 kolejne typy...Zapraszam!

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
No trochę się spóźniłem, miało być po 19:00 ????
14#
-​

Los Angeles Lakers @ 2.40
Wynik:125:99
⛔ ⛔

Na pierwszy ogień idzie mecz pomiędzy Minnesota Timberwolves a Los Angeles Lakers. Zacznijmy od gospodarzy i co się u nich zmieniło od ostatniego razu.
Po 8 meczach sezonu jedynie 2 zwycięstwa i 6 porażek
(13 miejsce Konferencja Zachodnia). Co tu dużo mówić... Minnesota zawodzi i nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości.
Towns i Wiggins starają się jak mogą, Zach też coś od siebie dokłada, ale to nadal nie daje efektu. Niby wrócił do rotacji Rubio, ale czy to coś zmieni? Nie ma co osądzać po meczu z Clippers, bo każdy wie jak ta drużyna potrafi grać. Dwa zwycięstwa Wilków to mecze ze słabym Orlando i defensywnym Memphis. Ja na razie nie wypatruje tu przełamania z ich strony. Może jeszcze trzeba poczekać na efektu w dalszej części sezonu?
Po drugiej strony Jeziorowcy. Walton poukładał drużynę tak jak trzeba.
Nie mam zamiaru się rozpisywać dużo o tej drużynie, bo wszystkie ważniejsze informacje są we wczorajszym typie. Jedynie informacja o kontuzji Ingrama może być ciekawa, ale nie sądzę, że aż tak zmieni to oblicze meczu. Kurs 2.40 na drużynę z Los Angeles? Ja w to wchodzę!​

15#
-​

Oklahoma City Thunder -6 @ 1.50
Wynik: 119:117
⛔ ⛔

Trochę bezpieczniejszy bet. Grzmoty będą u siebie podejmować drużynę z Orlando.
Po odejściu Duranta na barkach Westbrook&#39;a spoczęła wielka odpowiedzialność i jak widać po początku sezonu odrobił ją znakomicie!
Po 9 meczach 6 zwycięstw i 3 porażki (4 miejsce na zachodzie).
Ostatnie dwa mecze to dwie porażki odpowiednio z Toronto i Clippers i oby dwa u siebie.
Teraz czas na przełamanie i świetny jak do tego moment.
Orlando to w tym sezonie niezbyt wymagający przeciwnik. Jak pisałem kiedyś, że jeżeli ktoś z trójki Ibaka, Vucevic czy Fournier odpali to może zdarzyć się niespodzianka, ale nie sądzę, że tym razem. Orlando po 9 meczach ma na koncie 3 zwycięstwa i 6 porażek w tym seria 3 pod rząd.
Ciekawie zapowiada się powrót Ibaki do Oklahomy i odpowiednio Oladipo przeciwko Orlando. Może wyjść z tego coś ciekawego. Dla mnie -6 linia wygląda bezpiecznie i pobieram ją z chęcią.​

Powodzenia! :spokodfhgfh:
Ciekawa noc. Faworyci przegrywają, Wiggins odpala... no nieźle ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
16#
-​
Los Angeles Lakers -4 pkt @ 1.55
Wynik:125:118
✅ ✅

Powiem szczerze, że ten typ chodził za mną już od rana.
Jeziorowcy będą podejmować na własnej hali drużynę z Brooklyn&#39;u.
Drużyna z Los Angeles przegrała ostatnio mecz na wyjeździe z Minnesota Timberwolves, głównie za sprawą świetnego występu Wigginsa, który rzucił aż 47 pkt! Teraz jest całkiem inny mecz, grają u siebie z niezbyt radzącą sobie drużyną z Nowego Yorku. Brooklyn tak jak przewidywałem przed sezonem zawodzi i to na całej linii. Jutro zagrają bez Jeremy Lin&#39;a, a to już bardzo duże osłabienie. Nadal zostaje jeszcze Bogdanovic, ale to i tak za mało na młodą drużynę z Los Angeles.
&quot;Czyste zwycięstwo Lakers&quot; po kursie 1.36 do dubla też do gry! ????
L.A jest 3 drużyną na Zachodzie w meczach u siebie wygrywając 3z4, w tym nawet z Golden State Warriors.​

Tak na sucho:
Potrland Trail Blazzers - Chicago Bulls @ Portland 1.64 (Głównie z powodu słabej gry Byków na wyjazdach).
Wynik: 113:88 ⛔ ⛔

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-​
Indiana Pacers @ 1.95​
Wynik: 96:85
⛔

Jutro w Bankers Life Fieldhouse drużyna z Indianopolis zmierzy się z drużyną z Atlanty.
Indiana po 15 meczach ma na koncie 7 zwycięstw i 8 porażek co daje jej
Jutro prawdopodobnie Indiana bez Georga, Milesa oraz Turnera, choć występ Paula nie jest przesądzony... Ostatni mecz u siebie z Golden State Warriors, nie wypadł najlepiej, wręcz tragicznie. Wynik mówi sam za siebie 120:83 (w tym meczu również nie zagrał George). Widać, że coraz bardziej rozkręca się Teague, który ostatnio przejmuje ciężar gry.
Atlanta gra b2b. Wczoraj rozegrała u siebie spotkanie z New Orleans Pelicans, w którym ulegli ekipie z Nowego Orleanu 112:94, co ciekawe NOP grało bez gwiazdy Davisa. Drugą ważną sprawą są 3 ostatnie porażki pod rząd. Atlanta po świetnym początku sezonu (9:2) powoli opada z rytmu. Widać to było w meczu z NYK.
Ja tu widzę przełamanie Indiany.
Inne typy:
Philadephia 76ers- Mempihis Grizzlies @ Philadephia 3.00 ⛔ ( A było tak bliskoo... ???? )
Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder Oklahoma CT @ 2.25 (mała szansa na przełamanie). ⛔
Dzisiaj troszkę ryzykownie, ale z szansą ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
-
Denver Nuggets @ 2.10
Wynik: 120:114
✅ ✅
Na dziś wybrałem mecz pomiędzy bryłkami a słońcami.
Phoenix po 17 meczach zajmuje 14 miejsce w tabeli wyprzedzając jedynie Dallas Mavericks. Ważnym zawodnikiem tego zespołu jest Booker oraz Bledsoe.
Knight też coś tam pogrywa z różnymi wynikami. Po drugiej strony barykady Denver, które po ciężkim boju uległo Oklahomie 132:129 (OT). Denver w tym meczu pokazało na co ich stać. Świetnie pokazał się młody Murray, który w tym meczu był 3 punktującym Denver. Niepewne jest wystąpienie Gallinari, Barton oraz Millera.
H2H z 5 ostatnich meczów pomiędzy tymi drużynami to 3:2 dla Denver w tym jedna porażka po OT.
Ja w tym meczu stawiam na Denver. Dla mnie na papierze wyglądają lepiej, wynik zweryfikuje boisko!​

Powodzenia! ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
19#
-​
Boston Celtics -2pkt @ 1.53​
Wynik:112:104
✅ ✅

Na Jutro wybrałem mecz w Miami pomiędzy Heat a Celtics.
Zacznijmy od gospodarzy. Po 16 meczach, Żary plasują się na 13 pozycji z dorobkiem 5 wygranych i 1 porażki. Gorzej to wygląda w meczach u siebie, gdzie są najgorszą drużyną na Wschodzie (8 meczy i tylko 2 wygrane/6 porażek). Nie ma co się oszukiwać, Miami po odejściu Wade gra strasznie, opierając się głównie na Hassanie... Dragić kontuzja i nie pewny występ w meczu, w dodatku wypada Winslow (SF) oraz kolejne niepewne wystąpienie Waiters&#39;a. Dwa dni później czekają Miami Heat ciężkie wyjazdy do Denver, Utah oraz Portland.
Po drugiej stronie mamy drużynę z Bostonu.
Statystyki: Po 16 meczach (9W/7L) Celtowie zajmują 5 pozycję na Wschodzie ulegając czołówce tej konferencji. Na wyjazdach (5W/4L) co daję czwarte miejsce na Wschodzie (całkiem, całkiem...). Boston ma Thomasa, świetnego, szybkiego i co najważniejsze skutecznego zawodnika, który potrafi zmienić wynik meczu. Z jutrzejszego meczu wypada niestety Crowder oraz Harford, co jest największym minusem. Crowder powróci dopiero w środę na mecz z Tłokami, Harford nie wiadomo. H2H z ostatnich meczy pomiędzy tymi drużynami: 4:1 dla Bostonu. Typ wydaję się mocny, można oczywiście dać większy HC. Ja gram jednak bezpieczniejszą opcję.​

Powodzenia! ????

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
20#
-​
Houston Rockets @ 1.83
Wynik: 120:101
⛔ ⛔

Na jutro wybrałem mecz pomiędzy Utah Jazz a Houston Rockets.
Tradycyjnie zacznijmy od gospodarzy. Jak już kiedyś wspominałem, miałem pre-season nadzieję, że Utah w tym sezonie co nieco pokaże i nie pomyliłem się. Po 18 meczach z dorobkiem 10W/8L zajmują 7 pozycję na Zachodzie, natomiast u siebie na 7 meczy 4W/3L
(6 miejsce).
Do składu wrócił Hill co zaowocowało 2 zwycięstwami nad Minnesota oraz Atlanta Hawks. Z meczu wylatuję Favors, zmiennik Lyles&#39;a.
Utah czekają oprócz tego trzy mecze u siebie (Denver, Heat), ten wydaję się być najtrudniejszy szczególnie, że Rakiety są w gazie.
W Houston natomiast jest świetnie. Harden wykręca kolejne cyferki oraz mówi, że drużyna się coraz lepiej zgrywa. Rakiety ten początek sezonu grają głównie na wyjazdach notując 7W/4L. To będzie ich 12 mecz na wyjeździe, potem mecz z Golden State Warriors i Denver Naggets również na wyjeździe.
Obydwie drużyny mierzyły się 19.11. gdzie górą na własnym parkiecie okazała się drużyna z Houston wygrywając 111:102. Głównie gram ten typ ze względu na ostatnie dobrze zagrane mecze Houston + Harden w gazie. Hill po kontuzji i Hayward jutrzejszej nocy będą mieli ciężkie zadanie zatrzymać rozpędzone Rakiety.​

Powodzenia!

Do góry Bottom