>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA 15-28 Luty

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Mecz pierwszo z drugoroczniakami .

Rookie
Mike Conley
Kevin Durant
Al Horford
Jamario Moon
Juan Carlos Navarro
Luis Scola
Sean Williams
Yi Jianlian
Jeff Green
Sophomore
LaMarcus Aldridge
Andrea Bargnani
Ronnie Brewer
Jordan Farmar
Daniel Gibson
Rudy Gay
Paul Millsap
Rajon Rondo
Brandon Roy
Konkurs Playstation Skills

Jason Kidd
Chris Paul
Deron Williams
Dwyane Wade

Konkurs wsadów :
  • Jamario Moon
  • Gerald Green
  • Dwight Howard
  • Rudy Gay
konkurs rzutów za trzy punkty :

Kobe Bryant
Daniel Gibson
Richard Hamilton
Jason Kapono
Steve Nash
Peja Stojakovic
konkurs Haler Shooting Stars :
TBA
Mecz Wschód - Zachód

KONFERENCJA ZACHODNIA:

KONFERENCJA WSCHODNIA:

Więcej o meczu gwiazd : http://pl.wikipedia.org/wiki/NBA_All-Star_Game lub http://www.nba.com/allstar2008/index.html
Zapraszam do dyskusji . Kto jest Waszym faworytem ?

K 0

krawat74

Użytkownik
Hello,
według mnie Wschód ma ciekawszy skład. Typ opieram na sympatii do BOS i DET.
Nie ma rookies, za to dobrze zmotywowani i zgrani zawodnicy. Niespełniony Wade ma szanse zablysnąć, Howard czy Bosh to szybszy niż Yao czy Nowicki
Za to Duncan może lekko potraktować mecz, podobnie Carmelo. Paul powinien pokazać się lokalnej publice, ale czy dostanie dużo szans od trenera ?
Takie jest moje pobieżne zdanie,
pozdrawiam

sir-alex 19,6K

sir-alex

Użytkownik
Czy będzie można obejrzeć Mecz Gwiazd w internecie? Dysponuje ktoś z Was jakimiś informacjami? ;D
Wszystko znajdziesz w temacie przyklejonym przez Jacques&#39;a -- &gt; (NBA jak oglądać przez internet)

Polecam program TvAnts

Potem wchodzisz już tylko tu:
http://myp2p.eu/competition.php?&amp;amp;competitionid=&amp;amp;part=sports&amp;amp;discipline=basketball&amp;amp;allowedDays=1

Klikasz w ikonkę telewizora ( tylko najpierw musisz odpalić program TvAnts ) czekasz chwilę aż wszystko się załaduje i oglądasz mecz relacjonowany przez amerykańskich komentatorów.

Mecz zaczyna się o 2.00 w nocy więc jesli chcesz wytrwać to łyknij sobie jakiegoś red bulla.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Sir Alex ja do 4:35 często czekam i nic pić nie muszę ;-) Vice Versa spokojnie , jak chcesz to podam Ci linki przed meczem na PW .
Pozdro.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja dzisiaj czekałem na rookies vs. sophomores ale poszedłem spać ????
Teraz ściągam z neta, nie ma innego wyboru ale już mi sie oczy same zamykały ????
Jak myślicie kto wygra w konkursach ?

W Skills Challange bym wybrał Paul&#39;a. Pierwsze co mi na myśl przyszło to Kidd ale jednak Chris jest szybki i młody. Dodatkowo przed własną publicznością a umiejętności mu na pewno nie brakuje.
Konkurs wsadów to dla mnie zagadka zawsze ???? Postawiłbym na Howarda choć raczej nie sądzę aby wygrał :p
Za &quot;trzy&quot; jak dla mnie wygra albo Nash albo Stojak. Dirk w tym sezonie coś słabo rzuca, Kapono i Hamilton mało prób i mało celnych w porównaniu z innymi. Gibson coś może przyświrować ale postawiłbym ostatecznie na Peje.
A Shooting Stars to jeszcze większa zagadka niż konkurs wsadów ponieważ tam potrzeba jeszcze szczęścia czyli u mnie bez typu.
jak wy myślicie ? ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W Skills Challange ja bym chyba ponownie jednak typował na DWade , choć tak naprawdę ten konkurs to największa niewiadoma. Wystarczy jeden przestrzelony layup i po zabawie .
Konkurs wsadów z kolei według mnie wygra Rudy Gay . Koleś ma największe możliwości z tej czwórki , choć Moon to niewiadoma . Może też coś wymyśli ciekawego .
Za &quot;trzy&quot; to z kolei dla mnie wielka niewiadoma. Normalnie stawiałbym na Stojakovica ale presja własnej publiki może go zjeść . Świetnie za trzy rzuca Booby Gibson . I to on razem z Hamiltonem są moimi faworytami. Nash z kolei świetnie rzuca w meczach za trzy ale sam kiedyś powiedział , że jest moneyplayerem czyli rzuca w meczu mniej więcej tak jak na treningu . Widziałem trening Hamiltona i przez 3 sesje chyba tylko raz się pomylił . A Steve skupi się na ASG :p Rip Hamilton to jest mój faworyt ;-)

student 0

student

Użytkownik
Skills Challange: moim zdaniem trzeci raz z rzedu wygra Wade. Jest najbardziej wszechstronnym zawodnikiem ze startujacych w tej konkurencji.

Slam Dunk: zastanawiam sie co przygotuja zawodnicy. Raczej stawialbym na Gay&#39;a lub Howard&#39;a niz na obrone tytulu przez Green&#39;a.

3pts: zdecydowanie Gibson. Dzis zostal MVP meczu roczniakow z debiutantami trafiajac 11 z 20 prob za 3pk. Dysponuje najlepsza skutecznoscia w lidze- ponad 50%.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja w tym supermenie nic fajneog nie widzialem.. predzej mi sie podobalo to co jak odbil lewa reke od tablicy i zapakowal

student 0

student

Użytkownik
ja w tym supermenie nic fajneog nie widzialem.. predzej mi sie podobalo to co jak odbil lewa reke od tablicy i zapakowal
Zgadzam sie. Tym bardziej, ze supermen byl lekko &#39;niedorobiony&#39;. Howard dostal pilke za daleko od kosza i nawet nie musnal obreczy. Na nagraniach z treningow zupelnie inaczej wygladal ten trick ????

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
To fakt, Howard podczas tego supermana &#39;wrzucił&#39; piłkę do kosza, nie &#39;wsadził&#39;. W tym wsadzie chodziło jednak moim zdaniem o pokazanie, że w zasadzie jest jedynym centrem, który może odbić się krok za linią rzutów wolnych i zapakować. Zrobił show, ale również najlepsze wsady (odbicie od tyłu i wiatrak, a potem ten kozioł od tablicy i wsad). Green dotrzymywał mu kroku, ale o co chodziło z tym zdejmowaniem butów to nie wiem do tej pory. Gdyby jeszcze jakiś inny wsad zrobił, ale powtórzył to samo co w poprzedniej kolejce. Zasłużone zwycięstwo

armor 12

armor

Użytkownik
mam pytanko czy ktos z forum ma zamiar ogladac mecz? i czy bedzie chat w trakcie meczu? ja napewno bede ogladal...

kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Też mnie troche to zabolało, że piłki nie wpakował, a raczej wrzucił. Podobnie Gay, wiele obiecywał, a nie pokazał w sumie niczego szczególnego. Howard faktycznie trzymał poziom mimo tego jednego wrzucenia, to pokazał, że jest chyba najbardziej sprawnym centrem w NBA. Szkoda, że nie doszło do wsadów na 366 cm, a nawet na 396 cm jak zapowiadał Green.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
ajjj może Howard niewykonał tego supermana dokładnie to itak był najlepszy:]
a o co chodziło Geen&#39;owi z tymi butami to niewiem:pP

student 0

student

Użytkownik
Szkoda, że nie doszło do wsadów na 366 cm, a nawet na 396 cm jak zapowiadał Green.
Ponoc wladzie NBA sie nie zgodzily na te konkurencje ze wzgledu na bezpieczenstwo zawodnikow.
Numer ze zdmuchnieciem swieczki w wykonaniu Green&#39;a byl swietny i chyba najbardziej pomyslowy ze wszystkich.
Howard natomiast zrobil wielkie SHOW i o to wlasnie chodzi w All-Star Weekend. Zaden jego wsad nie byl wsadem typowym, zawsze dodawal &#39;cos&#39; od siebie i dlatego zasluzenie wygral.
Zgadzam sie z wladzami NBA, ze SDC robil sie coraz nudniejszy. Poza Howardem i jednym numerem Greena nic ciekawego nie zobaczylismy.

Licze, ze w niedalekiej przyszlosci ktos w koncu wykreci pod koszem 720&#39;

Ponoc wladzie NBA sie nie zgodzily na te konkurencje ze wzgledu na bezpieczenstwo zawodnikow.
Numer ze zdmuchnieciem swieczki w wykonaniu Green&#39;a byl swietny i chyba najbardziej pomyslowy ze wszystkich.
Howard natomiast zrobil wielkie SHOW i o to wlasnie chodzi w All-Star Weekend. Zaden jego wsad nie byl wsadem typowym, zawsze dodawal &#39;cos&#39; od siebie i dlatego zasluzenie wygral.
Zgadzam sie z wladzami NBA, ze SDC robil sie coraz nudniejszy. Poza Howardem i jednym numerem Greena nic ciekawego nie zobaczylismy.

Licze, ze w niedalekiej przyszlosci ktos w koncu wykreci pod koszem 720&#39; [;

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Z butami to chodziło o to z tego co wiem, że niektórzy sugerowwali, że Green ma w butach jakieś ulepszenia pozwalające mu sie wyżej wybijać, więc żeby zamknąć twarze krytykantom zrobił wsad w skarpetkach:d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom