wiem juz wiemy..tak czy siak ie wiem jak inni ale ja jak co roku poświece te kilkadziat złotych i wykupie abonament bo jakość i wygoda korzystania z tego jest nieocenionaJakbyście ludzie nie wiedzieli to do poniedziałki 1,11,2010 na stronce NBA.Com jest promocja NBA League Pass więc można oglądać kilka meczu na raz w super jakości nie martwiąc się o to czy streamy z atdhe padną.Have Fun
Będzie można płacić PayPallem w ciągu paru dni.niestety minusem League Pass jest ograniczenie możliwosci platnosci za to, jest tylko opcja kartą kredytową, a gdy ktos jej nie ma to powstaje problem, niestety.
Jak znasz numery karty kredytowej i dane właściciela to nie potrzeba ci karty kredytowej :grin: i problemu niema choć oczywiście każdy powinien mieć swoją własną kartę i nie powinien mieć tego problemu.niestety minusem League Pass jest ograniczenie możliwosci platnosci za to, jest tylko opcja kartą kredytową, a gdy ktos jej nie ma to powstaje problem, niestety.
League pass czyli każdy mecz Nba jaki chcesz kiedy chcesz na twoim komputerze.Rejestrujesz się na NBA.com w zakładce League Pass,płacisz 460 pln za sezon lub 92 pln za miesiąc lub do 1,11,2010 oglądasz za darmoA powiedzcie mi co to jest to League Pass ?? Nigdy z tego nie korzystałem...A szczerze mowiac tez nie slyszalem.
nie wiem jaką jakość Ty miałeś ale ja mam non toper obraz porównywalny do HD.Zresztą jest kilka opcji wyboru jakości..wybierasz tą najlepsza i smigasz w HDdawczan, wcale nie. Ja mam 1mb, wczoraj oglądałem i w tym czasie miałem odpalonego utorrenta. Nie zacinało nic. Jakość jest średnia. Szczerze mówiąc liczyłem na zdecydowanie lepszą, skoro każą sobie za to płacić taką kasę.
To zależy gdzie obstawiasz,zobacz czy zakład jest dwu czy trzy-drogowy.A ja mam takie pytanie, jak jest z wejściem typu po dogrywce w NBA... chodzi mi to, że np. dałem Boston - Bucks na Boston, ale wygrali dopiero po dogrywce to typ mi wchodzi czy nie? Pytam się, ponieważ np. w hokeju trzeba to dać ML.
Zwycięzca meczu to po całym nawet z dogrywką a wynik meczu to tylko po 4 kwartach tak?
Wszystko zależy od bukmachera...Ale zauwazylem, ze w wiekszosci internetowych bukow nie ma remisow w baskecie.A ja mam takie pytanie, jak jest z wejściem typu po dogrywce w NBA... chodzi mi to, że np. dałem Boston - Bucks na Boston, ale wygrali dopiero po dogrywce to typ mi wchodzi czy nie? Pytam się, ponieważ np. w hokeju trzeba to dać ML.
Zwycięzca meczu to po całym nawet z dogrywką a wynik meczu to tylko po 4 kwartach tak?
Moze i tak, ale internetowych. Bo naziemne - takie jak Fortun czy STS - na pewno mają opcję X.98 procent bukow traktuje mecze NBA wlacznie z dogrywka
O właśnie o tymnie pomyslałem...Jak to wygląda w bahu albo expeccie z HC ale po dogrywce ?? Zaliczaja czy nie ??A niektóre buki handicapy również rozliczają łącznie z dogrywką.