Zapomniałem wczoraj wpisać, stawiałem na Dallas (-3) tak jak pisałem w dziale NBA, zaraz poszedłem oglądać Miami - Chicago i wypadło z głowy:? Ale żeby wszystko się zgadzało piszę teraz. Mavericks (-3) @ Hornets
1.90 Bet365
30j +27,28j
Typy trafione/podane 2/2
Kupony trafione/podane 2/2
Postawione 80j
Wygrane 153,54j
Zysk 73,54j
Yield91,93% Ostatni tydzień sezonu regularnego, więc i podsumowanie tygodnia. W weekend postaram się wrzucić podsumowanie całego roku. Miałem zamiar robić takie statystyki częściej, ale w między czasie straciłem plik excela gdzie wszystko zapisywałem, więc teraz to ogarnę. W Play Offs typy będą pojawiać się rzadziej, można powiedzieć że to już końcówka mojego tematu. Jeśli komuś pomogłem to się cieszę, ja zauważyłem że opłaca się pisać swoje typy, dzięki temu wiedziałem co przynosi mi straty a jak dopasować swoją strategię. Polecam wszystkim, ja na pewno za rok będę mądrzejszy. Pozdrawiam, powodzenia w PO!:grin:
2013 Play Offs Cza s zacząć PO, sezon zasadniczy oddz ielamy kreską i lecimy z typami . W PO ciężej coś ciekawego wyłowić, szczególnie w 1. rundzie , gdzie kursy na faworytów są mo cno zaniżon e. Jak dl a mnie dziś promocja na D. William sa. Za kilka spotkań linia p ewnie po szybuje w górę, bo przewiduję że wygra tą serię dla BKN. Deron Williams over 21.5 1.83 Bet365
50j +41,67j 22 pkt, l edwo l edwo ale weszło, jestem pewien że gdyby nie taki blowout to uzbierałby spokojnie z 30 . W pierwszej połowie elegancko zagrał, ale kto by s i ę spodziewał takiego wyniku...
Podliczyłem swoje dokonania, przeanalizowałem i tak to wygląda. Na pewno przegrałem na początku parę groszy przez za dużą ilość typów. Myślę że wystarczy ok. 4 typy w tygodniu, ważne aby dobrze selekcjonowane. No i chyba zacznę grać płaską stawką. Parę razy przegrany jeden kupon niweczył zysk wypracowany przez cały tydzień. Mimo to udało się nie stracić, nawet niewielki zysk jest ????
Zaraz mecz, ale dopiero wróciłem do domu i ledwo się wyrobiłem żeby postawić to co chodziło mi po głowie cały dzień. Otóż widzę dziś pewne zwycięstwo Pacers, zwycięstwo dzięki obronie i skleiłem taki kuponik:
Hawks @ Pacers 1.29
total under 190 pts 1.55
Bet365
50j -50j za szybki mecz, zupełnie jak nie Indiana
Znowu zdarzyło mi się zapomnieć napisać co grałem, ale tak jak pisałem w dziale NBA, niestety postawiłem na over Williamsa:;/: Wpadka:? Deron Williams over 21.5
1.76 Bet365
50j -50j