Burze w mózgu czas zacząć.
Prosiliście o jakieś stawkowanie tych meczy. Trudno mi tutaj nawet konkretnie powiedzieć czy dany mecz zagram, a co dopiero stawki wymyślać.
Ale spróbuje w skali szkolnej 1-5
Część 1
Piatek
National League
Dag & Red – Halifax na Dag & Red @ 2.11 3/5
Jak napisałem z Dag mam ciągle problem. Ostatnio myślałem, ze z kim jak z kim ale z Woking sobie poradzą, ale mimo, ze prowadzili grę to dostali w końcówce gola i po ptakach. Halifax urwał punkt Gateshead za co im chwała, ale Halifax u siebie, a na wyjeździe to dwa rożne Halifax,y
Sobota
Rochdale – Forest Green na X2 @ 1,69 2/5
Mimo że Rochdale jest faworytem tutaj, to nie mam do nich aż takiego zaufania. Foreest Green robił ostatnio w meczu z Barnet dokładnie to czego od niego się spodziewałem, ale tylko do 90+3'. Mimo wszystko pokazują, ze po spadku nie będą się patyczkować tylko powalczą o przynajmniej playoff.
Sutton – York na York @3.35 2,5/5
Zastanawiam się czym sobie Sutton zasłużył na takie poważanie tutaj. Nie przegrali jeszcze meczu to fakt, ale rywale powiedzmy sobie średni. York mój cichy faworyt. Przed końcem poprzedniego sezony właściciel zatrudnił Adama Hinshelwooda i mam nadzieje że pozwoli mu spokojnie robić swoje. Tyle samo punktów co gospodarze po trzech meczach, a wg mnie jakość większa więc.
Gateshead i Barnet oczywiste wybory tutajodpowiednio za @1,78 i @1,95 4/5
National League Północ
Marine – King's Lynn na King's Lynn @2,12 3/5
Beniaminek ma ciężki początek, ale to było do przewidzenia. Teraz nie będzie lepiej. King's w poprzednim sezonie walczył sam z sobą i z trenerem, którego zwolniono i od tego czasu zespół gra uporządkowaną piłkę. Tutaj może być po prostu za silny dla gospodarzy
Darlington – Leamington na Darlington @2.10 4/5
Z Darlington podobna sytuacja do King's. Mieli beznadziejnego menadżera, zmienili go, ale na jeszcze gorszego, dopiero kiedy do klubu przyszedł Steve Watson zrobił porządek z całym bałaganem jak na razie nie wygląda to obiecująco ale to za dobra drużyna żeby ciągle przegrywała. Pierwszy mecz u siebie z Kidderminster 1-2 do przewidzenia, potem dwa wyjazdy i teraz Leamingston, zupełnie bezpłciowa dla mnie ekipa.
Alfreton – Chester na Chester @2,27 4/5
Gospodarze raczej bez perspektyw na coś więcej niż środek tabeli, Chester z aspiracjami do wielkich rzeczy, ale dwa pierwsze mecze to falstart. Potem ju8ż wystartowali i mysle, ze teraz będą kontynuować swoje marzenia o play-off
Nie zapomniałem o
Scunthorpe, ale gra z
Chorley i za to co tam płacą za nic nie zagram na ich wygrana. Goście całkiem przyzwoita ekipa.
Naturalni faworyci tutaj to:
Radcliffe @1,89 i
Kidderminster @1,45 i jeżeli chodzi o Radcliffe to może się skusze, ale już na Kidderminster za te kursy raczej nie.
National League Południe
Eastbourne Boro – Aveley na Boro @ 2,18 4/5
Gospodarze bardzo faworyzowani przez rynki do wygrania ligi, ale tak samo było i poprzednio. Rożnica tylko taka, że zupełnie przewartościowali postrzeganie piłki nożnej. Dostali licencje zawodowego klubu piłkarskiego, zatrudnili byłego menadżera Fylde, który zdobył awans i wygląda, ze idą po co najmniej playoff. Aveley wygląda tak jak ich wyniki. Czyli bardzo słabo.
Hemel Hampstead – Worthing na Hemel @ 3.00 3/5
Hemel ma dobrego trenera, który pokazuje się z jak najlepszej strony. 7 punktów w trzech meczach z tego dwóch wyjazdowych, a tutaj traktują ich nie powaznie, tym bardziej że goście nie są jakąś nadzwyczajna ekipą.
Naturalni faworyci tutaj to
Boreham Wood @ 1,39 zupełnie nie grywalny kurs i
Maiddstone @ 1,73 podobnie, choć tutaj bym może skusił się na handicap -1, ale to może.
NPL Premier Division
Whitby – Macclesfield na @ Macclesfield @1,96 3/5
Macclesfield byłby dla mnie pierwszym faworytem do awansu gdyby na stanowisku menadżera nie miał clauna, showmen'a w postaci Robbie Savage'a. A tak pozostaje tylko jednym z wielu kandydatów do playoff.
Guiseley – FC United na Guiseley @ 2,11 4/5
Gospodarze wyglądają przyzwoicie mimo że do tej pory wygrali tylko raz. Dwie porażki z Macclesfield i Stockton nie przynoszą wstydu. Utd jak dl;a mnie środek tabeli i nic więcej nie ugraja
C.D.N.
| ReplyForward
Add reaction |